Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:13
Powiem tak ... wynik sprawiedliwy bramka kazika - brama zycia lecz jest jedno ale ... mianowicie ja zdarlem Sobie gardlo niesamowicie ... nieiwem kto sie wpierdalal na gniazdo ale wiem ze o dopingu pojecia On nie mial ... i jeszcze jedno mnie bardzo ale to bardzooo smuci ... ze Sandal wkladal w to Cale Serce (pozniej Patyk) a reszta mowiac potocznie 'olewala' ... moze ktos mnie spotkal niewiem nie widzialem bardziej sie interesowalem dopingiem bo naprawde dzis wlozylem CALE !!!! Serce w spiew ...

P.S wymienilem sie szalami z Warszawiakiem (Lotto - Pogon za Moje miasto a w nim ... - Legia Warszawa ;) )

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
berety dwa
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:14

Pa.S napisał:  
Ja nie wiem czy byłem w Warszawie czy w Szczecinie ...

Dla Ciebie kolego DDDDDUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻYYYYYYYYYYYYYYY browar! Jakby mogli to Legiuni by weszli po paluszku do dupci!!!!!!!!!!!!!!!11

rafczyk
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:18
zgoda zgodą ale doping powinien być nasz ... Legia w drugiej połowie nic nie krzyczała na Pogoń tylko śpiewała sama ... pff

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
F48
Kibic
Na forum od 8414 dni

**

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:31

Mario74 napisał:  

Pa.S napisał:  

Dla Ciebie kolego DDDDDUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻYYYYYYYYYYYYYYY browar! Jakby mogli to Legiuni by weszli po paluszku do dupci!!!!!!!!!!!!!!!11

a ty widze znowu powracasz do swoich tekstów kiedy zaczynałeś się tu pojawiać...
dlatego wybiegne w przyszlość i napisze ci to jeszcze raz ODPIERDOL SIĘ OD LEGII... nie musisz ich kochać a jak masz pisać te denne teksty to lepiej milcz.

W Jedności Siła...
pinki15
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:31
Ja nie wiem czy ta oprawa była specjalnie tak nagłośniona czy co.Pomysł z przezroczystymi flagami fajny.Doszły mnie plotki ża za ulatki miał jeden z kandydatów do parlamentu dać Race ale dał dupy czy to prawda lub czy się mylę.

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
DeRiNg133
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:32
Było zajebiści!!!!!!!!!!!Patyk i Sandał są najlepsi gdyby nie oni jak by to było!!!!!!Pozdro for ALL[/cytat]POGOŃ wALCZĄCA

skarbnik
Kibic
Na forum od 8335 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:33

Mario74 napisał:  

Pa.S napisał:  

albo chuj, nie.

Obrazek jpg wstawiony na forum
DeRiNg133
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:34
Było zajebiście!!!!!!!!!!!Patyk i Sandał są najlepsi gdyby nie oni jak by to było!!!!!!Pozdro for ALL

[PogońWalczącaDoKońca]

DeRiNg133
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:36
Kórwa patrz na siebie a nie.Sandał i patyk zapierdalali za wszystkich emerytów

Itsme
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:03
Czy na tym forum naprawde nie ma banow. Niektorym chujkom to ban to malo. Rybak fajnie byc anonimowym fiutem co ? Przez monitor nikt maski ci nie strzaska a naublizac mozna do woli.

Banowac frajerow.

A K
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:03

Mario74 napisał:  

Pa.S napisał:  

Odpierdol Sie od Legii, i juz nie pisz jakis pojebanych swoich tekstow bo w kazdtm temacie pierdolisz jakies farmazony wiec wyluzuj..Bylo Zajebiscie..Pozdro Dla Baraci z Warszawy:)

PS!
spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:06
Pogon&Legia czy to sie komus podoba czy nie!

,,Vi är överallt,,- POGON
P.
Do końca!
Na forum od 8008 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:08
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja

Sami przeciw wszystkim!!!
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:09
spokojnie chłopaki - nie ma sie co ciśnieniować ... jak ktoś chce dopingować Legie to niech to robi, jak nie chce to niech tego nie robi ... w czym tu problem?

lol
spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:11
mccnex widzisz ale niektorzy sa zbyt ograniczeni zeby to zrozumiec.Pzdr

,,Vi är överallt,,- POGON
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:20
ale petarda :D o co wy sie sracie z tą Legią? Widzisz Mario kazdy ma swoje zdanie na ten temat.. nie znasz tych ludzi.. moge sie zalozyc ze nigdy z zadnym nie spedziles ani chwili to co ty mozesz o nich wiedziec? zastanow sie co piszesz... KAZIU ROX :)

Pogon & Legia

Po życia kres!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:25
ALE byl melanzyk!!! o rany jutro cos wiecej napisze bo narazie nie wiem jak i co hehe za duzo tego,SANDAŁ rozwalila mnie ta paleta przed meczem:)
-piwo prosze
-jakie?
-czerwone
-ile?
-a ile pani ma:)

wogole cala LEgia pijana kogo nie spotkalismy na miescie zajeba... tak powinno byc a co do oprawy spodziewalem sie czegos wiecej tych zapowiedzi tyle bylo ale tez bylo fajnie wreszcie pokazaly sie u nas ``swiecace flagi``. Dobrze bylo prosze o wiecej takich meczy teraz ide spac bo jakis zmeczony jestem SANDAL PATYK jak zwykl dobra robota tylko teraz jeszcze Wołek wrocil hehe to juz wogole gdyby to dobrze zorganizowac.....echh mogloby byc niezle.
I odpierdolic sie od Legii!! MARIO i te inne buraki nikogo nie znacie a sie kur... wypowiadasz zatrymaj do dla siebie chlpaki z Legii zajebisci goscie, wypic dobrze mozna....a gosciu spod MAKKWAKA 211 wyjazdow za Legia az podziw bierze tort byl spiewy wszystko bylo fajnie dopoki palanci nie wkroczyli i zjebali wszystko CHWDP!....
A MELANZ TRWAAAABrowarek POGON&LEGIA 4 Ever i pierdo.....wszystko

jutro wiecej info.......

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
kamyk
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:26

Mario74 napisał:  
Szkoda że Domowe Przedszkole z sektora 12 zajmowało się tylko dopingiem dla Legii ;zapominając o tym czyje barwy reprezentują. Tak jest kurwa w Warszawie i w Szczecinie.

Sluchaj chuju zajebany!!! czemu nie przyszedles do nas do tego domowego przedszkola i nie powiedziales co cie boli????????

Moja mala sugestia dla Adminow: banowac frajerow

Co do meczu, w II polowie bylo na prawde na co popatrzec. I brameczka Kazmierczaka.... poezja!!!

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:35

Mario74 napisał:  
Szkoda że Domowe Przedszkole z sektora 12 zajmowało się tylko dopingiem dla Legii ;zapominając o tym czyje barwy reprezentują. Tak jest kurwa w Warszawie i w Szczecinie.

o kurwa znalazl sie! a kim to wogole jestes zeby tak pisac! za kogo ty sie masz buraku Legia spiewala rownie czesto ``POGON`` jak i my ``LEGIA``. niewiem moze ty na innym meczy byles jakies rezerwy ci sie pojebaly. Stary bo jak masz takie bzdury wypisywac to proponowalbym BANA temu czlekowi smiesznemu bo pozniej zaczynaja sie niepotrzebne klotnie i nieporozumienia na forum. a OD LEGII TO SIE POPROSTU ODPIER......!! i wogole zniknij stad kur... stary a glupi. Jak nie umiesz uszanowac czegos co jest Święte to poprostu zamilknij....ehh ci napinacze. kurwa ludzie sie staraja na mlynie robia co moga a te domowe przedszkole nie wszyscy maja tam po kurwa 13 lat mlotku przyjdz i mi to powiedz to zaraz klapsa dostaniesz....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Sadu
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:42

R.P McMurphy napisał:  
a co do oprawy spodziewalem sie czegos wiecej tych zapowiedzi tyle bylo ale tez bylo fajnie wreszcie pokazaly sie u nas ``swiecace flagi``........

A kto zapowiadał złote góry na meczu? Przed meczem pisaliśmy, żeby nie sugerować się pismakami.
Za dużo gazet. Oprawa została sfinansowana, jak niemal zawsze przez kibiców.
Jak już gdzies pisał kolega -HL - teraz jakość, a nie ilość.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758443712 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005