Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! [ Zebraliśmy dopiero 1963,5zł ] - 15/06/2006 23:47
ja mam mala propozycje. moze dalo by sie cos wykombinowac, zeby mozna bylo zbierac sos poprzez wysylanie smsa!? pelno teraz roznych wyslij tu wyslij tam, a ja chetnie bym na Pogoń powysylal pare. nie bylo chyba jeszcze nigdzie takiej akcji, wiec moze warto by bylo to rozwazyc. osobiscie nie mam pojecia jak takie cos trzeba ogarnac - rzucam tylko pomysłem
|
1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! [ Zebraliśmy dopiero 1963,5zł ] - 16/06/2006 09:16
1. zrzutka bedzie trwala az do jej zakonczenia
2. flag bedzie tyle na ile starczy pieniedzy
3. spodziewac sie ich mozna na poczatku sezonu
4. sprawa sms'w dyskutowana wielokrotnie, nie ma sensu sie w to bawic bo wieksza czesc przycina operator sieci.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! [ Zebraliśmy dopiero 1963,5zł ] - 19/06/2006 10:10
jako, ze nie bede mogl sie pojawic w kontrastach, dzis wysylam nastepne 50, tak co by suma zbiorki z 2 sie zaczynala
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! [ Zebraliśmy dopiero 1963,5zł ] - 21/06/2006 09:50
tak to bywa jak sie przez honolulu wplaca
a czemu jeszcze tkwimy w poprzednim wieku?
wkroczmy w nowy wiek!
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|