Odp: TRENING ¦PIEWU - WSZYSCY KIBOLE DO MŁYNA !!! - 27/12/2009 22:01
hmmm, ja też chciałem dorzucić co¶ od siebie..
nie chcę pisać do tych wszystkich młodych zapaleńców co maj± po kilkadziesi±t dni stażu na forum i raptem kilka sezonow na Pogoni! chwała im ze maj± zajawke!
ale ja chce się zwrócić do tych wszystkich gwiazdkowiczów i niegwiazdkowiczów, wszystkich tych którzy (tak jak i ja z reszt±) wyciekli z piekła od 4 ligi, gdy była stagnacja, zastuj i ogólnie bardzo ciężki okres dla nas, ale maj± spory staż na forum i od dawien dawna s± z Pogoni± na dobre i na złe!
Na piekle nast±piła nagła i bardzo kurewska zmiana pokoleniowa, w jednym momencie ubyło z niego bardzo dużo znacz±cych osób, a w ich miejsce pojawili się nowi młodzi zapaleńcy. ale jednak ich sam zapał to jest nie wszystko. wydaje się to błache co powiem, bo wg mnie powinni mieć chociaż jakie¶ tam wzory u starszych osób, ale ja sam pamiętam jak za gnoja czerpałem przykład ze starszych!!!
byłem na poprzednich dwóch treningach dopingu i powiem wam, ze nie widziałem wiele osób, które nie s± mocno zaangażowane w Pogoń a przyszły by z własnej woli. ja widzę tyle, że dzisiaj wszyscy maj± na wszystko wyjebane i zostawiaj± wszystko innym. kurwa panowie, nikt za nas, nawet przy największych chęciach nie zrobi wszystkiego, niekiedy sami musimy wzi±c sprawy w swoje łapy!!! więc przyjdĽmy wszyscy w miarę możliwo¶ci jutro na stadion, pokażmy że nie mamy wszyscy wyjebane na wszystko i wszystkich dookoła, a przede wszystkim pokażmy, że Pogoń Szczecin ma sie naprawde dobrze i bez zadnych kompleksów możemy konkurować z każdym, nawet tymi co s± obecnie najlepsi w kraju!
pamiętajcie: Pogoń Szczecin zobowi±zuje, to nie jest jaka¶ tam (nie uwłaczaj±c nikomu) chojniczówka chojnice, czy firma krzak! to jest uznana z jednej strony i znienawidzona z drugiej strony, ale jednak marka która ma swoj± range, a od NAS WSZYSTKICh zależy jej blask!!!!
z kibicowskim pozdrowieniem i do jutra!!!!!
To ta drużyna, któr± kocha cale miasto
To ta drużyna, któr± dopingujesz z pasj±
To ta drużyna, która znajdzie sie na szczycie
Za¶piewaj z nami jakby¶ oddał za ni± życie !!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1765652478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.