Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 21/06/2007 16:15
Takich kilka refleksji.
Jak juz kilka osob wspomnialo marketingowo PN stoi swietnie, kibice w takim klubie naprawde moga sie czuc docenieni (co chwila wystep legendy klubu, ceftyfikaty, podpisywanie ich przez charyzmatycznego i usmiechnietego Matlaka, itd.).
Tym bardziej dziwi niezbyt duza, zeby nie powidziec mala, liczba kibicow na meczach. Zwlaszcza, ze poziom pilkarski tej druzyny wydaje mi sie wysoki (pewnie nawet wyzszy od tegorocznej druzyny Pogoni SSA).
Kwestie dopingu pomine...aktualnie chyba nic nikomu sie nie chce.
Mam nadzieje, ze 4-ta liga (bo to jest najlepsze wyjscie w tych okolicznosciach) wyrwie ludzi z tego marazmu i odbijemy sie od dna na duzo zdrowszych regulach.
Wiesz jak dla mnie wynika to z takiego znudzenia... poziom piłkaski jak na B-klasę jest za duży, więc kolejene wygrane po 15:0 są już szczerze mówiąc nudne... przez co mecze nie mają tyle sportowych emocji...
Ale na szczęscie atmosfera, występy legend, czy inne akcje a wcześniej też i doping to rekompensują...
I na pewno w IV lidze będzie lepiej...musi być [: (oczywiscie nikt nie porywa się by podbijać ją obecnym składem jak niektórzy myślą)
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
No wiesz, z naszym potencjalem i przy takim podejsciu do kibicow liczba nie jest duza.
Ale rozumiem, ze dla wielu liczy sie liga rozgrywek, choc to czesto nie idzie w parze z poziomem gry.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 28/06/2007 21:17
Dzisiaj koło 17 widziałem Darka Adamczuka i Grześka Matlaka w Wawie koło "Żółtych Balkonów"
Nieźle się chłopaki prezentowali w klubowych gajerkach.
Miło było zobaczyć ich, będąc na "emigracji" w stolicy.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 05/07/2007 15:12
Wydział Gier Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej informuje, że dokonał losowania par I rzutu Pucharu Polski na szczeblu województwa zachodniopomorskiego region szczeciński.
I rzut PP – szczebel wojewódzki - 22.08.2007 g. 17:30
Czarni Lubanowo (A 3) - Odra Chojna (V)
LZS Kołbaskowo (B 1) - GKS Mierzyn (V)
Dąb Dębice (A 2)- Piast Chociwel (V)
Iskra Banie (A 3) - Orzeł Trzcińsko-Zdrój (V)
Iskra Golczewo (A 1) - Polonia Płoty (V)
Rybak Trzebież (A 3) - Hutnik EKO TRAS Szczecin (V)
Flota II Świnoujście (A 1) - Vineta Wolin (V)
Błękitni Trzygłów (A 1) - Sparta Gryfice (V)
Bizon Cerkwica (A 1) - Pomorzanin Nowogard (V)
Santos Sarbinowo (A 4) - Mieszko Mieszkowice (V)
Piast Karsko (B 3) - Stal Lipiany (V) Pogoń Nowa Szczecin (A 3) - Stal Szczecin (V)
a na zzpn.pl jest jeszcze Pogoń Nowa Szczecin (A 3) – wolny los do II rzutu
Ostatnio edytowany przez: dary, 5 lipca 2007, 15:18 [1 raz(y)]
dlaczego na sparingu było tak mało kibiców ?? (chodzi mi o 21.07.07)
A dlaczego mialo by byc wiecej?Ty myslisz ze znajdziesz taka osobe ktora ci wyliczy kogo nie bylo i dlaczego?Pierw przemysl co chcesz napisac..Pozniej przeczytaj to jeszcze 3 razy
dlaczego na sparingu było tak mało kibiców ?? (chodzi mi o 21.07.07)
za Ptaka chodzilo ok 1,5 tys takze tylko 2 razy wiecej, wiec niewiem w czym masz problem...
i tak dużo za dużo chodziło za ptaka... pamietać należy że to było 11 przed południem w sobote...poczekajmy aż sie zacznie liga
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171862 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.