Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia-Pogon 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mlodylegia
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7574 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 21:48
Jak podaje Legia.com biletów nie ma już na Żyletę i Krytą. Pozostały tylko wejściówki na oba łuki, z tymże dla tych bez KK bedzie dostepny jedynie łuk dla gości.

Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
qbajag
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 22:21
Kolporter na Dworcu Centralnym(lokal 147 w korytarzu przy zejściu na perony i wejściu na halę główną dworca) sprzedaje bilety ale tylko z kartą kibica.
Ja kupiłem bilet na żyletę dziś na stadionie(godz. 17:30) i jak się pytałem kobiety to mówiła, że jutro jeszcze bilety powinny być także info są różne...
Przypominam, że przed meczem drużyn Legii i Pogoni odbędzie się spotkanie Młodych Wilków z drużyną juniorską Pogonii i kto może niech przyjdzie na stadion wcześniej...

Do jutra :D

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Borek99
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 23:02
WITAM!!
mam pytanie, czy ktos wie czy Pogon wykorzystala bilety ... 500sztuk?
i czy jesli niezostaly wykorzystane czy mozna jakos kupic?

Ostatnio edytowany przez: Borek99, 30 marca 2006, 23:14 [1 raz(y)]

Piona!
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 23:23

Borek99 napisał:  
WITAM!!

Z tego co wszyscy pisali wynika, ze dzis rano bylo jeszcze ponad 100 sztuk tych za 15 zł, jesli sa to sa dostepne w budynku klubu przy ulicy Karłowicza.

Borek99
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 23:24

1337 napisał:  

Borek99 napisał:  
WITAM!!

Z tego co wszyscy pisali wynika, ze dzis rano bylo jeszcze ponad 100 sztuk tych za 15 zł, jesli sa to sa dostepne w budynku klubu przy ulicy Karłowicza.

aha, wielkie dzieki, a jak ktos wie, czy te bilety niewykorzystane wroca do Wawy, by tam mozna by bylo je kupic?

Lisu
Kibic
Na forum od 7115 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 08:58
A czy ktoś z Was, wybiera się dziś do kontrastów na transmisję? Cóż nie każdy może sobie pozwolić na wyjazd w piątek :/

Rosa
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 09:00
już nie aktualne.

Ostatnio edytowany przez: Rosa, 31 marca 2006, 09:10 [1 raz(y)]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7587 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 09:09

Lisu napisał:  
A czy ktoś z Was, wybiera się dziś do kontrastów na transmisję? Cóż nie każdy może sobie pozwolić na wyjazd w piątek :/

Również przez zmianę terminu nie jadę do Warszawy (jebać C+). Wybieram się do Kontrastów.

Szczecińska albo żadna!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 09:17
Brazylijczyk a Brazylijczyk

`` Edson i Roger z Legii nie znaleźliby się nawet w moim składzie – twierdził jeszcze kilka tygodni temu właściciel Pogoni Antoni Ptak.

Dziś, zaledwie po kilku meczach, Edson i Roger są gwiazdami ekstraklasy. Z Brazylijczyków Ptaka żaden na takie miano nie zasługuje. Dlaczego?
– Obaj legioniści grali w Europie Zachodniej. Wiedzieliśmy, na co ich stać. Z zawodników Ptaka znam tych, którzy grali w Polsce oraz Amarala. Występowałem przeciwko niemu w Brazylii. Reszta to wyrobnicy – mówi były legionista, a obecnie menedżer Mariusz Piekarski. W latach 1996-98 grał w Brazylii. To on sprowadził Edsona i Rogera do Warszawy.

Ze szczecińskich zawodników niewielu może poszczycić się grą w dobrych klubach brazylijskich czy europejskich. Największą gwiazdą Pogoni jest Amaral, o którym wspominał Piekarski. 34-letni defensywny pomocnik 11 razy wystąpił w reprezentacji Brazylii u boku Ronaldo, Bebeto i Roberto Carlosa. Ma na koncie 19 spotkań w kadrze olimpijskiej. Wywalczył trzykrotnie mistrzostwo Brazylii, jedno Turcji i Puchar Włoch. Grał między innymi w Parmie, Benfice Lizbona i Besiktasie Stambuł.

Także poza boiskiem Amaral zachowuje się jak gwiazdor. Po meczu śpi do godziny 13 i nic go nie interesuje. Koledzy z drużyny boją się go budzić, bo wtedy jest zły i głośno krzyczy. Ma również najwyższy kontrakt w Pogoni. Za podpisanie umowy zainkasował 100 tys. dolarów, zaś miesięcznie zarabia 20 tys. dolarów. ``

za: Zycie Warszawy

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Halk
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 09:41
Ktory z tych brazylijczykow w legii jest lepszy? Edson czy Roger ?

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
Jay-J
Kibic
Na forum od 8287 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 15:31

Hulk napisał:  

Roger.

Obrazek gif wstawiony na forum
qbajag
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 15:47

Jay-J napisał:  

Hulk napisał:  

Roger.

Czy Ja wiem...Roger strzelił dwie bramki i gra bardziej ofensywnie więc kibicom i dziennikarzom łatwiej go dostrzec...Edson za to równo czyści lewą stronę i ma bardzo duży wpływ na to, że Legia nie traci bramek w tej rundzie.
Ja bym osobiście stawiał na Edsona choć trudno mi jest w 100% się określić

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
PoProstuKIBIC
Kibic
Na forum od 7119 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 15:59

Jay-J napisał:  

Hulk napisał:  

Roger.

o tyle nietrafne pytanie ze jeden jest obronca, drugi graczem ofensywnym ... ale dla mnie Roger - mam tylko nadzieje ze zaden ligowy drwal go nie polamie ... ach ta nasza liga :/

Bratan
Kibic
Na forum od 7142 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 16:08
Ptak jest głupi i nienormalny dla niego każdy bardzo dobry zawodnik sie nie nadaje do składu bo mówi ze bedzie miał dużo lepszych zawodników a potem sie okazuje ze Ci co ich nie wziął graja w Legii i sa odkryciami ligi !!On jest smieszny !!Dopuki ptak bedzie w Pogoni to my nigdy nie bedziemy taką potęgą jak byliśmy kiedyś i kazdy bedzie sie z nas śmiał!!

Jo
Kibic
Na forum od 7139 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 16:39
Czy ktos zna stone internetową meczu Legia - Pogon ? jak tak to bardzo prosze o przeslanie ( dzieki )

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
PoProstuKIBIC
Kibic
Na forum od 7119 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 16:54

lotto napisał:  
Czy ktos zna stone internetową meczu Legia - Pogon ? jak tak to bardzo prosze o przeslanie ( dzieki )

www.legialive.pl >legia tv

Safe
Kibic
Na forum od 7669 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 16:56

qbajag napisał:  

Jay-J napisał:  

Hulk napisał:  

Roger.

Czy Ja wiem...Roger strzelił dwie bramki i gra bardziej ofensywnie więc kibicom i dziennikarzom łatwiej go dostrzec...Edson za to równo czyści lewą stronę i ma bardzo duży wpływ na to, że Legia nie traci bramek w tej rundzie.
Ja bym osobiście stawiał na Edsona choć trudno mi jest w 100% się określić

Rowniez stawiam na Edsona ...
tym bardziej ze trudniej jest mu grac w obronie ..
w Brazyli Bramkarz i Obronca to nie pilkarz ..
Pilkarzami sa Ci co tworza piekna pilke (wg Brazylijczykow oczywiscie)
Edson gra prosta, ale piekna pilke .. nie widzialem jeszcze zeby ktos przez niego przeszedl bez walki (nie chodzi mi tylko o Legie)
Roger to tez swietny pilkarz, z piekna gra ...
Z reszta .. obydwaj sa bardzo dobrzy, na sowjej pozycji :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
gregm
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 17:03

Bratan napisał:  
Ptak jest głupi i nienormalny dla niego każdy bardzo dobry zawodnik sie nie nadaje do składu bo mówi ze bedzie miał dużo lepszych zawodników a potem sie okazuje ze Ci co ich nie wziął graja w Legii i sa odkryciami ligi !!On jest smieszny !!Dopuki ptak bedzie w Pogoni to my nigdy nie bedziemy taką potęgą jak byliśmy kiedyś i kazdy bedzie sie z nas śmiał!!

nie będzie Ptaka..nie będzie Pogoni w 1lidze....więc cieszmy się chociaż iż nie tułamy się po okręgówce lub 4lidze....kto jest chętny na odkupienie udziałów od Ptaka??:P raczej długo długo nikt...więc z tego się chociaż cieszmy...nie chcę przerabiać 'czasów Gondora" itp itd.
a co do Rogera i Edsona to łatwiej jest wymienić kilku zawodników niż całą drużynę..a równanie ich miedzy sobą jest trudne z racji ich pozycji na boisku..obrońców trudniej docenić...pozdro:) mam nadzieję że w dobrych nastrojach będziemy już po 22godz.:)

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Bratan
Kibic
Na forum od 7142 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 17:08
Mój kumpel cos mówił ze zbiera kase wiec może bedziemy mieli nowego prezesa hahahahha<lol2>

Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 18:58
poczekajcie - jak trafię 6-tkę w totka, to Pogońię stąd Ptaka :]

edit:

na Legia.net są składy:

Neneca
Teodoro Valdir
Grzegorz Matlak
Ze Roberto
Luiz Eduardo Tavares
Amaral
Cleisson
Przemysław Kaźmierczak
Daniel Lopez Cruz
Edi Andradina
Elton

nie wiem, czy to oficjalne - pewnie tak

p.s. znów ten Daniel ... wrrrrrrrr....

Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 31 marca 2006, 19:26 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758268171 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005