Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Stanisław Grzesiuk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:43
[cytat z v.pl]reakcja na grę Sandro trenera Bohumila Panika, który na konferencji pomeczowej oświadczył: - Ogólnie jestem zadowolony z gry Rosy. Dobrze operował w swojej strefie boiska.[/cytat]hahaha To chyba byłem na innym meczu :D

Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 27 sierpnia 2005, 23:48 [1 raz(y)]

prts
Kibic
Na forum od 7700 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:44
Dobrze było, nie sledzilem zbytnio wydarzen na boisku, ale nie ma czego zalowac... ten caly smieszny Elokan to juz po raz 3 z rzedu w dupie ma Kibicow, i woli sobie siasc na lawce rezerwowych niz podziekowac za doping.

Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:48
co ten Panik zrobil??!!

FLN
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:48
Hmmmm o Paniku zostalo juz wszystko powiedziane:PGra slaba, doping sredni, oprawa zajebista:PGracz meczu z pewnoscia Grzelak dzisiaj gral nawet zajebiscie w obronie.Rosa i Panik wypierdalac!!!!!!!!!!!!

Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:58
Tak wszystko zajebiscie wam sie tak wypowadac. Najpierw nie odpowiadala obrona czestochowy tera znie odpowiada atakowanie. Wiem ze atakowanie nie bylo wyborne ale mysleliscie ze w 3 dni Panik rozjedzie gornik 3 zero, sam Fabiniak powiedzial ze to zawodnicy za malo walczyli i ze taktyka nie byla zla. Wiec czego chcecie od Panika??

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Cz
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 00:02

Maciek87 napisał:  
Hmmmm o Paniku zostalo juz wszystko powiedziane:PGra slaba, doping sredni, oprawa zajebista:PGracz meczu z pewnoscia Grzelak dzisiaj gral nawet zajebiscie w obronie.Rosa i Panik wypierdalac!!!!!!!!!!!!

Jednak mozna bylo buka odwiedzic...Oprawa zajebista,doping momentami niezly:)ale w dalszym ciagu jest sporo osob ktore nie spiewa, moze na nastepnym meczu bedzie jeszcze lepiej. Fajnie ze zostaly zarzucone slowa otuchy dla Jaca z Hetmanabrawa
Podeszlo 8 pilkarzy plus chyba Grzelak w dresie czyli nie wszyscy.Widzial ktos moze czy brazylijskie gwiazdeczki oprocz Julicmara podeszly? Bo Elokan nie podszedl. a teraz osobista puenta: Elokan, Tavares, Rosa- wypierdalacbat
Kolejny raz ladna liczba Gornika u nas.

www.sectorshop.net
Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 00:07

Plus napisał:  
Wiec czego chcecie od Panika??

ja chce zeby Pogon grala w pilke nozna, bo z tego co widze to narazie sa szachy albo warcaby. Jakbym chcial ogladac szachy czy warcaby to poszedlbym do palacu mlodziezy a nie na stadion im.Floriana Krygiera! Chce ogladac pilke nozna - meski sport!

PS: dobrze ze nie widzialem tego meczu, ale pamietam jak Panik potrafi wkurwic (mecz z Lechem w Poznaniu:P)! Mam nadzieje ze z Legia zagramy w pilke nozna a nie w szachy (a mecz z Legia bede ogladal na zywo ze stadionu bo wracam:) )

Maly09
Kibic
Na forum od 8476 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 01:28
mecz według mnie do bani ;/

Panik wypi.... bo szkoda o tobie cos gadac (ciekawe czy ten pan wie na cztm polega gra w piłke nozna )

dlaczego leszzcz rosa gra a zmieniasz grzelaka

czemu nie dał szansy Trałce i Celebanowi

no nic nastał:" palnik" i nastała era remisow i porazek ;/

[cytat z v.pl]reakcja na grę Sandro trenera Bohumila Panika, który na konferencji pomeczowej oświadczył: - Ogólnie jestem zadowolony z gry Rosy. Dobrze operował w swojej strefie boiska.[/cytat] To chyba byłem na innym meczu

ja tez :)

Janie Pawle II - [*]
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 01:41
( sportowo - dobrze ze nie przegralismy ... )

a ... ehhh ... chcialoby sie na bębenku puknąć w paru chwilach ...

mimo wszystko, pełna klasa .... POGOŃ RULEZ!

pozdro!

lol
x-pack
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 01:44
1-1 ... zaczelo sie ..........pozdro

Szczecińska albo Zadna
krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 08:51
W sumie patrząc na histrie spotkań Pogoni z Górnikiem , to wynik 1:1 można uznać za sukces ;P . Jak zwykle ten sam scenariusz Kurnik nic nie gra Pogoń atakuje Kurnik strzela gola . Na szczęscie Edi wciąż pozostje niezawodny . Szkoda niewykorzystanych sytuacji z początku meczu , moim zdaniem ewidentny faul na Milarze mimo , iż wymuszony to jednak . Druga połowa bardzo słabiutka , praktycznie zero sytuacji z naszej strony . Po raz kolejny słabiutki Rosa nie wiem co on robi w pierwszym składzie ?? Czemu nie grał Trałka od początku z Wronkami jeden z nielicznych do których nie można było mieć pretensji :D

SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 10:01

Matysh napisał:  
Nie możliwe jest wywalenie dzieciaków i dziewczyn z piekła - niestety.

chcesz przez to powiedziec ze jak daje z siebie wszystko na piekle to i tak tam mam nie wchodzic ????????????[/cytat]

Nic takiego nie powiedziałem.. Jeżeli mówimy o dzieciakach to chodzi mi o takich dzieciaków co mają 10-13 lat.. Przecież to nawet mutacji nie miało :D

Szczecińska albo żadna!
Cygan22
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 10:10
co sadze o tym meczu ...nasza kochana Pogoń nie jet gotowa na gre na wysokich obrotach przez 90 min...pierwsza połowa była ładna duzo walecznosci i biegania...i był efekt GOL!!!!! a drugo to połowa to była gra na leżącą.teraz przednami 2 trudne mecze zobaczymy co nasi chłopcy pokazą...Wisłe przejdziemy Lecha zajebiemy Puchara bedzie Nasz...Pozdro dla wszystkich sympatykow z sektora 12.

krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 10:20

Cygan22 napisał:  
co sadze o tym meczu ...nasza kochana Pogoń .

jeżeli już to ... nasza kochana Pogoń

Dandi
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 10:43

Maly09 napisał:  

czemu nie dał szansy Trałce i Celebanowi

Bo Celeban wedlug niego to nie pilkarz, wkoncu ma "dopiero" 21 lat.Co ten koles wogule gadal na konferencj :
"...Sandro Rosa miał takie zadanie żeby zabezpieczyć ten środek. Gdyby popełnił błędy przeciwnik prostopadłymi podaniami na pewno by to wykorzystał, a Górnik to groźny przeciwnik z kontry."
Czyli wychodzi na to ,ze Rosa to wymiatacz i byl moze najlepszy na boisku ? Juz mi sie przypominaja Panikowe wypowiedzi po meczach - zawsze jakby widzial inny mecz...

Orło
Kibic
Na forum od 8194 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 11:06

Plus napisał:  
Tak wszystko zajebiscie wam sie tak wypowadac. Najpierw nie odpowiadala obrona czestochowy tera znie odpowiada atakowanie. Wiem ze atakowanie nie bylo wyborne ale mysleliscie ze w 3 dni Panik rozjedzie gornik 3 zero, sam Fabiniak powiedzial ze to zawodnicy za malo walczyli i ze taktyka nie byla zla. Wiec czego chcecie od Panika??

A co miał powiedzieć Fabiniak??? Przecież on do tej drużyny dopiero co wszedł i może jeszcze szybciej z niej wylecieć jeśli podpadł by Antoniemu. Wylatywali ci co mieli większe poparcie u kibiców (Drumlak, Biliński, Olo). Przecież Fabiniak nie powie w wywiadzie że Panik jest chujowy, i że nie umie ich ustawić na boisku. Że jest debilem, cieciem i że na treningach wogule go nierozumieją.

Babilon Team
AM
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 11:17

Power napisał:  

Matysh napisał:  

chcesz przez to powiedziec ze jak daje z siebie wszystko na piekle to i tak tam mam nie wchodzic ????????????

Nic takiego nie powiedziałem.. Jeżeli mówimy o dzieciakach to chodzi mi o takich dzieciaków co mają 10-13 lat.. Przecież to nawet mutacji nie miało :D[/cytat]
ja mam 15 :D wiec moge ????????

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
V...
Kibic
Na forum od 8658 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 11:53
Chyba powinnismy meczyc "Hej MKS" na tej zasadzie co sa roby "Do boju"...wychodzilo rowno za kazdym razem nie tak jak do boju, ze im dluzej tym ciszej i dalo naprawde fajny efekt:) Info dla Sandala: jak rozkrecasz "Rece w gore", "barwy w gore" to zrob to z 3 razy wtedy sie stadion mobilizuje i ostatecznie podnosi;) Dzis reszta stadionu byla wyjatkowo leniwa...odpowiadanie na "kto wygra mecz?" to stanowczo za malo. Pozdro

MKS
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 11:55

Matysh napisał:  

Power napisał:  

Matysh napisał:  

chcesz przez to powiedziec ze jak daje z siebie wszystko na piekle to i tak tam mam nie wchodzic ????????????

Nic takiego nie powiedziałem.. Jeżeli mówimy o dzieciakach to chodzi mi o takich dzieciaków co mają 10-13 lat.. Przecież to nawet mutacji nie miało :D

ja to bym sie zastanawiał czy nie wywalić tych co nie śpiewają - czasami to naprawdę przeginka - siedzą, stoją i morda zamknięta ... widać takie betony czytać nawet nie umieją bo było napisane na kartce jak WÓŁ - 'KTO NIE ŚPIEWA NIECH SPIERDALA!!!' ... szczerze mówiąc to zbrechtałem się maxymalnie widząc ten tekst na karteczce ... :)

cóż, i tak było nieźle, myślę, że za każdym razem będzie lepiej - niestety:
"...nie od razu Młyn zbudowano..." ;)

zarządziliśmy wyrazami solidarności z tym biedakiem z Hetmana co mu gestapowcy z ZOMO łeb rozwalili ... :(

uważam, że bluzganie Panika nie było z naszej strony w porządku ... jestem zdania, że to lepszy trener od Pietrzaka ( choćby dlatego, że z Wisłą w Krakowie o mały włos nie wygraliśmy ... ) ... a odpowiedzialni za kiepski mecz są nasi kopacze - do dupy z takimi podaniami: w większości niecelne i Górnicy przez to przechwytywali ...

pozdrawiam

m.

Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 28 sierpnia 2005, 12:00 [1 raz(y)]

lol
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 12:25

mccnex napisał:  

uważam, że bluzganie Panika nie było z naszej strony w porządku ... jestem zdania, że to lepszy trener od Pietrzaka ( choćby dlatego, że z Wisłą w Krakowie o mały włos nie wygraliśmy ... ) ... a odpowiedzialni za kiepski mecz są nasi kopacze - do dupy z takimi podaniami: w większości niecelne i Górnicy przez to przechwytywali ...

pozdrawiam

m.

A gdzie ty slyszales bluzgi na Panika? Panik co? Remis. Jesno dalismy do zrozumienia, ze nie chcemy miec murowania sie i ciaglych remisow...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758457270 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005