Ja juz sam nie wiem co o tym sadzic. Wiadomo , policjant też człowiek i kibicować może. Niech wozi w samochodzie szalik a na meczach kibicuje ale litości żeby zostać dyrektorem? Karierowicz jakich mało. Zrobi pokazówkę, odejdzie a smród zostanie. NIE!
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:15
No to sobie pies torował drogę do klubu... Policja, Pogoń Futsalowa dla ściemy. Czy facet nie kapuje że KIBICE GO NIE CHCĄ? Ci co przychodzą wcinać popcorn, mają wszystko gdzieś. Czy to braziliana, czy w/w piesek, czy drzymała... Ale Ci co interesują się czymś więcej niż faktem czy Pogoń gra dziś z Wisłą K. czy Tłokami G. mówią stanowcze, kulturalne
WyPie... ski nie macie tu wstępu!!
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:34
Nawet nie czytam tego tematu, bo doimyslam sie ze 99% osob ma takie samo zdanie.
Swiat stanal na chuju.Nie bedzie ZADNEJ wspolpracy z klubem w tym momencie.
To jest zenada i bez kitu jest mi normalnie...przykro.
Jak wczoraj jeden kolega wspominal, ze tak moze byc, to myslalem , ze niefajnie sobie zartuje...
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 18:38
Współpracy nie bedzie,bo zasadniczo kibice są solą w ich oku. Teraz sie zacznie,a najbardziej szczęśliwi będą pikniki i fuzjoniści-oni maja w dupie co ,kto i jak zarządza klubem,byle chleba i igrzysk nie brakło.
a jeszcze jedna myśl mnie naszła z tym wszystkim-czy to nie jest precedens,i kluby podłąpią takie coś. jak ktos wyżej napisał,walka z kibicami przed euro 2012. i kto wie czy to nie bedzie takie odgórne zalecenie,mała zemsta pzpn-u za ich bojkotowanie. wcale bym sie nie zdziwił.
Przykro to idealnie dobrane określenie... Chociaż za łagodne moim zdaniem, bo ja czuje niesmak, zdenerwowanie, oburzenie. Mimo wytężonej, heroicznej wręcz pracy ludzi ze Stowarzyszenia, wszystko co zostało do tej pory osiągnięte, może zostać zaprzepaszczone, przez głupie, debilne, chore decyzje panów Kałużnego i Smolnego.
Nie trzeba być Einsteinem, żeby wiedzieć, jak fani reagują na policyjny mundur. Nie wiem jakim człowiekiem jest Karczyński, nie obchodzi mnie to. W moich oczach jest przede wszystkim policjantem. A policjantom wara od klubu, w jego żyłach nigdy nie będzie płynąć choć odrobina granatowo-bordowej krwi... JP!
STOP PROWOKACJI!
NIE DLA KARCZYŃSKIEGO W POGONI!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Śmiem twierdzić że 100% ma takie zdanie no chyba że ktoś sprzyja dzielnicowemu..Musimy tylko trzymać twarde stanowisko w tej sprawie i oficjalnie temu PSU powiedzieć NIE!!!!Z tego co myślą prezesi wynika że damy sie zagłaskac i Karczynski jakoś przejdzie...trzeba im pokazać że są w kurewskim błędzie..i że w Naszym klubie nawet malować linii przed meczem żaden kundel nie będzie!!!!!!!
Kurwa był już turek ,ptak, polski szwed a teraz pies...ja pierdole..
JP!!!!
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 19:10
Ktoś tam wyzej wspomnial o ``kontrolowanym przecieku`` moze faktycznie tak jest, sami pewnie sa ciekaw jaka jest opinia kibicow na ten temat(a moze byc inna?)..juz wiedza Jezeli gastronomy jednak sie na niego zdecyduja nie zwazajac na opinie kibicow - sami wejda na wojenna scieżke.
a jak to jest że faja może pracować na 3 stanowiskach jednocześnie podobno jest jakaś ustawa antykorupcyjna tylko nie wiem czy to o polityków chodzi czy ogółem że jak pracuje tu to gdzie indziej nie może może ktoś wie coś więcej ??
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
a jak to jest że faja może pracować na 3 stanowiskach jednocześnie podobno jest jakaś ustawa antykorupcyjna tylko nie wiem czy to o polityków chodzi czy ogółem że jak pracuje tu to gdzie indziej nie może może ktoś wie coś więcej ??
no wlasnie tez nad tym sie zastanawialem. Jest tu jakis prawnik??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.