cholerka,wszystko cacy ale naprawde ciężko określić kto jest mocny w tej lidze a kto nie. takie tych dziś u siebie 0:4..miedź która nie dała nam pograć trzy dni temu dzis u siebie przegrała 0:5 <sic!> jedynie Unia,kluczbork i Garwin spisują sie solidnie..mo może jeszcze Kotwica,i kto na nich stawiał przed sezonem? a mamy juz prawie połowe rundy... morał jest taki-nazwą,tradycjami i chęciami awansu nie osiągniemy-trzeba zap..dalać i jeszcze raz to samo. bez finazji i innych takich,bo to na szczeglach 3 ligi sie nie liczy
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 21:31
poczatek meczu niezly. Tak od 70 do 90 tez niezle. Reszta- poziom doslownie podworkowy
ale zwyciestwo cieszy w tej lidze naprawdem wszystko sie moze zdarzyc -Pogon moze gra slabo, ale za to sa emocje -taki powrot troche do korzeni futbolu gdzie nie liczyly sie pieniadze a mobilizacja i forma dnia. Nie rozumiem czemu tak malo ludzi chodzi - jest na pewno ciekawiej niz za brazylijczykow.
Posmyk i Jankwowski nadaja sie z obecna forma tylko na ogony. Ropiej, Przewozniak i Kowal- wg mnie to na nich trzeba stawiac z przodu. Co do pilkarzy to przede wszystkim slabo jest z psychika- jak cos im nie dizie i slychac szmery niezadowolenia na trybuinach to juz im sie nogi trzesa... ale jak dostana wiatru w zagle to wyglada to calkiem niezle.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Raczej 5 miejsce. Kotwica ma 14 punktow.
Ale sytuacja punktowa jest dosyc wyrownana.
A Posmyk? Pilkarza z wyzszej ligi sie raczej nie testuje tylko bierze bez gadania.Jezeli jest zdrowy i wyglada niezle. Ma pewnie wysoki kontrakt i przez to musi chociaz troche pograc.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 22:08
przez cały mecz mówiłem - po co te wrzutki w pole karne, grali chłopaki jak 7 latek w FIFE - zorientowali sie raz że przez wrzutkę można strzelić bramkę i non stop wrzutka, wrzutka, wrzutka. Na szczęście w ostatniej minucie po całym meczu mojego gadania o wrzutkach ktoś się obudził i podał piłkę w polu karnym po ziemi - Brawo ! Co z tego że zmokłem, co z tego że było nas mało, co z tego że tylko 1:0 - Oby tak dalej
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 23:13
aleee tak niemoze byc zeby do konca sie denerwowac o wynik spotkania..ale z drugiej strony niema to jak radosc bo zdobyciu bramki w 90min Jebac ten wynik za rok nikt tego niebedzie pamietac....
P.S Wyniki naszych niedawnych rywali moga martwic: GKS Tychy-Raków Częstochowa 0 : 4 , Miedź Legnica-Lechia Zielona Góra 0 : 5. ,zmian w grze nadal niewidac,ciezko sie to dzis ogladalo choc troche przypominalo dawne czasy jak do konca trzeba bylo bac sie o wynik...wazne 3 PKT!! MKS!!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 23:37
Tak jak ktoś parę postów wyżej napisał. Praktycznie cały mecz podchodziliśmy pod pole karne rywala i zamiast strzelać zza pola karnego, to szło podanie do kolegi obok. Wyglądało to tak, jakby nikt nie chciał brać na siebie odpowiedzialności. Całe szczęście w końcówce chłopaki mocniej przycisnęli Jarotę, przez co Ropiejko zdobył bramę.
Co do Jaroty to zagrała chyba zbyt zachowawczo. W pierwszej połowie coś tam nieśmiało próbowała strzelić, aby w drugiej zacząć murowanie i liczyć na 1 pkt.
Trochę niepotrzebne były te sytuacje pod koniec meczu z bramkarzem przeciwnika w naszym polu karnym. Myślałem, że nasi przytrzymają piłkę i dograją spokojnie do końca mecz, a tu zapewnili nam jeszcze trochę emocji na koniec.
Pozdrawiam wszystkich co byli
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 04/09/2008 08:20
A ja pozwolę sobie pochwalić za grę Woźniaka i Szyszkę , pierwsze fajnie gra do przodu jak na obrońcę , a drugi nie raz jest pewniejszy niż Tychowski ; ]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 04/09/2008 13:51
a ja tak z innej beczki chciałbym sie zapytac czy bedzie zorganizowany wyjazd do Słubic, podobno maja nam nie dać biletów ze względów bezpieczeństwa? wie ktoś coś o tej sprawie?? to tylko 150 km
a ja tak z innej beczki chciałbym sie zapytac czy bedzie zorganizowany wyjazd do Słubic, podobno maja nam nie dać biletów ze względów bezpieczeństwa? wie ktoś coś o tej sprawie?? to tylko 150 km
Najpierw zapraszamy na wypad do Czestochowy.Do Slubic tez na pewno bedziemy jechac
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 04/09/2008 16:53
Co do meczu to nic się w grze nie zmieniło. Choć może troche więcej było determinacji. Poziom gry po przekroczeniu środka rozpaczliwie słaby. Ropiejko potrzebuje wolne pole o promieniu 5 m żeby przyjąć najprostszą piłkę, wszyscy biegają w szerz i podają najchetniej do najbliższego zawodnika stojącego z tyłu, Wójcik robi z siebie kretyna biegając przy 1-0 za piłką pod ogrodzenie okręzną drogą (powinny być jakieś granice zidiocenia, trochę wstyd) a do tego sędzia nie zauważający że pilka zostaje wygarnięta z odległości prawie 1m za linią boiska. Taki to był mecz i nie ma co się o nim rozpisywać tylko zapisać trzy punkty i zapomnieć. Ale warto napisać o czym innym. okazało się ża ci śpiewający :chuj z wynikami" i "Pogoń to my" jakos pierwsi się do Pogoni zniechęcili. Wystarczyło kilka meczy i już ich na 12 nie ma. A i flag nie ma kto rozwieszać. To tak dla tych, ktorzy tu często nadymają się nad niekumatymi. Żal było patrzć na 12 sektor.
Co do meczu to nic się w grze nie zmieniło. Choć może troche więcej było determinacji. Poziom gry po przekroczeniu środka rozpaczliwie słaby. Ropiejko potrzebuje wolne pole o promieniu 5 m żeby przyjąć najprostszą piłkę, wszyscy biegają w szerz i podają najchetniej do najbliższego zawodnika stojącego z tyłu, Wójcik robi z siebie kretyna biegając przy 1-0 za piłką pod ogrodzenie okręzną drogą (powinny być jakieś granice zidiocenia, trochę wstyd) a do tego sędzia nie zauważający że pilka zostaje wygarnięta z odległości prawie 1m za linią boiska. Taki to był mecz i nie ma co się o nim rozpisywać tylko zapisać trzy punkty i zapomnieć. Ale warto napisać o czym innym. okazało się ża ci śpiewający :chuj z wynikami" i "Pogoń to my" jakos pierwsi się do Pogoni zniechęcili. Wystarczyło kilka meczy i już ich na 12 nie ma. A i flag nie ma kto rozwieszać. To tak dla tych, ktorzy tu często nadymają się nad niekumatymi. Żal było patrzć na 12 sektor.
ile razy byles na tej 12 w tym sezonie chociazby? co robisz aby polepszyc sytuacje na trybunach? ile razy zakladales flagi badz je zdejmowales albo czy pomagales kiedys chlopakom z MW podczas przygotowywania oprawy? o inne sprawy nie pytajac... a zal to mi najbardziej ciebie i ludzi tobie podobnych...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 04/09/2008 19:47
Co do osób, których nie było, żeby wywieszać flagi, to można było nas spotkać pod kryta. A jak by tacy jak ty, wciaz majacy zal o to ze Zbyszka już nie ma w Szczecinie, mieli za grosz rozsądku i wartości w sercu to by przychodzili na mecz. Tak wiec jak widzisz, chciałeś zabłysnąć swoja " kumatością" ale coś nie wyszło.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.