Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
V...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8587 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 13:30

zegar napisał:  
A jakie są kryteria selekcji???

Ciebie chyba interesuje to postanowienie:
nie mniej niz 16 lat,chyba,ze wygladasz duzo powazniej...
troche tez zalezy od wejscia ktorym wchodzisz...

MKS
Marecky
Kibic
Na forum od 6869 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 13:55
Jeżeli chodzi o gre to wyglądala ona nie najgorzej, całkiem pozytywnie zaprezentował sie Lilo, Elton no i oczywiście Grosicki, który wchodzac na 7 minut zdobywa bramke, mam nadzieje, że coraz częściej i na dlużej bedzie pojawiał się w składzie. Z taką grą Łęczna to pewny spadkowicz w trakcie meczu oddając tylko 3 strzały to mówi samo za siebie. Doping całkiem całkiem, posuniecie z selekcja wydaje mi się trafne, zreszta zobaczymy jak to wszystko będzi ewyglądało dalej.

" Tylko to co najlepsze jest wystarczająco dobre "
Pogoń4life
Kibic
Na forum od 6866 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 13:56

mem napisał:  

Pogoń4life napisał:  
Kurna mnie wkurzył najbardziej many na młynie który tylko siedział i wpierdał słonecznik :| Jak ja chciałem wejść z kolesiami na młyn to usłyszalem krótkie słowo "spierdalaj"... Mam jedynie nadzieje że na meczu z Legią będą wpuszać

Nie będą i tak powinno być już od dawna... Jeżeli uslyszałeś "spierdalaj" to na meczu z Legią zapewne usłyszysz to samo...

Ej sora ale ja nie ide tam wpierdalać słonecznik tylko śpiewać,Z kolesiami jako jedyni staliśmy w 13tce i śpiewaliśmy przez cały czas...

mem
Kibic
Na forum od 7629 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 13:58

Pogoń4life napisał:  

mem napisał:  

Pogoń4life napisał:  
Kurna mnie wkurzył najbardziej many na młynie który tylko siedział i wpierdał słonecznik :| Jak ja chciałem wejść z kolesiami na młyn to usłyszalem krótkie słowo "spierdalaj"... Mam jedynie nadzieje że na meczu z Legią będą wpuszać

Nie będą i tak powinno być już od dawna... Jeżeli uslyszałeś "spierdalaj" to na meczu z Legią zapewne usłyszysz to samo...

Ej sora ale ja nie ide tam wpierdalać słonecznik tylko śpiewać,Z kolesiami jako jedyni staliśmy w 13tce i śpiewaliśmy przez cały czas...

No to na następnym meczu też możecie stać na 13 i dopingować. Nie wiem ile masz lat ale najwidoczniej narazie na młyn jesteś za młody...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
V...
Kibic
Na forum od 8587 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 14:12
To jest wlasnie dobra idea. Na 13 siadajcie Ci co nie moga wejsc bo sa za mlodzi i kobiety. Zachowujcie si etak jak na 11-12 stojcie, spiewajcie, to bedzie taki wasz maly mlyn. A wam to chyba troche zadowoli a reszcie tez nie bedzie przeszkadzac,

MKS
Szczepan92
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 14:30

Vega napisał:  
To jest wlasnie dobra idea. Na 13 siadajcie Ci co nie moga wejsc bo sa za mlodzi i kobiety. Zachowujcie si etak jak na 11-12 stojcie, spiewajcie, to bedzie taki wasz maly mlyn. A wam to chyba troche zadowoli a reszcie tez nie bedzie przeszkadzac,

Ja mam takie samo zdanie jeśli chodzi o selekcje. Od 4 lat chodze na sektor 6 i zapewniam, że tam też można dopingować. Nawet jest tam paru kolesi którzy starają się co jakiś czas coś rozkręcić ;)

48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8083 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 15:28

SISMIC napisał:  

edit: kto wie coś na temat transparentu, który wywiesili kibice z Łęcznej?

" Szacunek dla tych ktorzy nas wspomogli - 997 FOREVER " - taki brzmi on w pelnej wersji

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
AM
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 16:19
przykro mi ale sie z toba nie zgodze... dzisiaj bylem rano na stadionie a oni ten transparent zostawili a bylo napisane "Szacunek tym ktorzy nas wspomogli $ "

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
Bratan
Kibic
Na forum od 7073 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 16:30

Pogoń4life napisał:  

mem napisał:  

Pogoń4life napisał:  

No i se spiewaj dalej na 13.Ja mam 15lat mnie nie wpuszczą i bardzo dobrze !! .Wszyscy chcieli selekcje a teraz płaczecie ....jak dalej chcecie żeby wszyscy z nas polewali to powodzenia.Piszecie jak jacyś nienormalni z tymi dziewczynami że niekture dopingują i kochają Pogoń ...Ciekawe jak oni mają to sprawdzić :/:/Wogóle dziewczyn nie powinno być na młynie razem ze mną i wszystkimi w moim wieku ..(Ja też śpiewam cały mecz zawsze i co z tego...pośpiewam sobie na 13 ) i przestańcie już sie żalić..

BTR
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 16:34
.

Ostatnio edytowany przez: BTR, 24 września 2006, 17:13 [1 raz(y)]

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Orło
Kibic
Na forum od 8123 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 17:05

Bratan napisał:  

Pogoń4life napisał:  

mem napisał:  

Pogoń4life napisał:  

No i se spiewaj dalej na 13.Ja mam 15lat mnie nie wpuszczą i bardzo dobrze !! .Wszyscy chcieli selekcje a teraz płaczecie ....jak dalej chcecie żeby wszyscy z nas polewali to powodzenia.Piszecie jak jacyś nienormalni z tymi dziewczynami że niekture dopingują i kochają Pogoń ...Ciekawe jak oni mają to sprawdzić :/:/Wogóle dziewczyn nie powinno być na młynie razem ze mną i wszystkimi w moim wieku ..(Ja też śpiewam cały mecz zawsze i co z tego...pośpiewam sobie na 13 ) i przestańcie już sie żalić..

No nareszcie ktoś zrozumiał. Jesteś chyba jedynym biorąc pod uwagę ludzi w twoim wieku. Mógłbyś im to jakos przetłumaczyć :D:D:D. Narazie podopingujcie z innych sektorów, podrośniecie to wejdziecie na 12.

Babilon Team
happy2504
Kibic
Na forum od 7463 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 18:12
[cytat=zegar]A jakie są kryteria selekcji???[/cytat
Chyba ten temat jest na temat meczu a nie selekcji..
Jak wyraznie widac Pogon : Gornik Leczna 3: 0,
temat selekcji jest tu walkowany:
http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=1&tid=8441&strona=ost

Dwa tematy i caly czas to samo: dlaczego selekcja..
Bo tak ma byc i bedzie i juz sie nie pytajcie.beisbol

RosSi
Kibic
Na forum od 7963 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 19:19

Marecky napisał:  
Jeżeli chodzi o gre to wyglądala ona nie najgorzej, całkiem pozytywnie zaprezentował sie Lilo, Elton no i oczywiście Grosicki, który wchodzac na 7 minut zdobywa bramke, mam nadzieje, że coraz częściej i na dlużej bedzie pojawiał się w składzie. Z taką grą Łęczna to pewny spadkowicz w trakcie meczu oddając tylko 3 strzały to mówi samo za siebie. Doping całkiem całkiem, posuniecie z selekcja wydaje mi się trafne, zreszta zobaczymy jak to wszystko będzi ewyglądało dalej.

Ty przypadkiem nie grasz w WA z luckiem ?:>

Pogoń4life
Kibic
Na forum od 6866 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 19:46
No ja też mam 15 lat,Wolałbym iśc na młyn bo tam lepsza atmosfera na 13tce nie to samo...no ale trudno poczeka się ;]

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8083 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 20:19

M@ty$ napisał:  
przykro mi ale sie z toba nie zgodze... dzisiaj bylem rano na stadionie a oni ten transparent zostawili a bylo napisane "Szacunek tym ktorzy nas wspomogli $ "

... kiedys zrozumiesz ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Safe
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 20:52

Orło napisał:  

No nareszcie ktoś zrozumiał. Jesteś chyba jedynym biorąc pod uwagę ludzi w twoim wieku. Mógłbyś im to jakos przetłumaczyć :D:D:D. Narazie podopingujcie z innych sektorów, podrośniecie to wejdziecie na 12.

Nie jedyny, ale jezeli nie mam zadnego zalu to po co mam lamentowac, wystarczy spytac sie kogos ''ogarnietego'' czy mozna wejsc i tyle, jesli wejdziesz, spiewaj, jezeli nie, idz na 13,nie obrazaj sie i spiewaj, proste..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7575 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 21:04
A ja ze swojej strony tylko tyle: Doping jak i selekcja na wielki + :]
Mecz taki sobie: Łęczna nie grała NIC!

PS. Zza sektora równiez da sie dopingować :]

MKS 78
Kibic
Na forum od 7494 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 22:03
jedno pytanie co bylo na transparencie lecznej
szacunek dla...
na fotkach nie widac a nie bylem na meczu
dzieki

Fanatycy ze stolicy
Szczepan92
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 22:12

mks78 napisał:  
jedno pytanie co bylo na transparencie lecznej
szacunek dla...
na fotkach nie widac a nie bylem na meczu
dzieki

Szacunek dla tych którzy nas wspomogli

48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8218 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 08:35
Ktos wie czy byl Ze Roberto na lawce?

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005