Lsk, jest możliwość zamówienia dwóch sztuk tych koszulek i odbiór byłby w Sosnowcu na sektorze(ewentualnie proszę o info na maila -> [email protected] )
dziś mi Pani z klubu w rozmowie telefonicznej powiedziała, że może być ksero jednak musi być bardzo czytelne(chodzi Jej o PESEL i Imię i Nazwisko)
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 03/11/2008 17:23
,,Decyzją wszystkich grup kibicowskich Legii Warszawa jest zakaz uczestnictwa
w tym meczu. Zarówno po stronie Pogoni jak i Zagłębia. Osoby które się nie dostosują muszą liczyć się z konsekwencjami. Mówiąc w skrócie ZAKAZ.'' to było na mecz w Szczecinie , a czy teraz (L)egia to samo robi? bo nie mogę nigdzie znaleźć info ....
Odnosnie skasowanych postow- najlepiej ubrac sie cieplo bo lato juz sie skonczylo, masz koszulke Pogoni to ja ubierz masz szalik Pogoni to go ubierz! a jaki kolor ma koszulka czy inny gadzet to juz mniej wazne.
Zalezy co uznac za pijanstwo bo nie ktorzy moga mniej jedni wiecej wypic w kazdym razie zgadzam sie co do trzymania pewnego fasonu nie mozemy przeciez wyjsc najebani z pociagu
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757594277 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.