Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 17/10/2005 00:12
Jak ktos mialby chwilke moglby zrobic skrot Pogoni ten z interi jakos do sciagniecia?...Bo mi nie otwieraja sie te bezposrednio na interi niewiadomo czemu..
Jak ktos mialby chwilke moglby zrobic skrot Pogoni ten z interi jakos do sciagniecia?...Bo mi nie otwieraja sie te bezposrednio na interi niewiadomo czemu..
na interi mają coś zrypane z serwerem tam starczy co kolwiek kliknąć lub cś wcisnąć na klawiaturz i niema obrazu mają jakiś dziwny serwer
Bramki Pogoni w internecie ! - 17/10/2005 19:48
zaraz podam wam linki do spotkań z bełchatowem i amicą będą u mnie na serwerze z tydzień później je wykasuje więc jak ktoś będzie je chciał później to dajcie znac
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/10/2005 18:31
stronka www.johnyo.pogon.bedboy.pl lub www.johnyo.webpark.pl/pogon.html działa jak narazie mam linki tylo do spotkania z bełchatowem a z amica nie działa słyszeliście o programie e-dek
Ostatnio edytowany przez: Dzn, 21 października 2005, 18:08 [1 raz(y)]
Bramki Pogoni w internecie ! - 21/10/2005 18:08
stronka www.johnyo.pogon.bedboy.pl lub www.johnyo.webpark.pl/pogon.html działa jak narazie mam linki tylo do spotkania z bełchatowem a z amica nie działa słyszeliście o programie e-dek
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.