Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 01/10/2006 09:53
Żelazko powiedział w kontrowersjach ,,raz pod wozem raz na wozie". Przywołał przykład kiedy lech dostał karnego z kapelusza.Powtórki pokazały że nasz zawodnik trzymał za koszulkę obrońcę.To sędzia liniowy pokazał że jest karny.
Nie ma sie co podpalac bo to tylko zwyciestwa nad Leczna i Widzewem, ktorzy do ligowych tuzow nie naleza (...)
Owszem, ale od czegoś trzeba zacząć - a najlepiej od w miarę regularnych zwycięstw z tymi najsłabszymi ekipami. Wcześniej to nawet z takimi Łęcznami były jakieś zdechłe remisy, męki albo farciarskie wygrane.
Grunt, że zespół gra coraz lepiej i coraz mądrzej. Szkoda tylko, że Legia dopiero za 2 tygodnie, może gdybyśmy grali za tydzień, to w Legii szukali by nowego trenera
Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 01/10/2006 13:28
nie zaczynajcie znowu bezsensownej dyskusji
mógł jechać jeden z drugim złapać koszulkę, podziękować bambusom i po kłopocie
nie pojechał więc niech nie zabiera głosu w sprawie która go nie dotyczy
Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 01/10/2006 13:33
a tak wogóle to jeszcze ze 2 tygodnie temu to byli szmaciarze dla większości
a po dwóch wygranych już są debeściaki, co poniektórzy są żałośni odnośnie tych komentarzy
teraz walcie drzwiami i oknami na Legię, przegrają i znowu będzie płacz, lament i 6 tys na następnym meczu
Piotr Stawarczyk (Widzew Łódź): Co trzeba poprawić w naszej grze? Słyszymy to pytanie co kolejkę. Moim zdaniem wszyscy mają do poprawienia wszystko i my również. Mam na myśli tutaj cały zespół. Ostatnio zaczęliśmy trochę lepiej grać, ale nie potrafimy zdobywać punktów. W sytuacji, gdy arbiter podyktował rzut karny, ja ciągnąłem rywala, ale również on mnie. Ostatecznie skończyło się to bramką dla Pogoni.
Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 01/10/2006 13:47
No niestety zawsze takie pierdolnie jest wygrają 2 mecze to już nagle wielcy pilkarze i dużo ludzi na meczach ale to tak zwane "chorągiewki" a co do koszulki to faktycznie na cholere się wtrącasz chcieli to odrzucili ich sprawa trzeba było być i wziąść hehe ale tak ogólnie to jaka to przyjemność widzieć tylu brazylijczyków na boisku... jak dla mnie żadna!
Pogoń Szczecińska albo żadna! nic się nie zmieniło!
Ostatnio edytowany przez: Matek., 1 października 2006, 14:19 [2 raz(y)]
a tak wogóle to jeszcze ze 2 tygodnie temu to byli szmaciarze dla większości
a po dwóch wygranych już są debeściaki, co poniektórzy są żałośni odnośnie tych komentarzy
teraz walcie drzwiami i oknami na Legię, przegrają i znowu będzie płacz, lament i 6 tys na następnym meczu
Uwielbiam takie hity. Wez sie facet troche ogarnij i nie pieprz glupot o wiekszosci (statystyki prowadzisz?!). To chyba normalne, ze sie ludzie ciesza ze zwyciestw swojej druzyny (a moze to wcale nie jest normalne i to ze mna cos nie tak?).
No niestety zawsze takie pierdolnie jest wygrają 2 mecze to już nagle wielcy pilkarze i dużo ludzi na meczach ale to tak zwane "chorągiewki" a co do koszulki to faktycznie na cholere się wtrącasz chcieli to odrzucili ich sprawa trzeba było być i wziąść hehe ale tak ogólnie to jaka to przyjemność widzieć tylu brazylijczyków na boisku... jak dla mnie żadna!
I dlatego ciesze sie, ze byla selekcja
Odrzucil, bo chcial - proste, niektorzy sie ciesza, bo dostana koszulke od bambusa,a niektorym nie jest ona potrzebna.
Mecz jak zawsze - na ''nie za wielkim" poziomem.
Widzew nawet ladnie jezeli chodzi o doping.
" Pogoń Szczecińska albo żadna! nic się nie zmieniło " 100% racji.
PS. Pozdro dla tych co mieli ''tania wyprawe'' w mutikinie
I dlatego ciesze sie, ze byla selekcja
Odrzucil, bo chcial - proste, niektorzy sie ciesza, bo dostana koszulke od bambusa,a niektorym nie jest ona potrzebna.
Mecz jak zawsze - na ''nie za wielkim" poziomem.
Widzew nawet ladnie jezeli chodzi o doping.
" Pogoń Szczecińska albo żadna! nic się nie zmieniło " 100% racji.
PS. Pozdro dla tych co mieli ''tania wyprawe'' w mutikinie
Nie widze roznicy kto gra tak jest na calym swiecie "bambusy"? a ty kim jestes
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.