Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PZ92
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7312 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:01
cos czuje ze jutro na meczu trzeba dac znac co o tym sadzimy..

wojtas90210
Kibic
Na forum od 5735 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:09

osilek napisał:  
cos czuje ze jutro na meczu trzeba dac znac co o tym sadzimy..

Ja juz sam nie wiem co o tym sadzic. Wiadomo , policjant też człowiek i kibicować może. Niech wozi w samochodzie szalik a na meczach kibicuje ale litości żeby zostać dyrektorem? Karierowicz jakich mało. Zrobi pokazówkę, odejdzie a smród zostanie. NIE!

BTR
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:15
No to sobie pies torował drogę do klubu... Policja, Pogoń Futsalowa dla ściemy. Czy facet nie kapuje że KIBICE GO NIE CHCĄ? Ci co przychodzą wcinać popcorn, mają wszystko gdzieś. Czy to braziliana, czy w/w piesek, czy drzymała... Ale Ci co interesują się czymś więcej niż faktem czy Pogoń gra dziś z Wisłą K. czy Tłokami G. mówią stanowcze, kulturalne

WyPie... ski nie macie tu wstępu!!

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:25

Cytat:  
Obecny prezes Pogoni' 04 Szczecin, a także rzecznik prasowy szczecińskiej policji jest jednym z kandydatów na dyrektora Pogoni po tym jak swoje stanowisko opuścił Mariusz Kotkowski. Decyzje zapadną w poniedziałek.
Kandydatura Karczyńskiego została potwierdzona dziś przez prezesów Pogoni, innych nazwisk nie poznaliśmy. Były dyrektor musiał zrezygnować ze stanowiska z przyczyn osobistych.

- Na razie nie wybraliśmy jeszcze nowego dyrektora, wszystkie decyzje zapadną w najbliższy poniedziałek – mówił Grzegorz Smolny.

Wiceprezes został zapytany czy nie obawia się reakcji niektórych kibiców Pogoni, którzy mogą źle zareagować na to, że funkcję dyrektora klubu być może będzie pełnił rzecznik prasowy komendy wojewódzkiej policji.

- Myślę, że Maciej Karczyński jest bardzo kompetentną osobą, podobnie jak my również zaczynał od zera i w futsalu stworzył klub, który od kilku sezonów gra w ekstraklasie. Tak jak mówiłem wcześniej, żadna decyzja jeszcze nie zapadła, ale jeżeli wybralibyśmy jego na to stanowisko mam nadzieję, że kibice to zaakceptują i zrozumieją, że robimy to dla dobra klubu.

http://www.mmszczecin.pl/29067/2009/10/6/rzecznik-policji-dyrektorem-pogoni-szczecin

eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:29

mmszczecin napisał:  
Tak jak mówiłem wcześniej, żadna decyzja jeszcze nie zapadła, ale jeżeli wybralibyśmy jego na to stanowisko mam nadzieję, że kibice to zaakceptują i zrozumieją, że robimy to dla dobra klubu.

Nadzieja matką głupich.Won-dla dobra klubu!

Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:29
To chyba jakiś żart jest... :|
Czy u nas nie może być w końcu normalnie?! Czy zawsze trzeba coś zje..ć jak zaczyna być lepiej?!

db1948
Kibic
Na forum od 7304 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:31

Cytat:  
jeżeli wybralibyśmy jego na to stanowisko mam nadzieję, że kibice to zaakceptują i zrozumieją, że robimy to dla dobra klubu.

Tak, tak oczywiście..... Świat zszedł na psy!
JP!

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:34
Nawet nie czytam tego tematu, bo doimyslam sie ze 99% osob ma takie samo zdanie.
Swiat stanal na chuju.Nie bedzie ZADNEJ wspolpracy z klubem w tym momencie.
To jest zenada i bez kitu jest mi normalnie...przykro:(.
Jak wczoraj jeden kolega wspominal, ze tak moze byc, to myslalem , ze niefajnie sobie zartuje...

Sami przeciw wszystkim!!!
V...
Kibic
Na forum od 8528 dni

*

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:38
Tez mam nadzieje, ze to jakis niesmaczny zart... oby to nie doszlo do skutku!

MKS
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:38
Współpracy nie bedzie,bo zasadniczo kibice są solą w ich oku. Teraz sie zacznie,a najbardziej szczęśliwi będą pikniki i fuzjoniści-oni maja w dupie co ,kto i jak zarządza klubem,byle chleba i igrzysk nie brakło.

a jeszcze jedna myśl mnie naszła z tym wszystkim-czy to nie jest precedens,i kluby podłąpią takie coś. jak ktos wyżej napisał,walka z kibicami przed euro 2012. i kto wie czy to nie bedzie takie odgórne zalecenie,mała zemsta pzpn-u za ich bojkotowanie. wcale bym sie nie zdziwił.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:43

P. napisał:  
Nawet nie czytam tego tematu, bo doimyslam sie ze 99% osob ma takie samo zdanie.
Jak wczoraj jeden kolega wspominal, ze tak moze byc, to myslalem , ze niefajnie sobie zartuje...

moze do klubu wyslac nasze stanowcze stanowisko w tej sprawie ? moze pojda po rozum do glowy, i odejda od tego "fantastycznego" tematu...

Safe
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:45
a mnie to rozbawiło nawet, bo to jakiś żart... prawda?

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
G_
Kibic
Na forum od 6169 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:49
Takie stanowiska to dla ludzi kompetentnych a nie idiotów. Szkoda żeby na Pogoni zrobiono drugą politykę ITI.

CWKS & MKS
J.
Kibic
Na forum od 5812 dni

*

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:56

P. napisał:  

Przykro to idealnie dobrane określenie... Chociaż za łagodne moim zdaniem, bo ja czuje niesmak, zdenerwowanie, oburzenie. Mimo wytężonej, heroicznej wręcz pracy ludzi ze Stowarzyszenia, wszystko co zostało do tej pory osiągnięte, może zostać zaprzepaszczone, przez głupie, debilne, chore decyzje panów Kałużnego i Smolnego.

Nie trzeba być Einsteinem, żeby wiedzieć, jak fani reagują na policyjny mundur. Nie wiem jakim człowiekiem jest Karczyński, nie obchodzi mnie to. W moich oczach jest przede wszystkim policjantem. A policjantom wara od klubu, w jego żyłach nigdy nie będzie płynąć choć odrobina granatowo-bordowej krwi... JP!

STOP PROWOKACJI!

NIE DLA KARCZYŃSKIEGO W POGONI!

zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:00

P. napisał:  

Śmiem twierdzić że 100% ma takie zdanie no chyba że ktoś sprzyja dzielnicowemu..Musimy tylko trzymać twarde stanowisko w tej sprawie i oficjalnie temu PSU powiedzieć NIE!!!!Z tego co myślą prezesi wynika że damy sie zagłaskac i Karczynski jakoś przejdzie...trzeba im pokazać że są w kurewskim błędzie..i że w Naszym klubie nawet malować linii przed meczem żaden kundel nie będzie!!!!!!!
Kurwa był już turek ,ptak, polski szwed a teraz pies...ja pierdole..
JP!!!!

No One Like Us....We don't Care...
D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:07

PL napisał:  

Cytat:  
Obecny prezes Pogoni' 04 Szczecin, a także rzecznik prasowy szczecińskiej policji jest jednym z kandydatów na dyrektora Pogoni po tym jak swoje stanowisko opuścił Mariusz Kotkowski. Decyzje zapadną w poniedziałek.
Kandydatura Karczyńskiego została potwierdzona dziś przez prezesów Pogoni, innych nazwisk nie poznaliśmy. Były dyrektor musiał zrezygnować ze stanowiska z przyczyn osobistych.

- Na razie nie wybraliśmy jeszcze nowego dyrektora, wszystkie decyzje zapadną w najbliższy poniedziałek – mówił Grzegorz Smolny.

Wiceprezes został zapytany czy nie obawia się reakcji niektórych kibiców Pogoni, którzy mogą źle zareagować na to, że funkcję dyrektora klubu być może będzie pełnił rzecznik prasowy komendy wojewódzkiej policji.

- Myślę, że Maciej Karczyński jest bardzo kompetentną osobą, podobnie jak my również zaczynał od zera i w futsalu stworzył klub, który od kilku sezonów gra w ekstraklasie. Tak jak mówiłem wcześniej, żadna decyzja jeszcze nie zapadła, ale jeżeli wybralibyśmy jego na to stanowisko mam nadzieję, że kibice to zaakceptują i zrozumieją, że robimy to dla dobra klubu.

http://www.mmszczecin.pl/29067/2009/10/6/rzecznik-policji-dyrektorem-pogoni-szczecin

Póki decyzja jeszcze nie zapadła najlepiej wyrazić swoje zdecydowane stanowisko pod tym adresem----> [email protected]

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:10
Czy u nas chociaż przez dłuższy okres czasu może być normalnie?

Nie dla pana K.

Z daleka nie będzie widać.
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:10
Ktoś tam wyzej wspomnial o ``kontrolowanym przecieku`` moze faktycznie tak jest, sami pewnie sa ciekaw jaka jest opinia kibicow na ten temat(a moze byc inna?)..juz wiedza:] Jezeli gastronomy jednak sie na niego zdecyduja nie zwazajac na opinie kibicow - sami wejda na wojenna scieżke.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Promocja
Kibic
Na forum od 7030 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:15
stanowcznie NIE dla milicjanta !!!

a jak to jest że faja może pracować na 3 stanowiskach jednocześnie podobno jest jakaś ustawa antykorupcyjna tylko nie wiem czy to o polityków chodzi czy ogółem że jak pracuje tu to gdzie indziej nie może może ktoś wie coś więcej ??

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Bolo
Kibic
Na forum od 6514 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:21

Kojot. napisał:  
stanowcznie NIE dla milicjanta !!!

a jak to jest że faja może pracować na 3 stanowiskach jednocześnie podobno jest jakaś ustawa antykorupcyjna tylko nie wiem czy to o polityków chodzi czy ogółem że jak pracuje tu to gdzie indziej nie może może ktoś wie coś więcej ??

no wlasnie tez nad tym sie zastanawialem. Jest tu jakis prawnik??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005