Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ORZECH
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7231 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 31/10/2009 21:18

alex napisał:  
Zwlaszcza jak puscili plyte i caly czas to samo leciało :D

Bo kiero od biegów miał tylko 1 płyte :) dobrze że film jakiś puścili i na koniec radio nawet działało. Szafka otwierająca też była dobra :)

i co najważniejsze wygraliśmy 2 ustawki na parkingu :)

Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 31/10/2009 21:20

ORZECH napisał:  

alex napisał:  
Zwlaszcza jak puscili plyte i caly czas to samo leciało :D

Bo kiero od biegów miał tylko 1 płyte :) dobrze że film jakiś puścili i na koniec radio nawet działało. Szafka otwierająca też była dobra :)

i co najważniejsze wygraliśmy 2 ustawki na parkingu :)

hola hola ...z tymi ustawkami to się tak nie rozpędzaj ! TE BUŁKI SĄ NASZE... TE BUŁKI DO NAS NALEŻĄ !!! ;)

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
420.
Kibic
Na forum od 5673 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 01:08
Ekipa babki wygrała Nie ma ! :D ale wbilismy na ustawce numer 2 to nie bylo bułek.. :) hehe dobry wyjazd jedziemy DO KATOWIC

Warel
Kibic
Na forum od 5674 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 01:10
Ok bułki, których nikt nie miał mogą być wasze, ale i tak wygraliśmy ;) :D. "Ty jesteś kurwa ślepy" hahaha, nie zapomne nigdy o tych kierach :D

Safe
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 04:38
co Wy rozmawiacie w ogóle B. uciekał, a Wy internetowi napinacze kręciliście filmy, których nikt nie ma, bo w łeb dostaliście :D ^^

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Piona!
Kibic
Na forum od 7199 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 04:56
Juz skonczcie to jaranie sie, bo az tak kolorowo to nie bylo. Jeden przyklad pokazal jak nie powinno zachowywac sie na wyjazdach. Teraz spiac poslady i ruszamy w ostatnia podroz w tym roku :)

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 09:53
MM

Normlnie rozjebał mnie ten wpis...

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
Jaro07
Kibic
Na forum od 5758 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 11:36

Dyzio napisał:  
MM

Mnie bardziej rozjebały odpowiedzi na komentarz "Krystyny S." :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 13:25

Dyzio napisał:  
MM

MMSzczecin napisał:  
(podziękowania dla policjii z Piły, chyba jako jedyni starali się abyśmy zdążyli na mecz i wiedzieli jak rozładować na trasie korki).

Biała flaga

Ga(L)a
Kibic
Na forum od 7179 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 13:57
Wyjazd jak najbardziej na plus !! Mimo kilku niepotrzebnych zdarzeń praktycznie zero patologii. Co do ustawek niejaki B. dwukrotnie wprowadził nas w błąd kto walczy bez koszulek, także to nasz autokar zgarnia całą pule (czego ?? :) ) Dzieki bracia za wspólny wyjazd.

Legia Pogoń !!!

Pozdro Pomorzany !!

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun!!
Legia & Pogoń
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 16:24

Dyzio napisał:  
MM

Jak ktos wie kim jest ow Ciastol to prosze o jakis kontakt.
Lub lepiej niech sam sie zglosi.Za takie opisy powinien w leb dostac.Przeczyta wpis jakiegos gamonia na innym forum i okresla liczbe na 130, bo jaki pajac z Plocka tak sobie to wyliczyl.Problem w tym, ze samych biletow w Szczecinie sprzedalo sie 180, a wiekszosc FC jak i pare aut i busow dojechalo bez zapisywania sie na liste do samego Plocka.Po takich wpisach odechciewa sie cokolwiek robic.Kwestie podziekowan dla policji juz calkiem pomine...

Sami przeciw wszystkim!!!
Ciastol
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 16:41
Ja napisałem ten tekst dla mm, ale miał on nieco inną treść, nie pisałem nic o ilości dokładnej ludzi, to znalazł gdzieś redaktor, tak samo z podziękowaniami dla policji. Tekst który dałem na mm zupełnie różni się od tego co został opublikowany na portalu, ja chciałem tam dodać tylko filmik i parę słów, ale redaktor trochę pododawał czego ja nie chciałem. Był to mój ostatmi artykuł dla MojeMiasto.

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 17:24

Ciastol napisał:  
Ja napisałem ten tekst dla mm, ale miał on nieco inną treść, nie pisałem nic o ilości dokładnej ludzi, to znalazł gdzieś redaktor, tak samo z podziękowaniami dla policji. Tekst który dałem na mm zupełnie różni się od tego co został opublikowany na portalu, ja chciałem tam dodać tylko filmik i parę słów, ale redaktor trochę pododawał czego ja nie chciałem. Był to mój ostatmi artykuł dla MojeMiasto.

To radze Ci teraz pisac sprostowanie i rzadac usuniecia tego szajsu.
Kurwa, widze, ze ktos raz gdzies pojedzie i juz wielki redaktor.Troche pokory.

Ciastol
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 17:25
To miał być zwykły artykuł o wyjeździe, nie wiedziałem że zostanie aż tak zmieniony, napisałem już prośbę o usunięcie, to co napisałem było o wiele krótsze niż to co się teraz znajduje. Chciałem dobrze a wyszło jak sami widzicie, najgorsze że teraz jestem obwiniany że ja to napisałem, szkoda że nikt nie napisał tam że został okrutnie zmieniony na moją niekorzyść. Teraz przynajmniej wiem że nie ma sensu tam nic pisać.

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 17:38
Skoro nie ty pisałeś te dane itd. to po co wklejałeś wczoraj na forum linka( " A tu link do mojego artykułu na MojeMiasto" ) i dane?

Pewnie juz wiesz dlaczego post został usunięty.

Ciastol
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 17:43
Był lin do artykułu który ja napisałem jak miał ststus nowy, przed zmianą i opublikowaniem na głównej.
Pozatym mój artykuł napisałem ok 21 a ten co jest opublikowanu był o północy, powinien zostać za chwilę usunięty.

Macieja
Kibic
Na forum od 6037 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 17:43

Ciastol napisał:  
To miał być zwykły artykuł o wyjeździe, nie wiedziałem że zostanie aż tak zmieniony, napisałem już prośbę o usunięcie, to co napisałem było o wiele krótsze niż to co się teraz znajduje. Chciałem dobrze a wyszło jak sami widzicie, najgorsze że teraz jestem obwiniany że ja to napisałem, szkoda że nikt nie napisał tam że został okrutnie zmieniony na moją niekorzyść. Teraz przynajmniej wiem że nie ma sensu tam nic pisać.

To Ty Ciastolu z GT?:)

Ciastol
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 18:25
Artykuł usunięty.

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 18:27

MM napisał:  
Tak bawili się kibice Pogoni i Legii w Płocku
Artykuł nie został jeszcze ukończony i czeka na publikację

Wychodzi na to ze MM Szczecin to tez tylko "gazeta"...
Oj UGG hehe, miejmy nadzieje, ze nie Ty dopisales reszte, a jak masz wplyw na tego "redaktora" to go upomnisz.Z reszta rzetelny felietonista nie pisalby konkretnych liczb na podtsawie wpisu nie autoryzowanej osoby na pewnym forum...

Ciastol
Kibic
Na forum od 5885 dni

Odp: PS on Tour- Wszyscy do Płocka! Zapisy do czwartku w UltraShop! - 01/11/2009 18:44

P. napisał:  

MM napisał:  
Tak bawili się kibice Pogoni i Legii w Płocku
Artykuł nie został jeszcze ukończony i czeka na publikację

Wychodzi na to ze MM Szczecin to tez tylko "gazeta"...
Oj UGG hehe, miejmy nadzieje, ze nie Ty dopisales reszte, a jak masz wplyw na tego "redaktora" to go upomnisz.Z reszta rzetelny felietonista nie pisalby konkretnych liczb na podtsawie wpisu nie autoryzowanej osoby na pewnym forum...

Na początku chciałem skopiować artukuł z Pogoń.v.pl o kibicach w Płocku, ale redaktor mm napisał mi o ochronir praw, więc skróciłem, dałem początek taki jak na Pogoń.v.pl o przybliżonej liczbie osób, że było ok 300 osób ze Szczecina i ok 600 z Warszawy. Poźniej napisałem o której był wyjazd i że pod eskortą, nie pisałem nic o żadnych podziękowaniach, napisałem że kibice zjeżdzali sie przez 1 połowe, i o ktorej wracalismy, no i te podzekowania dla stowarzyszenia za wyjazd. Reszta nie wiem skad, jak artykuł był publikowany to już spałem.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005