Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
venom
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6161 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 18:14
spójrzmy z kim Pogon ostatnio przegrywała
GKS Tychy 0 : 4 Raków Częstochowa
Miedź Legnica 0 : 4 Lechia Zielona Góra w 53 min...
nieźle co?

goral1982
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 19:58
My tu narzekamy na oświetlenie . Nie na temat Pogoni , ale dotyczy naszych rywali . Mecz zaczal sie o 19. Zaraz moze zancza 2 polowe:)

31 „Gdzie jest światło, nie ma, nie ma go" - śpiewają kibice. I mają rację, jupitery na Ludowym wciąż nie zostały włączone. Jest jakaś poważna awaria, którą od pewnego czasu próbują naprawić fachowcy, ale do tej pory nie udało się z tym problemem uporać.

45 Piłkarze Kotwicy po raz kolejny stosują taktykę - kopnę z daleka w stronę bramki Zagłębia, może Gostomski nie dojrzy piłki, ale ten znowu wykazał się sokolim wzrokiem i w otchłani ciemności dostrzegł piłkę.

kiko
Kibic
Na forum od 6784 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:00
BRAWO Portowcy!!!!
Pogoń walcząca! Pogoń walcząca do końca! No i znowu Ropiej jak mnie pamięć nie myli już nie pierwszy raz ratuję wynik!
Teraz byle do przodu!

venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:12
fartowny wynik jedno,fakty co innego. zobaczymy w Częstochowie. ja nadal uważam że jest fatalnie,szczególnie w ataku. inne drużyny strzelają po 4,5 bramek a my 7 mecz i tylko w jednym meczu więcej niż jedną.

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:27
Dawno nie cieszyłem się tak ze zdobytej bramki.

Gra Pogoni, lepsza niż w meczu z Legnicą - już na początku pierwszej połowy Portowcy mieli 2,3 dobre sytuacje do objęcia prowadzenia, niestety strzały nie szły nawet w światło bramki albo były one niegroźne i bramkarz Jaroty nie miał problemów z ich obroną. Ogółem im dalej tym gra Pogoni wyglądała gorzej, nie to żeby gracze Jaroty grali jakoś nadspodziewanie dobrze, po prostu cofali się oni całą drużyną na swoją połowę i Portowcy bili głową w mur. Druga połowa podobna do pierwszej, chociaż słaba gra Pogoni miejscami wyglądała jak ta w meczu z Miedzią, dobre ostatnie 10 min. szkoda że strzał Przewoźniaka nie wszedł (poprzeczka) bo byłaby naprawdę ładna akcja. Co do poszczególnych zawodników:

Wójcik - ostoja na bramce, gdyby nie on pewnie byśmy stracili punkty, wyciągnął przynajmniej 2-3 bardzo dobre sytuacje, żył w bramce - mam nadzieję, że Mario już nie zrobi żadnej niespodzianki do końca rundy i Wójcik będzie mieć pewne miejsce w składzie,

Świniarek - strasznie wolny, często bardzo niepewne interwencje, gdzie ten Świniarek sprzed sezonu, gdy na boku świetnie rozgrywał piłki z ChiFonem? Chyba najgorszy obrońca w dzisiejszym meczu,

Ropiejko - średni mecz, dużo walczył, ale również bardzo dużo strat wynikających z koszmarnych błędów w przyjęciu piłki (odskakiwała mu ona na parę metrów), chwali się zimna krew i bramka zdobyta w końcówce, zganić należy go za bodajże 2 całkiem dobre sytuacje,

Woźniak - ambitnie, sporo chodził w drugiej połowie lewą stroną, czasami za długo holował piłkę, ale ogólnie występ na plus,

Jankowski - cienko, apogeum nieskuteczności to jego strzał na pustą bramkę z główki, jak on się chce przełamać jak do pustej bramki nie może trafić,

Biliński - nieźle, chociaż często bardzo wolny, gdyby o tempo szybciej zagrywał to naprawdę rozegrałby dobre zawody, niestety lata robią swoje,

Kołc - słabiutko, czasami nie wiedział co się dzieje, parę bezmyślnych interwencji,

Przewoźniak, Parzy - dobre zmiany, trochę rozkęcili grę, ten pierwszy popisał się ładnym strzałem który zatrzymał się na poprzeczce.

Ogólem gra Portowców średniawka, nieco lepiej niż w meczu z Miedzią, ale to ciągle nie to co chcielibyśmy oglądać, szczególnie w Szczecinie gdzie mecze z takimi rywalami powinni wygrywać nieco pewniej.
Na uwagę zasługuje również cienka praca arbitrów, mylili się dość często (zarówno na naszą korzyść jak i nie), podsumowaniem ich pracy może być rożny w drugiej połowie gdzie piłka minęła linię końcówą o dobry metr, a gra toczyła się dalej.
Ludzi malutko (mniej niż 1000), dopingu w pierwszej połowie brak, w drugiej ostatnie 20 minut na krytej (ludzie się zbiegli bo padało dość mocno).

Ostatnio edytowany przez: eF^, 3 września 2008, 20:37 [3 raz(y)]

venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:35

eF^ napisał:  
Dawno nie cieszyłem się tak ze zdobytej bramki.

Gra Pogoni, lepsza niż w meczu z Legnicą - już na początku pierwszej połowy Portowcy mieli 2,3 dobre sytuacje do objęcia prowadzenia, niestety strzały nie szły nawet w światło bramki. Ogółem im dalej tym gra Pogoni wyglądała gorzej, nie to żeby gracze Jaroty grali jakoś nadspodziewanie dobrze, po prostu cofali się oni całą drużyną na swoją połowę i Portowcy bili głową w mur. Druga połowa podobna do pierwszej, chociaż słaba gra Pogoni miejscami wyglądała jak ta w meczu z Miedzią, dobre ostatnie 10 min. szkoda że strzał Przewoźniaka nie wszedł (poprzeczka) bo byłaby naprawdę ładna akcja. Co do poszczególnych zawodników:

Wójcik - ostoja na bramce, gdyby nie on pewnie byśmy stracili punkty, wyciągnął przynajmniej 2-3 bardzo dobre sytuacje, żył w bramce - mam nadzieję, że Mario już nie zrobi żadnej niespodzianki do końca rundy i Wójcik będzie mieć pewne miejsce w składzie,

Świniarek - strasznie wolny, często bardzo niepewne interwencje, gdzie ten Świniarek sprzed sezonu, gdy na boku świetnie rozgrywał piłki z ChiFonem? Chyba najgorszy obrońca w dzisiejszym meczu,

Ropiejko - średni mecz, dużo walczył, ale również bardzo dużo strat wynikających z koszmarnych błędów w przyjęciu piłki (odskakiwała mu ona na parę metrów), chwali się zimna krew i bramka zdobyta w końcówce, zganić należy go za bodajże 2 całkiem dobre sytuacje,

Woźniak - ambitnie, sporo chodził w drugiej połowie lewą stroną, czasami za długo holował piłkę, ale ogólnie występ na plus,

Jankowski - cienko, apogeum nieskuteczności to jego strzał na pustą bramkę z główki, jak on się chce przełamać jak do pustej bramki nie może trafić,

Biliński - nieźle, chociaż często bardzo wolny, gdyby o tempo szybciej zagrywał to naprawdę rozegrałby dobre zawody, niestety lata robią swoje,

Kołc - słabiutko, czasami nie wiedział co się dzieje, parę bezmyślnych interwencji,

Przewoźniak, Parzy - dobre zmiany, trochę rozkęcili grę, ten pierwszy popisał się ładnym strzałem który zatrzymał się na poprzeczce.

Ogólem gra Portowców średniawka, nieco lepiej niż w meczu z Miedzią, ale to ciągle nie to co chcielibyśmy oglądać, szczególnie w Szczecinie gdzie mecze z takimi rywalami powinni wygrywać nieco pewniej.
Na uwagę zasługuje również cienka praca arbitrów, mylili się dość często (zarówno na naszą korzyść jak i nie), podsumowaniem ich pracy może być rożny w drugiej połowie gdzie piłka minęła linię końcówą o dobry metr, a gra toczyła się dalej.
Ludzi malutko (mniej niż 1000), dopingu w pierwszej połowie brak, w drugiej ostatnie 20 minut na krytej (ludzie się zbiegli bo padało dość mocno).

gracze Uni? hehe..no widze ze myślisz juz o meczu z Unią :) trzeba strzelać bramki inaczej zapomnijmy o awansie

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:35
Uważam, że od początku bramka dla Nas wisiała w powietrzu. Kilka dobrych, niewykorzystanych okazji. Dominowaliśmy na boisku wg. mnie. Doping od 70 minuty na krytej nie był najgorszy, a po golu nawet wszyscy wstali. Tak samo jak wszyscy tańczyli walczyka :)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Pit.
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:50
bramkach Jaroty miał życiówke w tej 93 minucie...będzie mu się to śnić po nocach, oj będzie:D

Wójcik dla mnie wygrał tym jak pobiegł po tamtą piłke hehe

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:52

Pit. napisał:  
bramkach Jaroty miał życiówke w tej 93 minucie...będzie mu się to śnić po nocach, oj będzie:D

Wójcik dla mnie wygrał tym jak pobiegł po tamtą piłke hehe

Ta gdyby ten bramkarz to strzelił to byłaby katastrofa. Dobry był nie sam wybieg Wójcika po piłkę, ale powrót ;)

E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:52
Ale to co sędziowie robią to DNO.

eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 20:54
Mecz przeciętny, ale wygrana bardzo cieszy. Na wyróżnienie zasługuje przede wszystkim Woźniak. Każda jego akcja stwarzała zagrożenie pod bramką rywali, świetny drybling, szybkość. Bezdyskusyjnie man of the match. Jankes zagrał nieźle, napewno lepiej od drewnianego Posmyka (boshe co to za wynalazek...), a ta "setka" którą miał była z ostrego kąta i nie miał jak czysto uderzyć piłki głową. To co mnie martwi to słaba gra drugiej linii. Sam Biliński meczu nie wygra, a biegał dzisiaj za trzech. Zwłaszcza, że dzisiaj kiepsko zaprezentował się Chifon i Kosakowski, a w dodatku Kołc nie miał wyraźnie dnia w rozgrywaniu piłki. Słabiutko zagrał także Świniarek - chłopak ma dobre predyspozycje do ofensywnych rajdów, a z Jarotą niczego nie pokazał.

No i Wójcik udowodnił (ale czy musiał?), że do końca rundy powinien zostać numerem 1.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 21:00

eJay napisał:  
Mecz przeciętny, ale wygrana bardzo cieszy. Na wyróżnienie zasługuje przede wszystkim Woźniak. Każda jego akcja stwarzała zagrożenie pod bramką rywali, świetny drybling, szybkość. Bezdyskusyjnie man of the match. Jankes zagrał nieźle, napewno lepiej od drewnianego Posmyka (boshe co to za wynalazek...), a ta "setka" którą miał była z ostrego kąta i nie miał jak czysto uderzyć piłki głową. To co mnie martwi to słaba gra drugiej linii. Sam Biliński meczu nie wygra, a biegał dzisiaj za trzech. Zwłaszcza, że dzisiaj kiepsko zaprezentował się Chifon i Kosakowski, a w dodatku Kołc nie miał wyraźnie dnia w rozgrywaniu piłki. Słabiutko zagrał także Świniarek - chłopak ma dobre predyspozycje do ofensywnych rajdów, a z Jarotą niczego nie pokazał.

No i Wójcik udowodnił (ale czy musiał?), że do końca rundy powinien zostać numerem 1.

to ja sie teraz pytam-kto tak naprawde z nowych jest wzmocnieniem? świniarek zły-Kołc to samo... Jankowski-psy takie na niego idą że hej Posmyk tragedia... wiec po co była ta wymiana ludzi z 4 ligi? może to o to chodzi w szatni i zrobiły sie jakieś podziały i jakiś ferment? a może sie myle...aaa i Sobczyński "wirtualna" gwiazda środka pola...

BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 21:05

venom napisał:  
fartowny wynik jedno,fakty co innego. zobaczymy w Częstochowie. ja nadal uważam że jest fatalnie,szczególnie w ataku. inne drużyny strzelają po 4,5 bramek a my 7 mecz i tylko w jednym meczu więcej niż jedną.

Moim zdaniem cieńko nie jest w ataku tylko w drugiej linii (a może i tu i tu)o ile na początku sezonu Kowal miał sytuacje tylko nie mógł sie wstrzelic o tyle teraz nie mozemy stworzyc sobie zadnej sytuacji bramkowej gramy w poprzek boiska brakuje protopadłych podan(bylo jedno i gol!) nawet do siebie nie potrafimy podawać..Mam nadzieje ze Sobczyński jak wroci to ten obraz troche sie zmieni.Ogólnie Ocena meczu 3- moim zdaniem, nawet niebo płakało taki poziom...

No One Like Us....We don't Care...
eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 21:12

venom napisał:  

eJay napisał:  

to ja sie teraz pytam-kto tak naprawde z nowych jest wzmocnieniem? świniarek zły-Kołc to samo... Jankowski-psy takie na niego idą że hej Posmyk tragedia... wiec po co była ta wymiana ludzi z 4 ligi? może to o to chodzi w szatni i zrobiły sie jakieś podziały i jakiś ferment? a może sie myle...aaa i Sobczyński "wirtualna" gwiazda środka pola...

Z oceną nabytków jeszcze się wstrzymuję. Ale jeśli miałbym już wyróżnić to z pewnością Woźniaka i Szyszkę - obaj są pewnymi punktami swoich formacji, definitywnie lepsi od Walburga i reszty grajków, która odeszła. Jankowskiemu daję czas, bo chłopak pokazał się dzisiaj z dobrej strony, chciało mu się grać. Musi tylko strzelić gola na przełamanie. Po Świniarku i Kołcu spodziewałem się więcej (szczególnie, że chwalono ich w sparingach przedsezonowych), ale mają mój kredyt zaufania. Wkomponowanie się w zespół to najtrudniejsza rzecz dla piłkarza :) Możesz mieć zajebiste umiejętności, ale mentalnie nie pasować do reszty i wtedy lipa. Zapewne pojawią się głosy - po co pozbyto Jarymowicza? Jarymowicz nie miałby szans na grę obecnie, gdyż po prawej stronie gra Chifon (dzisiaj akurat był słaby). Mam nadzieję, że Sobczyński okaże się realnym liderem drugiej linii, jest doświadczony, a na takch piłkarzy właśnie trzeba stawiać w pomocy.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 21:17

eJay napisał:  

venom napisał:  

eJay napisał:  

Z oceną nabytków jeszcze się wstrzymuję. Ale jeśli miałbym już wyróżnić to z pewnością Woźniaka i Szyszkę - obaj są pewnymi punktami swoich formacji, definitywnie lepsi od Walburga i reszty grajków, która odeszła. Jankowskiemu daję czas, bo chłopak pokazał się dzisiaj z dobrej strony, chciało mu się grać. Musi tylko strzelić gola na przełamanie. Po Świniarku i Kołcu spodziewałem się więcej (szczególnie, że chwalono ich w sparingach przedsezonowych), ale mają mój kredyt zaufania. Wkomponowanie się w zespół to najtrudniejsza rzecz dla piłkarza :) Możesz mieć zajebiste umiejętności, ale mentalnie nie pasować do reszty i wtedy lipa. Zapewne pojawią się głosy - po co pozbyto Jarymowicza? Jarymowicz nie miałby szans na grę obecnie, gdyż po prawej stronie gra Chifon (dzisiaj akurat był słaby). Mam nadzieję, że Sobczyński okaże się realnym liderem drugiej linii, jest doświadczony, a na takch piłkarzy właśnie trzeba stawiać w pomocy.

Woźniak-fakt,ale wyjątek potwierdza regułe,przecież nie mogą być same 100% zonki. aaa specjalne grartulacje za charakter dla Floty. sąchyba na 3 miejscu w tabeli,a gdyby nie bojaźń na wyjazdach to... ale i tak gratulacje

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 21:20
Żebyśmy tylko nie przejechali się na tym Sobczyńskim, teraz cały czas kontuzjowany zobaczymy jak będzie sobie radził po wyleczeniu kontuzji, żeby nie było tłumaczeń, że początki ma słabe bo jest właśnie po kontuzji, i dlatego potrzebuje czasu żeby dojść do siebie. Nie chce być złym prorokiem, ale KSZO chyba wiedziało co robi pozbywając się tak kontuzjogennego piłkarza.
Rzeczywiście zdecydowanie na plus trzeba zaliczyć transfer Szyszki, z meczu na mecz gra pewniej i może być w przyszłości naprawdę mocnym ogniwem Pogoni. Woźniak również nieźle pogrywa, na plus 2 strzelone bramki (co jak na obrońce jest wynikiem nader dobrym, tym bardziej, że to chyba na ten czas drugi strzelec drużyny), faktycznie dziś rozegrał dobry mecz, całkiem nieźle wychodzą mu te rajdy - zobaczymy jak z lepszymi przeciwnikami.
Jankowski mnie nie przekonywał w sparingach przed sezonem i teraz również mnie nie przekonuje, ile można się rozgrywać jako napastnik? Właśnie po to miał sparingi przed sezonem, żeby się przysłowiowo 'wstrzelić', a on w sparingach nie strzelał, mija kolejna (7) kolejka a on też nie może strzelić, od napastnika trzeba wymagać, a nie ciągle dawać mu kredyt zaufania.

Sir
Kibic
Na forum od 7206 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 21:24
Dawno sie tak nie cieszylem ze strzelonej bramki ;]
A co do meczu to jednak poziom bardzo slaby, duzo niedokladnej gry... nienajlepiej to wyglada szczerze mowiac ;/

Patriam nostram amamus, non quia magna est, sed quia nostra.
venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 03/09/2008 21:27

eF^ napisał:  
Żebyśmy tylko nie przejechali się na tym Sobczyńskim, teraz cały czas kontuzjowany zobaczymy jak będzie sobie radził po wyleczeniu kontuzji, żeby nie było tłumaczeń, że początki ma słabe bo jest właśnie po kontuzji, i dlatego potrzebuje czasu żeby dojść do siebie. Nie chce być złym prorokiem, ale KSZO chyba wiedziało co robi pozbywając się tak kontuzjogennego piłkarza.
Rzeczywiście zdecydowanie na plus trzeba zaliczyć transfer Szyszki, z meczu na mecz gra pewniej i może być w przyszłości naprawdę mocnym ogniwem Pogoni. Woźniak również nieźle pogrywa, na plus 2 strzelone bramki (co jak na obrońce jest wynikiem nader dobrym, tym bardziej, że to chyba na ten czas drugi strzelec drużyny), faktycznie dziś rozegrał dobry mecz, całkiem nieźle wychodzą mu te rajdy - zobaczymy jak z lepszymi przeciwnikami.
Jankowski mnie nie przekonywał w sparingach przed sezonem i teraz również mnie nie przekonuje, ile można się rozgrywać jako napastnik? Właśnie po to miał sparingi przed sezonem, żeby się przysłowiowo 'wstrzelić', a on w sparingach nie strzelał, mija kolejna (7) kolejka a on też nie może strzelić, od napastnika trzeba wymagać, a nie ciągle dawać mu kredyt zaufania.

cholerka,wszystko cacy ale naprawde ciężko określić kto jest mocny w tej lidze a kto nie. takie tych dziś u siebie 0:4..miedź która nie dała nam pograć trzy dni temu dzis u siebie przegrała 0:5 <sic!> jedynie Unia,kluczbork i Garwin spisują sie solidnie..mo może jeszcze Kotwica,i kto na nich stawiał przed sezonem? a mamy juz prawie połowe rundy... morał jest taki-nazwą,tradycjami i chęciami awansu nie osiągniemy-trzeba zap..dalać i jeszcze raz to samo. bez finazji i innych takich,bo to na szczeglach 3 ligi sie nie liczy

venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

eF^ napisał:  

cholerka,wszystko cacy ale naprawde ciężko określić kto jest mocny w tej lidze a kto nie. takie tych dziś u siebie 0:4..miedź która nie dała nam pograć trzy dni temu dzis u siebie przegrała 0:5 <sic!> jedynie Unia,kluczbork i Garwin spisują sie solidnie..mo może jeszcze Kotwica,i kto na nich stawiał przed sezonem? a mamy juz prawie połowe rundy... morał jest taki-nazwą,tradycjami i chęciami awansu nie osiągniemy-trzeba zap..dalać i jeszcze raz to samo. bez finazji i innych takich,bo to na szczeglach 3 ligi sie nie liczy

venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

eF^ napisał:  

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005