Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
1973
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7703 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:54

Cobra_S napisał:  

PSG. napisał:  
Tez mi afera.
Podziekujcie za to wszystko Antkowi bo to on robi z Pogonii cyrk i wystawia na posmiewisko calej Polski!

PSG a ty jestes kibicem Antoniego Ptaka czy Pogoni?

Cobra jakby nie patrzec PSG po czesci ma racje.. przeciez ktos do tego doprowadzil ze smieja sie z nas i hanbia jak wazne dla nas wartosci,mimo iz robia to smieszne redaktorzyny z nic nie wartego szmatlawca..

Szołn
Kibic
Na forum od 7778 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 19:07
Szkoda nerwów na te kurwy... Skoro oni szkalują herb klubowy, to równie dobrze redakcja Pogononline.pl może np. pisać "Fuckt" lub "Fucked" - polecam pod rozwagę koledze Cobra_S.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7919 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 19:23

Pogoniarz73 napisał:  
Cobra jakby nie patrzec PSG po czesci ma racje.. przeciez ktos do tego doprowadzil ze smieja sie z nas i hanbia jak wazne dla nas wartosci,mimo iz robia to smieszne redaktorzyny z nic nie wartego szmatlawca..

tylko trzeba pamietac, ze Pogoń to też my, kibice!
szyderstwo jest skierowane w klub, ale to my kibice jestesmy najbardziej utozsamiani z klubem
taka nagonka na Pogon zaczela sie od Bekdasa, szydzenie z nas jako kebabow itd
potem byla Piotrcovia, teraz ta brazilina
co do tego kto doprowadzil do takiej sytuacji a nie innej powiem tak, jesli komus nie pasuje taki twor jaki wczesniej stworzyl Anotni Ptak, czyli Pogoń z Piotrcovii, teraz Pogoń z Brazyliany wcale nie musi sie utozsamiac z ta druzyna i chodzic na mecze, co nie wyklucza zainteresowaniem futbolem
widocznie mam inne zapatrywanie na takie artukuly, nazwa Pogoń i herb dla mnie to rzecz swieta, nie wazne kto w niej gra i kto jest wlascicielem Pogoni

Dawid.Ch
*zablokowany
Na forum od 7172 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 19:43
Widac że fakt to nie profesionalna gazeta tylko zwykły brukowiec.

www.pilkanoznaswiata.fora.pl Kibice wchodźcie w to
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8387 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 19:48
Cobra, moim zdaniem to jest czysta zazdrość pomieszana ze strachem. Szczecin nie jest w Polsce lubiany - nie tylko Pogoń, ale całe miasto. Czemu? Nie wiem. Ale wystarczy sobie poczytać prasę ogólnopolską, w której o Szczecinie, jeśli już się pisze, to tylko w kontekście złych informacji, przez które przebija jakaś taka jadowita satysfakcja, że "im się nie udało". Gdy Szczecin zdobył kasę unijną na renowację katedry i innych zabytków, była o tym cisza - jak makiem zasiał. Kasa z UE na największą w Europie inwestycję z zakresu programu Waterfront? Cisza. Dziś na głównej stronie internetowej Wybiórczej widzę donos, jak to pyrlandia zdobyła środki z UE. Podobnie niejaki Mr. Stec - poczytajcie te jego pożal się Boże "felietony" - ja nie wiem, czy ten gość ma jakiś uraz do Pogoni, czy też może rodzice bili go kablem bezprzewodowym od pilota...

Ot, polskie piekło.

EDIT: PSG naskrobał:
  Cytat:  
"Gdyby ptaszysko nie sprowadzał tu brazylijczykow tylko normalnie prowadzil klub to ten szmatlawiec "fakt" nie miałby o czym pisac."

Póki co, to on wykłada swoją kasę i ma pełne prawo sprowadzać Brazylijczyków. I nikogo nie powinna obchodzić ich narodowość tylko to, jakimi są piłkarzami. Ci, którzy patrzą WYŁĄCZNIE przez pryzmat narodowości, rasy, czy koloru skóry, niech się zapiszą do pewnej partii, której nazwy przez obrzydzenie nie wymienię.

Ostatnio edytowany przez: One_of_Them, 10 lutego 2006, 19:53 [1 raz(y)]

Najprawdziwszy Piknik
Sajny
Kibic
Na forum od 7303 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 19:55

Bronek napisał:  
Niech se te "pismaki" piszą co chcą, jak Pogoń bedzie wygrywać to im oczy ze zdziwienia wyskoczą!! Mnie najbardziej denerwuje obraza herbu!!

Dokładnie, niech sobie wyśmiewają Brazylijczyków, Ptaka i całą resztę ale nie herb i nazwę POGOŃ !!

rico
Kibic
Na forum od 7435 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 20:08
Powiem tak... trzaska mnie jak widze takie teksty jak w Fuckie..., i poważnie zastanawiam się nad jakimś sensownym ruchem bo ci idioci nigdy nie zrozumieją...i będą się śmiac w zywe oczy... troche pomysle...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8387 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 20:13
Ja na razie pozwoliłem sobie wysłać na klubowy adres maila z adresem tego artykułu na Online wraz z pytaniem, czy planują w związku z tym podjąć jakieś kroki, w stylu powództwo cywilne o ochronę dóbr osobistych Klubu... Pewnie nie odpiszą (nigdy nie odpisują :>;), ale może zajrzą, zanotują sobie i po którymś kolejnym takim numerze ze strony Fucktu ruszą się...

Najprawdziwszy Piknik
Porto
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 20:43

Cobra_S napisał:  

Pogoniarz73 napisał:  

tylko trzeba pamietac, ze Pogoń to też my, kibice!
szyderstwo jest skierowane w klub, ale to my kibice jestesmy najbardziej utozsamiani z klubem
taka nagonka na Pogon zaczela sie od Bekdasa, szydzenie z nas jako kebabow itd
potem byla Piotrcovia, teraz ta brazilina
co do tego kto doprowadzil do takiej sytuacji a nie innej powiem tak, jesli komus nie pasuje taki twor jaki wczesniej stworzyl Anotni Ptak, czyli Pogoń z Piotrcovii, teraz Pogoń z Brazyliany wcale nie musi sie utozsamiac z ta druzyna i chodzic na mecze, co nie wyklucza zainteresowaniem futbolem
widocznie mam inne zapatrywanie na takie artukuly, nazwa Pogoń i herb dla mnie to rzecz swieta, nie wazne kto w niej gra i kto jest wlascicielem Pogoni

dokladnie to jest rzecz sweita wkoncu to tak samo gdyby smiali sie z Godla Narodowego !!!
dobrze ze moja Mama nie kupuje juz tej scierwiastej pseudo-gazety FUCKT

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7435 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 21:07
żal mi tych dziennikarzy... Nawet sie nie denerwuje bo sami zobaczą że sie mylili juz Po pierwszym meczu i kolejnych zwycięstwach... :)

Gawron
Kibic
Na forum od 7596 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 21:13
szkoda słów na ty "dziennikarzy" ... może zmienią zdanie po 1 meczu ... wtedy my sie z nich posmiejemy:)

Pogoń !!
Zgred
Kibic
Na forum od 7255 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 21:50
Fuck zawsze był jest i będzie szmatławcem.. i pomyślec ze kiedys kupowałem to badziewie..nie mozna zostawic tej sprawy samym sobie. to jest pogwałcenie godności klubu!zarząd klubu powinien napisac stosowny list to tej szmatlawej gazety..Tym bardziej że to już drugi taki przypadek.. takie jest moje zdanie.

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Safe
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:10

Szołn napisał:  
Szkoda nerwów na te kurwy... Skoro oni szkalują herb klubowy, to równie dobrze redakcja Pogononline.pl może np. pisać "Fuckt" lub "Fucked" - polecam pod rozwagę koledze Cobra_S.

Owszem, moze, ale.... poco znizac sie do ich poziomu ?

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
gandzia 92
Kibic
Na forum od 7284 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:14

MARCINNN napisał:  

Bronek napisał:  
Niech se te "pismaki" piszą co chcą, jak Pogoń bedzie wygrywać to im oczy ze zdziwienia wyskoczą!! Mnie najbardziej denerwuje obraza herbu!!

Dokładnie, niech sobie wyśmiewają Brazylijczyków, Ptaka i całą resztę ale nie herb i nazwę POGOŃ !!

Dokładnie niech brechtaja ich ,ale niech te szuje zostwia nasz HERB, ukochany klub

Obrazek jpg wstawiony na forum
seeedzik
Kibic
Na forum od 7965 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:27
ehh widac redakcja szmatlawca to same szmaty :] rozumiem ze w "pogoni" za podbiciem nakladu szukaja coraz to bzdurniejszych tematow ale to juz przesada, cale szczescie wiekszosc rozumnych ludzi w tym kraju ma tego szmatlawca w dupie, inna sprawa to ogolna nagonka na brazyliane, rozumiem nie podoba sie to coponiektorym ale jak dla mnie to zadna gazeta tudziez inne media nie powinny wydawac przedwczesnych osadow, mi tez cala ta kanarkowa sprawa sie nie podoba ale co moge zrobic ...

PS. POGON TO MY !! - i zadne pseudo gazeciny tego nie zmienia

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
--
Kibic
Na forum od 8597 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:29
Kur.. jezei to kolejny wybryk nie jakiej Wloszczyzny czy jak te redaktorek ma..?! Bedzie trzeba zapelnic im skrzynke ze screenem srodowego wydania PS i przekreceniu wiadomosci, loga itp fatku....nie pozwolmy aby obrazali nas i wysmiewali na cala Polske...

spagetti
Kibic
Na forum od 8017 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:39
Jeb.. te jeb. w du.. hu.. wa gazete

,,Vi är överallt,,- POGON
rico
Kibic
Na forum od 7435 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:52
tym razem nie wytrzymałem i musiałem zareagować.

Oto propozycja protestu: wyszedłem z założenia że żeby do nich coś dotarło należy zrobić dwie rzeczy:
1. utrudnić im życie na tyle żeby zauważyli problem, dodatkowo na dużą skalę

Wydawcą Faktu jest koncern Axelspringer a dużym koncernom takim jak oni powinno zależeć na tym aby mieć dobrą opinie w tzw. otoczeniu społecznym w którym funkcjonują, bez tego nikt długo nie pociągnie... otoczenie związane z Pogonią jest może nie ogromne ale mysle że zauważalne... więc zrobiłem tak ( do czego zachęcam wszystkich ).

Rozesłałem maile do redakcji, pracowników, działów reklamy, promocji, subskrybcji... na około 80 adresów jakie zanalazłem bez trudu w necie (polskie tytułu i redacje lub działy promocji w innych krajach.) Do9datkow w każdym mailu w załączniku megowy obrazek bmp z prawidłowym logo.
I zamierzam wysyłać go zawsze rano przynajmniej przez tydzień... tak dla lepszego nastroju z rano.

Maile podzielone po 10 dla łatwego wysłania

[Edit}Sorry chłopaki za rozciągnięcie strony... ale jak by się ktoś zdecydowałó to bedzie łatwiej przekleić

[email protected];[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected]

[email protected];[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected]

[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected]; [email protected]

[email protected];[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected]; [email protected];[email protected];[email protected]

[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected]; [email protected];[email protected]; [email protected];[email protected];[email protected]

[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected];[email protected]; [email protected]

[email protected];[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected]

[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected];[email protected]

[email protected];[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]

Z treścią:
Tytuł: Axelspringer, CSR problem in Poland. (tytuł jest taki aby kazdy kto zobaczy choć tytuł w poczcie zainteresował się tym - temat csr czyli na polski przedsiębiorstwa odpowiedzialnego społecznie jest chwytliwy dla duzych firm)

Treść:
For foreign recievers: this mail is an act of protest against systematic laugh down of my favorite football club Pogoń Szczecin (first division club with big for Polish conditions social community) by daily newspaper Fakt’s editorial team. For more info please ask polish branch of Axelspringer.

Szanowny odbiorco, mail ten jest wyrazem protestu jednego kibica klubu piłkarskiego Pogoń Szczecin. Redakcja dziennika fakt systematycznie wyśmiewa klub, a co za tym idzie jego tradycję i bardzo dużą rzesze kibiców związanych z klubem. Działanie to wydaje się nie mieć nic wspólnego z poszanowanie otoczenia w jakim funkcjonuje koncern Axelspringer i wiele jego tytułów. W związku z zaistniałą sytuacją, ja jako konsument nie widzę żadnych korzyści z funkcjonowania tego koncernu i jego tytułów na polskim rynku i od dziś będę osobiście namawiał całe moje otoczenie do wyboru konkurencyjnych tytułów, których nie brakuje w Polsce.

Informacja rozsyłana do 80 adresatów (redakcji, pracowników, działów promocji, reklamy i subskrypcji) koncernu axelspringer w 10 krajach świata.

PS. W załączniku przesyłam prawidłowy wzór logotypu klubu Pogoń Szczecin, logotyp ten nastręcza ostatnio bardzo wiele trudności nieudolnym grafikom pracującym dla koncernu Axelspringer.

Pozdrawiam, Regards, Saludos

Imię Nazwisko
Kibic

Niektóre adresy nie chodzą mają zworoty ale większośc dochodzi.

Ostatnio edytowany przez: rico, 11 lutego 2006, 02:33 [4 raz(y)]

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Mick
Kibic
Na forum od 7997 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:57
nie ma o jak fakt.. mój Ojciec zawsze widzac ta gazete lub inna jej pokroju mi powtarza:
'pokaż mi co człowiek czyta a ja Ci powiem jakim jest człowiekiem'

tyle w temacie, nawet nie mam zamiaru czytać tego artykułu..

========================================================

edit: rico dopisz do swojej listy emaili jeszcze to:

[email protected];[email protected];[email protected] ;[email protected];[email protected];[email protected]
[email protected] ;[email protected];[email protected];[email protected];

Ostatnio edytowany przez: Mick, 11 lutego 2006, 09:21 [1 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7430 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:59
i dobra wszystkie maila wyslalem troche tego bylo ale warto z takimi gnojami trzeba walczyc chociaz w taki sposob dopisalem tez kilka slow od siebie:))

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758352632 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005