Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Łęczna - Pogoń 3:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bzyku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7693 dni

*

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:04
STRZELCY BRAMEK
1 miejsce

Trzeba im przyznać, że starają się zadowolić kibiców i nie przegrywają już każdego meczu po 0-3 w beznadziejnym stylu. Teraz chcąc poprawić nastrój kibiców przegrywają w coraz bardziej absurdalny sposób.
I niech ktoś powie, że "nasi brazylijscy chłopcy" nic nie umieją - tak przegrać to jest dopiero sztuka :D

P.S. Cholerny obrazek nie chce się wkleić :/

Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 21 kwietnia 2007, 20:09 [1 raz(y)]

tribu
Kibic
Na forum od 7739 dni

*

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:04

Szołn napisał:  
Panik i Pala powinni zostać wypierdoleni z klubu w trybie natychmiastowym - ta drużyna jest kompletnie nieprzygotowana do gry przez 90 minut, tyle frajerskich bramek w końcówkach to po prostu szok...

Panik i Pala powinni zostać wypierdoleni w kosmos za głupotę, niewiedzę, ślepotę, nieudolność i frajerstwo. ta drużyna nadaje się do zbierania truskawek albo jeżdżenia na wykopki a nie do grania w piłkę...

Orło napisał:  
Myśle że prowadząć do 80 minuty 2:0 tego meczu nie przejebałaby Reprezentacja Artystów Polskich, ale w końcu nasze gwiazdeczki nie jednym nas jeszcze zaskoczą ;) Przynosicie temu klubowi WSTYD!!!

a ja myślę, że jest to najlepsze podsumowanie tematu:)

100% PD
MKS 78
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:05
a co wy kurwa nagle tacy podjarani po tym 0-2!! jak byscie jeszcze nie znali mozliwosci ,,naszych,, kopaczy ja cos czuje ze to bedzie pierwsza runda w historii w ktorej POGON nie wygra meczu.

Fanatycy ze stolicy
(L)ukasz
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:07

mks78 napisał:  
a co wy kurwa nagle tacy podjarani po tym 0-2!! jak byscie jeszcze nie znali mozliwosci ,,naszych,, kopaczy ja cos czuje ze to bedzie pierwsza runda w historii w ktorej POGON nie wygra meczu.

to napewno bedzie historia bo juz z kim gorszym moga wygrac ten mecz??

Elton
*zablokowany
Na forum od 6663 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:08
KURWA brak mi słów prowadzili 2-0 to myślałem ze już nic raczej się nie stanie że dowiozą te zwycięstwo do końca.A oni tracą w 10 minut 3 bramki to jest tragedia i to są piłkarze którzy grali w piłke w brazyli zawodowo?.Ptak zajebistych piłkarzy nam ściągnął tylko wstyd przynoszą dość tego pośmiewiska
WY****DALAĆ ZE SZCZECINA.

anathema
Kibic
Na forum od 6993 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:09
a ja tak sobie myśle-po co jeszcze chodziecie na Twardowskiego? ja juz dawno dałem sobie na luz..lubicie sado macho?

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
BzM
Kibic
Na forum od 7659 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:11
moderatorzy niech kasują wszelkiego typu wpisy osób, które za dużo chciałyby wiedzieć!
a jak ktoś nie dostosuje się, to bana mu

M_1948
Kibic
Na forum od 6962 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:12
kurwaaa ;/ która to juz bramka zdobyta przez przeciwnika w doliczonym czasie gry ;/

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Sz.
Kibic
Na forum od 7247 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:17
Odbijemy sobie z Widzewem... Ja i tak wolę takie frajerskie 3:2 niż jakieś 3:0... Poza tym NIBY graliśmy lepiej, chociać gówno to dało.

P. S.
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6675 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:20

Nirvaq napisał:  
Odbijemy sobie z Widzewem... Ja i tak wolę takie frajerskie 3:2 niż jakieś 3:0... Poza tym NIBY graliśmy lepiej, chociać gówno to dało.

o jaaa...ty naprawde w to wierzysz?? ale tak serio-serio? no naiwnych nie sieją...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
el_presidente
Kibic
Na forum od 7624 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:21

Nirvaq napisał:  

Ty na serio liczysz na jakies punkty w tej rundzie??? :D
Odbic to my sobie mozemy flaszke, a nastepnie wypic zdrowie Pogoni Nowej.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Lrd
Moderator**
Na forum od 7444 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:39

anathema napisał:  
a ja tak sobie myśle-po co jeszcze chodziecie na Twardowskiego? ja juz dawno dałem sobie na luz..lubicie sado macho?

hmm .. po co chodze na Twardowskiego? na tak zwana Pogon Nowa prawdziwy SZCZECINSKI klub.. :) ja nie rozumiem czym Wy sie tak denerwujecie ? ja jestem po tym meczu zadowolony bo bardzo dawno sie tak szczerze nie smialem .. i nie byl to smiech przez lzy ;) poprostu nasi "pilkarze" wywolali we mnie pogodno - smiechowy nastroj.. :)

Against modern wszystko!
anathema
Kibic
Na forum od 6993 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:42

Lord napisał:  

anathema napisał:  

hmm .. po co chodze na Twardowskiego? na tak zwana Pogon Nowa prawdziwy SZCZECINSKI klub.. :) ja nie rozumiem czym Wy sie tak denerwujecie ? ja jestem po tym meczu zadowolony bo bardzo dawno sie tak szczerze nie smialem .. i nie byl to smiech przez lzy ;) poprostu nasi "pilkarze" wywolali we mnie pogodno - smiechowy nastroj.. :)

dokładnie podzielam kolegi zdanie...no moze nie do końca z tą Pogonią Nowa jakos do niej tez nie moge sie przekonac. Dle mnie Pogon skonczyła sie dawno temu...i z utesknieniem czekam na jej reaktywacje

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Bzyku
Kibic
Na forum od 7693 dni

*

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:44
Błagam PZPN - niech chociaż raz w życiu pójdzie nam na rękę i... spuści Pogoń z ligi. Albo niech zmieni regulamin ligi tak, żeby spadało bezpośrednio więcej zespołów, a nie tylko te dwa zdegradowane.

Przecież to jest chore, żeby tak skandalicznie słaba, beznadziejna drużyna miała się utrzymać w lidze i dalej kompromitować i siebie i nasze miasto.

PZPN to nasza ostatnia deska ratunku :(

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7959 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:45
Póki wszyscy nie przekonamy się do Nowej która jest naszą ogromną szansą, dalej będziemy musieli oglądać takie żenujące widowiska ze strony "kontenerowców". Chyba wiele było przykładów, że można...

Z daleka nie będzie widać.
db1948
Kibic
Na forum od 7358 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 21:01

ZetPe napisał:  
Hahahahaha

Zajebiście! :)

Bo już się bałem.. :D

Nie tylko Ty...Liczyłem na wygrana Łęcznej ale nie w takim stylu :D

Buhahahahahaha.

UI
Kibic
Na forum od 7641 dni

*

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 21:13

Bzyku napisał:  
Błagam PZPN - niech chociaż raz w życiu pójdzie nam na rękę i... spuści Pogoń z ligi. Albo niech zmieni regulamin ligi tak, żeby spadało bezpośrednio więcej zespołów, a nie tylko te dwa zdegradowane.

Przecież to jest chore, żeby tak skandalicznie słaba, beznadziejna drużyna miała się utrzymać w lidze i dalej kompromitować i siebie i nasze miasto.

PZPN to nasza ostatnia deska ratunku :(

Co racja to racja ;) Pzpn ostatnia deksa ratunku ;]

Obrazek gif wstawiony na forum
1973
Kibic
Na forum od 7628 dni

*

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 21:24

ZetPe napisał:  
Póki wszyscy nie przekonamy się do Nowej która jest naszą ogromną szansą, dalej będziemy musieli oglądać takie żenujące widowiska ze strony "kontenerowców". Chyba wiele było przykładów, że można...

Zgadzam sie z toba w całej rozciagłosci tyle ze Szczecin to specyficzne miasto i gro ludzi (nie wszyscy naturalnie ;) ) nie widzi jakichkolwiek szans na zmiany,ba mysla ze Pogon Nowa szczuje wszystkich i zasiewa jakies ziarno niezgody...a najważniejsze żeby byla pierwsza liga bo to priorytet i nie ważne ze smieja z nas wszyscy i wszędzie...
przepraszam za ot

Rosa
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 21:32

CEZAR napisał:  
Moje typy sprawdzają się jest brama Celebana i Ediego!!! Kurwa jedziemy z nimi :)
pięknie kurwa, pięknie !!!!!
Przyznajcie sami że Ediemu ta brama należała się już dawno (szkode że nie z akcji)
eLo

i jak wrażenia po meczu dalej fajnie jest :):):)

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
anathema
Kibic
Na forum od 6993 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 21:45

Rosa napisał:  

CEZAR napisał:  
Moje typy sprawdzają się jest brama Celebana i Ediego!!! Kurwa jedziemy z nimi :)
pięknie kurwa, pięknie !!!!!
Przyznajcie sami że Ediemu ta brama należała się już dawno (szkode że nie z akcji)
eLo

i jak wrażenia po meczu dalej fajnie jest :):):)

ale kolega złosliwy:P nie kopie sie leżącego...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005