Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Groclin-Pogoń 3:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bzyku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7769 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:35
BRAWO!! Za walkę, za bardzo dobrą grę, za wynik....

Bardzo dobry mecz Pogoni, do czerwonej kartki Pogoń była lepsza kontrolując wydarzenia na boisku. Później się wszystko sypnęło i graliśmy to co Panik lubi najbardziej czyli rozpaczliwą obronę częstochowy, ale do rzeczy:

1) Wreszcie porządna gra w ofensywie - widać było dużo przemyślanych akcji, szybkich wymian piłki a nie tylko długie piłki jak to często bywało.

2) W defensywie też dobrze, choć też szczęśliwie i rozpaczliwie. Podobała mi się gra zespołowa.

3) Peskovicia bym specjalnie za czerowną kartkę nie winił - po 10 razy w meczu wybiega przed pole karne i wybija piłki, tym razem miał pecha bo piłka przed nim skozłowała i wyraźnie zmieniła kierunek lotu, a jego instyktowna reakcja uchroniła Pogoń od niechybnej straty bramki. To jest ryzyko takiego stylu gry.

4) Milar to jest artysta - nawet z metra wpychając piłkę do bramki musiał pomóc sobie ręką. Ale poza tym grał dobrze, był aktywny i starał się jak mógł.

5) Kolejny bardzo dobry mecz Tavaresa, który znakomicie pasuje do tego stylu gry. Można zaryzykować stwierdzenie, że jest w tej chwili jednym z najlepiej grających w ofensywie bocznych obrońców w Polsce.

6) Ale najbardziej podobał mi się Divecki. Dziś to on, a nie Edi był mózgiem drużyny. Przez niego przechodziły właściwie wszystkie akcje, często dobrymi podaniami szukał Milara. Wywalczył wiele fauli, w tym obie żółte kartki Lasockiego. Oprócz tego kilka bardzo dobrych indywidualnych rajdów.
Myślę, że przekonał Panika, że podoła ważniejszym zadaniom w drużynie niż tylko strącania głową piłek do kolegów jak to bywało wcześniej.

7) Grzelak bardziej dziś widoczny w obronie niż w ataku, mimo to gol i asysta. Kaźmierczak też ładnie grał i zaliczył 2 asysty. Elokan kolejny raz pokazał, że jest w dobrej formie (zdziwiłem sie mocno, że nie grał od początku). Nawet Trałka chociaż nic wielkiego nie grał, to przynajmniej nie był 12-stym zawodnikiem rywali.

8 ) Znakomicie nasi piłkarze byli przygotowani kondycyjnie - nabiegali się sporo, a biegali elegancko aż do ostatniego gwizdka. Widać, że Panik solidnie przepracował z piłkarzami tę przerwę.

9) Najlepszy był hokejowy wślizg Magdonia wkrótce po czerwonej kartce dla Peskovicia :D . Dzięki Bogu, że nie trafił w Piechniaka, bo składali by go do kupy w szpitalu.

Jednym słowem, gratulacje, brawo i oby tak dalej!!

Pesković 6 (Fabiniak 8 ) - Matlak 7 , Magdoń 8 , Julcimar 8 , Tavares 8 - Trałka 6 , Edi 6 , Kaźmierczak 7 , Divecki 9 , Grzelak 7 - Milar 7

P.S. Zupełnie jak za czasów Mikulskiego - im gorzej w klubie, tym lepiej grają.

Bronek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:37
Zajebisty mecz. W końcu coś porządnego pokazali. Nie patrzmy kto grał źle bo to cała drużyna gra na wynik, a nie będziemy wytykać błędy każdemu. Uważam że ta wygrana sie należała.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:38
Co tu duzo mowic.Az chce sie ogladac Pogon walczaca!Peskovica bym nie winil bo zrobil to odruchowo chodz go to nie usprawiedliwia.Divecki pilkarz meczu!!!!!dryblingi na 10 tke!Tralka do wymiany w 1 polowie,snul sie po boisku jak cien,nie wiem co on robi w 1 skladzie.Gramy w 10tke to zamiast go sciagnac i wpuscic Labedzia to on to robi na koniec.Ogolnie walczyli i za to wielkie brawa.Nie wspomne o komentatorach ktorzy byli tak za Groclinem ze mytslalem ze zaraz beda se robic dobrze.Peskovic nie moze zlapac powietrza a jeden z drugim pierdoli ze gra na czas albo ze to cwaniactwo.O spalonych nie wspomne ze u nas one ciagle byly a u Groclinu nie:))Mam nadzieje ze zagrali ten mecz na 1 i wjeb...:)

,,Vi är överallt,,- POGON
KaRoLeX
Kibic
Na forum od 7324 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:44

Kryniu567 napisał:  
Pesković dobry mecz dopóki nie dostał kartki Fabiniak rewelacyjnie , Kaziu tragedia czyżby już gwiazdą się zrobił? Najlepiej Grzelak i Milar ,Edi coś nie widoczny dzisiaj , miałem jechać ale jebane mecze miałem i musiałem zostać;/

Kaźmierczak wcale nie grał tak tragicznie, zaliczył asyste, raz niewiele mu zabrakło by głową strzelić gola a i w środku sporo walczył, niestety zaliczył równierz kilka niecelnych podań. Występ na miare reprezentanta Polski to na pewno nie był, ale do tragedi też jest całkiem daleko. :]

Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
kaktus
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:46

Wojt@s napisał:  
Wynik elegancki :) mam nadzieje ,że Panik wreszcie się przekona do Elkoana i wpuści go w pierwszym składzie na Cracovie zamiast Diveckiego ;)

chyba byles na innym meczu ja bym go dal za mialra bo mimo ze strzelil brmake to w sumei to byl jego jedyny celny strzal tak pokazaly staytski milarm ogkl sypnac jeszcze z 2 brmaki ale za bardzo krecil :D a Elokon sie nie pie**** przyspiesza (wlancza 6 bieg) i strzela :) PiS :)

pachol
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:49
wreszcie mecz Portowcow w ktorym pokazali wole walki i determinacje, mimo przeciwnosci losu jaka byla czerwona kartka dla peskovica (glupio sie zachowal ale nie ma co plakac ma godnego zastepce-fabiniak zagral dzis bardzo dobrze). ale po tej kartce byl okres gry ze nikt nie mial innego pomyslu tylko wypierdolic pile przed siebie... cale szczescie ze nam wtedy nie strzelili bo chyba wtedy bysmy sie nie pozbierali... a tak jeden blad w obronie groclinu i 2:0 :D BRAWO PORTOWCY i oby tak dalej
P.S. mam nadzieje ze te balwany z UM widzialy ten mecz i bardziej sie zastanowia zanim spisza klub na straty i moze spojrza na sprawe Pogoni bardziej przychylnym okiem

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Gruby
Kibic
Na forum od 7773 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:50

Wojt@s napisał:  
Wynik elegancki :) mam nadzieje ,że Panik wreszcie się przekona do Elkoana i wpuści go w pierwszym składzie na Cracovie zamiast Diveckiego ;)

Divecky był jednym z najlepiej grających zawodników w tym meczu i po takim występie Panik nie posadzi go na ławce i moim zdaniem nie powinien tego robić.

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:50
jestem bardzo ciekawy gry Ediego, ze wzglledu na klopoty zdrowotne jego ojca(pozdrowienia dla niego) prosilbym bym zeby ktos choc troche rozszerzonie opisal jego dzisiejsza gre.pzdr

z gory thx

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
eF^
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:52
Znakomity mecz Pogoni, wszystko im (prawie) wychodzilo

- znakomita gra :
.Divecki - wreszcie zagral na naprawde swietnym poziomie, super zwody, szybkosc myslenie !
.Milar - duzo biegal, strzelil brame, podawal !
.Grzelak - duzo biegal, swietny technicznie, swietnie przetrzymywal pilke
.Kazmierczak - w paru akcjach nieporadnie, ale duzo biegal, myslal, dobrze technicznie, 2 asysty - swietny mecz
.Fabiniak - to nie jest latwe od razu po wejsciu tak znakomicie grac a bramce, bardzo dobrze
.Tavares - duzo ofensywnych akcji, bardzo dobrze w obronie - bardzo dobry mecz

Gruby
Kibic
Na forum od 7773 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:53

kamil334 napisał:  
jestem bardzo ciekawy gry Ediego, ze wzglledu na klopoty zdrowotne jego ojca(pozdrowienia dla niego) prosilbym bym zeby ktos choc troche rozszerzonie opisal jego dzisiejsza gre.pzdr

z gory thx

Po strzale Ediego Milar wpakował piłke do bramki, do zmiany Edi grał całkiem dobrze i dziwie się że go Panik ściągnął!

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
Gucio
Kibic
Na forum od 7629 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:55
DALIŚMY RADE :D

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 22:58
Dodac trzeba ze Wieszczycki z tym drugim przyglupem powinni dostac tez po czerwonej za jednostronne komentowanie meczu.Zenujace to bylo

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 23:00
Meczyk zajebisty, emocjonujacy ,rozegrany w szybkim tempie i przede wszytskim wygrana Pogoni. I to nie z byle kim bo na wyjezdzie z wicemistrzem Polski. Portowcy rozpoczeli od atakow i dosyc szybko to przynioslo efekty. Bramka Milara po podaniu Ediego. Nastepnie strzal glowa Kazmierczaka. Pozniej gra sie uspokoila i do coraz lepszych sytuacji dochodzili grodziszczanie. W drugiej polowie Pogon atakowala i drugi gol wydawal sie kwestia czasu. Kontratak miejscowych i Boris lapie pilke przed polem karnym. Gramy w dziesiatke. Groclin atakowal i tylko interwencje Fabiniaka ratowaly nas od straty gola. Czerwona kartka dla Lasockiego i po chwili gol dla Portowcow. Bramka dla Groclinu po rykoszecie Magdonia i piekne wylozenie pilki Kazia w 89 do Elokana na 1:3. Dobry mecz rowniez Tavaresa i Diveckiego.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 23:03
Ogladalem caly meczyk na c+ i jak dla mnie to jest szok gdyby chociaz w polowie zagrali z belchatowem tak jak dzis to byloby z 3:0. Piekny mecz Grociln nie mogl sie przedostac przez nasza Obrone Julcimar,Tavares 1 klasa. z pomocnikow najbardziej wyroznilbym Grzelaka poprostu chlopak byl wszedzie latal po calym boisku duzo przechwytow i kilka ladnych dryblingow,ciekawe czemu Ediego zdjal zamiast Tralki?? no i oczywiscie KAzmierczak 2 asysty gdyby jeszcze wykorzystal ta glowke na 2:0 ale i tak niezle zagral no i wreszcie swietny mecz w wykonaniu Duveckiego swietnie zagral bardxzo waleczny ostry.

Ale Bugaj pyskaty jest:) na lawce kartke zarobil i pozniej ta jego mina na cala tą sytuacje:]:] Panik tez niezle wariowal pod koniec ale mial powod z bardziej chamska i akresywna druzyna chyba jeszcze nie gralismy. dobrze ze zostali skarceni. Z taka gra jak dzis z Cracovia powinno byc 3:0 ale wiadomo jak pewnie bedzie nasze grajki uwierza w swoje umiejetnosci troche za bardzo i skonczy sie na 1:1,Obym sie mylil.

PANOWNIE PIEKNY MECZ!!!!!!:]:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 23:04

spagetti napisał:  
Dodac trzeba ze Wieszczycki z tym drugim przyglupem powinni dostac tez po czerwonej za jednostronne komentowanie meczu.Zenujace to bylo

ta zgadzam sie,szczegolnie burak Wieszczycki nawet jak Pogon prowadzila 2:0 to zawsze znalazl jakies ``ale`` co do Pogoni i oczywiscie MUSIAL wspomniec o sytuacji finansowej frajerr tyle

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 23:08
Bo wiadomo że Wieszczycki ciągnął za Groclinem ale ten drugiej to był bardziej za Pogonią .

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 23:14
Bez kitu...Spalone to widzieli tlyko u nas ale u nich byly na pograniczu gdzie ja widzialem odwrotnie:)Dugie:Ich zawodnik lezy ,Kaziu strzela to krzycza z egra nie fair.Ale jak nasz pozniej lezal to Groclin zrobil akcjechyba z poltoraminutowa po czym wreszcie wybili,komentator mowi:ladne zachowanie.Nassz fauluje a ten baran krzyczy ojojoj.Peskovic lezy nie moze zlapac powietrza to oczywiscie cwaniakuje i gra na czas.Jeszcze brakowalo zey na koniec powiedzieli ze Groclin byl lepszy

...
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 23:18
Brawo, moze teraz jakas nowa passa np. bez porazki na wyjezdzie przez 2,5 roku :)

Shivan
Kibic
Na forum od 8423 dni

**

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 15/10/2005 23:28
Trzeba pogratulowac gry.
kuzwa a ja przez chorobe nawet na canal + nie moglem obejrzec meczu, trudno. Musze kurowac sie na Craxe.
Ale zeby nie byc tak w pelni optymistycznym, to przypomne ze zawsze po jakiems wiekszym sukcesjie Ptakowi odwalalo, wiec czekamy - co tym razem :)

Ostatnio edytowany przez: Shivan, 15 października 2005, 23:34 [1 raz(y)]

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 00:00
A jeszcze jedno czy ktoś wie czemu na ławce nie było ani Przewoźniaka ani Grosickiego ?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758427671 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005