Trzeba im przyznać, że starają się zadowolić kibiców i nie przegrywają już każdego meczu po 0-3 w beznadziejnym stylu. Teraz chcąc poprawić nastrój kibiców przegrywają w coraz bardziej absurdalny sposób.
I niech ktoś powie, że "nasi brazylijscy chłopcy" nic nie umieją - tak przegrać to jest dopiero sztuka
P.S. Cholerny obrazek nie chce się wkleić :/
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 21 kwietnia 2007, 20:09 [1 raz(y)]
Panik i Pala powinni zostać wypierdoleni w kosmos za głupotę, niewiedzę, ślepotę, nieudolność i frajerstwo. ta drużyna nadaje się do zbierania truskawek albo jeżdżenia na wykopki a nie do grania w piłkę...
a ja myślę, że jest to najlepsze podsumowanie tematu
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:05
a co wy kurwa nagle tacy podjarani po tym 0-2!! jak byscie jeszcze nie znali mozliwosci ,,naszych,, kopaczy ja cos czuje ze to bedzie pierwsza runda w historii w ktorej POGON nie wygra meczu.
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:08
KURWA brak mi słów prowadzili 2-0 to myślałem ze już nic raczej się nie stanie że dowiozą te zwycięstwo do końca.A oni tracą w 10 minut 3 bramki to jest tragedia i to są piłkarze którzy grali w piłke w brazyli zawodowo?.Ptak zajebistych piłkarzy nam ściągnął tylko wstyd przynoszą dość tego pośmiewiska
WY****DALAĆ ZE SZCZECINA.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:17
Odbijemy sobie z Widzewem... Ja i tak wolę takie frajerskie 3:2 niż jakieś 3:0... Poza tym NIBY graliśmy lepiej, chociać gówno to dało.
hmm .. po co chodze na Twardowskiego? na tak zwana Pogon Nowa prawdziwy SZCZECINSKI klub.. ja nie rozumiem czym Wy sie tak denerwujecie ? ja jestem po tym meczu zadowolony bo bardzo dawno sie tak szczerze nie smialem .. i nie byl to smiech przez lzy poprostu nasi "pilkarze" wywolali we mnie pogodno - smiechowy nastroj..
dokładnie podzielam kolegi zdanie...no moze nie do końca z tą Pogonią Nowa jakos do niej tez nie moge sie przekonac. Dle mnie Pogon skonczyła sie dawno temu...i z utesknieniem czekam na jej reaktywacje
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:44
Błagam PZPN - niech chociaż raz w życiu pójdzie nam na rękę i... spuści Pogoń z ligi. Albo niech zmieni regulamin ligi tak, żeby spadało bezpośrednio więcej zespołów, a nie tylko te dwa zdegradowane.
Przecież to jest chore, żeby tak skandalicznie słaba, beznadziejna drużyna miała się utrzymać w lidze i dalej kompromitować i siebie i nasze miasto.
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń - 21/04/2007 20:45
Póki wszyscy nie przekonamy się do Nowej która jest naszą ogromną szansą, dalej będziemy musieli oglądać takie żenujące widowiska ze strony "kontenerowców". Chyba wiele było przykładów, że można...
Błagam PZPN - niech chociaż raz w życiu pójdzie nam na rękę i... spuści Pogoń z ligi. Albo niech zmieni regulamin ligi tak, żeby spadało bezpośrednio więcej zespołów, a nie tylko te dwa zdegradowane.
Przecież to jest chore, żeby tak skandalicznie słaba, beznadziejna drużyna miała się utrzymać w lidze i dalej kompromitować i siebie i nasze miasto.
Póki wszyscy nie przekonamy się do Nowej która jest naszą ogromną szansą, dalej będziemy musieli oglądać takie żenujące widowiska ze strony "kontenerowców". Chyba wiele było przykładów, że można...
Zgadzam sie z toba w całej rozciagłosci tyle ze Szczecin to specyficzne miasto i gro ludzi (nie wszyscy naturalnie ) nie widzi jakichkolwiek szans na zmiany,ba mysla ze Pogon Nowa szczuje wszystkich i zasiewa jakies ziarno niezgody...a najważniejsze żeby byla pierwsza liga bo to priorytet i nie ważne ze smieja z nas wszyscy i wszędzie...
przepraszam za ot
Moje typy sprawdzają się jest brama Celebana i Ediego!!! Kurwa jedziemy z nimi
pięknie kurwa, pięknie !!!!!
Przyznajcie sami że Ediemu ta brama należała się już dawno (szkode że nie z akcji)
eLo
Moje typy sprawdzają się jest brama Celebana i Ediego!!! Kurwa jedziemy z nimi
pięknie kurwa, pięknie !!!!!
Przyznajcie sami że Ediemu ta brama należała się już dawno (szkode że nie z akcji)
eLo
i jak wrażenia po meczu dalej fajnie jest
ale kolega złosliwy nie kopie sie leżącego...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.