Decyzję podjęla komisja zlożona z członków świetokrzyskiego oddziału pzpn...no ale nie o tym chciałem
Byłem ciekawy jak to w końcu jest z ta murawa w Kielcach, więc wszedłem na ich forum...nie zawiodłem się
na tej "murawie" ma być rozgrywane spotkanie pierwszoligowe...brak słow
Odp: Korona - Pogoń - 03/03/2006 09:54
no to czekamy na jutrzejszy meczyk...starczy już narzekań..niech dobrą grą przymkną usta wszystkim...a jeśli okażą sie słabi to nie ma co panikować--do słabej gry jestesmy już przyzwyczjeni z ostatnich sezonów
Dzisiaj jest słoneczny dzień (w Kielcach tez), wiec jest szansa, ze wszystko jutro bedzie ok
Zreszta te zdjecia sa przeciwienstwem tego co napisala komisja badajac plyte boiska.
komisja komisją,a fakt faktem na zdjeciach widac dokladnie jak wyglada ``murawa`` niewiem jakim cudem zostala ona zaakceptowana przez ta komisje ktos musi miec ladne wtyki...
Dzisiaj jest słoneczny dzień (w Kielcach tez), wiec jest szansa, ze wszystko jutro bedzie ok
Zreszta te zdjecia sa przeciwienstwem tego co napisala komisja badajac plyte boiska.
komisja komisją,a fakt faktem na zdjeciach widac dokladnie jak wyglada ``murawa`` niewiem jakim cudem zostala ona zaakceptowana przez ta komisje ktos musi miec ladne wtyki...
Najważniejsze, że mecz się odbędzie
jesli Antek wystawi swoje gwiazdeczki do gry
Nic innego nie zrobi, bo walkowera nie dadzą napewno bo to wogle mija się z jakim kolwiek sensem.
Najważniejsze, że mecz się odbędzie
jesli Antek wystawi swoje gwiazdeczki do gry
Nic innego nie zrobi, bo walkowera nie dadzą napewno bo to wogle mija się z jakim kolwiek sensem.
A ja sądze, że Antek woli walkowera niż swoich wszystkich gwiazdek w szpitalu..
Odp: Korona - Pogoń - 03/03/2006 13:38
A według mnie to Antek trzęsie gaciami szczególnie po sparingach. Nie dość, że drużyna jest słabo zgrana, popełnia kardynalne błędy w obronie to jeszcze nasi zawodnicy źle czują się na śniegu czy zmrożonych murawach.
Antek chce mieć więcej czasu na adaptację drużyny do polskich warunków i na zgranie drużyny. I to jest jedyny powód walki o przełożenie meczu.
Gadanie o dbałość o kibiców i jakość widowiska można włożyć między bajki.
Ale może się okazać, że mecz i tak się nie odbędzie bo na noc i na jutro w okolicach Kielc zapowiadane są opady śniegu.
Odp: Korona - Pogoń - 03/03/2006 14:01
A chuj już z tym Antkiem. Za tą kase, którą wydał na brazylijczyków, mógł do poprzedniego składu odkupić 2-3 graczy Wisły czy Legii. No ale cóż, jego forsa..
Wierzysz w to, że w jeden dzień lekko słoneczny murawa się rozmrozi, wysuszy i pięknie zazieleni?
Tak
Dopoki nie zobacze stanu boiska w transmisji TV, to narazie nie bede bluzgal na jakas tam komisje. Zreszta warunki beda rowne dla wszystkich, wiec o czym my tu gadamy
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Korona - Pogoń - 03/03/2006 14:36
Nie oceniam decyzji komisji, ale śmieszne jest to ,że Kielcach można grać a w oddalonej od Kielc o kilkadziesiąt kilometrów Łęcznej już nie. To jakaś paranoja chyba.
Nie oceniam decyzji komisji, ale śmieszne jest to ,że Kielcach można grać a w oddalonej od Kielc o kilkadziesiąt kilometrów Łęcznej już nie. To jakaś paranoja chyba.
No Łęczna a Kielce to nie tak blisko kolego
Co do kwestii murawy: boisko jest jedno, piłka także, bramki są dwie więc ... grajmy - prafrazując powiedzenie Trenera K. Górskiego. Warunki dot. tak samo wszystkich a to, że Ptak zaszalał i karnawał w Rio mamy to jego bajka i zmartwienie.
Ostatnio edytowany przez: ARO, 3 marca 2006, 14:58 [1 raz(y)]
Pierwszy mecz odwołany, ciekwe kto będzie nastepny..., onet.pl
Niestety zamarznięta murawa to zamarznięta i nie ma filozofii czy grają barzylijczycy czy Polacy kości pękają tak samo...
Tak tylko Polacy już grywali w takich warunkach a brazylijczycy praktycznie wógle nie mają okazji mowa o tych grających u nas wiec wiadomo, iż raczej latwiej noge złamie w takich warunkach brazylijczyk ponieważ nie będzie wiedział jak sie zachować.
Zgadza się 100% dlatego nie zdziwie się jak zostanie odwołanych więcej meczy a w Kielcach pójdą zawody własnie dlatego... i Korona będzie miała pewne 3 punkty.
Hm... powiem tylko jedno... a nie mówiłem... ... w nocy będzie -3 w dzień 3, biroąc pod uwagę że na zdjęciu na tym forum widać lód to pewnie tak zostanie... sam jestem ciekaw jak będzie wyglądał ten mecz...
Odp: Korona - Pogoń - 03/03/2006 20:38
Fota z oficlaki:
Jest też pare innych zdjęć.
Ogólnie mówiąć, to fatalnie to boisko wygląda, ale warunki sa takie same dla obu drużyn...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.