Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szn85
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5878 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 08/11/2009 22:49
a jak inaczej mozna ich nazwac??? wyjazd to nie impreza gdzie sie mozna najebac i isc spac, jedziemy po to zeby reprezentowac Pogon Szczecin a nie pijacka patologie!! dwa dyzio ogarnol bys wiecej niz pol pociagu?? nie wydaje mi sie,a to ze tak napisalem nie znaczy ze kozak ze mnie internetowy bo moge to kazdemu powiedziec prosto w oczy komu bedzie trzeba i mowilem w pociagu dla twojej informacji,wiec jak nie wiesz to sie nie udzialaj a jezeli tobie pasuje taka sytuacja ze pol pociagu jest napierdolona na takim wyjezdzie to juz jest zal,a moja ortografie zostaw w spokoju bo nie o nia tu biega!!

Ostatnio edytowany przez: Szn85, 8 listopada 2009, 23:14 [1 raz(y)]

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 08/11/2009 23:00
Masz racje lepiej zostawić w spokoju coś tak żałosnego jak ortografią w twoim wykonaniu Leo24 vel prof Bralczyk. Wspominasz o spinaniu się, tylko chyba zapominasz co sam napisałaś (swoją drogą w twoim wypadku to może i lepiej) nie będę po raz wtóry przytaczał tego samego bo odpowiedziałem w swoim poprzednim poście.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 08/11/2009 23:19
nie ma co narzekać na PKP. Opóźnienie spowodowane było wykolejeniem pociągu przed Wrocławiem. Na Wrocław Gł. wjechaliśmy od dupy strony. Nikt tego nie mógł przewidzieć. Jak by nie ten incydent spokojnie byśmy zdążyli. Mimo, że większość miała grubo w pociągu, to co do rzygania na sektorze, nie była to na pewno osoba jadąca pociągiem. Liczba średnia, doping słaby, ale mimo to pozytywnie.
Runda wiosenna będzie lepsza.:)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Szn85
Kibic
Na forum od 5878 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 08/11/2009 23:23
zalosny jestes sam skoro bronisz takich osob,odrazu widac jaki jestes ogarniety chlopak..........

Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 08/11/2009 23:24
Nie bronie patologii, tylko pisze jak było. Nie popieram picia na umór na wyjazdach.

Ostatnio edytowany przez: Rch., 8 listopada 2009, 23:32 [1 raz(y)]

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 08/11/2009 23:39

Leo24 napisał:  
a jak inaczej mozna ich nazwac??? wyjazd to nie impreza gdzie sie mozna najebac i isc spac, jedziemy po to zeby reprezentowac Pogon Szczecin a nie pijacka patologie!! dwa dyzio ogarnol bys wiecej niz pol pociagu?? nie wydaje mi sie,a to ze tak napisalem nie znaczy ze kozak ze mnie internetowy bo moge to kazdemu powiedziec prosto w oczy komu bedzie trzeba i mowilem w pociagu dla twojej informacji,wiec jak nie wiesz to sie nie udzialaj a jezeli tobie pasuje taka sytuacja ze pol pociagu jest napierdolona na takim wyjezdzie to juz jest zal,a moja ortografie zostaw w spokoju bo nie o nia tu biega!!

A mnie się jednak wydaje... Bo skoro rzeczywiście tak ogarniałeś ten swój wagon, to czy podobnie jak na forum zwracałeś się per patałachu bądź zjebany debilu do swoich rzekomych odbiorców nie wydaje mnie się.

Szn85
Kibic
Na forum od 5878 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 08/11/2009 23:54
widze ze do konca nie doczytales co napisalem,zreszta nie bede z toba dyskutowal bo nie ma sensu!

Ostatnio edytowany przez: Szn85, 9 listopada 2009, 00:01 [1 raz(y)]

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 00:01
Tak na pewno przemówisz pijanemu do rozsądku mówiąc do niego, że jest zjebanym debilem. Marnujesz swój potencjał na forum - powinieneś się specjalizować w psychologii społecznej lub coś w tym guście.

Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 00:40
Ja tam lubie się najebać , ale zawsze 3mam fason. Pozdro. ;)))

Szn85
Kibic
Na forum od 5878 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 01:03

Dyzio napisał:  
Tak na pewno przemówisz pijanemu do rozsądku mówiąc do niego, że jest zjebanym debilem. Marnujesz swój potencjał na forum - powinieneś się specjalizować w psychologii społecznej lub coś w tym guście.

Sa inne sposoby tlumaczenia jezeli nie poskutkuje slownie:) zreszta co sie tak czepiles tego co napisalem skoro nie tyczylo sie besposrednio do ciebie,tylko osob kture sie.............

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 01:21

Leo24 napisał:  

zreszta co sie tak czepiles tego co napisalem skoro nie tyczylo sie besposrednio do ciebie,tylko osob kture sie.............

Choćby dlatego, że dostęp do tego forum jest wolny "chwalić się" nie ma czym - a już na pewno forum to nie miejsce do załatwiania takich kwestii, dlatego posty w stylu najfajniejsze z wyjazdu to podróż z gołebiem, czy jak twoim przypadku liczba zaprutych osób w pociągu i kwiatki co o nich myślisz są zbędne.

ARCADIUS
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 08:52
Kończyć tą jałową dyskusję !

Wiadomo o co chodzi, Wiosna nasza :)

Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 09:51
zdziwilo mnie troche ze gospodarze na "szpilu" :D spiewali po polsku.

posluchajce: 7:30
http://www.youtube.com/watch?v=nz2nId7SI6I

abstrakcja!
Muzzy
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 15:24

BFC napisał:  
zdziwilo mnie troche ze gospodarze na "szpilu" :D spiewali po polsku.

Bez przesady. Z tego co wiem, akurat GieKSa (w przeciwieństwie do części kibiców Ruchu) nie ma żadnych separatystycznych faz. Mnie z kolei zdziwiło, że przy żółto-czarnych strojach GKS my nie graliśmy w barwach.

Szn85
Kibic
Na forum od 5878 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 18:00

Dyzio napisał:  

Leo24 napisał:  

zreszta co sie tak czepiles tego co napisalem skoro nie tyczylo sie besposrednio do ciebie,tylko osob kture sie.............

Choćby dlatego, że dostęp do tego forum jest wolny "chwalić się" nie ma czym - a już na pewno forum to nie miejsce do załatwiania takich kwestii, dlatego posty w stylu najfajniejsze z wyjazdu to podróż z gołebiem, czy jak twoim przypadku liczba zaprutych osób w pociągu i kwiatki co o nich myślisz są zbędne.

ale ja sie nie chwalilem bo nie ma czym jak sam napisales a dwa najwyrazniej odpowiada ci taka sytuacja skoro tylko ty sie prujesz o to co napisalem,zycze powodzenia w dalszym "spokojnym ogarnianiu"!!!

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 18:07
Po prostu czasem wato komuś nieco rozjaśnić pewne rzeczy w głowie - jednak w twoim przypadku widocznie to niemożliwe. Widocznie większość uznała na starcie, że nie ma sensu w tym momencie się nie dziwie.

Szn85
Kibic
Na forum od 5878 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 18:26

Dyzio napisał:  
Po prostu czasem wato komuś nieco rozjaśnić pewne rzeczy w głowie - jednak w twoim przypadku widocznie to niemożliwe. Widocznie większość uznała na starcie, że nie ma sensu w tym momencie się nie dziwie.

mi nie trzeba tlumaczyc akurat takich spraw bo wiem po co jade i jak sie zachowywac, wiec nie irytuj juz tymi swoimi swietymi postami jak to trzeba im tlumaczyc na spokojnie............

JW
Kibic
Na forum od 5857 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 18:45
Leo24 jak dotąd to jedyną osobą która się pruje jesteś Ty.Więc skończ już swój lament bo twoje posty po prostu wkurwiają.Pojechałeś raz czy dwa na wyjazd i wydaje ci się chyba że wszystkich będziesz ustawiał.

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 18:55
Myślałem że wyrażam się dość łopatologicznie ale widocznie jednak wciąż nazbyt trudnych wyrazów używam abyś pojął cokolwiek. Zatem objaśniam; piszesz post [...] którego nazwijmy to "przekaz" jest słuszny ale forma i treść beznadziejna poza tym pisanie takich manifestów na forum jest bezsensowne gdyż bardzo wątpię aby adresaci (czytaj owe patałachy czy też zjebane debile) czytali twoje posty. Jedynie podejmowanie kroków w realu ma jakiekolwiek szanse na powodzenie, chwała ci za to żeś się ich podjął.

Szn85
Kibic
Na forum od 5878 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 09/11/2009 19:29

Wolff napisał:  
Leo24 jak dotąd to jedyną osobą która się pruje jesteś Ty.Więc skończ już swój lament bo twoje posty po prostu wkurwiają.Pojechałeś raz czy dwa na wyjazd i wydaje ci się chyba że wszystkich będziesz ustawiał.

wolff pruje sie bo w slusznej sprawie jak bys zauwazyl i dla twojej informacji wyjazdow ma na tyle duzo ze odezwac sie moge,a nadszedl czas zeby patologie wlasnie ustawic jak trzeba,dyzio wrescie sie zrozumielismy:) Wiosna zapowiada sie bardzo ciekawie:):):)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005