Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 01/07/2008 16:32
Emocje opadły , ale teraz za to wiem z kim mieliśmy i mamy doczynienia ! Prezydent bez honoru to nie prezydent ! dla mnie jest to zwyczajny kretyn bez ambicji niech zwija żagle z tym swoim całym darem młodzieży i spierdala ze szczecina ! Pseudoprezesi i banda kapucynów bez honoru !
Teraz z każdym co rozmawiam jakie miał zdanie na temat fuzji kazdy mówi ze był na NIE ! ja pierdole jakie to chore , a może był na TAK i teraz zmienił zdanie ! Leszcze bez honoru !
Na szczęście wszystko wróciło do normy , mamy II Lige zachowaliśmy honor ! Dla nas najważniejszy BSNT ! elo
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 01/07/2008 19:11
Dwa pytania
- czy Pogoń trenuje teraz regularnie w tygodniu na stadionie, jeśli tak to w jakich godzinach dokładnie,
- w wywiadzie z Mariuszem Kurasem ten wspominał o sparingach z całkiem ciekawymi rywalami, ktoś coś wie na temat tych sparingów, kiedy mniej więcej mają być rozegrane i gdzie?
Dwa pytania
- czy Pogoń trenuje teraz regularnie w tygodniu na stadionie, jeśli tak to w jakich godzinach dokładnie,
- w wywiadzie z Mariuszem Kurasem ten wspominał o sparingach z całkiem ciekawymi rywalami, ktoś coś wie na temat tych sparingów, kiedy mniej więcej mają być rozegrane i gdzie?
Pierwszy 12 lipca z Wartą Poznań, miejsce narazie nieznane
Dwa pytania
A jak Warta Poznań to i...Boguś Baniak
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 01/07/2008 20:16
To będzie najważniejszy mecz w karierze trenerskiej Roberta Dymkowskiego (na zdjęciu). Wystarczy w środę wygrać z Arką Gdynia zaledwie jedną bramką lub bezbramkowo zremisować, aby uzyskać awans do finałów Mistrzostw Polski juniorów starszych. Tak więc w środę wszyscy na Pogoń!
To będzie drugi mecz drugiej rundy kwalifikacyjnej. W rundzie pierwszej młodzi „ortowcy” w pokonanym polu pozostawili Gwarka Zabrze, a w pierwszym meczu rundy drugiej zremisowali na wyjeździe z Arką Gdynia 1:1. Rewanż w środę zapowiada się więc niezwykle emocjonująco – zwłaszcza, że może być to historyczny dla juniorów młodszych dzień. No i oczywiście niepowtarzalna szansa na powalczenie w lipcu w Rzeszowie o tytuł Mistrza Polski. Początek środowego meczu o godzinie 17.00 na boisku nr 2 przy ulicy Twardowskiego w Szczecinie.
Emocje opadły , ale teraz za to wiem z kim mieliśmy i mamy doczynienia ! Prezydent bez honoru to nie prezydent ! dla mnie jest to zwyczajny kretyn bez ambicji niech zwija żagle z tym swoim całym darem młodzieży i spierdala ze szczecina ! Pseudoprezesi i banda kapucynów bez honoru !
Teraz z każdym co rozmawiam jakie miał zdanie na temat fuzji kazdy mówi ze był na NIE ! ja pierdole jakie to chore , a może był na TAK i teraz zmienił zdanie ! Leszcze bez honoru !
Na szczęście wszystko wróciło do normy , mamy II Lige zachowaliśmy honor ! Dla nas najważniejszy BSNT ! elo
życie pokaże kto i co wygrał. Moralność i etyka może nie do końca popłacić jeżeli będzie fiasko sportowe. Do sezonu niedaleko a o jakieś monkretnej wizji klubu zarówno w aspekcie piłkarskim jak i prowadzenia klubu specjalnie nie widze. a czuje że spora część ludzi będzie kopała sie po kostkach a nawet sabotowała. Miasto kiedy zobaczy brak efektów promowanie przez sport może wypiąć sie na Pogon,a wszyscy wiemy że bez kasy go nie będzie. Kałużny i Smolny go nie mają a zadłużyć klub w 4 lidze grajac wszystko u siebie to niewiarygodna sztuka. Więc spokojnie-ja tu mimo wszystko do końca optymizmu nie widze-marketing leży i tu chyba czas o tym pomysleć . Inaczej będziemy prowincjonalnym klubem,honorowym,z tradycjami ale mocno przykurzonym a w skali krajowej zapomnianym
Dwa pytania
A jak Warta Poznań to i...Boguś Baniak
a jak i Warta i Boguś to i Batata .. Batata podpisał dzisiaj kontrakt z Wartą Poznań i po południu dołączył do zespołu na zgrupowaniu w Wągrowcu. źródło: 90minut.pl
A ja w tym miejscu chciałem pogratulowć i podziękować wszystkim tym, co przyczynili się do tego, że ten temat może być kontynuowany. Dzięki, dobra robota!!!
Spoko. Ten temat bedzie kontynuowany jeszcze przynajmniej przez 10 lat. Sukces!
Wiesz za rok mozna bedzie zmienic na 3 lige jak nie bedzie wzmocnień...tak wiec nie przesadzaj ze 10 lat.
Zobaczymy jak Pogon daje rade na wyjazdach.Co do naszego stadionu wiecej niz 600-700 osob na mecz nie przyjdzie ,ale to tylko 2 liga wiec nie ma co sie dziwic i jeszcze ten klimat na stadionie.
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
A ja w tym miejscu chciałem pogratulowć i podziękować wszystkim tym, co przyczynili się do tego, że ten temat może być kontynuowany. Dzięki, dobra robota!!!
Spoko. Ten temat bedzie kontynuowany jeszcze przynajmniej przez 10 lat. Sukces!
Wiesz za rok mozna bedzie zmienic na 3 lige jak nie bedzie wzmocnień...tak wiec nie przesadzaj ze 10 lat.
Zobaczymy jak Pogon daje rade na wyjazdach.Co do naszego stadionu wiecej niz 600-700 osob na mecz nie przyjdzie ,ale to tylko 2 liga wiec nie ma co sie dziwic i jeszcze ten klimat na stadionie.
Widzę, że bardzo wierzysz w swój klub skoro przepowiadasz mu spadek do III ligi ...
A Ty będziesz jednym z pośród tych 600 - 700 osób ?
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/07/2008 17:45
Moge ci powiedziec tak..... Kilka pierwszych meczy bedzie na wyjezdzie bo jak pisali na stronie Pogoni ze murawa bedzie gotowa dopiero miedzy koncem sierpnia a poczatkiem wrzesnia, a terminarzu II ligi jeszcze nie znam kiedy sie zaczyna....
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/07/2008 19:18
Ja tez mam pytanko. Bo słyszałem cos ze razem z nami w II lidze ma grac widzew łódż ale jakos go nie widziałem w naszej grupie II ligi. On gra w innej grupie?? Bo ciekawe wyjazd by był xD
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/07/2008 19:22
Wczoraj na TV7 wypowiadał się rzecznik prasowy Pogoni i poinformował ,że jeśli nie uda się zmienić żeby Pogoń pierwszy mecz grała na wyjeździe to będą chcieli ten jeden ,dwa mecze zagrać w Policach
Ja tez mam pytanko. Bo słyszałem cos ze razem z nami w II lidze ma grac widzew łódż ale jakos go nie widziałem w naszej grupie II ligi. On gra w innej grupie?? Bo ciekawe wyjazd by był xD
Koleś, na jakie wyjazdy ty się szykujesz? Dopiero co opowiadałeś się za ekstraklasą, a los Pogoni był ci obojętny. Wyjazdy są tylko dla orłów, zapamiętaj.
Ma ktoś jakieś potwierdzone info, kiedy terminarz? No i jak z tą murawą, będziemy musieli zmieniać gosp.?
nie znana jest jeszcze dokładna data ustalenia terminarza, ale powinien być to przyszły tydzień. Jutro PZPN ma "zaklepać" drużyny, które będą grały w naszej lidze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.