Cos czuje ze specjalnie dla patologii zrobią w niedziele hehe... pozatym nasz pociag nie bedzie jechać przez nie widniejącą na mapie Ch.....a wiec tak czy siak jeden grzyb hehe Pozdr
Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 23/04/2006 20:21
Czy liczba 400 biletow jest liczba ostateczna? Bo sektor dla przyjezdnych maja wiekszy..na 2 lidze Pogoni ok.650 osob plus koalicja Wawa-Elblag-czyli ponad 700 osob.Arka dostala wiecej biletow w Szczecinie.
P.S. Do kas
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem meczem „derbowym” w Gdyni ( 6 maja, godz.18 ) grupa Młode Wilki na ten mecz organizuje pociąg specjalny.
Gdynia to dla nas – kibiców najbardziej prestiżowy wyjazd w tej rundzie, dlatego nie bacząc na wyniki sportowe drużyny musimy pokazać się tam w jak największej liczbie. Pamiętajmy, że jedziemy tam reprezentować Pogoń i Szczecin!
Cena biletu na pociąg specjalny wynosi:
- od 24 kwietnia do 29 kwietnia włącznie - 40+15zł (bilet na pociąg + bilet na mecz)
- od 30 kwietnia do 5 maja włącznie – 50+15zł (bilet na pociąg + bilet na mecz)
Bilet na pociąg można nabyć wyłącznie z biletem na mecz. Nie ma możliwości kupienia samego biletu na pociąg specjalny. Również w Gdyni nie będzie możliwości kupienia biletu na mecz. W pierwszym tygodniu sprzedaży cena biletu jest niższa o 10zł ze względu na konieczność wcześniejszego opłacenia pierwszego składu pociągu specjalnego przez organizatorów.
Do nabycia jest tylko 400 biletów, rozprowadzanych w Centrum Handlowym „Fala” przy Al. Wyzwolenia.
W drodze do Gdyni pociąg nie będzie zatrzymywał się na żadnych stacjach. W drodze powrotnej planowany jest postój w Stargardzie Szczecińskim i Dąbiu.
Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 24/04/2006 10:30
Ilosc biletow na przyjezdnych jest chyba zapisana w regulaminie, nie wiem czy dobrze pamietam ale 15% ogolnej liczby jest dla gosci pewnie u nas jest wiekszy stadion dlatego dostali wiecej
Ilosc biletow na przyjezdnych jest chyba zapisana w regulaminie, nie wiem czy dobrze pamietam ale 15% ogolnej liczby jest dla gosci pewnie u nas jest wiekszy stadion dlatego dostali wiecej
Jak to już ktoś wcześniej zauważył im szybciej kupimy te 400 tym większe szanse na jakąś większą liczbę miejsc. A ja i tak będę szczęśliwy, gdy pojedzie te 400
P.S. Jak by Arkowcy mieli dostać u nas 15% miejsc, to hoho...
Jak to już ktoś wcześniej zauważył im szybciej kupimy te 400 tym większe szanse na jakąś większą liczbę miejsc. A ja i tak będę szczęśliwy, gdy pojedzie te 400
P.S. Jak by Arkowcy mieli dostać u nas 15% miejsc, to hoho...
Gdzie się nie odezwę, to od razu wszyscy, że się napinam Taki już ze mnie widocznie napinacz karrramba...Te 15% to masz chyba rację, ale to jest górna granica czy jakoś tak.
nie jest to 15% tylko 5. Od dobrej woli organizatora zalezy czy da wiecej biletow czy nie. Jednak oprocz niego, jest jeszcze policja, ktorej nie koniecznie jest na reke wieksza ilosc kibicow przyjezdnych.
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Powinno się wprowadzić górną granicę dla policji i wszyscy byliby szczęśliwi. Ja proponujuę 0,2 promila od ilości kibiców, jakież to byłoby symboliczne
ja mysle ze to i tak o 0,2 promila za duzo
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758250840 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.