Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazdy I liga, 2009/2010!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ktn
Ultraoptymista
IP: zapisany
Na forum od 7890 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 12:49
Niedowiarki - szczena im opadnie w sobote 8 sierpnia :)
Jeeeedzieeeeemmmyyy!!!!

Better dead than red!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 13:06
``Ustaliliśmy, że przekażemy im ok. 700 biletów, czyli dokładnie tyle, ile pomieści klatka dla kibiców gości.``

``Co zrobi GKP, jeśli ze Szczecina przyjedzie znacznie więcej fanów? - Jesteśmy przygotowani. Współpracujemy z policją. Spotkanie zostało zakwalifikowane jako mecz podwyższonego ryzyka. Bilety będziemy sprzedawać tylko w przedsprzedaży, każdy kibic będzie musiał okazać dowód tożsamości. Najprawdopodobniej nie będzie można kupić wejściówek w dniu meczu, aby fani ze Szczecina ich nie wykupili. Dla nas najważniejsi są nasi kibice, oni też nie mogą się doczekać tego pojedynku - tłumaczy Babij.``

Przypomnijmy sobie inauguracyjny wyjazd do Barlinka a to niedaleko,mysle ze bedzie podobnie:] a te 700 biletow to sobie moga wsadzic...rozejda sie w pierwszym dniu sprzedazy.

No ale jezeli sa przygotowani to niech bedaAa

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Łysy
Kibic
Na forum od 5887 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 13:08
I tak będzie nas tam 4 tysiące :D. Zajedziemy im ten Gorzów.

Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 14:18
Żarty? hehe. nawet jak nas 4 tyś nie będzie, bo nie chcą nam dać biletów, to ponad 2 tyś napewno pojedzie.piłka nożna dla kibiców!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Fyfy
Kibic
Na forum od 6416 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 14:23
Chuj z biletami Portowcy jestesmy z wami :)

tarpan
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 14:27
Taaaa pewnie nam pozwolą zwiedzać Gorzowskie piekne zabytki :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 16:01

tarpan napisał:  

może nawet załatwią nam przewodnika po zabytkowych stodołach:D

Pogoń Szczecin MKS!
AlterB
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 16:38

Randall McMurphy napisał:  

No ale jezeli sa przygotowani to niech bedaAa

Arturo napisał:  

tarpan napisał:  

może nawet załatwią nam przewodnika po zabytkowych stodołach:D

Safe napisał:  
ponoc Stilonowi hoolsi juz zbieraja kamienie :D

edit:
ciekawe ile dowodow bedzie skrojonych :D

scisnijcie troche pajace, wczesniej jest Elbląg, ciekawe czy ktorys bedzie

Safe
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 17:53
[ironia] to zalezy czy pogoda bedzie ladna, czy bedzie samochod z klimatyzacja, czy bedzie mi sie chcialo wstac, czy Drumlak podpisze kontrakt, czy policji bedzie odpowiednio duzo, aby bylo bezpiecznie i jeszcze kilku innych wspolczynnikow. [/ironia]
pajacow szukaj w cyrku ;) Ahh szkoda, ze polowa uzytkownikow tutaj tylko czeka, zeby kogos pocisnac od piknika czy debila by dowartosciowac sie i poczuc sie "wyzej" w hierarchii, a pozniej nie wiedza z kim pija piwo czy po prostu rozmawiaja na wyjezdzie/ Twardowskiego :)

Ostatnio edytowany przez: Safe, 24 lipca 2009, 18:05 [1 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
AlterB
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 19:01

Safe napisał:  
[ironia] to zalezy czy pogoda bedzie ladna, czy bedzie samochod z klimatyzacja, czy bedzie mi sie chcialo wstac, czy Drumlak podpisze kontrakt, czy policji bedzie odpowiednio duzo, aby bylo bezpiecznie i jeszcze kilku innych wspolczynnikow. [/ironia]
pajacow szukaj w cyrku ;) Ahh szkoda, ze polowa uzytkownikow tutaj tylko czeka, zeby kogos pocisnac od piknika czy debila by dowartosciowac sie i poczuc sie "wyzej" w hierarchii, a pozniej nie wiedza z kim pija piwo czy po prostu rozmawiaja na wyjezdzie/ Twardowskiego :)

szkoda ze polowa uzytkownikow to jakies dziwne typy co sie dowartosciowuja na internecie i robia z siebie nie wiadomo kogo, to do Elbląga i skonczcie chore rozkminki, temat macie o wyjezdzie a nie z dupy posty o jakis zabytkach a pewnie posrani po kolana byscie byli jakbyscie sami mieli chodzic po gorzowie, skonczcie robic z siebie debili

alaska
Kibic
Na forum od 5773 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 19:46
pamiętajcie o wyjezdzie do elbląga!29 Lipiec godzina17.Od poniedziałku bilety w kasie Pogońi.Jest 200 biletów.

Ijon_Tichy
Kibic
Na forum od 5875 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 20:07
A ja mam takie pytanie bo skoro bilety będą sprzedawane w przedsprzedaży to co za problem pojechać wcześniej i je kupić? Bo czy zgodna z prawem jest dyskryminacja spowodowana miejscem zamieszkania?

antek
Kibic
Na forum od 8483 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 20:48

Orangutan napisał:  
A ja mam takie pytanie bo skoro bilety będą sprzedawane w przedsprzedaży to co za problem pojechać wcześniej i je kupić? Bo czy zgodna z prawem jest dyskryminacja spowodowana miejscem zamieszkania?

No tak zaden problem bujnac sie tyle kilometrow po bilet, moze na kazdy wyjazd bedziemy kupowali bilety w przedsprzedazy osobiscie co? Przeciez nawet jak tego biletu nie dostaniesz to i tak wejdziesz, a nawet jak nie wejdziesz to co ? Grunt zeby pojechac, a martwic sie bedziesz na miejscu.

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
SamAxe
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 20:57

antek napisał:  

Orangutan napisał:  

No tak zaden problem bujnac sie tyle kilometrow po bilet, moze na kazdy wyjazd bedziemy kupowali bilety w przedsprzedazy osobiscie co? Przeciez nawet jak tego biletu nie dostaniesz to i tak wejdziesz, a nawet jak nie wejdziesz to co ? Grunt zeby pojechac, a martwic sie bedziesz na miejscu.

Niech jedzie jedna osoba i kupi 4800 biletów. 1 miejsce

alaska
Kibic
Na forum od 5773 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 21:14
czy ktoś wie o której wyjazd do elbląga autami?

Samo
Kibic
Na forum od 6781 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 22:04

alaska napisał:  

no już się szykuj, bo zaraz wyjeżdżamy.

M.
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 22:08

alaska napisał:  

Spokojnie chłopak jest czas.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Ijon_Tichy
Kibic
Na forum od 5875 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 25/07/2009 00:15

antek napisał:  

Wiesz, to jest bliżej niż do Świnoujścia więc niekoniecznie jest to problemem dla wszystkich. I z łaski swojej nie porówuj wszystkich wyjazdów do niespełna 90 kilometrowego, najkrótszego wyjazdu (jak na szczecińskie warunki to "prawie" jak z Polic na Wielgowo :) ). Poza tym ja się nie martwię tylko się pytam.

pckjtn napisał:  

Niech jedzie jedna osoba i kupi 4800 biletów. 1 miejsce

Gratuluję pomysłu.

tarpan
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 25/07/2009 09:36

AlterB napisał:  

Safe napisał:  

szkoda ze polowa uzytkownikow to jakies dziwne typy co sie dowartosciowuja na internecie i robia z siebie nie wiadomo kogo, to do Elbląga i skonczcie chore rozkminki, temat macie o wyjezdzie a nie z dupy posty o jakis zabytkach a pewnie posrani po kolana byscie byli jakbyscie sami mieli chodzic po gorzowie, skonczcie robic z siebie debili

Tak jak już wcześniej napisano to była tylko ironia a nie głupa napinka na internecie więc wstrzymaj się od wyzwania innych bo sam głupoty piszesz o jakimś posraniu jak bym był sam. Dowartoścowywać to ja sie tu nie musze jak ma czas to jade a co mam byc to będzie nawet jak bym sam został w obcym mieście bo i tak już bywało. Bez urazy

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
iron szczecin
Kibic
Na forum od 6230 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 25/07/2009 10:11

tarpan napisał:  

AlterB napisał:  

Safe napisał:  

Tak jak już wcześniej napisano to była tylko ironia a nie głupa napinka na internecie więc wstrzymaj się od wyzwania innych bo sam głupoty piszesz o jakimś posraniu jak bym był sam. Dowartoścowywać to ja sie tu nie musze jak ma czas to jade a co mam byc to będzie nawet jak bym sam został w obcym mieście bo i tak już bywało. Bez urazy

słuszna racja to była tylko ironia,ciekawe czy ty jesteś taki kozak że na każdym wyjezdzie chodzisz sam w barwach po obcym mieście,do Elbląga wszyscy nie pojada ponieważ mecz jest w środku tygodnia,ludzie pracują,a ty nie będziesz nakazywał wszystkim o jakim wyjezdzie mają pisać,ponieważ temat jest WYJAZDY a nie WYJAZD,pozdrawiam bez napinki:)

mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005