Efekt byłby i wprowadzenie takiej ceny jest uzasadnione chociażby tym, że jest to finał rozgrywek, po drugie uogólniając 5x20.000 (pomijając kwestie karenetów, Vipów,...) to także opłaca się organozatorom, po trzecie należą się nam symboliczne przeprosiny, po czwarte osiągnięty w różnym zakresie efekt marketingowy, itd... Naprawdę nie ma przeszkód by faktycznie odmówić tej inicjatywie... ale poczekajmy jestem raczej sceptykiem znając tamtejsze klubowe środowisko.
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 14:46
Info co do biletow po 5 zł jest z konkurencyjnej strony. Ciekawa sprawa, jesli bilety juz sa sprzedawane to po co te zapewnienia, a raczej obiecywanki, a moze to vałpelka coś wymyśliła? Podobno sam Kazimierz Ćwikła ma o to zabiegać.
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 14:57
Chyba jest napisane wyraźnie : Apeluję więc, by Pogoń obniżyła na sobotni mecz ceny biletów do 5 zł dla wszystkich. - J. Lisowski także v.pl umieściło tylko artykuł który pojawił się w Wyborczej
Przeczytalem jeszcze raz i moim zdaniem to pic na wode, po drugie faktycznie info z GW, a wiec wiadomo jak to będzie, a poza tym jesli bilety sa juz sprzedawane to nie ma co siać fermentu - poprostu nic sie niezmieni w tej materii. I na koniec dodam ze tutaj niema jasne deklaracji to jest tylko apel kogos tam do ptaka o obnizenie biletow. Wiec wygalda na to ze kwestia wyjasniona.
Do Szczecina ma przyjechac delegacja policji i innych wydzialow bezpieczenstwa z Niemiec,beda obserwowac zachowanie kibicow ktorzy nie daza sie zbytnio sympatia,beda obserwowac bramy,sektor przyjezdnych,nasz młyn,dzialania ochrony
Czyli możemy się spodziewać kolejek przed wejściem,mozolność ochrony itp.Chyba że wszystko będzie ogarnięte przed meczemobrze wyszkoleni ochroniarze.Hmyy żeby było tak przed meczami Pogoni chociaż przed Lechem Bilety
Ostatnio edytowany przez: pinki15, 9 maja 2006, 16:06 [1 raz(y)]
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Na mecz z Lechem tez mozna spodziewać się kolejek przy kasach z biletami bo ponoć na ten mecz bilety będą po 5 zł tak podaje Pogoń.v.pl
Zachowujesz się jak trzy letnie dziecko... Lisowski (dziennikarz Gazety Wyborczej) napisał tekst o tym, że taka akcja powinna znaleźc miejsce na meczu z Lechem i klub napewno na tym nie straci...rozumiem to jako prośbę i apel do szefostwa klubu. Pogoń.v.pl i Pogońonline.pl zacytowały jego artykuł i dobrze, teraz wszystko jest w rękach(skrzydłach?) szefa
Na mecz z Lechem tez mozna spodziewać się kolejek przy kasach z biletami bo ponoć na ten mecz bilety będą po 5 zł tak podaje Pogoń.v.pl
Patrze na ten artykul i nie widze nigdzie podanej informacji ze bilety beda po 5 zl. Dziennikarz zarzucil haslo zeby zrobic tansze bilety i zrekompensowac nieudany sezon.Na chwile obecna bilety sa po normalnej cenie.
Zachowujesz się jak trzy letnie dziecko... Lisowski (dziennikarz Gazety Wyborczej) napisał tekst o tym, że taka akcja powinna znaleźc miejsce na meczu z Lechem i klub napewno na tym nie straci...rozumiem to jako prośbę i apel do szefostwa klubu. Pogoń.v.pl i Pogońonline.pl zacytowały jego artykuł i dobrze, teraz wszystko jest w rękach(skrzydłach?) szefa
napisałem ''bo ponoć '' czyli cos jest przewidywane tak to mwoie dla Ciebie bo moze nie wiem ... moze nie wiedziałes, żle przeczytales ...
napisałem ''bo ponoć '' czyli cos jest przewidywane tak to mwoie dla Ciebie bo moze nie wiem ... moze nie wiedziałes, żle przeczytales ...
Dobrze przeczytałem, ale zwróc uwagę, że już odbyła się pierwsza tura rozmów i wyszła z niej odpowiedź, to po co to dalej wertowac ? pzdr
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.