Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 11:10
Mecz byl dobry ale zadecydwaly 2 rzeczy Kondycja i oczywisie glupie straty napastnikow pod polem karny, jednak dobrze mowa ze swoj napastnik pod swoja bramka to zagrozenie. Panik zrobil co mogl bramki nie padly przez bledy taktyczne, zespol byl po ustawiany i bylo dobrze. Boris Peskovic pokazal ze to narazie jemu nalezy sie miejsce w podstawowym skladzie. Jak dla mnie to Bartek jest jescze za mlody na wisle.
Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 11:13
Pogoń zagrala nieły mecz jako zespół. Jednak było bardzo dużo blędów indywidualnych. Szczególnie obrona. Krycie Michalskiego na radar od dawna często śmierdzi bramkami. Druga bramka to po prostu prezent. Gdyby obrońcy od razu ruszyli do Zieńczuka nie mógłby tak strzelić jeżeli w ogóle dałby radę. Milar jak zwykle czyli do niczego. Nawet nie potrafił dostać żółtej kartki i przez to zagra z Legią i osłabi drużynę. Trochę szkoda bo Wisła wyjątkowo słaba. Generalnie najbardziej pozytywnie zagrali Grzelak, Matlak, Edi, Divecki (Walczył tyle że nie wiem czy to nie on straci piłke przzed drugą bramką).
W 100 % sie zgadzam .ofensywna gra! Przeciez kazdy wie, ze broniac sie nic nie zdzialamy a tej zlej passy na wyjazdach to sie panie Panik nie przelamie jak sie bedzie caly czas bronic..
Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 11:56
Napewno moglo być lepiej. Szkoda zmarnowanej okazji przez Milara. Byl ktos w kinie na meczu? Fajnie bylo tylko ludzie spiewac nie chcieli ;p Pozdrawiam wszystkich zdzierajacych gardlo przed tym wielkim ekranem kinowym ;] Szkoda ze Panik wystawil Borysa a nie Bartka. Dziwnie sie zachowal Peskovic przy 1 bramce dla Wisly.
Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 12:29
ten mecz mozna by bylo dodac do przecietnych bo chlopacy chcieli wygrac i sie starali szkoda jedynie tego bledu Milara co mogl strzelic brame ;/ no i tez blad Diveckiego i Milara przy straconych bramkach ;/ ale mam nadzieje ze odegraja sie za to porazke w meczu z Legia
Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 12:53
Mecz z wisla ogladalem w pubie 3 korony - na rogu wojska pol i krolowej korony polskiej -jak sie idzie na jasne blonia ,i musze stwierdzic ze wsrod kilkudziesieciu kibicow ogladajacych mecz co najmniej kilku bluzgalo majdana jak tylko go widzieli w tv ,wg mnie takie zachowanie to frajerstwo majdan wiele lat spedzil w Pogońi i co mial tu do emerytury zostac, prawie kazdy pewnie na jego miejscu poszedl by do innego klubu i za wieksza kase ,a jak widzialem tych niektorych kibicow -pewnie jakies pikniki to krew mnie zalewala ,ciekawe czy jak by radek siedzial obok nich tez by tak go bluzgali ,chuligani mocni na kasowniki i szyby w tramwaju
no fakt- te zmiany były "dobre"
panik? co? ofensywna gra!
W 100 % sie zgadzam .ofensywna gra! Przeciez kazdy wie, ze broniac sie nic nie zdzialamy a tej zlej passy na wyjazdach to sie panie Panik nie przelamie jak sie bedzie caly czas bronic..
Troche smutki tutaj wrzucacie. Wszyscy tu dobrze wiedza ze ja zdecydowanie nie lubie Panika, ale tym razem nie ma sie jak do niego przyczepic. Pogon naprawde dobrze grala. I taktycznie i ladnie dla oka chwilami. Co do zmian to bym najpierw za Milara wprowadzil Elokana zamiast Tavaresa. Chociaz ten ostatni akurat dobra zmiane dal. To moze byc dobry pomysl wystawiac go na prawej pomocy. Moim zdaniem przegralismy tylko dlatego ze Wisla zagrala troszke lepiej od nas (o jakas jedna bramke ) Szkoda ale w sumie to Mistrz Polski jakby nie bylo...
Pogoń zagrala nieły mecz jako zespół. Jednak było bardzo dużo blędów indywidualnych. Szczególnie obrona. Krycie Michalskiego na radar od dawna często śmierdzi bramkami. Druga bramka to po prostu prezent. Gdyby obrońcy od razu ruszyli do Zieńczuka nie mógłby tak strzelić jeżeli w ogóle dałby radę. Milar jak zwykle czyli do niczego. Nawet nie potrafił dostać żółtej kartki i przez to zagra z Legią i osłabi drużynę. Trochę szkoda bo Wisła wyjątkowo słaba. Generalnie najbardziej pozytywnie zagrali Grzelak, Matlak, Edi, Divecki (Walczył tyle że nie wiem czy to nie on straci piłke przzed drugą bramką).
Masz 100 procent racij.Nie wiem za ile lat wreszcie ktorykolwiek z przyszlych trenerow da do zrozumienia ze do przeciwnika tzreba podejsc,chociaz na metr tak zeby uniemozliwic podanie.Jak moze obronca przez 90 minut patrzec sie co zrobi przeciwnik i cofac sie w strone bramki.Tak samo przy 1 bramce zawalil Michalski nie raczac wyciagnac nawet nogi a przy drugiej tak jak napisales.I nie bede oryginalnj jak napisze ze obroncow strefa to moga ustawiac sobie w Cmie
Mecz z wisla ogladalem w pubie 3 korony - na rogu wojska pol i krolowej korony polskiej -jak sie idzie na jasne blonia ,i musze stwierdzic ze wsrod kilkudziesieciu kibicow ogladajacych mecz co najmniej kilku bluzgalo majdana jak tylko go widzieli w tv ,wg mnie takie zachowanie to frajerstwo majdan wiele lat spedzil w Pogońi i co mial tu do emerytury zostac, prawie kazdy pewnie na jego miejscu poszedl by do innego klubu i za wieksza kase ,a jak widzialem tych niektorych kibicow -pewnie jakies pikniki to krew mnie zalewala ,ciekawe czy jak by radek siedzial obok nich tez by tak go bluzgali ,chuligani mocni na kasowniki i szyby w tramwaju
Majdan to w porządku typ i nieraz już to udowodnił w stosunku do kibiców Pogoni, a że jest ambitny to chyba logiczne że gra w lepszym klubie
Ostatnio edytowany przez: BzM, 11 września 2005, 15:19 [1 raz(y)]
Kazmierczak - tragiczny mecz, poszedl z pilka albo podal albo (przewaznie) stracil i stawal na bacznosc
Milar - tragedia, probowal dryblingow 1 moze 2 wyszlo, parszywie zmarnowal sytuacje pod koniec 1 polowy
Michalski - swietny mecz, walczyl za 2 bardzo mi sie podobal
Peskovic - dobrze bronil nie mial szans przy bramkach (moze przy 1 ale zasloniety przez Magodnia byl) a pare razy wybronil Pogon od wyzszej porazki
Magdon - bardzo dobrze i ambitnie w obronie
Julcimar - jak wyzej
Divecki - bardzo ambitnie i wg mnie coraz lepiej gra
Tralka , Elokan - zagubiony, nic nie potrafil z pilka zrobic
Grzelak - jak zwykle ladnie chozdil po lewej stronie
Zgadzam się z kolegą.Szkoda meczu szkoda tego wyniku.Pogoń nie była gorsza od Wisły.Krakowianie mają jeszcze kompleks z Aten to widać.Dawno ich tak słabych nie widziałem.Była szansa na zwycięstwo ale cóż taka jest piłka nożna.Milar powinień wykorzystać to co miał.1 połowa była dobra w wykonaniu Pogoni.Przy drugiej bramce Zieńczuka zawinił Divecki który stracił piłkę przed polem karnym.Walczył jak lew ale powinień zacząć strzelać bramki bo jest napastnikiem.A ma ich na swoim koncie niewiele.Edi idzie na króla strzelców.
Ze Szczecina poloficjalnie 6 osob+Kobieta...Ultrasi sie nimi zainteresowli, ekipka od razu sie przypucowala jaki Klub reprezentuja.Tak samo postapili jak przyszla bardziej reprezentatywna grupa kibicow z Krakowa, a ci honorowo, ze wzgledu na postawe chlopakow(charakterne zachowanie), odpuscili im calkowicie.Pilkarze dolozyli sie tej grupce do biletow powrotnych
Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 12/09/2005 15:19
ja Dziekuje bardzo za gre Millarowi, nie dosc ze zawalil bramke to jeszcze nie strzelil :/ Przecie to 8 letnie dziecko by strzelilo.........
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758451529 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.