Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Puchar Ekstraklasy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7855 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 17:22
Bilety na mecz z Lechem Poznań po 10 zł.

Nie chce nikogo wychwalac, ale wreszcie pomyśleli chociaż odrobinkę ..

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 17:39
Ja sie przejde z chęcią..wreszcie zobacze Szczecinski zespoł..wątpie zeby w najblizszym czasie mialo miejsce podobne wydarzenie

Ko nie pije,ten kapuje
mksmarek
Kibic
Na forum od 7212 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 18:40
Ale nie tak na serio jak w koncu z karnetwocami watpie ze bede mogl wejsc za darmo ale jzu takie cuda sie zdazaly ze moze i to tez;)

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 18:53

mksmarek napisał:  
Ale nie tak na serio jak w koncu z karnetwocami watpie ze bede mogl wejsc za darmo ale jzu takie cuda sie zdazaly ze moze i to tez;)

masz karnet z rundy jesiennej to wchodzisz normalnie za darmo tak piszą na oficjalce..:)

Ko nie pije,ten kapuje
mksmarek
Kibic
Na forum od 7212 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 20:26
aha oki Bo(L)ek wielkie dzieki

Fidel
Kibic
Na forum od 6862 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 20:39
a mnie cieszy fakt że nie bedzie też "personalizacji miejsc" wszystko w jednej cenie i mozna siadac gdzie sie chce :) :P

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
eF^
Kibic
Na forum od 7855 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 20:42
Ah aż przypomniały mi się dawne czasy xD np. mecz z Legią w 2000 r. kiedy żeby dostać dobre miejsce trzeba było ze 4 h. wcześniej się wybrać na stadion

Fidel
Kibic
Na forum od 6862 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 20:52

eF^ napisał:  
Ah aż przypomniały mi się dawne czasy xD np. mecz z Legią w 2000 r. kiedy żeby dostać dobre miejsce trzeba było ze 4 h. wcześniej się wybrać na stadion

ech..racja...ale to były inne czasy..inna druzyna i z innym nastawieniem szło sie na mecz...jutro tak nie bedzie...

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Prw
Kibic
Na forum od 7142 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 20/11/2006 23:43
no ja tez raczej wielkiego szalu nie przewiduje...wydaje mi sie nawet, ze Lech sie troszke juz u nas opatrzyl i nie wywoluje takiego cisnienia wsrod publiki jak jeszcze niedawno... :|

To nie są leszcze Stefan...
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 00:36

Prawy napisał:  
no ja tez raczej wielkiego szalu nie przewiduje...wydaje mi sie nawet, ze Lech sie troszke juz u nas opatrzyl i nie wywoluje takiego cisnienia wsrod publiki jak jeszcze niedawno... :|

teraz to nastały takie czasy ze nikt nie wywołuje specjalnego cisnienia ;/

Ko nie pije,ten kapuje
G.
*zablokowany
Na forum od 6835 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 08:41

bo(L)ek napisał:  

Prawy napisał:  

teraz to nastały takie czasy ze nikt nie wywołuje specjalnego cisnienia ;/

Dokładnie ... Tamte czasu już nie wrócą ,mało je pamiętam ale po przeczytaniu kilku książek wydawało mi się że czytałem o zupełnie innym świecie , Świecie w którym to nie kibic bał się policji(bez napinki please;)) a Policjant panicznie bał się kibica. Co mecz zdobywanie flag co mecz bójka... Się rozpędziłem :D Wracając do meczu to ciekawy jestem jak pokaże się Polski zespół. pozdr.;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 7855 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 15:08
Swoją drogą ciekawy jestem w jakim składzie wystąpi dzisiaj Pogoń, szczególnie interesuje mnie kto zasili zespół z drużyny rezerw i co najważniejsze jak Ci polscy piłkarze się zaprezentują. Do zobaczenia na meczu.

mario90
Kibic
Na forum od 6861 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 15:46

eF^ napisał:  
Swoją drogą ciekawy jestem w jakim składzie wystąpi dzisiaj Pogoń, szczególnie interesuje mnie kto zasili zespół z drużyny rezerw i co najważniejsze jak Ci polscy piłkarze się zaprezentują. Do zobaczenia na meczu.

napewno dadza z siebie wszystko to bedzie pewne

moim klubem jest Pogon Szczecin mks
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 16:09
konkret doping by sie przydał na tym historycznym wydarzeniu gdzie ponad 3/4 zawodników bedą stanowic POLACY Flaga Pogoni

Ko nie pije,ten kapuje
Kicek
Kibic
Na forum od 6859 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 16:49

SISMIC napisał:  
Fajnie by było gdyby na dzisiejszym meczu wisiały fany na płotach ;) Do zobaczenia na meczu!

no fajnie by było...

MKS
pinki15
Kibic
Na forum od 7248 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 20:13
No to powrórka z Rozrywki:0:3!!

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
tribu
Kibic
Na forum od 7740 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 20:16
0:3 + niska frekwencja + szary jesienny, deszczowy wieczor + 13.te miejsce po rundzie + tylko jedno zwyciestwo u siebie = smutne zakonczenie jeszcze smutniejszej pilkarskiej jesieni w Szczecinie...

Ostatnio edytowany przez: tribu, 21 listopada 2006, 20:33 [1 raz(y)]

100% PD
..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 6990 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 20:25
żenada :/

tribu
Kibic
Na forum od 7740 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 20:45
dzisiejsza pogoda idealnie odzwierciedla nastroj panujacy w klubie a A.P. coraz bardziej przypomina mi króla Midasa z tym ze tamten czego sie nie dotknal to zamienial w zloto a ten czego sie nie dotknie to zamienia w gowno...

100% PD
Helmut
Moderator*
Na forum od 8085 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 21/11/2006 22:27
temat na necie zostaje zakonczony zarowno na tym forum jak i na wszystkich innych. ma byc cisza!
nie produkowac sie na zadnych forach ani komentarzach...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005