Czlowieku dla ciebie slowo Pogon oznacza marnych pilkarzykow i gre w pierwszej lidze
a dla nas to slowo ma zdecydowanie wieksza moc , Pogon to My - ludzie ktorzy kochaja ten klub i ktorzy poswiecaja dla niego wiecej czasu niz 2 godziny w tygodniu , wiec nawet jak nie bedzie Pogoni w I lidze to bedzie w 5 , nigdy nie dojdzie do sytulacji w ktorej nie bedzie ZADNEJ Pogoni
p.s. - proste pytanie do Ciebie - w ktorej lidze gra Zawisza Bydgoszcza gdzie niby zauważyłes żeja sie nasmiewam? ja tylko powątpiewam a to różnica.... jesli idzie o Twoje pytanie o Zawsze chyba w 4... a ja zadałem pytanie co jak nie bedzie Pogoni bo rozumiem ze co dla poniektórych widowiska sportowego mogłoby nie byc ale poki co piłkarze i klub stanowia nierozerwalna całosc czy tego chcemy czy nie. a juz nie wnikam o personalia...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
W minionym tygodniu odbyły się rozmowy dotyczące dalszej współpracy pomiędzy klubami Pogoń Nowa i futsalowej Pogoni'04. Ustalono, że w klasie B wystąpi samodzielnie drużyna Pogoni Nowej. Decyzję taką na działaczach Pogoni'04 wymogli sponsorzy klubu, którzy chcą być wyłącznie utożsamiani z halową odmianą piłki nożnej.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/08/2006 22:08
A ja mam tylko takie pytanie... Jakby ptaszysko odlecialo, to by trzeba bylo kupowac logo, tradycje itd. klubu Pogoń Szczecin, czy mogla by dojsc do skutku jakas fuzja MKS Pogon z Pogonia Nowa? Powiem szczerze, ze ten herb Pogoni Nowej troche mnie dziwi.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 01:55
jak dla mnie to wszyscy za bardzo sie zapedziliscie... nagle dla wszystkich jedyna prawdzia Pogon gra w B-klasie... a co bedzie jezeli ptaszysko odleci? wrocicie (jezeli bedzie gdzie) na trybuny pierwszo(drugo,trzecio...?)ligowe i bedziecie spiewac ze ta Pogon bez ptaka jest super a na drugi dzien kazdy bedzie poginal na B-klase (w co watpie , nawet najwytrwalszym sie znudzi lazenie na jakies Pizdovianki Pizdowo). Albo idziesz na mecz w sobote, albo w niedziele a jezeli juz laczysz to ze soba to nie pierdol farmazonow ze jedyna Pogon gra w B-klasie bo jezeli "jedyna Pogon gra w B-klasie" to co robiles w sobote na stadonie kibicowales "nieprawdziwej" Pogoni czy cos ci sie popierdolilo w glowie
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 09:05
wie ktoś czy na meczu w sobote bedzie przeprowadzana jakas akcja informujaca o meczu i wogle calej sprawie zwiazanej z Pogonią Nową? myśle ze dobra sprawa bylyby np. ulotki.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/08/2006 09:20
Przed wczorajszym treningiem w szatni obyła się rozmowa przedstawicieli kibiców z zawodnikami. Zapewniliśmy ich o wsparciu kibiców i uświadomiliśmy w jakim WYDARZENIU uczestniczą. Odpowiedzią piłkarzy były brawa...Wiemy, że dadzą z siebie wszystko !
jak dla mnie to wszyscy za bardzo sie zapedziliscie... nagle dla wszystkich jedyna prawdzia Pogon gra w B-klasie... a co bedzie jezeli ptaszysko odleci? wrocicie (jezeli bedzie gdzie) na trybuny pierwszo(drugo,trzecio...?)ligowe i bedziecie spiewac ze ta Pogon bez ptaka jest super a na drugi dzien kazdy bedzie poginal na B-klase (w co watpie , nawet najwytrwalszym sie znudzi lazenie na jakies Pizdovianki Pizdowo). Albo idziesz na mecz w sobote, albo w niedziele a jezeli juz laczysz to ze soba to nie pierdol farmazonow ze jedyna Pogon gra w B-klasie bo jezeli "jedyna Pogon gra w B-klasie" to co robiles w sobote na stadonie kibicowales "nieprawdziwej" Pogoni czy cos ci sie popierdolilo w glowie
Nie jedna i tylko prawdziwa a kibicowska, niestety to co sie dzieje na Pogoni Ptaka bardziej przypomina cyrk, dlatego kibice mowia dosc i wynocha ( i tak znosili wiele). Juz w tamtym sezonie wiele osob bardziej sie emocjonowali pilka halowa niz meczami na Twardowaskiego. Teraz jest nowa alternatywa, blizsza sercu niz halowka i przedewszystkim nasza. To tak jak miec wlasne dziecko, nie cieszyl bys sie?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171711 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.