Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Miss Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
chrisxx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8354 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 21:40

Randall McMurphy napisał:  

chrisxx napisał:  
Czy 8 nie jest kelnerką w Coyote Club? ;)

z tego co widac po jej fotkach na naszej-klasie chyba jest,widze ze tez sprawdzales:)

na nk nie sprawdzałem, ale wiedziałem, że gdzieś już ją widziałem.. ;)

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 21:51
edit

Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 24 lutego 2009, 17:06 [1 raz(y)]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 22:12

Sampaio napisał:  

chrisxx napisał:  

chrisxx napisał:  
Czy 8 nie jest kelnerką w Coyote Club? ;)

z tego co widac po jej fotkach na naszej-klasie chyba jest,widze ze tez sprawdzales:)

na nk nie sprawdzałem, ale wiedziałem, że gdzieś już ją widziałem.. ;)

Idź sobie w czwartek lub piątek do Rockera to nawet sobie z nią pogadasz. Wzrokowo fajna z niej niunia, ale za bardzo zwraca na siebie uwagę i faceci trochę się kleją...

ja jestem tylko ciekawy co ona tak napraw ma wspólnego z Pogonią...czy tu chodzi o coś więcej czy tylko o splendor...

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Arathorn
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 22:20
Mi się wydaje, że większość dziewczyn nie ma za wiele wspólnego. Z tym, że ja się wiele więcej nie spodziewałem. Wiadome było, że przyjdą dziewczyny chcące zrobić w ten sposób karierę i wybić się trochę z tłumu.

eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 22:27
Ważne, żeby dziewczyna była ładna, śmiała, reprezentatywna i w miarę ogarnięta np. musi wiedzieć co to jest spalony :D Myślę, że jury podczas finału soczyście przefiltruje dziewuchy i zostawi te najlepsiejsze :)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 22:32

Arathorn napisał:  
U nas na online też już pojawiły się fotki. :)

Miss Pogoni - Pogońonline

Po głębszej analizie zdecydowanie nr 22 najlepsza:D

Pogoń Szczecin MKS!

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 22:32
Część już zaczęła reklamę na naszej klasie... :P Ale to było do przewidzenia. I zgadzam się tym co napisał Arat, pozostaje mieć nadzieje, że na finale je przemaglują :P Kojarzę trochę nr 27, ta akurat co nie co o piłce i Pogoni wie (i nie chodzi o to, że masz szalik.. ).

Moje typy i tak pewnie się dalej nie zakwalifikują :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 22:34
http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/wydarzenia/20090218_sesja-arat/7

http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/wydarzenia/20090218_sesja-arat/28

te foty straszne...twarz-szyja-cialo troche przesadzaja z ta tapeta...

p.s jak ktos niewie na kogo zaglosowac to moze oddac glos na ta pania:

http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/wydarzenia/20090218_sesja-arat/26 nr.4:) fajniutka:)

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 19 lutego 2009, 22:45 [3 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 22:37

zgadzam się ziom, mnie jakoś taki typ też nie przyciąga, lepsze naturalne:D

Pogoń Szczecin MKS!
jackblack
Kibic
Na forum od 5928 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:00
18 - nie ma konkurencji

jackblack
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:02

eJay napisał:  
Ważne, żeby dziewczyna była ładna, śmiała, reprezentatywna i w miarę ogarnięta np. musi wiedzieć co to jest spalony :D Myślę, że jury podczas finału soczyście przefiltruje dziewuchy i zostawi te najlepsiejsze :)

ja myśle ze nie może być takiej opcji, zeby laska która wygra nie znała np. barw Pogoni, czy takiego banału jak data powstania klubu.

a tak swoja droga, to czemu te małolatki co kiedyś w 4lidze zadyme na łuku kręciły nie wystartowały:P? je pewnie tylko liga hooliganów interesuje:P

Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:02

eJay napisał:  

Zapewne tak będzie [:

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:13
To chyba jakiś casting na rzeźników do agryfu ;| skąd ta barańska wzięła tych tubylcow?

A co do wiedzy na temat Pogoni, to się za bardzo nie jarajcie. Myśle ze ta z tatuazem moze reprezentowac sie jakos godnie bo 27 lat musi sprawic ze ma cos pod kloszem. Co do reszty to wyjete z naszych-klas, fotek czy innych pudelkow...

MW'03
Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:16
W ogóle z tym głosowaniem to jakaś porażka. Mam kilka faworytek a mogę oddać tylko głos na jedną. Mogliby zrobić tak, żeby można było raz zagłosować, ale polegałoby to na przyznaniu punktów np 3-5 kandydatkom. Takie pojedyncze głosowanie pozwoli w tej rundzie awansować niuni z dużą ilością kolesi-klikaczy (bo reszta userów zwyczajnie się rozdrobni głosami)

Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 19 lutego 2009, 23:24 [1 raz(y)]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Arathorn
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:26

MW napisał:  

A co do wiedzy na temat Pogoni, to się za bardzo nie jarajcie. Myśle ze ta z tatuazem moze reprezentowac sie jakos godnie bo 27 lat musi sprawic ze ma cos pod kloszem. Co do reszty to wyjete z naszych-klas, fotek czy innych pudelkow...

No ja też bym nie popadał w przesadę. ;) To, że ma 27 lat o niczym nie musi świadczyć, a też bym nie posuwał się od razu do podsumowywania wszystkich jedną miarą. Niektóre wyglądają na ogarnięte (choć wiadomo, że pozory lubią mylić w jedną i w drugą stronę).

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:34

Arathorn napisał:  

MW napisał:  

No ja też bym nie popadał w przesadę. ;) To, że ma 27 lat o niczym nie musi świadczyć, a też bym nie posuwał się od razu do podsumowywania wszystkich jedną miarą. Niektóre wyglądają na ogarnięte (choć wiadomo, że pozory lubią mylić w jedną i w drugą stronę).

właśnie nie. kolega MW ma duzo racji. zawartość kopuł dzisiejszych lasek i wartości jakimi sie kierują na codzień to naprawde jest koniec świata. lans i kurewizna, ot co. nawet matki im tłuką do dekli zeby ciągnęły z kolesi ile wejdzie, a że droga do tego przez pociągnięcie prowadzi..... są tylko wyjątki, które te reguły łamią. nie znam zadnej z tych lasek osobiście, ale posiadanie na ramieniu gryfa jednak chyba do czegoś zobowiązuje i zarazem wg mnie trzeba coś mieć w głowie, zeby się podjąc takiej dziary. ja obstaje przy pani nr 18

ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 23:36

Arathorn napisał:  

MW napisał:  

zgadzam się dajmy im szanse, wszystko wyjdzie "w praniu"

Pogoń Szczecin MKS!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 20/02/2009 00:10
Podobno Pogonią mają się interesować hmm...nr.5 sport-ŻUŻEL

Arathorn
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 20/02/2009 00:12

TeHaCe napisał:  

Arathorn napisał:  

MW napisał:  

właśnie nie. kolega MW ma duzo racji. zawartość kopuł dzisiejszych lasek i wartości jakimi sie kierują na codzień to naprawde jest koniec świata. lans i kurewizna, ot co. nawet matki im tłuką do dekli zeby ciągnęły z kolesi ile wejdzie, a że droga do tego przez pociągnięcie prowadzi..... są tylko wyjątki, które te reguły łamią. nie znam zadnej z tych lasek osobiście, ale posiadanie na ramieniu gryfa jednak chyba do czegoś zobowiązuje i zarazem wg mnie trzeba coś mieć w głowie, zeby się podjąc takiej dziary. ja obstaje przy pani nr 18

Spoko, może z panią 18 jest tak jak mówisz, bo i dajesz ku temu argumenty.
Ja jednak nie przekreślałbym od razu tamtych dziewczyn. Bo wydaje mi się, że na bank uda się znaleźć wśród nich, mądre, ogarnięte dziewczyny które mają poukładane w głowie i wcale nie są takimi "kurewkami". Owszem dziewczyny dzisiaj bywają straszne (szczególnie te młode), ale nie zmienia to faktu, że jest sporo normalnych.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 20/02/2009 00:38
Tego nie było oceniac panny po fotach i po tym ile mają lat, stara = mądra, młoda = głupia. :D

Z daleka nie będzie widać.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005