Cobra jakby nie patrzec PSG po czesci ma racje.. przeciez ktos do tego doprowadzil ze smieja sie z nas i hanbia jak wazne dla nas wartosci,mimo iz robia to smieszne redaktorzyny z nic nie wartego szmatlawca..
Cobra jakby nie patrzec PSG po czesci ma racje.. przeciez ktos do tego doprowadzil ze smieja sie z nas i hanbia jak wazne dla nas wartosci,mimo iz robia to smieszne redaktorzyny z nic nie wartego szmatlawca..
tylko trzeba pamietac, ze Pogoń to też my, kibice!
szyderstwo jest skierowane w klub, ale to my kibice jestesmy najbardziej utozsamiani z klubem
taka nagonka na Pogon zaczela sie od Bekdasa, szydzenie z nas jako kebabow itd
potem byla Piotrcovia, teraz ta brazilina
co do tego kto doprowadzil do takiej sytuacji a nie innej powiem tak, jesli komus nie pasuje taki twor jaki wczesniej stworzyl Anotni Ptak, czyli Pogoń z Piotrcovii, teraz Pogoń z Brazyliany wcale nie musi sie utozsamiac z ta druzyna i chodzic na mecze, co nie wyklucza zainteresowaniem futbolem
widocznie mam inne zapatrywanie na takie artukuly, nazwa Pogoń i herb dla mnie to rzecz swieta, nie wazne kto w niej gra i kto jest wlascicielem Pogoni
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 19:48
Cobra, moim zdaniem to jest czysta zazdrość pomieszana ze strachem. Szczecin nie jest w Polsce lubiany - nie tylko Pogoń, ale całe miasto. Czemu? Nie wiem. Ale wystarczy sobie poczytać prasę ogólnopolską, w której o Szczecinie, jeśli już się pisze, to tylko w kontekście złych informacji, przez które przebija jakaś taka jadowita satysfakcja, że "im się nie udało". Gdy Szczecin zdobył kasę unijną na renowację katedry i innych zabytków, była o tym cisza - jak makiem zasiał. Kasa z UE na największą w Europie inwestycję z zakresu programu Waterfront? Cisza. Dziś na głównej stronie internetowej Wybiórczej widzę donos, jak to pyrlandia zdobyła środki z UE. Podobnie niejaki Mr. Stec - poczytajcie te jego pożal się Boże "felietony" - ja nie wiem, czy ten gość ma jakiś uraz do Pogoni, czy też może rodzice bili go kablem bezprzewodowym od pilota...
Ot, polskie piekło.
EDIT: PSG naskrobał:
"Gdyby ptaszysko nie sprowadzał tu brazylijczykow tylko normalnie prowadzil klub to ten szmatlawiec "fakt" nie miałby o czym pisac."
Póki co, to on wykłada swoją kasę i ma pełne prawo sprowadzać Brazylijczyków. I nikogo nie powinna obchodzić ich narodowość tylko to, jakimi są piłkarzami. Ci, którzy patrzą WYŁĄCZNIE przez pryzmat narodowości, rasy, czy koloru skóry, niech się zapiszą do pewnej partii, której nazwy przez obrzydzenie nie wymienię.
Ostatnio edytowany przez: One_of_Them, 10 lutego 2006, 19:53 [1 raz(y)]
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 20:08
Powiem tak... trzaska mnie jak widze takie teksty jak w Fuckie..., i poważnie zastanawiam się nad jakimś sensownym ruchem bo ci idioci nigdy nie zrozumieją...i będą się śmiac w zywe oczy... troche pomysle...
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 20:13
Ja na razie pozwoliłem sobie wysłać na klubowy adres maila z adresem tego artykułu na Online wraz z pytaniem, czy planują w związku z tym podjąć jakieś kroki, w stylu powództwo cywilne o ochronę dóbr osobistych Klubu... Pewnie nie odpiszą (nigdy nie odpisują :>, ale może zajrzą, zanotują sobie i po którymś kolejnym takim numerze ze strony Fucktu ruszą się...
tylko trzeba pamietac, ze Pogoń to też my, kibice!
szyderstwo jest skierowane w klub, ale to my kibice jestesmy najbardziej utozsamiani z klubem
taka nagonka na Pogon zaczela sie od Bekdasa, szydzenie z nas jako kebabow itd
potem byla Piotrcovia, teraz ta brazilina
co do tego kto doprowadzil do takiej sytuacji a nie innej powiem tak, jesli komus nie pasuje taki twor jaki wczesniej stworzyl Anotni Ptak, czyli Pogoń z Piotrcovii, teraz Pogoń z Brazyliany wcale nie musi sie utozsamiac z ta druzyna i chodzic na mecze, co nie wyklucza zainteresowaniem futbolem
widocznie mam inne zapatrywanie na takie artukuly, nazwa Pogoń i herb dla mnie to rzecz swieta, nie wazne kto w niej gra i kto jest wlascicielem Pogoni
dokladnie to jest rzecz sweita wkoncu to tak samo gdyby smiali sie z Godla Narodowego
dobrze ze moja Mama nie kupuje juz tej scierwiastej pseudo-gazety FUCKT
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 21:50
Fuck zawsze był jest i będzie szmatławcem.. i pomyślec ze kiedys kupowałem to badziewie..nie mozna zostawic tej sprawy samym sobie. to jest pogwałcenie godności klubu!zarząd klubu powinien napisac stosowny list to tej szmatlawej gazety..Tym bardziej że to już drugi taki przypadek.. takie jest moje zdanie.
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Szkoda nerwów na te kurwy... Skoro oni szkalują herb klubowy, to równie dobrze redakcja Pogononline.pl może np. pisać "Fuckt" lub "Fucked" - polecam pod rozwagę koledze Cobra_S.
Owszem, moze, ale.... poco znizac sie do ich poziomu ?
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:27
ehh widac redakcja szmatlawca to same szmaty rozumiem ze w "pogoni" za podbiciem nakladu szukaja coraz to bzdurniejszych tematow ale to juz przesada, cale szczescie wiekszosc rozumnych ludzi w tym kraju ma tego szmatlawca w dupie, inna sprawa to ogolna nagonka na brazyliane, rozumiem nie podoba sie to coponiektorym ale jak dla mnie to zadna gazeta tudziez inne media nie powinny wydawac przedwczesnych osadow, mi tez cala ta kanarkowa sprawa sie nie podoba ale co moge zrobic ...
PS. POGON TO MY !! - i zadne pseudo gazeciny tego nie zmienia
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 22:29
Kur.. jezei to kolejny wybryk nie jakiej Wloszczyzny czy jak te redaktorek ma..?! Bedzie trzeba zapelnic im skrzynke ze screenem srodowego wydania PS i przekreceniu wiadomosci, loga itp fatku....nie pozwolmy aby obrazali nas i wysmiewali na cala Polske...
Oto propozycja protestu: wyszedłem z założenia że żeby do nich coś dotarło należy zrobić dwie rzeczy:
1. utrudnić im życie na tyle żeby zauważyli problem, dodatkowo na dużą skalę
Wydawcą Faktu jest koncern Axelspringer a dużym koncernom takim jak oni powinno zależeć na tym aby mieć dobrą opinie w tzw. otoczeniu społecznym w którym funkcjonują, bez tego nikt długo nie pociągnie... otoczenie związane z Pogonią jest może nie ogromne ale mysle że zauważalne... więc zrobiłem tak ( do czego zachęcam wszystkich ).
Rozesłałem maile do redakcji, pracowników, działów reklamy, promocji, subskrybcji... na około 80 adresów jakie zanalazłem bez trudu w necie (polskie tytułu i redacje lub działy promocji w innych krajach.) Do9datkow w każdym mailu w załączniku megowy obrazek bmp z prawidłowym logo.
I zamierzam wysyłać go zawsze rano przynajmniej przez tydzień... tak dla lepszego nastroju z rano.
Maile podzielone po 10 dla łatwego wysłania
[Edit}Sorry chłopaki za rozciągnięcie strony... ale jak by się ktoś zdecydowałó to bedzie łatwiej przekleić
Z treścią:
Tytuł: Axelspringer, CSR problem in Poland. (tytuł jest taki aby kazdy kto zobaczy choć tytuł w poczcie zainteresował się tym - temat csr czyli na polski przedsiębiorstwa odpowiedzialnego społecznie jest chwytliwy dla duzych firm)
Treść:
For foreign recievers: this mail is an act of protest against systematic laugh down of my favorite football club Pogoń Szczecin (first division club with big for Polish conditions social community) by daily newspaper Fakt’s editorial team. For more info please ask polish branch of Axelspringer.
Szanowny odbiorco, mail ten jest wyrazem protestu jednego kibica klubu piłkarskiego Pogoń Szczecin. Redakcja dziennika fakt systematycznie wyśmiewa klub, a co za tym idzie jego tradycję i bardzo dużą rzesze kibiców związanych z klubem. Działanie to wydaje się nie mieć nic wspólnego z poszanowanie otoczenia w jakim funkcjonuje koncern Axelspringer i wiele jego tytułów. W związku z zaistniałą sytuacją, ja jako konsument nie widzę żadnych korzyści z funkcjonowania tego koncernu i jego tytułów na polskim rynku i od dziś będę osobiście namawiał całe moje otoczenie do wyboru konkurencyjnych tytułów, których nie brakuje w Polsce.
Informacja rozsyłana do 80 adresatów (redakcji, pracowników, działów promocji, reklamy i subskrypcji) koncernu axelspringer w 10 krajach świata.
PS. W załączniku przesyłam prawidłowy wzór logotypu klubu Pogoń Szczecin, logotyp ten nastręcza ostatnio bardzo wiele trudności nieudolnym grafikom pracującym dla koncernu Axelspringer.
Pozdrawiam, Regards, Saludos
Imię Nazwisko
Kibic
Niektóre adresy nie chodzą mają zworoty ale większośc dochodzi.
Ostatnio edytowany przez: rico, 11 lutego 2006, 02:33 [4 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758352632 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.