Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7551 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 23/05/2010 22:18
Podziekowania dla Kasztaniaka przy pomocy w awarii autokaru ;)

www.sectorshop.net
Prawa Strona
Kibic
Na forum od 6714 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 23/05/2010 22:39
wynik nie wazny, warto było jechać, pozdro dla ekipy autokarowej. Miło było widzieć na trasie każdy zajazd, każdą stację beznynową, przystanek itp w granatowo-bordowych barwach :)

"Nigdy się nie poddaj - to prawdziwa sztuka"
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 01:30
hps nie ma się co ciśnieniować chłopaku piwo

co byś nie napisał i tak dostaniesz odpowiedź ze w dupie byleś i gówno widziałeś... żal i tyle. niech sobie żyją....

rinororo przestań siać zamęt i pojebane swoje przemyślenia, chuj Cie interesuje co się działo na dole sektora i tyle

ps. WOOOOOOOJNAAAAAAAAAA

P. M. L. piwo jeszcze raz!

Sz
Kibic
Na forum od 6255 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 09:52
Tyle tych tematów finałowych, że nie wiem gdzie mam pisać.

Pucharu nie ma, niedosyt pozostał, ale osobiście chciałbym podziękować piłkarzom i trenerom za zajebistą przygodę, w której gdy tylko mogłem uczestniczyłem.

Podziękowania również dla wszystkich po szalu, Młodych Wilków, sPortowców i znajomków. Wszyscy byliśmy zajebiści!

Finał nie był idealny, nie wykorzystaliśmy całego potencjału, ale momenty gdy wszystkie łapy były w górze i równo klaskały na zawsze pozostaną mi w pamięci. Tak samo jak niedowierzające kiwanie głowami wodzirejów przed meczem.

Również okrzyk P.: "Z serca! Z sercaa! Z sercaaaa!" i miazga z naszego sektora w tamtym momencie na zawsze wpisze mi się w pamięć. Dzięki!

Dużo jeszcze jest przed nami, chłopaki zawsze będę szedł za Wami!

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 10:11

Sz napisał:  

Podziękowania również dla wszystkich po szalu, Młodych Wilków, sPortowców i znajomków. Wszyscy byliśmy zajebiści!

(...)!

CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM!!!

Od siebie powiem tylko - DUMA ROZPIERAŁA, jak sie widzialo tych wszystkich ludzi, glosno rowno spiewajacych.10letnie dzieci i pana na oko 70letniego w garniturku z szalikiem, usmiechnietego od ucha do ucha i tez spiewajacego.To ze motywacja dla wiekszosci byla jednosc, ze TO MY JESTESMY POGOŃ SZCZECIN.

Do nastepnego Bracia!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
Radziu
Kibic
Na forum od 6831 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 10:11

Cytat:  
chyba odnotowałeś znaczący regres kibicowskiej percepcji rzeczywistości!!!

Widzę ,że TeHaCe jesteś moim faworytem do jednej z kategorii Marvinów:). Tyle mądrych słów, że nie wiadomo z której strony zacząć.

tarpan
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 10:29
Na długo zostanie w mojej pamięci to co widziałem dla takich chwil warto żyć :D Choć kierowca autokaru wmiare ogarnięty wiedział co się może dziać tym razem po 8 godzinej drodze powrotnej psycha mu siadła i cieżko będzie go namówić aby gdzie kolwiek z nami pojechał :D Pozdo chłopaki z Zielonej wlepki już na Majowym przyklejone ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
420.
Kibic
Na forum od 5673 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 10:31
"Dla takich chwil warto żyć " <------ tak napisał, a takie chwile musimy budować, jeździć za Pogoń .. a nie czekać na sukces !

ManU
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 14:06
mysle ze duma powinna rozpierac nas wszystkich. Byl to zapewne najlepszy wyjazd w historii ruchu kibicowskiego na Pogoni i trzeba sie z tego cieszyc. Szkoda ze nie wygralismy bo wtedy juz w ogole bylaby miazga jesli chodzi o doping. szkoda ze nie dali wiecej biletow bo przekroczyc 10 tys (co byloby ciezkie ale mozliwe) to bylby juz naprawde genialny wynik. Zreszta i tak frekwencja swietna. 5 tys ludzi ze Szczecina na meczu w Bydgoszczy -a warto zwrocic uwage na fakt ze przeciez w osttaniej dekadzie tak renomowana ekipa jak Zawisza osiagnela na emczach u siebie taka frekwencje moze ze 2-3 razy :) a tyle ile nas bylo razem z Legia to chyba w ostatnim dziesiecioleciu nigdy ich nie bylo :) mysle ze poza Lechem zadna ekipa w Polsce by nie sprzedala 5 tys bieltow w 1 dzien i z tego tez trzeba sie cieszyc. Smiesza mnie tez glosy ze bylo tam wielu piknikow - na pewno niektorzy zabrali jakichs swoich najlepszych kolesi nie bedacych wielkimi fanatykami, ale mysle ze 95% ludzi na nasyzm sektorze to prawdziwi kibice Pogoni co bylo widac i slychac. Doping przed meczem oraz w 1 polowie swietny. Momentami az ciarki przechodzily. I tylko dla tego jednego wyjazdu warto bylo byc z ta druzyna na dobre i na zle nawet w IV lidze.
Cieszy tez wzrost rangi finalu pucharu Polski. Jeszcze kilka lat temu 5-tysieczne wyjazdy byly w Polsce czyms abstrakcyjnym. Fajnie ze moglismy byc jedna z ekip ktora wyznaczyla ten pozytywny trend :)

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Misaki
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 14:16
Chyba nikt nie zapomni tego meczu, tej atmosfery, tego dopingu i tej oprawy. Oby tak dalej, brawo gniazdowi!!!

GieZet
Kibic
Na forum od 6417 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 16:16

Perlej napisał:  
Na koniec jeszcze taka jedna uwaga, o wiele lepiej na ludzi dzialala pierwsza osoba krecaca doping, mowiaca ze jest z ludzi dumna i potrafiaca stworzyc taka atmosfere wspolnoty, opierdalanie dzialalo troche mniej. Wiem, ze czasami trzeba opierdolic, zwlaszcza jak jedzie duzo piknikow, ale i drugi sposob motywacji jest skuteczny, moze warto czesciej go stosowac.

Dokładnie ta 'pierwsza osoba' to jest odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, jak dla mnie od bodajże meczu z Tychami. Tak 3mać!

Mimo porażki wszystko pięknie, tak jak większość pisze...

Brakowało mi tylko oprawy z wjazdem na Jagiellonie, dotyczącym Kononowicza, coś w stylu 'Nie będzie niczego'

wola
Kibic
Na forum od 6597 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 17:15

ManU napisał:  
mysle ze duma powinna rozpierac nas wszystkich. Byl to zapewne najlepszy wyjazd w historii ruchu kibicowskiego na Pogoni i trzeba sie z tego cieszyc. Szkoda ze nie wygralismy bo wtedy juz w ogole bylaby miazga jesli chodzi o doping. szkoda ze nie dali wiecej biletow bo przekroczyc 10 tys (co byloby ciezkie ale mozliwe) to bylby juz naprawde genialny wynik. Zreszta i tak frekwencja swietna. 5 tys ludzi ze Szczecina na meczu w Bydgoszczy -a warto zwrocic uwage na fakt ze przeciez w osttaniej dekadzie tak renomowana ekipa jak Zawisza osiagnela na emczach u siebie taka frekwencje moze ze 2-3 razy :) a tyle ile nas bylo razem z Legia to chyba w ostatnim dziesiecioleciu nigdy ich nie bylo :) mysle ze poza Lechem zadna ekipa w Polsce by nie sprzedala 5 tys bieltow w 1 dzien i z tego tez trzeba sie cieszyc. Smiesza mnie tez glosy ze bylo tam wielu piknikow - na pewno niektorzy zabrali jakichs swoich najlepszych kolesi nie bedacych wielkimi fanatykami, ale mysle ze 95% ludzi na nasyzm sektorze to prawdziwi kibice Pogoni co bylo widac i slychac. Doping przed meczem oraz w 1 polowie swietny. Momentami az ciarki przechodzily. I tylko dla tego jednego wyjazdu warto bylo byc z ta druzyna na dobre i na zle nawet w IV lidze.
Cieszy tez wzrost rangi finalu pucharu Polski. Jeszcze kilka lat temu 5-tysieczne wyjazdy byly w Polsce czyms abstrakcyjnym. Fajnie ze moglismy byc jedna z ekip ktora wyznaczyla ten pozytywny trend :)

Siedziałem w neutralnym(większość kibiców POGONI) ale reakcja "Pikników" rewelacyjna - kontry w stosunku do typów z jagi wręcz szokowały.

grzes1948
Kibic
Na forum od 6042 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 17:27

P. napisał:  

Sz napisał:  

(...)!

CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM!!!

Od siebie powiem tylko - DUMA ROZPIERAŁA, jak sie widzialo tych wszystkich ludzi, glosno rowno spiewajacych.10letnie dzieci i pana na oko 70letniego w garniturku z szalikiem, usmiechnietego od ucha do ucha i tez spiewajacego.To ze motywacja dla wiekszosci byla jednosc, ze TO MY JESTESMY POGOŃ SZCZECIN.

Do nastepnego Bracia!!!

JESZCZE NIE:):):):):)..... JESZCZE NIE:):):):):):)....... TERAZ, PUCHAR JEST NASZ!!!! ;)

misiek6824
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 17:28
a ja mam takie oto pytanie: czytałem na bieżąco posty przed wyjazdem do Bydgoszczy i co chwile był temat alkoholu.i mowa:zakaz całkowity picia przed meczem jak i w trakcie.i co? stowarzyszenie miało cały przedział piwa... i je sprzedawało..z tego powodu wiekszosc ludzi była pod wpływem... wiec pytanie poco te zakazy???????

www.PomocKredytowa.com.pl - Kredyty bez BIK, BIG, KRD
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 17:37

misiek6824 napisał:  
a ja mam takie oto pytanie: czytałem na bieżąco posty przed wyjazdem do Bydgoszczy i co chwile był temat alkoholu.i mowa:zakaz całkowity picia przed meczem jak i w trakcie.i co? stowarzyszenie miało cały przedział piwa... i je sprzedawało..z tego powodu wiekszosc ludzi była pod wpływem... wiec pytanie poco te zakazy???????

Po meczu byla sprzedaz.Ekipa pociagowa przyjechala w bardzo dobrej formie.W pociagu byl spokoj, wszyscy sie dobrze bawili.Incydent byl raptem jeden.Strat nie bylo.Dodam, ze jechala tym pociagiem chociazby mama z kilkuletnim synkiem.A Ty zalogowales sie tylko po to zeby sie przyp.....

Sami przeciw wszystkim!!!
BOSSMAN
Kibic
Na forum od 7879 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 17:38
wazne ze jak na wyjazd w tyle masek nie bylo patologii ze sporadycznymi wyjatkami no ale tego nie da sie wytepic.. bylo dobrze bylo najlepiej. moze teraz kilkanascie, kilkadziesiat osob z tych co byli na swoim pierwszym wyjezdzie zacznie jezdzic.

misiek6824
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 17:45

P. napisał:  

misiek6824 napisał:  

Po meczu byla sprzedaz.Ekipa pociagowa przyjechala w bardzo dobrej formie.W pociagu byl spokoj, wszyscy sie dobrze bawili.Incydent byl raptem jeden.Strat nie bylo.Dodam, ze jechala tym pociagiem chociazby mama z kilkuletnim synkiem.A Ty zalogowales sie tylko po to zeby sie przyp.....

nie nie poto tylko tak z ciekawosci pytam bo ja sie dostosowałem do zakazu picia ale z tego co widziałem inni nie.ale spoko

www.PomocKredytowa.com.pl - Kredyty bez BIK, BIG, KRD
hPS
*zablokowany
Na forum od 7408 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 18:13
a nazwisko? regulaminu nie przeczytałes? juz na samym starcie kłody sobie pod nogi rzucasz ;) A dla twojej wiadomości nigdzie nie bylo mowione o kompletnym zakazie spozywania alkoholu tylko o zakazie picia w pierwszą strone by wiara miala sie dobrze i miala sie dobrze, nigdy sie chyba ludziom nie dogodzi. Nawet jakby wygrali to znajdzie sie paru co pojadą czasem i bedą szukać mącic wąchać i chuj wie co jeszcze?

dla mnie było mega wykurwiscie choc podchodzilem troche z innym nastawieniem na ten wyjazd, stad moje wczesniejsze cisnienie ale mimo wszystko kiedy widzialo sie tych wszystkich ludzi spiewajacych, to mega ciary na mych wielkich plecach :D

WOJNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
verte
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 18:32
Rzeczywiście nie powinno się stracić tego, co powstało w wyniku finału i wyjazdu. Warto utrzymać wytworzoną w tej atmosferze więź i poczucie jedności. Myslę, że również w ten sposób, aby miec więcej wyrozumiałości dla ludzi, którzy pisza tu o wyjeździe niezupełnie zgodnie z "linią przewodnią". Każdy ma prawo do własnego zdania a jeżeli pisze trochę bzdur, to wcale nie należy go zaraz bluzgać. Lepiej olać i nie komentować.
Sam byłem pozytywnie zaskoczony tym co pokazalismy jadąc takim przypadkowym składem. Chłopaki nieźle ogarniali taką masę ludzi. Nikt nie napisał, ale moim zdaniem oprócz bramki dla Jagiellonii wpływ na doping w drugiej połowie miało też walące z góry słońce. Ten mecz wieczorem byłby jeszcze lepszy na trybunach. Chciałoby sie, aby niezależnie od wyników na ostatnim meczu z Wisłą zrobic dobrą frekwencję i zakończyć sezon dobrym tupnięciem na trybunach.

21:37
szczpz
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 24/05/2010 18:33
Na początek oczywiście WIELKIE DZIĘKI dla organizatorów wyjazdu, szczególny szacunek dla gniazdowych. To było duże wyzwanie, w moich oczach podołaliście. Podołaliśmy wszyscy ;)

Potencjał oczywiście nie został wykorzystany w 100%, mogliśmy trochę więcej się pobawić (powtórzyć falę, bo wyszła bardzo dobrze) i nie ograniczać się jednak jedynie do kilku przyśpiewek, mimo obawy, że parę osób może nie znać. Ale oczywiście sam bym lepiej tego nie zrobił więc jeszcze raz ukłony w Waszą stronę chłopaki. To był mój pierwszy wyjazd (przyznam się, a co! :D), ale naprawdę nabrałem ochoty na kolejne, także na pewno wiele dobrego z tej Bydgoszczy wypłynie. Oprawa przygotowana przez MW + NS (coś słyszałem o wspólnie przygotowanej oprawie przed meczem) bardzo dobra. Miała swój sens i przekaz, wizualnie też dobrze.

Co do małej niezgodności pod koniec I połowy to nie chcę w nią wnikać, chcę tylko napisać, że wbrew pozorom to mocno wpłynęło na późniejszy doping, chcąc nie chcąc. Nic nie osłabia grupy jak konflikt wśród swoich.

Brakowało mi także chociaż 1 dużej sektorówki, niegdyś, pojawiała się prawie że na każdym meczu w Szczecinie, a w Bydgoszczy była świetna okazja aby jakąś zaprezentować.

Co do meczu.. odgwizdany rzut wolny na Bojarskim + czerwona dała by nam puchar. Tak to widzę.

:)

'Tylko idioci mówią prawdę. Ja jestem inteligentny, więc nie mówię prawdy. ' - Salvador Dali

..jedni żyją z muzyki, drudzy dla niej..
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.23 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005