Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 20:05
A ja napisze troche inaczej...Duże brawa ale nie dla piłkarzy czy kibiców - tylko dla sędziego tego spotkania.To był jedyny jasny punkt tego "meczu". Nie nabierał się na jakieś przewracanki i okrzyki "piłkarzyków". Pozwalał po prostu pograć.
Nie rozumiem tylko tego pzpn-u... Najpierw domagaja się na stadionach oświetlenia, później nakazują oświetlenia pod grożbą nie dostania licencji a na końcu tego wszystkiego mecz odbywa się w niedzielę w porze obiadowej....PORAŻKA, oczywiście c+ miało chyba decydujące zdanie na ten temat(godziny rozpoczęcia meczu)ale po co do cholery jest ten pzpn! (?)
A co do Nas samych...U nas to już jest norma,gdy tylko cienko grają Nasi to o dobrym dopingu można tylko pomarzyć.Przykro było słuchać jak arka krzyczała "jesteśmy u siebie!"
Dawno takiego czegoś u Nas nie słyszałem.Ale co można zrobić jeśli na 12tys dopinguje 10% ?
Pozdrawiam tych co mają jeszcze jakieś nerwy...bo ja swoich się dzisiaj pozbyłem (panik)
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 20:09
rzeczywiscie panik wykorzysta sam na sam za Ediego lepiej zagra za Milara... taktyka byla dobra tylko jak sie nie wykrozystuje to nic nie wyjdzie pilkarzy poprostu nie stac na lepsza gre, jak naisapem nie ma zawodnika ktory by wizol na siebie gre. A co krzyknol ten kibic arki bo ja nie slyszalem??
Ostatnio edytowany przez: Plus, 6 listopada 2005, 20:14 [1 raz(y)]
To przestan na Pogon chodzic bo przeciez coraz gorzej gra... taki z Ciebie "wielki" kibic... Ci co maja cos do Sandala, ze woli spiewac i dopingowac TYLKO Pogon to niech pojda sobie gdzies do piaskownicy i sie wyzyja na piasku... Wolicie bluzgac na zespoly przeciwne? To NA PEWNO nie pomoze zawodnikom...
Ja chcialbym, zeby na mlyn przestaly chodzic 12-15 letni gowniarze, ktorzy chodza na mecz zeby tylko bluzgac, sam dzis jednego trzepnalem w glowe jak spiewal "zolto-niebieskie to barwy...", powiedzialem mu zeby na Pogoń spiewal to sie dopiero uspokoil... i tak ze wszystkimi "kibicami" co stoja teraz na mlynie...
sa bluzgi- cala 11 i 12 spiewa...
jest dopingowanie Pogoni- 50 osob z 11 i poszczegolne osoby z 12 spiewaja... paranoja...
I nie mowie od razu, ze jakim to ja nie jestem kibicem ale dajcie spokoj jesli nie umiecie dopingowac swojej druzynie nawet jesli gra gorzej... to co to za przywiazanie do klubu? ZADNE!
Co do meczu.. Pogon oprocz tych kolo 25-30 minut pierwszej polowy nie grala praktycznie NIC... Edi bez formy, Tralka w ogole nie gral, Labedzki nic tez nie pokazal jedynie w defensywie choc nie zawsze, Magdon w ostatnich spotkaniach "przechodzi" obok meczu a z plusow to jak zawsze Nasz filar Julcimar, Tavares ma niesamowity potencjal ale jeszcze za czesto dobre akcje miesza ze zlymi, Grzelak tez nie jest ostatnio w jakiejs NAJ formie ale ogolnie wystep dobry tylko czemu zamiast strzelac to niewiadomo co robil w polu karnym?
Zmiany... Panik wez Ty sie walnij w swoj leb to moze pomyslisz... Elokana zmienia, ktory praktycznie ciagnal cala gre na Bugaja, ktory przewraca sie non-stop przy wyskakiwaniu do glowki... i niech on mi nie pieprzy glupot ze jemu starcza sil na 60 minut bo Milar z tym nie lepszy jest... 3 akcje na krzyz Milara to wszystko... Mial sily na pierwsza polowe a w drugiej w ogole nic nie gral tylko przechadzal sie po boisku a przy atakach zamiast wychodzic do pilki podawanej w polu karnym to on schodzil do srodka za obronce... gdzie on tak chce grac? z dziecmi?
W zespole brakuje typowego rozgrywajacego ale potrafiacego wygrac pojedynki sam na sam i o wiele szybszego niz Edi... brakuje Matlaka i Kazmierczaka (chociaz wiele osob go krytykuje ale popatrzcie sie na jego gre w meczach)... Co do reszty to nie ma co pisac bo i tak ten co byl na meczu to widzial...
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 20:20
Mecz chodz bez bramek to dośc ciekawy.
Oceny:
Panic-3-nie rozumiem jego zmian.Mam wrażenie że jeśli do 60 min. wynik nie jest korzystny to wprowadza zasadę że należy go zremisować bo podejmowanie ryzyka ataku może skończyć się bramką i brakiem czasu na wyrównanie(zmiana Elokana).Elokan na szpice pane trener!!
Na plus:
Julcimar-8-ten gość mnie zadziwia,bez niego byli byśmy na końcu tabeli,bazbłędnie ,szczęśliwie .Łatał wszystkie dziury w obronie,wielkie brawa dla kapitana!
Elokan-6,5-naprawdę możliwości wielkie i ten ciąg na bramkę,technicznie też bardzo dobrze,gdyby Edi był w formie to miałby z kim ,,klepać".Na miejscu Panika wystawiał bym go na szpicy i idę o zakład że napewno kilka razy urwał by się ostatniemu obrońcy(Mialar jest za wolny).
Peskovic-6-błąd przy wybiciu piłki i nieporozumienie w pierwszej części,reszta bardzo dobrze.
tak sobie:
Grzelak-5-bywał w lepszej dyspozycji
Tavares-5-w ofensywie ok.,defensywie dwa poważne błędy.
Magdoń-4,5-błędy w defensywie,na plus kilka udanych wejść do przodu z piłką
Łabędzki-4,5-w defenswie jako tako,ofensywnie bez pomysłu,na ale to i tak jego poziom raczej optymalny.
na minus:
Michalski-3,5-niestety na tamtej flance traci swoją wartość.
Milar-3-niestety nieskuteczny a w drugiej połowie bezproduktywny i bezmyślny,15 min. przyzwoitego grania to można zaliczyć w dogrywce a nie w całym meczu.
Edi-3-nie sądziłem że kiedyś będzie wśród tych słabych,niedokładne podania w pojedynkach jeden na jeden dno.bez szybkości,poprostu chyba już się wypalił.
Trałka-2,5-..............na swym normalnym poziomie,czyli gramy zawsze w ,,10".
Bugaj-2,5-dziękujemy za miłe chwile ,podaj datę pożegnania by odejść w chwale.
te doktorek o co ci chodzi bo nierozumiem po chuj sie do mnie przyssales? powiedzialem cos na Sandala czy ze mi sie nie podoba? Napisalem jak jest i bez napinki,Pogon gra lepiej chce sie ludziom spiewac gra beznadziejnie to sie niechce,proste co? problemy,problemy,problemy......
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 20:52
w sumie to chyba o meczu lepiej nie pisac, poziom meczu bardzo slaby nasi grajkowie co mecz to coraz gorzej.
I chyba sprawdza sie to co powiedzialem wczesniej 2 raz Panik bedzie tylko gorzej i nie mowcie mi to o wygranej z Groclinem, bo po ostatnich wynikach Groclinu zadna filozofia byla z nimi wygrac.
co do ocen to tak:
Peskovic - 2 (niech spada tak skad przyszedl)
Tavares - 3 (najlepszy z Brasiliany)
Magdon - 2 (cos ostatnio chlopak ma slabe mecze, nastepnym razem niech gra Piotrek a on sobie odpocznie)
Julcimar - 4 (najlepszy na boisku)
Michalski - 3 (przyzwoity mecz)
Grzelak - 4 (dobry mecz ale moglby strzelic to w 2 polowce)
Tralka - 2 (usprawiedliwia go ostatnia kontuzja)
Łabedzki - 3 (napewno lepiej niz z Odra ale bez rewelacji)
Elokan - 4 (pierwsze 30 minut najlepsze pozniej sie chyba zmeczyl i przestal grac)
Edi - 2 (co mecz to gorzej facet chce chyba odejsc)
Millar - 3 (cos tam probowal szarpac ale jaki byl tego efekt kazdy widzial)
Panik = - 100000 niech spierdziela ............ you Bohumil
Kurwa szkoda gadac o dopongu!!Jak doping prowadzi Sandał to tylko smiac sie chce a nie spiewac.Mam jeszcze jedno pytanieCo yten ziomek ciagle na plocie robil na murawe wskakiwal i dalej juz mu sił zabraklo.Kurwa na Pogon to tak latwo flaszke przemycic ze szoi.Kurwea narazie nie bede odwiedzial meczów Pogoni bo mi szkoda kasy.Jedyne co ciekawe co sie dzialo to w Stargardzie bo przynajmiej byla awantura.
jak ci szkoda kasy to po huj dzisiaj byles na meczu?? i co ty chcesz od dopingu?? Sandał robi co moze, lecz wiele osob go poprostu nie slucha. Odemnie wielkie brawa dla Sandała za to co robi, a jak komuś nie pasuje ze to on prowadzi doping to albo niech nie przychodzi na 12 albo niech sam wejdzie na beben i poprowadzi doping. Pozdro dla spiewajacych i dla MW (oprawa pod kryta wyszla zajebiscie)
Kurwa szkoda gadac o dopongu!!Jak doping prowadzi Sandał to tylko smiac sie chce a nie spiewac.Mam jeszcze jedno pytanieCo yten ziomek ciagle na plocie robil na murawe wskakiwal i dalej juz mu sił zabraklo.Kurwa na Pogon to tak latwo flaszke przemycic ze szoi.Kurwea narazie nie bede odwiedzial meczów Pogoni bo mi szkoda kasy.Jedyne co ciekawe co sie dzialo to w Stargardzie bo przynajmiej byla awantura.
Dzieciak ale masz najebane we łbie... Jak Ci się tak chce śmiać to weź zwijaj zabawki i trybuna kryta wita. Jeżeli szkoda Ci kasy na mecze to po co przyszedłeś dzisiaj? Żeby ponapinać się i pokrzyczeć "Arka Gdynia, kurwa świnia..."? Rocznik 92, a taki odważny (widocznie jeszcze nigdy w życiu krew z nosa nie poleciała...), śmiać mi się tylko z takich dzieci jak Ty chce...
Jeżeli chodzi o mecz to kompletna porażka, doping niestety też dzisiaj słaby... Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: dlaczego wszyscy tutaj deklarują się że śpiewali, a prawda jest taka, że podczas 2 połowy meczu tak naprawdę zdzierała gardła zaledwie garstka osób...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 21:28
Doktorek ty torche nie masz pokoleji tam samo jak Porto??. To co ty idoiotyzm, Pogoni moze kibicowac ten kto chce nawet 3 latkowie bo w nich jest przyszlosc, a starszych trzeba doceniac i piszesz jak koles ktory by mial 16 lat. 4 rozne okrzyki a ten ktory ty spiwasz zawsze bedzie wydawal ci sie najbardziej odpowiedni. Rok temu jak Pogoń zremisowala z cracovia byl na bebnie kto inny jakos nie mowilsice ze zle byl prowadzony doping a napewno bylo wiecej bluzgow niz dzisiaj(2 liga tak samo arka cracovia), Pogoni gra nie byla wcale lepsza a doping byl duszo duszo lepszy. Szczycisz sie ze walnoles kogos w glowe? nie znasz innych sposbow zwrocenia uwagi? to powinnienes siedziec razem z mordercami, bo oni maja taki styl zycia.
Jesli chodzi o piłke to nie rozumiem Ciebie wogole, Panik zna sie na rzeczy i wie kto jest najlepiej przygotowany jakie ma urazy itd. a Panik za Trałke nie zagra umiejetnosci am niewilekie to nie jego wina ze nie ma w zespole lepszych zawodnikow, poprostu zawodncy tesz sa za cos odpowedzialni.
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 21:30
Po pierwsze kulturalniej. Po drugie jak nie chcesz przychodzic na mecze to nie przychodz. Po trzecie ogolnie uspokoj sie synku, nie napinaj sie w necie, tutaj kazdy potrafi pierdolic 3 po 3.
Doktorek ty torche nie masz pokoleji tam samo jak Porto??. To co ty idoiotyzm, Pogoni moze kibicowac ten kto chce nawet 3 latkowie bo w nich jest przyszlosc, a starszych trzeba doceniac i piszesz jak koles ktory by mial 16 lat..
Owszem, kazdy moze kibicowac Pogoni, ale adekwatnie do swojego wieku ( I PŁCI!).
jak widze dzieciaka w wieku mojego młodszego brata, co sterczy na plocie i pluje na glowy innym, klnac dookola lub latając po sektorze oraz podpalajac krzeselka, to najchetniej przylozylabym mu solidnie ... na goly tylek, az by sie obsmarkal (nie ma to nic wspolnego z pedofilia- zaznaczam). I wkurza mnie, ze lataja takie dzieciaki bez opieki,czekajac co bu tu rozwalic i czym sie popisac. Nie bedzie super dopingu dopoki z tym sie nie zrpobi porzadku. I nie gadaj, ze Dr nie ma racji, bo ja ma...
...Wiem, ze to bylo jest i bedzie walkowane, ze wszyscy maja juz dosc tego gadania, ale powiem jeszcze raz: wpuszczajcie na "12" wiecej pijanych loitek na szpileczkach, zataczajacych sie na prostej drodze i chlopcow w wersji "Pampers", a daleko nie zajedziecie...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Doktorek ty torche nie masz pokoleji tam samo jak Porto??. To co ty idoiotyzm, Pogoni moze kibicowac ten kto chce nawet 3 latkowie bo w nich jest przyszlosc, a starszych trzeba doceniac i piszesz jak koles ktory by mial 16 lat. 4 rozne okrzyki a ten ktory ty spiwasz zawsze bedzie wydawal ci sie najbardziej odpowiedni. Rok temu jak Pogoń zremisowala z cracovia byl na bebnie kto inny jakos nie mowilsice ze zle byl prowadzony doping a napewno bylo wiecej bluzgow niz dzisiaj(2 liga tak samo arka cracovia), Pogoni gra nie byla wcale lepsza a doping byl duszo duszo lepszy. Szczycisz sie ze walnoles kogos w glowe? nie znasz innych sposbow zwrocenia uwagi? to powinnienes siedziec razem z mordercami, bo oni maja taki styl zycia.
Jesli chodzi o piłke to nie rozumiem Ciebie wogole, Panik zna sie na rzeczy i wie kto jest najlepiej przygotowany jakie ma urazy itd. a Panik za Trałke nie zagra umiejetnosci am niewilekie to nie jego wina ze nie ma w zespole lepszych zawodnikow, poprostu zawodncy tesz sa za cos odpowedzialni.
"Walnoles" <- to Ty piszesz jak 16 latek... wiecej bledow Ci nie bede szukal bo nie ucze Polskiego... Szczyce sie? Wiesz co? Jak byles na meczu to powinienes wiedziec, ze nawet krzyczac na nich zeby spiewali na Pogon vide SANDAŁ to 3/4 glupie usmieszki i dalej swoje czyli to co wiekszosc "wielkich" kibicow umie- bluzgac to pierwsi a jesli chodzi o PRAWDZIWY doping to naprawde tylko garstka ludzi spiewala... a najwidoczniej nie byles na meczu... jakos pamietam mecz jak byl rok temu i nie mowie ze nie bylo mniej.. glownie chodzi mi o brak checi dopingowania druzyny a takie osoby jak KASA czy jak on tam ma co co chwile sie wyrywa kolo bebna i na arke jedzie to powinni pojsc gdzies indziej- najlepiej do sektora kibicow przyjezdnej druzyny... Tak samo jak wszedl na beben i probowalismy go zagluszac spiewajac POGON POGON kiedy on chcial spiewac znow na Arke... ja podziekuje takim kibicom....
A goscia klepnalem bo 3/4 meczu tylko to spiewal najglosniej a reszte od niechcenia sie... sami piszecie ze mamy osoby obok siebie zachecac do dopingu a jak cos sie zrobi w ty kierunku bo malolat nie rozumie to juz jest wielkie halo...
A na koniec teksty kibicek, ktore przychodza na mlyn zeby Wam uswiadomic cos...
Nicinski schodzi, My klaszczemy a za Nami klientki gwizdza i jedna tekst rzucila czemu niektorzy klaszcza... kumpel sie odwraca do nich i mowi: jak bylas mala to ten Pan gral w Pogoni... a jedna z nich na to: NO I CO Z TEGO?
Pozdrawiam SANDAŁA i prawidzych kibicow co chca by ten doping jakos wygladal...
Po pierwsze przyszlem na mecz bo liczilem ze bede ogladal dobry mecz w wykonaniu naszych grajkow.Niestety byla o 360 stopni inaczej.A po pierwsze sie nie napinam tylko mowie jak jest!!Ten ziomek co wszedł na gniazdo w pierwszych minutach drugiej polowy to odrazu był doping lepszy.A sandal robi to smiesznie.
Hmm, a ja myslalam, ze przyszedles...
Mowisz jak Lepper w ktoryms wywiadzie - "zmienie to wszystko nie o 180 stopni, ale o 360 ".
Z troski o Twoje zdrowie i jako niania z praktyka, radze Ci isc juz spac... (i nie mowie tego zlosliwie)
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
K.I.S.I.E.L tom pozno sie robi dobronocka sie konczyła wies wypierdalaj spac!!!.O co wam chodzi??powiedzialem po prosty prawde jak jest a wy odrazu napinka na maksa.WIDAC PO PROSTU ZE PRAWDA BOLI
Np. mi chodzi o to co wcześniej napisałem... Dokładnie na poprzedniej stronie po Twoim wpisie...
Admin wkroczył do akcji Post teraz już do kasacji <-----
Ostatnio edytowany przez: mem, 6 listopada 2005, 22:05 [1 raz(y)]
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:00
tak to już jest, że jak nie ma wyników, to kilku sfustrowanych dzieciaków wpada na net i lży wszystkich dookoła... a jak sa wyniki to te same dzieciaki wypisują jaka ta Pogoń jest wspaniała...
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:01
Jedynym wyjsciem jest selekcja,bo to co sie dzis dzialo na srodku mlynu.....strach,pelno panienek w wieku11-13 lat!! i to z fajkami i nawalone jak swinie!! 0 ogladania meczu 0 kibicowania,ale fajke stopic to pierwsza.Lepiej zeby mlyn byl mniejszy ale glosniejszy. Nie patrzmy na ILOSC a na JAKOSC!! Rocznikowo powiedzmy od 84? czy 85? Kiedys na meczu byla selekcja i DUZA czesc ``mlodych chuliganow`` wielce oburzona...a co to miejsce dla was? z czasem jak dorosniecie to dostapicie ZASZCZYTU wejscia na MLYN! Powinno byc tak jak kiedys na 9 jak jeszcze krzeselek nie bylo! kto nie spiewal zabierano mu szalik i wypierd.... z Mlyna a przed wejsciem selekcja.
Moze warto pomyslec o tej selekcji? przeciez tak dalej niemoze byc,rece opadaja i nierozumiem tego SANDAŁ zszedl wszedl na chwile KASA i nagle zrobilo sie glosniej? wyjasni mi to ktos?
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:04
Wszystkie bezsensowne i niecenzuralne odpowiedzi zostały usunięte szczegółnie szwarca92 troszke się chłopaku opanuj, bo jeszcze raz a ban sie posypie...troszke szacunku dla starszych. pozdro
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:08
Jest w tym troszke racji ze dzieci ktore biegaja i podpalaja serpentyny to naprawde zle wrozy to nie ma nic wspolnego z kibicowaniem. Widzisz mowisz tu o braku checi dopingowania, to osoba na bebnie ma podkrecic ta chec, nie mam nic do Sandała, ale ten czlowiek ktory przynios flage Sigmy i tne ktoremu spiewalismy 100 lat (Bartek chyba pisalo na faldze) podkrecali ta chec, i wszystkim sie podobalo. Ja zawsze spiewam ten okrzyk ktory daje Sandał i mi pasuje bo tu jest mlyn i tu sie trzeba sluchac. A tych mlodych to trzeba przypilnowac a nie napierdalac po glowie.
Jedynym wyjsciem jest selekcja,bo to co sie dzis dzialo na srodku mlynu.....strach,pelno panienek w wieku11-13 lat!! i to z fajkami i nawalone jak swinie!! 0 ogladania meczu 0 kibicowania,ale fajke stopic to pierwsza.Lepiej zeby mlyn byl mniejszy ale glosniejszy. Nie patrzmy na ILOSC a na JAKOSC!! Rocznikowo powiedzmy od 84? czy 85? Kiedys na meczu byla selekcja i DUZA czesc ``mlodych chuliganow`` wielce oburzona...a co to miejsce dla was? z czasem jak dorosniecie to dostapicie ZASZCZYTU wejscia na MLYN! Powinno byc tak jak kiedys na 9 jak jeszcze krzeselek nie bylo! kto nie spiewal zabierano mu szalik i wypierd.... z Mlyna a przed wejsciem selekcja.
Moze warto pomyslec o tej selekcji? przeciez tak dalej niemoze byc,rece opadaja i nierozumiem tego SANDAŁ zszedl wszedl na chwile KASA i nagle zrobilo sie glosniej? wyjasni mi to ktos?
A Ty dalej wałkujesz ten temat? Chyba się wyczerpał..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758412265 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.