Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
FCS 1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7056 dni

*

Odp: Pogoń 04 Szczecin w B-klasie - 17/08/2006 21:00
aha ok:) to penwie sporo osob sie zjawi na 1meczu:)

Tylko Pogoń !
anathema
Kibic
Na forum od 7066 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin w B-klasie - 18/08/2006 22:05

malolat_ps napisał:  
[cytat=anathema]a ja tak sobie myśle-ilu tak naprawde bedzie tych kibiców którzy beda tak ochoczo jezdzic na mecze Pogoni-przepraszam-kopii Pogoni. Pogon jest jedna i zawsze taka była od momentu powstania niezaleznie kto nią kierował kto trenował i kto grał-kibice równiez sie zmieniają-ale tradycji nie da sie zmienic. Z tego co sie orientuje zdania są podzielone,ale większosc nie chce zmian no bo wyobtaźmy sobie taka sytuacje ze z Pogoni Szczecinskiej albo żadnej niestety to ostatnie słowo bedzie tylko aktualne. No i rodzi sie pytanie-co wtedy?

Czlowieku dla ciebie slowo Pogon oznacza marnych pilkarzykow i gre w pierwszej lidze

a dla nas to slowo ma zdecydowanie wieksza moc , Pogon to My - ludzie ktorzy kochaja ten klub i ktorzy poswiecaja dla niego wiecej czasu niz 2 godziny w tygodniu , wiec nawet jak nie bedzie Pogoni w I lidze to bedzie w 5 , nigdy nie dojdzie do sytulacji w ktorej nie bedzie ZADNEJ Pogoni

p.s. - proste pytanie do Ciebie - w ktorej lidze gra Zawisza Bydgoszcza gdzie niby zauważyłes żeja sie nasmiewam? ja tylko powątpiewam a to różnica.... jesli idzie o Twoje pytanie o Zawsze chyba w 4... a ja zadałem pytanie co jak nie bedzie Pogoni bo rozumiem ze co dla poniektórych widowiska sportowego mogłoby nie byc ale poki co piłkarze i klub stanowia nierozerwalna całosc czy tego chcemy czy nie. a juz nie wnikam o personalia...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Orło
Kibic
Na forum od 8191 dni

*

Odp: Pogoń 04 Szczecin w B-klasie - 18/08/2006 23:27
A wiadomo już coś więcej na temat składu? Będzie jakaś stronka z informacjami na temat klubu czy coś?

Babilon Team
Plus
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin w B-klasie - 21/08/2006 22:38
Mecz Pogoni odbedzie sie w niedziele 27 o godzinie 11 zagraja juniorzy o godzinie 13 zagraja seniorzy. Zapraszam!!! moge powiedziec ze bedzie dobrze...;]

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7469 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin w B-klasie - 21/08/2006 22:38
Kadra Pogoni Nowej :

Bramkarze: Adam Horydowicz (08.02.88 ).

Obrońcy: Paweł Mucha, Grzegorz Matlak (15.09.73, 175/78 ), Mariusz Armonajtis, Robert Białek, Bartosz Targoński, Kamil Marcinkowski.

Pomocnicy: Łukasz Koperski, Przemysław Nocko, Dawid Trzeźwiński, Dariusz Adamczuk (21.10.69, 180/72).

Napastnicy: Przemysław Więcławski, Bartosz Barandowski.

Pierwszy mecz B-klasowa Pogoń rozegra w niedziele . Przeciwnikiem będzie Podlesie Sowno . Początek spotkania o godzinie 13.00.

Źródło : 90minut.pl
Kadra może jeszcze ulec zmianie.

PS.Nawet nie zauważyłem że wczoraj mi 500-setka minęła na forum ;)

Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 22 sierpnia 2006, 10:46 [3 raz(y)]

Krzysiek-Goleniów
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin w B-klasie - 22/08/2006 10:48
Pogoń Nowa samodzielnie w B-klasie

W minionym tygodniu odbyły się rozmowy dotyczące dalszej współpracy pomiędzy klubami Pogoń Nowa i futsalowej Pogoni'04. Ustalono, że w klasie B wystąpi samodzielnie drużyna Pogoni Nowej. Decyzję taką na działaczach Pogoni'04 wymogli sponsorzy klubu, którzy chcą być wyłącznie utożsamiani z halową odmianą piłki nożnej.

źródło: http://www.pw.max.pl/

GOLENIÓW NA ZAWSZE Z POGONIĄ
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7917 dni

Odp: Pogoń 04 Szczecin w B-klasie - 24/08/2006 21:12
tuz po treningu na plycie glownej pierwszoligowej Pogoni na boisku nr 2 odbył się trening KS Pogoń Nowa Szczecin wraz z sesja zdjeciowa

oto fotka Grzeska Matlaka

Obrazek jpg wstawiony na forum

avelyn
Kibic
Na forum od 8349 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/08/2006 21:36
koszulki fajniejsze niz tej pierwszoligowej :)

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Marcin_
Kibic
Na forum od 8043 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/08/2006 22:08
A ja mam tylko takie pytanie... Jakby ptaszysko odlecialo, to by trzeba bylo kupowac logo, tradycje itd. klubu Pogoń Szczecin, czy mogla by dojsc do skutku jakas fuzja MKS Pogon z Pogonia Nowa? Powiem szczerze, ze ten herb Pogoni Nowej troche mnie dziwi.

emjay06
Kibic
Na forum od 7100 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/08/2006 22:13

avelyn napisał:  

nie tylko koszulki diabel_grin

pucharTYLKO POGOŃ king
BNY
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/08/2006 22:55

emjay06 napisał:  

avelyn napisał:  

a juz w niedziele meczyk... jakos bardziej mnie ekscytuje niz ten sobotni ale mysle ze wiele osob tak wlasnie odczowa :D

A K
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 01:14
Nie tylko Ciebie..Ja tam juz sie nie moge doczekac niedzieli..:D

PS!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7535 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 01:22

benny napisał:  

emjay06 napisał:  

avelyn napisał:  

a juz w niedziele meczyk... jakos bardziej mnie ekscytuje niz ten sobotni ale mysle ze wiele osob tak wlasnie odczowa :D

Dokładnie mam takie same odczucie... dlatego walczmy o to i pokażmy ze Pogoń to My! a nie ptaszysko i jego psy..

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
NLx
Kibic
Na forum od 8762 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 01:55
jak dla mnie to wszyscy za bardzo sie zapedziliscie... nagle dla wszystkich jedyna prawdzia Pogon gra w B-klasie... a co bedzie jezeli ptaszysko odleci? wrocicie (jezeli bedzie gdzie) na trybuny pierwszo(drugo,trzecio...?)ligowe i bedziecie spiewac ze ta Pogon bez ptaka jest super a na drugi dzien kazdy bedzie poginal na B-klase (w co watpie , nawet najwytrwalszym sie znudzi lazenie na jakies Pizdovianki Pizdowo). Albo idziesz na mecz w sobote, albo w niedziele a jezeli juz laczysz to ze soba to nie pierdol farmazonow ze jedyna Pogon gra w B-klasie bo jezeli "jedyna Pogon gra w B-klasie" to co robiles w sobote na stadonie??? kibicowales "nieprawdziwej" Pogoni czy cos ci sie popierdolilo w glowie???

za plecami psów myśliwskich cała masa
emjay06
Kibic
Na forum od 7100 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 09:05
wie ktoś czy na meczu w sobote bedzie przeprowadzana jakas akcja informujaca o meczu i wogle calej sprawie zwiazanej z Pogonią Nową? myśle ze dobra sprawa bylyby np. ulotki.

pucharTYLKO POGOŃ king
dary
Kibic
Na forum od 8490 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 09:20
Przed wczorajszym treningiem w szatni obyła się rozmowa przedstawicieli kibiców z zawodnikami. Zapewniliśmy ich o wsparciu kibiców i uświadomiliśmy w jakim WYDARZENIU uczestniczą. Odpowiedzią piłkarzy były brawa...Wiemy, że dadzą z siebie wszystko !

POGOŃ TO MY !
emjay06
Kibic
Na forum od 7100 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 16:48
Oby tylko frekwencja dopisała !!!

pucharTYLKO POGOŃ king
FCS 1948
Kibic
Na forum od 7056 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 16:53
kto ma byc ten bedzie:)

Tylko Pogoń !
Shivan
Kibic
Na forum od 8420 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 18:52

Kastor napisał:  
jak dla mnie to wszyscy za bardzo sie zapedziliscie... nagle dla wszystkich jedyna prawdzia Pogon gra w B-klasie... a co bedzie jezeli ptaszysko odleci? wrocicie (jezeli bedzie gdzie) na trybuny pierwszo(drugo,trzecio...?)ligowe i bedziecie spiewac ze ta Pogon bez ptaka jest super a na drugi dzien kazdy bedzie poginal na B-klase (w co watpie , nawet najwytrwalszym sie znudzi lazenie na jakies Pizdovianki Pizdowo). Albo idziesz na mecz w sobote, albo w niedziele a jezeli juz laczysz to ze soba to nie pierdol farmazonow ze jedyna Pogon gra w B-klasie bo jezeli "jedyna Pogon gra w B-klasie" to co robiles w sobote na stadonie??? kibicowales "nieprawdziwej" Pogoni czy cos ci sie popierdolilo w glowie???

Nie jedna i tylko prawdziwa a kibicowska, niestety to co sie dzieje na Pogoni Ptaka bardziej przypomina cyrk, dlatego kibice mowia dosc i wynocha ( i tak znosili wiele). Juz w tamtym sezonie wiele osob bardziej sie emocjonowali pilka halowa niz meczami na Twardowaskiego. Teraz jest nowa alternatywa, blizsza sercu niz halowka i przedewszystkim nasza. To tak jak miec wlasne dziecko, nie cieszyl bys sie?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Stary
Kibic
Na forum od 8744 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 19:02
A mnie ona ani ziebi, ani parzy. Bo jestem z tym tworem tak emocjonalnie zwiazany jak z dajmy na to ze Szmacianka Pcim. Rownie dobrze mogliby mi zalozyc klub osiedlowy.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171711 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005