z tego co widac po jej fotkach na naszej-klasie chyba jest,widze ze tez sprawdzales
na nk nie sprawdzałem, ale wiedziałem, że gdzieś już ją widziałem..
Idź sobie w czwartek lub piątek do Rockera to nawet sobie z nią pogadasz. Wzrokowo fajna z niej niunia, ale za bardzo zwraca na siebie uwagę i faceci trochę się kleją...
ja jestem tylko ciekawy co ona tak napraw ma wspólnego z Pogonią...czy tu chodzi o coś więcej czy tylko o splendor...
Ważne, żeby dziewczyna była ładna, śmiała, reprezentatywna i w miarę ogarnięta np. musi wiedzieć co to jest spalony Myślę, że jury podczas finału soczyście przefiltruje dziewuchy i zostawi te najlepsiejsze
ja myśle ze nie może być takiej opcji, zeby laska która wygra nie znała np. barw Pogoni, czy takiego banału jak data powstania klubu.
a tak swoja droga, to czemu te małolatki co kiedyś w 4lidze zadyme na łuku kręciły nie wystartowały? je pewnie tylko liga hooliganów interesuje
Ważne, żeby dziewczyna była ładna, śmiała, reprezentatywna i w miarę ogarnięta np. musi wiedzieć co to jest spalony Myślę, że jury podczas finału soczyście przefiltruje dziewuchy i zostawi te najlepsiejsze
Zapewne tak będzie [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
A co do wiedzy na temat Pogoni, to się za bardzo nie jarajcie. Myśle ze ta z tatuazem moze reprezentowac sie jakos godnie bo 27 lat musi sprawic ze ma cos pod kloszem. Co do reszty to wyjete z naszych-klas, fotek czy innych pudelkow...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:16
W ogóle z tym głosowaniem to jakaś porażka. Mam kilka faworytek a mogę oddać tylko głos na jedną. Mogliby zrobić tak, żeby można było raz zagłosować, ale polegałoby to na przyznaniu punktów np 3-5 kandydatkom. Takie pojedyncze głosowanie pozwoli w tej rundzie awansować niuni z dużą ilością kolesi-klikaczy (bo reszta userów zwyczajnie się rozdrobni głosami)
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 19 lutego 2009, 23:24 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
A co do wiedzy na temat Pogoni, to się za bardzo nie jarajcie. Myśle ze ta z tatuazem moze reprezentowac sie jakos godnie bo 27 lat musi sprawic ze ma cos pod kloszem. Co do reszty to wyjete z naszych-klas, fotek czy innych pudelkow...
No ja też bym nie popadał w przesadę. To, że ma 27 lat o niczym nie musi świadczyć, a też bym nie posuwał się od razu do podsumowywania wszystkich jedną miarą. Niektóre wyglądają na ogarnięte (choć wiadomo, że pozory lubią mylić w jedną i w drugą stronę).
No ja też bym nie popadał w przesadę. To, że ma 27 lat o niczym nie musi świadczyć, a też bym nie posuwał się od razu do podsumowywania wszystkich jedną miarą. Niektóre wyglądają na ogarnięte (choć wiadomo, że pozory lubią mylić w jedną i w drugą stronę).
właśnie nie. kolega MW ma duzo racji. zawartość kopuł dzisiejszych lasek i wartości jakimi sie kierują na codzień to naprawde jest koniec świata. lans i kurewizna, ot co. nawet matki im tłuką do dekli zeby ciągnęły z kolesi ile wejdzie, a że droga do tego przez pociągnięcie prowadzi..... są tylko wyjątki, które te reguły łamią. nie znam zadnej z tych lasek osobiście, ale posiadanie na ramieniu gryfa jednak chyba do czegoś zobowiązuje i zarazem wg mnie trzeba coś mieć w głowie, zeby się podjąc takiej dziary. ja obstaje przy pani nr 18
zgadzam się dajmy im szanse, wszystko wyjdzie "w praniu"
właśnie nie. kolega MW ma duzo racji. zawartość kopuł dzisiejszych lasek i wartości jakimi sie kierują na codzień to naprawde jest koniec świata. lans i kurewizna, ot co. nawet matki im tłuką do dekli zeby ciągnęły z kolesi ile wejdzie, a że droga do tego przez pociągnięcie prowadzi..... są tylko wyjątki, które te reguły łamią. nie znam zadnej z tych lasek osobiście, ale posiadanie na ramieniu gryfa jednak chyba do czegoś zobowiązuje i zarazem wg mnie trzeba coś mieć w głowie, zeby się podjąc takiej dziary. ja obstaje przy pani nr 18
Spoko, może z panią 18 jest tak jak mówisz, bo i dajesz ku temu argumenty.
Ja jednak nie przekreślałbym od razu tamtych dziewczyn. Bo wydaje mi się, że na bank uda się znaleźć wśród nich, mądre, ogarnięte dziewczyny które mają poukładane w głowie i wcale nie są takimi "kurewkami". Owszem dziewczyny dzisiaj bywają straszne (szczególnie te młode), ale nie zmienia to faktu, że jest sporo normalnych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.