Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 21:48
Jak podaje Legia.com biletów nie ma już na Żyletę i Krytą. Pozostały tylko wejściówki na oba łuki, z tymże dla tych bez KK bedzie dostepny jedynie łuk dla gości.
Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 22:21
Kolporter na Dworcu Centralnym(lokal 147 w korytarzu przy zejściu na perony i wejściu na halę główną dworca) sprzedaje bilety ale tylko z kartą kibica.
Ja kupiłem bilet na żyletę dziś na stadionie(godz. 17:30) i jak się pytałem kobiety to mówiła, że jutro jeszcze bilety powinny być także info są różne...
Przypominam, że przed meczem drużyn Legii i Pogoni odbędzie się spotkanie Młodych Wilków z drużyną juniorską Pogonii i kto może niech przyjdzie na stadion wcześniej...
Do jutra
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Z tego co wszyscy pisali wynika, ze dzis rano bylo jeszcze ponad 100 sztuk tych za 15 zł, jesli sa to sa dostepne w budynku klubu przy ulicy Karłowicza.
`` Edson i Roger z Legii nie znaleźliby się nawet w moim składzie – twierdził jeszcze kilka tygodni temu właściciel Pogoni Antoni Ptak.
Dziś, zaledwie po kilku meczach, Edson i Roger są gwiazdami ekstraklasy. Z Brazylijczyków Ptaka żaden na takie miano nie zasługuje. Dlaczego?
– Obaj legioniści grali w Europie Zachodniej. Wiedzieliśmy, na co ich stać. Z zawodników Ptaka znam tych, którzy grali w Polsce oraz Amarala. Występowałem przeciwko niemu w Brazylii. Reszta to wyrobnicy – mówi były legionista, a obecnie menedżer Mariusz Piekarski. W latach 1996-98 grał w Brazylii. To on sprowadził Edsona i Rogera do Warszawy.
Ze szczecińskich zawodników niewielu może poszczycić się grą w dobrych klubach brazylijskich czy europejskich. Największą gwiazdą Pogoni jest Amaral, o którym wspominał Piekarski. 34-letni defensywny pomocnik 11 razy wystąpił w reprezentacji Brazylii u boku Ronaldo, Bebeto i Roberto Carlosa. Ma na koncie 19 spotkań w kadrze olimpijskiej. Wywalczył trzykrotnie mistrzostwo Brazylii, jedno Turcji i Puchar Włoch. Grał między innymi w Parmie, Benfice Lizbona i Besiktasie Stambuł.
Także poza boiskiem Amaral zachowuje się jak gwiazdor. Po meczu śpi do godziny 13 i nic go nie interesuje. Koledzy z drużyny boją się go budzić, bo wtedy jest zły i głośno krzyczy. Ma również najwyższy kontrakt w Pogoni. Za podpisanie umowy zainkasował 100 tys. dolarów, zaś miesięcznie zarabia 20 tys. dolarów. ``
Ktory z tych brazylijczykow w legii jest lepszy? Edson czy Roger ?
Roger.
Czy Ja wiem...Roger strzelił dwie bramki i gra bardziej ofensywnie więc kibicom i dziennikarzom łatwiej go dostrzec...Edson za to równo czyści lewą stronę i ma bardzo duży wpływ na to, że Legia nie traci bramek w tej rundzie.
Ja bym osobiście stawiał na Edsona choć trudno mi jest w 100% się określić
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Roger.
o tyle nietrafne pytanie ze jeden jest obronca, drugi graczem ofensywnym ... ale dla mnie Roger - mam tylko nadzieje ze zaden ligowy drwal go nie polamie ... ach ta nasza liga :/
Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 31/03/2006 16:08
Ptak jest głupi i nienormalny dla niego każdy bardzo dobry zawodnik sie nie nadaje do składu bo mówi ze bedzie miał dużo lepszych zawodników a potem sie okazuje ze Ci co ich nie wziął graja w Legii i sa odkryciami ligi !!On jest smieszny !!Dopuki ptak bedzie w Pogoni to my nigdy nie bedziemy taką potęgą jak byliśmy kiedyś i kazdy bedzie sie z nas śmiał!!
Roger.
Czy Ja wiem...Roger strzelił dwie bramki i gra bardziej ofensywnie więc kibicom i dziennikarzom łatwiej go dostrzec...Edson za to równo czyści lewą stronę i ma bardzo duży wpływ na to, że Legia nie traci bramek w tej rundzie.
Ja bym osobiście stawiał na Edsona choć trudno mi jest w 100% się określić
Rowniez stawiam na Edsona ...
tym bardziej ze trudniej jest mu grac w obronie ..
w Brazyli Bramkarz i Obronca to nie pilkarz ..
Pilkarzami sa Ci co tworza piekna pilke (wg Brazylijczykow oczywiscie)
Edson gra prosta, ale piekna pilke .. nie widzialem jeszcze zeby ktos przez niego przeszedl bez walki (nie chodzi mi tylko o Legie)
Roger to tez swietny pilkarz, z piekna gra ...
Z reszta .. obydwaj sa bardzo dobrzy, na sowjej pozycji
Ptak jest głupi i nienormalny dla niego każdy bardzo dobry zawodnik sie nie nadaje do składu bo mówi ze bedzie miał dużo lepszych zawodników a potem sie okazuje ze Ci co ich nie wziął graja w Legii i sa odkryciami ligi !!On jest smieszny !!Dopuki ptak bedzie w Pogoni to my nigdy nie bedziemy taką potęgą jak byliśmy kiedyś i kazdy bedzie sie z nas śmiał!!
nie będzie Ptaka..nie będzie Pogoni w 1lidze....więc cieszmy się chociaż iż nie tułamy się po okręgówce lub 4lidze....kto jest chętny na odkupienie udziałów od Ptaka?? raczej długo długo nikt...więc z tego się chociaż cieszmy...nie chcę przerabiać 'czasów Gondora" itp itd.
a co do Rogera i Edsona to łatwiej jest wymienić kilku zawodników niż całą drużynę..a równanie ich miedzy sobą jest trudne z racji ich pozycji na boisku..obrońców trudniej docenić...pozdro mam nadzieję że w dobrych nastrojach będziemy już po 22godz.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758268171 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.