Odp: Temat zastępczy kibice! - 21/09/2011 20:29
Nie dajmy tuskaszence za wygraną. Nikt nie powinienen siadać z nim do rozmów przed wyborami. Zobaczył że pali mu sie grunt pod nogami i próbuje załagodzić sytuację. To jest nic innego jak zagrywka polityczna a on chce spokojnie podróżować po kraju i wciskać dalej ludziom ciemnotę.
To jest kiełbasa wyborcza. Chce po prostu wyciszyć ogólnopolską krucjatę... Niezależnie od pytań jakie by nie padły na tym spotkaniu i od odpowiedzi, jego PRowcy przetworzą to na plus dla Donka, bo spotkał się z kibolami...
Ja myślę, że przedstawiciele OZSK powinni umówić się na spotkanie w poniedziałek. Niezależnie od tego, na ile to jest szczere ze strony donalda, takiej okazji się nie przepuszcza. Moglibyśmy na prawdę ruszyć do przodu, choćby w tym względzie, żeby poprawić wizerunek w mediach. Przedstawić opinii publicznej nasze argumenty, a przede wszystkim projekt ustawy "kibice za bezpieczeństwem"
Odp: Temat zastępczy kibice! - 21/09/2011 23:39
Oczywiście, że spotkanie to zagranie czysto wizerunkowe i niestety pewnie odniesie skutek. Jak się środowisko kibicowskie na niego wypnie i oleje ciepłym moczem (co z resztą jest słuszne) to propagandowe media zaśpiewają, że pan jaśnie premier chciał rozmawiać ale nie ma z kim bo te kibole to tylko do zadymy. A jak się spotkają to z kolei będzie łagodził sytuacje słodkim pierdzeniem. A ciemne masy włączą tv i to kupią no bo przecież "Donek to taki fajny chłop a jak nie on to PiS =zamordyzm i ciemnogród". Obym się mylił i źle oceniał ogól ludzi ale takie odnoszę wrażenie...
Żadnych spotkań PRZED wyborami. Media przedstawią to an swój sposób, wszystko wyjdzie cacy. Ryżemu pali się grunt, spotka się z osobami, na których miesiąc, dwa temu bluźnił. Hipokryzja !
Zresztą kogo już tak naprawdę obchodzi zdanie mediów o Kibicach ? Wyprali Nas z największymi brudami więc mi osobiście zdanie w gazetach i tv lata koło dupy. Jak ktoś myśli to ma łeb na karku i myśli po swojemu, ma swoje zdanie.
Haha ruda kurwa się obsrała !! JEBAĆ PEDAŁA - nie gadać z kurwą !
Ja myślę, że przedstawiciele OZSK powinni umówić się na spotkanie w poniedziałek. Niezależnie od tego, na ile to jest szczere ze strony donalda, takiej okazji się nie przepuszcza. Moglibyśmy na prawdę ruszyć do przodu, choćby w tym względzie, żeby poprawić wizerunek w mediach. Przedstawić opinii publicznej nasze argumenty, a przede wszystkim projekt ustawy "kibice za bezpieczeństwem"
Wg. mnie było wystarczająco dużo czasu na rozmowy, jednak Donald nie specjalnie się garnął, by wysłuchać opinie środowiska na temat wprowadzanych przepisów...
Najpierw chciał naszym kosztem ugrać sobie poparcie, pokazując jak to można z nami się nie pierdolić tylko gnoić na pokaz, a teraz chciałby spotkania by wyjaśnić co i jak. Jebać takiego partnera do rozmów, zresztą o czym tu gadać, skoro nie wiadomo co będzie w przyszłej kadencji.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 22/09/2011 00:24
"Kibole kwestionowali zasadność zakazu zasłaniania twarzy na stadionie: - Mamy w Polsce wolność wyznania. Załóżmy, że przychodzi na mecz muzułmanka w burce i co? Policjant ma jej siłą ściągnąć tę burkę? - Takich bajek to mi nie opowiadajcie- skwitował Tusk. - To nie jest bajka, to jest przykład! - zaprotestowali kibole. - Czy wy myślicie, że problemem na polskich stadionach są muzułmanki? Dobrze wiecie, o jaki problem chodzi - odpowiedział lider PO.
- W tej chwili rozmowa wygląda jak ślepego z głuchym, Wy krzyczycie "Donald matole"... - skarżył się premier. - Nikt tak dzisiaj nie krzyknął, grozi za to grzywna 2 tys. zł. My się boimy! - przerwali mu protestujący - Nie wyglądacie na ludzi, którzy się boją - zauważył Tusk. - To dlaczego w Białymstoku policja zatrzymała ludzi i dała im mandaty po 500 zł za obrażanie pana?- nie dawali za wygraną kibole. - Prosiłem szefostwo policji, żeby karać za wszystkie wykroczenia z wyjątkiem tego. Niech sobie ludzie krzyczą na stadionach co chcą. I mam to spotkanie z policją udokumentowane -odpowiedział premier.
Kibole podnieśli też sprawę interwencji ABW w mieszkaniu twórcy bloga "Antykomor". - Dlaczego służby specjalne wjeżdżają mu na chatę? Co on takiego zrobił? - pytali. - Wiecie, dlaczego wjechali? Bo przez ostatnie 2 lata słyszałem dzień w dzień od opozycji, ze trzeba ukrócić agresję w internecie. To opozycja miała wrażenie, ze jest bardzo obrażana w internecie. I chcę wam powiedzieć, że nikt nie zasługuje na obrażanie. Po wydarzeniach w Norwegii służby specjalne na całym świecie są oskarżane, ze nie działają prewencyjnie wtedy, kiedy w internecie pojawia się realne zagrożenie atakiem terrorystycznym. - Ale czy blog to jest początek ataku terrorystycznego? - padło w odpowiedzi. - Tego nigdy nikt nie wie. Ale krzywda chłopakowi się koniec końców nie stała - podsumował Tusk."
Odp: Temat zastępczy kibice! - 22/09/2011 00:31
Jeśli nie skorzystamy z okazji do rozmów to w mediach już totalnie nas zgnoją.. powiedzą, że nie znaleźliśmy nikogo kompetentnego do rozmowy i w ogóle dlaczego protestujemy skoro jak już chce się z nami rozmawiać to odmawiamy?
Nie mamy nic do stracenia, gorzej być nie może, a czy donald na tym zyska? Wątpie, bo chyba większa część wyborców uważa, że z nami w ogóle nie warto rozmawiać. Gdyby to miała być tylko i wyłącznie czysta zagrywka wyborcza to taka propozycja padła by już trochę wcześniej. Mi się wydaje, że donald po prostu zauważył że prędzej czy później będzie musiał z nami rozmawiać bo nie odpuścimy.
I teraz został postawiony przed ścianą i to zrozumiał i trzeba z tego korzystać.. jego intencje schodzą na dalszy plan. Można się z nim spotkać, chociaż z ciekawości.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 22/09/2011 00:57
mógł zaproponować spotkanie kilka miesięcy wcześniej, a nie przed samymi wyborami. Piarowce go nauczą kilku ładnych zdań, główne media przedstawią "po swojemu" i jeszcze ugra parę punktów na tym.
Niech się goni...
Odp: Temat zastępczy kibice! - 22/09/2011 08:02
Jest przez to mniej widoczny....nie widac go z glownej strony forum, albo powinien miec skrot taki jak inne dzialy albo wrocic do poprzedniej formy. Wiekszosc soob na forum wchodzi tylko ze strony glownej (z tematow tam widocznych)
( ... ) dlaczego w Białymstoku policja zatrzymała ludzi i dała im mandaty po 500 zł za obrażanie pana?- nie dawali za wygraną kibole. - Prosiłem szefostwo policji, żeby karać za wszystkie wykroczenia z wyjątkiem tego. Niech sobie ludzie krzyczą na stadionach co chcą. I mam to spotkanie z policją udokumentowane -odpowiedział premier ( ... )
O co jeszcze prosił policję? Żeby strzelać do kibiców tak jak w Świnoujściu? Żeby przetrzymywać bezkarnie ludzi na deszczu bez jedzenia i picia? Żeby prowokować do zadymy i zatrzymywać postronne osoby? Żeby bić i zamykać w więzieniu niewygodne osoby tak jak np Starucha? Żeby wlepiać zakazy na lewo i prawo?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.