``Co zrobi GKP, jeśli ze Szczecina przyjedzie znacznie więcej fanów? - Jesteśmy przygotowani. Współpracujemy z policją. Spotkanie zostało zakwalifikowane jako mecz podwyższonego ryzyka. Bilety będziemy sprzedawać tylko w przedsprzedaży, każdy kibic będzie musiał okazać dowód tożsamości. Najprawdopodobniej nie będzie można kupić wejściówek w dniu meczu, aby fani ze Szczecina ich nie wykupili. Dla nas najważniejsi są nasi kibice, oni też nie mogą się doczekać tego pojedynku - tłumaczy Babij.``
Przypomnijmy sobie inauguracyjny wyjazd do Barlinka a to niedaleko,mysle ze bedzie podobnie a te 700 biletow to sobie moga wsadzic...rozejda sie w pierwszym dniu sprzedazy.
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 17:53 [ironia] to zalezy czy pogoda bedzie ladna, czy bedzie samochod z klimatyzacja, czy bedzie mi sie chcialo wstac, czy Drumlak podpisze kontrakt, czy policji bedzie odpowiednio duzo, aby bylo bezpiecznie i jeszcze kilku innych wspolczynnikow. [/ironia]
pajacow szukaj w cyrku Ahh szkoda, ze polowa uzytkownikow tutaj tylko czeka, zeby kogos pocisnac od piknika czy debila by dowartosciowac sie i poczuc sie "wyzej" w hierarchii, a pozniej nie wiedza z kim pija piwo czy po prostu rozmawiaja na wyjezdzie/ Twardowskiego
Ostatnio edytowany przez: Safe, 24 lipca 2009, 18:05 [1 raz(y)]
[ironia] to zalezy czy pogoda bedzie ladna, czy bedzie samochod z klimatyzacja, czy bedzie mi sie chcialo wstac, czy Drumlak podpisze kontrakt, czy policji bedzie odpowiednio duzo, aby bylo bezpiecznie i jeszcze kilku innych wspolczynnikow. [/ironia]
pajacow szukaj w cyrku Ahh szkoda, ze polowa uzytkownikow tutaj tylko czeka, zeby kogos pocisnac od piknika czy debila by dowartosciowac sie i poczuc sie "wyzej" w hierarchii, a pozniej nie wiedza z kim pija piwo czy po prostu rozmawiaja na wyjezdzie/ Twardowskiego
szkoda ze polowa uzytkownikow to jakies dziwne typy co sie dowartosciowuja na internecie i robia z siebie nie wiadomo kogo, to do Elbląga i skonczcie chore rozkminki, temat macie o wyjezdzie a nie z dupy posty o jakis zabytkach a pewnie posrani po kolana byscie byli jakbyscie sami mieli chodzic po gorzowie, skonczcie robic z siebie debili
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 24/07/2009 20:07
A ja mam takie pytanie bo skoro bilety będą sprzedawane w przedsprzedaży to co za problem pojechać wcześniej i je kupić? Bo czy zgodna z prawem jest dyskryminacja spowodowana miejscem zamieszkania?
A ja mam takie pytanie bo skoro bilety będą sprzedawane w przedsprzedaży to co za problem pojechać wcześniej i je kupić? Bo czy zgodna z prawem jest dyskryminacja spowodowana miejscem zamieszkania?
No tak zaden problem bujnac sie tyle kilometrow po bilet, moze na kazdy wyjazd bedziemy kupowali bilety w przedsprzedazy osobiscie co? Przeciez nawet jak tego biletu nie dostaniesz to i tak wejdziesz, a nawet jak nie wejdziesz to co ? Grunt zeby pojechac, a martwic sie bedziesz na miejscu.
No tak zaden problem bujnac sie tyle kilometrow po bilet, moze na kazdy wyjazd bedziemy kupowali bilety w przedsprzedazy osobiscie co? Przeciez nawet jak tego biletu nie dostaniesz to i tak wejdziesz, a nawet jak nie wejdziesz to co ? Grunt zeby pojechac, a martwic sie bedziesz na miejscu.
Wiesz, to jest bliżej niż do Świnoujścia więc niekoniecznie jest to problemem dla wszystkich. I z łaski swojej nie porówuj wszystkich wyjazdów do niespełna 90 kilometrowego, najkrótszego wyjazdu (jak na szczecińskie warunki to "prawie" jak z Polic na Wielgowo ). Poza tym ja się nie martwię tylko się pytam.
[ironia] to zalezy czy pogoda bedzie ladna, czy bedzie samochod z klimatyzacja, czy bedzie mi sie chcialo wstac, czy Drumlak podpisze kontrakt, czy policji bedzie odpowiednio duzo, aby bylo bezpiecznie i jeszcze kilku innych wspolczynnikow. [/ironia]
szkoda ze polowa uzytkownikow to jakies dziwne typy co sie dowartosciowuja na internecie i robia z siebie nie wiadomo kogo, to do Elbląga i skonczcie chore rozkminki, temat macie o wyjezdzie a nie z dupy posty o jakis zabytkach a pewnie posrani po kolana byscie byli jakbyscie sami mieli chodzic po gorzowie, skonczcie robic z siebie debili
Tak jak już wcześniej napisano to była tylko ironia a nie głupa napinka na internecie więc wstrzymaj się od wyzwania innych bo sam głupoty piszesz o jakimś posraniu jak bym był sam. Dowartoścowywać to ja sie tu nie musze jak ma czas to jade a co mam byc to będzie nawet jak bym sam został w obcym mieście bo i tak już bywało. Bez urazy
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Tak jak już wcześniej napisano to była tylko ironia a nie głupa napinka na internecie więc wstrzymaj się od wyzwania innych bo sam głupoty piszesz o jakimś posraniu jak bym był sam. Dowartoścowywać to ja sie tu nie musze jak ma czas to jade a co mam byc to będzie nawet jak bym sam został w obcym mieście bo i tak już bywało. Bez urazy
słuszna racja to była tylko ironia,ciekawe czy ty jesteś taki kozak że na każdym wyjezdzie chodzisz sam w barwach po obcym mieście,do Elbląga wszyscy nie pojada ponieważ mecz jest w środku tygodnia,ludzie pracują,a ty nie będziesz nakazywał wszystkim o jakim wyjezdzie mają pisać,ponieważ temat jest WYJAZDY a nie WYJAZD,pozdrawiam bez napinki
mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.