Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 19/03/2006 20:52

Skocz3K napisał:  

eJay napisał:  

Przynajmniej Edi był szczery i stwierdzil, ze gra dla kasy.

Z tego co mi się wydaje to po meczu z kuchenkami podziękował :D

Jako jedyny, i to mi sie podobalo,podszedl najblizej naszego sektora i sie uklonil i podziekowal, niby niewiele to znaczy ale zawsze cospiwopiwopiwo ide pic:)

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Radzio
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 19/03/2006 21:03

Randall McMurphy napisał:  

Skocz3K napisał:  

eJay napisał:  

Jako jedyny, i to mi sie podobalo,podszedl najblizej naszego sektora i sie uklonil i podziekowal, niby niewiele to znaczy ale zawsze cospiwopiwopiwo ide pic:)

No nie bardzo jako jedyny, większość podziękowała na czele z Julcimarem.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 19/03/2006 21:28

Radzio napisał:  

Skocz3K napisał:  

eJay napisał:  

No nie bardzo jako jedyny, większość podziękowała na czele z Julcimarem.

chyba napisalem ze podszedl najblizej naszego sektora! i jako jedyny elegancko:) sie uklonil i podziekowal reszta poprostu poszla za nim....i klaskala,Julcimar tez ale reszta poszla bo tak ``wypadalo``

Steryd
Kibic
Na forum od 8701 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 19/03/2006 21:45
Podeszli podziekowac, bo Julcimar im powiedzial, ze tak trzeba zrobic. Pewnie on jako jedyny zrobil to sam od siebie. Edi bez ogrodek mowi, ze gra dla kasy. Wole jego niz pozerow udajacych, ze zalezy im na kibicach.

1948
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7350 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 19/03/2006 22:54

Steryd napisał:  
Podeszli podziekowac, bo Julcimar im powiedzial, ze tak trzeba zrobic. Pewnie on jako jedyny zrobil to sam od siebie. Edi bez ogrodek mowi, ze gra dla kasy. Wole jego niz pozerow udajacych, ze zalezy im na kibicach.

dokladnie...podeszli bo zostali do tego namowieni na srodku boiska kiedy to zamierzali sie udac do szatni.Ci co byli do konca i czekali zeby zobaczyc jak sie zachowa ta ,,druzyna" po meczu mogli to dostrzec...nie powtorze kolejny raz ,,a nie mowilem",bo wszystko jest tutaj jasne...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
net chóls
Kibic
Na forum od 7201 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 19/03/2006 22:57
Za to w trakcie meczu Neneca bił brawo kibicom jak tańczyliśmy walczyka i pare razy gestami zachęcał do dopingu :]

nara
Kibic
Na forum od 7558 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 01:13
Dobrze że chociaż taki jeden Julcimar czy Matlak robi to od siebie a nie z przymusu...

DJGryfus
Kibic
Na forum od 7123 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 13:05
Myślę że Pogoń wygra z Wisłą 2:0. Do przerwy będzie 1:0. Bramkę strzeli najpierw w 20 minucie meczu Edi, a po zmianie stron w 75 minucie meczu wynik ustali Grzelak. w 80 minucie Paweł Kryszalowicz nie strzeli rzutu karnego.I tak Wisła utonie w szczecinie....

Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie:)
kln
Kibic
Na forum od 7745 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 13:33

DJGryfus napisał:  
Myślę że Pogoń wygra z Wisłą 2:0. Do przerwy będzie 1:0. Bramkę strzeli najpierw w 20 minucie meczu Edi, a po zmianie stron w 75 minucie meczu wynik ustali Grzelak. w 80 minucie Paweł Kryszalowicz nie strzeli rzutu karnego.I tak Wisła utonie w Szczecinie....

A w srode w duzym lotku jakie beda numery? Nie daj sie prosic - wymien chociaz 4. :)

Święty
Kibic
Na forum od 7362 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 13:37

DJGryfus napisał:  
Myślę że Pogoń wygra z Wisłą 2:0. Do przerwy będzie 1:0. Bramkę strzeli najpierw w 20 minucie meczu Edi, a po zmianie stron w 75 minucie meczu wynik ustali Grzelak. w 80 minucie Paweł Kryszalowicz nie strzeli rzutu karnego.I tak Wisła utonie w szczecinie....

Się rozmażyłem czytając.... :P

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
nara
Kibic
Na forum od 7558 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 14:24

kl@Nu napisał:  

DJGryfus napisał:  
Myślę że Pogoń wygra z Wisłą 2:0. Do przerwy będzie 1:0. Bramkę strzeli najpierw w 20 minucie meczu Edi, a po zmianie stron w 75 minucie meczu wynik ustali Grzelak. w 80 minucie Paweł Kryszalowicz nie strzeli rzutu karnego.I tak Wisła utonie w Szczecinie....

A w srode w duzym lotku jakie beda numery? Nie daj sie prosic - wymien chociaz 4. :)

Móglbys chociaz 9 w multi wymienić ;)

grzela07
Kibic
Na forum od 7134 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 14:39

Kevin_007 napisał:  

DJGryfus napisał:  

Się rozmażyłem czytając.... :P

No ja tez tak troche.. ale kevin uazaj zebys nie popuscil..:PP bo bedziesz blisko mnie na meczu..jak sie spelni to mozesz nie wytrzymac..ahah oby bylo jak mowisz Gryfus

db1948
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 14:46

DJGryfus napisał:  

Nie ten dział...

Halk
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 15:58
Mi sie wydaje, ze Pogon wygra z Wisla 3:1, a bramki zdobeda Edi, Amaral i Elton, dla Wisly Kryszal chyba strzeli znow cos.. :)

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 16:00

oczko82 napisał:  

DJGryfus napisał:  

Nie ten dział...

Tu masz odpowiedni dział:
http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=3&tid=7820 :)

db1948
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 20/03/2006 19:55

oczko82 napisał:  

DJGryfus napisał:  

Nie ten dział...

Tu masz odpowiedni dział:
http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=3&tid=7820 :)

He He...Ja to wiem :P

BTR
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 21/03/2006 11:49
Ciekawy jest fakt że zabronione są oprawy z pirotechniką a na plakatach reklamujących mecz z Wisłą i Zagłębiem jest właśnie racowisko... Obserwując dokładniej to co dzieje się w naszym klubie można naprawde się niezle wkurwić,nie chodzi mi tu teraz o ten plakat ale ogólnie widać że najlepsi kibice to tacy co przyjdą i usiądą ,najlepiej kupią tone popcornu(żeby sprzedawca sporo potem do kluby wpłacił),krzykną to co Ptak i P sobie zażyczą(najlepiej na UM) i pójdą do domu.Oprawe niech zrobi profesjonalna firma(bez pomysłu,pasji,taka nawet do pięt MW nie dosięgnie) i wszyscy niech się cieszą.Najgorszy kibic to ten co ma własne zdanie i potrafi oraz chce go bronić.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
ARO
Kibic
Na forum od 7853 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 21/03/2006 12:14

BTR napisał:  
Ciekawy jest fakt że zabronione są oprawy z pirotechniką a na plakatach reklamujących mecz z Wisłą i Zagłębiem jest właśnie racowisko... Obserwując dokładniej to co dzieje się w naszym klubie można naprawde się niezle wkurwić,nie chodzi mi tu teraz o ten plakat ale ogólnie widać że najlepsi kibice to tacy co przyjdą i usiądą ,najlepiej kupią tone popcornu(żeby sprzedawca sporo potem do kluby wpłacił),krzykną to co Ptak i P sobie zażyczą(najlepiej na UM) i pójdą do domu.Oprawe niech zrobi profesjonalna firma(bez pomysłu,pasji,taka nawet do pięt MW nie dosięgnie) i wszyscy niech się cieszą.Najgorszy kibic to ten co ma własne zdanie i potrafi oraz chce go bronić.

BTR zgodzę się. Pan Ptak potrzebuje spę(n)du owiec, bo Pogoń dla niego to komercja bez duszna - profanum. Mówisz o Sacrum, o esencji o tym, że prawdziwy Kibic Pogoni to niekiedy pokoleniowa Wierność do Klubu, to Honor i Patriotyzm. Ale dla Ptaka jest to coś obcego i nie dziwię się patrząc na jego poczynania od wielu lat w piłkarskim świecie. Nie dziwię się w sumie Panu P. Pretensje możemy mieć tylko do naszych reprezentantów i do nas samych. Szczecin musi kiedyś zmierzyć się z wyzwaniem jakim jest bycie miastem a nie miasteczkiem - tylko pytam się, kto wybrał Jurczyka, kto nie był w stanie odwołać go, kto wybrał bezbarwną Radę miasta, itd ... Mamy takiego właściciela Klubu na jakiego było stać to Miasto (z Czesnym w teczce do niedawna, z Baniakiem jako Dyrektorem ds Sportu...). Krew zalewa. A przecież jeszcze są tacy, którzy okrzyknęli śmierć Pogoni a przecież chodzą na mecze przy Twardowskiego. Umiemy wybierać, wybierzmy dobrze we wrześniu 2006 chociażby aby kabaretów nie czyniono z naszych uczuć BTR. Tego sobie i Tobie życzę. Pozdr.
PS.
Wszystkie akcje MW powinny być (R), wykup praw do publikacji (plakaty, foto, wstępy-shoty) powinien kosztować nawet ten dzisiejszy Klub i innych - zyski na następne oprawy lub wyjazdy. :) Trochę takie odwetowe marzenie z pogranicza fantzji - a co :)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 21/03/2006 12:51

BTR napisał:  
Ciekawy jest fakt że zabronione są oprawy z pirotechniką a na plakatach reklamujących mecz z Wisłą i Zagłębiem jest właśnie racowisko...(...)

To samo jak zaczyna sie magazyn ligowy na Tvn-ie,i w zwiastunach tego magazynu pokazane sa oprawy na poczatku Legii potem Lecha i dalej chyba Wisly a na koncu stoja ludzie i palą race....

Edit: Czy ten zakaz obowiazuje tez w rozgrywkach Pucharu Polski?? Bo wlasnie zaczyna sie Korona-Zaglebie i kibice na wejscie pilkarzy,palili race.

Swoja droga Legia miala ten zakaz w dupie w Grodzisku to samo teraz korona w Pucharze,zrobili zakaz i tak nikt go nie sprzestrzega,tylko pogratulowac

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 21 marca 2006, 15:02 [2 raz(y)]

Cz
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 21/03/2006 14:36

BTR napisał:  
Ciekawy jest fakt że zabronione są oprawy z pirotechniką a na plakatach reklamujących mecz z Wisłą i Zagłębiem jest właśnie racowisko...(...)

To samo jak zaczyna sie magazyn ligowy na Tvn-ie,i w zwiastunach tego magazynu pokazane sa oprawy na poczatku Legii potem Lecha i dalej chyba Wisly a na koncu stoja ludzie i palą race....

Bo to Polska jest..Dopoki stare grzyby beda zasiadac we wszelkich wladzach, utrudniajac zycie kibicom tak bedzie a moze byc i jeszcze gorzej..Ekipa Listka dazy do tego zeby bylo jak w Anglii, tylko nie pamietaja jednej kwestii ze Polska to nie Anglia i nigdy tak nie bedzie.Nie obrazajac ludzi zafascynowanych ruchem kibicowskim w Anglii dla mnie to duza lipa..szczegolnie w najwyzszej klasie rozgrywkowej.

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758281357 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005