w stu procentach sie z toba zgadzam. Kazimierczak stylem gry moze wielu ludzi denerwowac ale tak na prawde to on jest najlepszym playmakerem w naszej druzynie
Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
a czy ktos mowi ze to ma kogos smieszyc?? Mnie to smieszy! Bo taka firma jak Amica robi klub na wsiach zamiast zasponsorowac kogos wiekszego np. Lecha.
4-1 to juz po meczu Szkoda mi Naszych Kibicow, bo zajebiscie dopingowali; a pilkarze zamiast dostosowac sie do dopingu to przeszli obok meczu. Miejmy nadzieje ze to bedzie dla Pogoni zimny prysznic przed nastepnym meczem.
Ale jestem wsciekly! Nie ma co gdybac, gramy dalej!!!
Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 21/08/2005 21:23
No to po meczu... nie mam co oceniac poza wynikiem bo samego meczu nie widzialem. wynik tragiczny... wypowiem sie wiecej gdy zobacze skroty...
Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
Odp: Amica - Pogoń 3:1, trwa II polowa - 21/08/2005 21:24
zdenerwowałem się bo oni chyba nigdy nie wygrają na wyjeździe ja pier to takie trudne aby przez 24 miechy nie móc wygrać w 1 lidze na wyjeździe choć traz muszę przyznać ,że to były zwidy bez Kaźka i Bataty to naprawdę cieżko a tak w ogóle tavares i Rosa wypier w obronie ma byc
Michalski Magdon Julcimar Matlak/Batata(Celeban jak by ich nie było) w pomocy Elokan Trałka Kazimierczak Grzelak w ataku Divecki Edi
Ja pier 4:1 no tragedia dobrze ,że na mecze narazienie chodziłem brak kasy a cyfry nie kupiłem
Pietrzak ty miałeś farta bo teraz widać jak dobrze ułożyleś taktycznie zespół
Odp: Amica - Pogoń 4:1, trwa II polowa - 21/08/2005 21:26
Co z tego ze pod koniec nie gralismy tak tragicznie jak przez pierwsza godzine gry, skoro 4:1 jest wynikiem calkowicie sprawiedliwym. Przybilo mnie troche info ze Kryszal mial zejsc jeszcze przed akcja z karnym ale co sie odwlecze to nie uciecze. Rosa i Tavares sa tak tragiczni ze az szkoda o nich cokolwiek mowic. Jasne ze Rosa 15 sezonow w japonskiej lidze rozegral i do tego jest z Brazylii wiec musi grac. A tak dkoskonaly pilkarz jak Golanski nie jest nawet wart by sie nim zainteresowac... Celebanowi tez niewarto dac szansy bo jest pewnie za mlody, choc Rosa jest tragiczny. Dlaczego Kepel siedzi a ten pajac z 2 gra tez nie wiem. Nie wiem dlaczego nie mamy czegos takiego jak taktyka ale nie chce wiedziec. Amica jest niezla i bedzie walczyc o puchary jak zawsze. My znow o utrzymanie...
Brazylijczyk nie Brazylijczyk, ale Pogoniarz więc kontroluj się troche qrwa.
z niego jest taki Pogoniarz jak z koziej dupy trąbka... kolejny raz Ptaki dały dupy sprowadzajac zawodnika o ktorym nic nie wiedza. raz juz sie przejechali na czarodzieju srodka pola. bo go Milar polecil. teraz tego emeryta Edi polecil. sluchajcie sie dalej zawodnikow to bedziecie w zimie w trampkach popierdalac...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467249 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.