Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 12/03/2007 19:09
Ja mam pytanie do oragnizatorów wyjazdu. Czy mozna by bylo zorganizowac mini sklep z napojami w pociagu?? Ceny mozna podniesc o np 1 zl albo 2 zl. Napoje napewno w powrotna droge by sie sprzedaly.. a pieniadze mozna przeznaczyc na kolejny wyjazd... flagi itd.
Ja bileta juz mam i w pelnej okazalosci jade na mecz ale poprostu nie chcem stac, wiec jedziemy wszyscy do Gdyni bo Pogoń To My
nie chcesz stac powiadasz... Ty sie modl zeby kupilo jak najwiecej osob bilety ,a pozniej zmow paciorki zeby chociaz miedzy przedzialami bylo troche miejsca zeby posadzic swoje 4 litery.
Ps.te 140 sprzedanych czy cos kolo tego to tylko z Fali ? czy razem z tymi z Dabia...
Nie, zawijka
Oczywiscie ze zwrot kasy, ale mam nadzieje ze do takiej sytuacji nie dojdzie. Tloku nie bedzie, no bo jak ma byc skoro nie wiadomo czy bedzie wystarczajaco duzo osob na jeden sklad
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Ja bileta juz mam i w pelnej okazalosci jade na mecz ale poprostu nie chcem stac, wiec jedziemy wszyscy do Gdyni bo Pogoń To My
nie chcesz stac powiadasz... Ty sie modl zeby kupilo jak najwiecej osob bilety ,a pozniej zmow paciorki zeby chociaz miedzy przedzialami bylo troche miejsca zeby posadzic swoje 4 litery.
Ps.te 140 sprzedanych czy cos kolo tego to tylko z Fali ? czy razem z tymi z Dabia...
140 to z fali tylko a w Dabiu sprzedano duzo wiecej bodajze wiecej niz w Szczecinie ale dokladnie nie wiem
140 to z fali tylko a w Dabiu sprzedano duzo wiecej bodajze wiecej niz w Szczecinie ale dokladnie nie wiem
W Dabiu sprzedano prawie nic...
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Pragniemy poinformować, że mecz 18. kolejki Orange Ekstraklasy pomiędzy Prokom Arką Gdynia a Pogonią Szczecin zostanie rozegrany w sobotę 17-ego marca o godz. 16.00 na stadionie przy ul. Olimpijskiej 5.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.