Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
F G
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:10

dziki napisał:  
[cytat=Sampaio]Ja pierdole to co sie dzieje na boisku zakrawa na skandal - nasi nie potrafią przetrzymac piłki przez 5 sekund, nie potrafia celnie podac, nie biegają, a jak biegaja to zazwyczaj sa wolniejsi od rywala. Wyglada to tak jakbyśmy grali gdzies na wyjezdzie, zupełny brak zgrania. Do tego w koncowce pierwszej połowy powinno byc juz 1-2 ale ziomek nie potrafił z dobitki kopnac nad Fabiniakiem. Bramki dla Korony wiszą w powietrzu... Z wrazenia Pietrzak aż przysiadł i się oparł o cooler z napojami.

Twoja wypowiedz "zakrawa na skandal". Nie wiem czy nie znasz sie na pilce albo po prostu na meczu nie byles? Wygrywamy 4:2 a ty narzekasz ze pod koniec pierwszej polowy moglo byc 1:2. Ale nie bylo i to Pogon zagrala lepiej w tym meczu, jak masz truc dupe to lepiej sie nie udzielaj. Po kazdej stracie bramki Pogon sie podnosila i za to naleza sie slowa pochwaly a nie krytyka.

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:10
ogladalem przed chwila powrtorki na tvn24 i rzeczywiscie pierwsza bramka Pogoni z ewidentnego spalonego. I teraz sa dwie strony tego gola. Po pierwsze albo sedzia liniowy zle ocenil i pomieszalo mu sie w tych nowych zmianach przepisow, albo stal zle ustawiony, tzn nie na linii obrony a bardziej blizej boiska, wtedy przekatna jest inna i bardzo latwo o blad. No ale coz, man pozostaje sie tylko cieszyc ze jednak bramka zaliczona i ze wygralismy to spotkanie, choc naprawde bylo ciezko.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:11
Druga polowa bardziej mi sie podobala! Szybkie tempo :D W magazynie LIGA+ powiedzieli ze poziom meczu ze stadionu im. F. Krygiera byl wyzszy niz na meczu o Community Shield Arsenal-Chelsea. Niestety tego drugiego nie mialem przyjemnosci obejrzec, ale skoro Panowie Twarowski i Smokowski tak twierdza to im wierze!

Pokusze sie o noty (1-10) Naszego Zespolu:
Fabiniak 10 - poprostu Man of the Match, mysle ze drugi Radziu nam sie narodzil!!! :D
Tavares 7 - jego note obniza na pewno jego faul w polu karnym - ewidentny karny!
Rosa 8 - pewny punkt obrony.
Julcimar 7 - jego note obnizaja niepotrzebne straty.
Łabędzki 7 - poprostu Labedzki :]
Elokan 9 - gral z przeblyskami, ale gdy juz mial pilke rece same skladaly sie do oklaskow!
Grzelak 7 - za duzo strat, niepewne dryblingi...
Trałka 6 - ??
Batata (zagral zbyt krotko aby go ocenic)
Divecky 8 - bardzo duzo wygranych pojedynkow glowkowych (taki cichy bohater), szarpal!
Edi 9 - klasa swiatowa, tylko nadal mu czegos brakuje...
Milar 6 - nieszlo mu w tym meczu :( A liczylem ze z dwa strzeli...
Celeban (zagral zbyt krotko aby go ocenic) - brawa za bramke!!!

Jeszcze wracajac do pomylek arbitra w tym spotkaniu... Bramka Ediego na 1:0 padla ze spalonego, ale byl on na tyle minimalny, ze nie ma po co robic z tego afery. Czerwona kartka to konsekwencja drugiej zoltej ( druga zolta bez dwoch zdan, ale czy pierwsza Pan Milkolajewski pokazal slusznie... mam watpliwosci ). Jedenastka - faul w polu karnym, Tavares nie trafil w pilke - sluszna decyzja!
Uwazam, ze prace sedziego mozna smialo ocenic na 9.

I tak na zakonczenie... We wczesniejszym poscie po pierwszej polowie nazekalem na doping... Po drugiej zmienilem zdanie ( z malym "ale" - strasznie wiesniacko brzmi ta piosenka: - "Pogon to my ..." itd, taka bzdurna ona jest niczym jakis mul bagienny, albo poprostu powiem tak: ona brzmi jak jakis BETON. Jak doping to doping a nie jakies wiejskie "Pogon to my...". Zbulwersowalem sie na koniec... Ach! ).

Mam nadzieje, ze za dwa tygodnie pojedziemy do Wronek w liczbie 1300 osob wspomoc Portowcow w zdobyciu kolejnych trzech punktow!

DO BOJU MKS! MARSZ, MARSZ, MARSZ ...

prts
Kibic
Na forum od 7700 dni

*

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:11
Przy 1 bramce dla Pogoni, gruuuuby spalony na Edim i Batacie :)

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:13
Mecz bardzo emocjonujący. Po zdobyciu pierwszej bramki, ja i napewno jeszcze wiele innych pomyślało że pójdzie gładko. Niestety Pogoń chyba nie potrzebnie się cofnęła. i dochodziło do coraz groźniejszych sytuacji pod naszą bramką. Korona zdobyła gola po dośrodkowaniu z rzutu wolnego którego według mnie nie było ( teatralny upadek jakiegoś kurdupla).Druga połowa doskonale się zaczęła. Elokan był tam gdzie miał być i 2:1. Gola na 2:2 niewidziałem za dobrze ponieważ boisko było zadymione. Akcja na 3:2 doskonała niema co komentować. W czasie meczu wydawało mi się że nie było karnego ale po obejżeniu powtórki zmieniłem zdanie. Doskonała obrona Bartka Fabiniaka, tą interwencją przekonał chyba wszystkich że powinien być numerem jeden w bramce. Dobra zmiana Celebana. Bramka i fantastyczne wybicie szczupakiem. Szkoda troche Bataty ale ogólnie mecz na plus i widoczny brak Kazimierczaka.

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:14
a jeszcze tak przy okazji. Redaktorzy na TVN 24 chyba sie machneli mowiac ze Celeban to wychowanek Korony ,albo po prostu ja zle uslyszalem :/

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Darlovia-1984
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:16

R.P McMurphy napisał:  
O co tu chodzi?? Policja weszla do szatni i zarekrirowala flage ``lads from szczecin`` ze wzgledow bezpieczenstwa?

Wywieszą ją na budynku komendy wojewódzkiej do góry nogami i będzie, że zdobyczna :D:D:D
A tak poważnie jako przyszły policjant apeluje by dać się im wytłumaczyć o co chodzi ;) MOże to jakieś nieporozumienie ;)

...::: Darłowska Darłovia :::...
Od Szczecina tak daleko, a tak blisko...
Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:16

Pitri napisał:  
Przy 1 bramce dla Pogoni, gruuuuby spalony na Edim i Batacie :)

przy Batacie byla pozycja spalona a nie spalony a to duza roznica :]

POZDRO

Darlovia-1984
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:17

Luk2 napisał:  
a jeszcze tak przy okazji. Redaktorzy na TVN 24 chyba sie machneli mowiac ze Celeban to wychowanek Korony ,albo po prostu ja zle uslyszalem :/

Tak powiedzieli - ja też słyszałem

Luigi
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:17
Jeszcze dobrze po mexczu nie ochlonalem-zobaczylem sobie jeszcze skrot na Canale+ z tego spotkania i ehh....tez mam kilka refleksji:
+ mecz byl swietny,strzaly,6 goli,sytuacja zmieniajaca sie jak w kalejdoskopie,obroniony karny,wczesniej czerwona kartka-napewno jeden z tych co utkwia kibicom w pamieci,a chyba o to chodzi......
+ Mamy nie boje sie tego napisac-gwiazde polskiej kopanej-Ediego-gdyby on byl szybszy i mial lepsze cechy motoryczne moglby podbijac Europe.....2 bramki,asysta przy golu Celebana-na minus przy nim glupia strata,ktora omal nie skonczyla sie bramka....
+ Bartek Fabiniak-pewnie zostanie bohaterem meczu.Napewno ma talent,ale jak Szołn chociazby tez uwazam,ze wcale nie broni pewnie i rewelacyjnie-narazie numerem 1 powinien byc Peskovic
+ Chyba troche nie doceniony zawodnik,acz dla mnie z graczy pola zdecydowanie najlepszy po Edim-Divecky-dwie bramki przy jego wydatnym udziale,byl wszedzie-jak dla mnie to powinien byc nasz wysuniety napastnik,a za nim Milar i Edi badz Edi i Elokan...
+ Celeban-wejscie smoka i...poprostu lubie chlopaka....

Minusow chyba wiecej....
- Najwiekszy to obrona-mielismy za Panika swietna ta formacja-wypadlo dwoch zawodnikow(Magdon,Matlak)a Pietrzak jeszcze z tego czteroosobowego bloku wywala Michalskiego wpuszczajac Tavaresa...Julcimar jedynie trzymal to wszystko,choc tez bez rewelacji-widzialem juz jego lepsze mecze.
- Tavares-to ma byc wzmocnienie?Dla mnie ten zawodnik nie ma pojecia o jakiejkolwiek taktyce-obiezdzali go niemilosiernie,zostawial niemal caly czas wolna swoja strefe,nie byl widoczny w ofensywie no i ten bezsensowny karny...dla mnie dno
- Grzelak-jeden z najlepszych pilkarzy na swojej pozycji w lidze,moze i najlepszy,ale dzisiaj dla mnie dno,jezdziec bez glowy,choc technicznie kilka razy zablysl-bez korzysci dla druzyny...
- Rosa-dla mnie jest kilku w trzeciej lidze lepszych od niego...ja rozumiem,ze kupili go bo wymogla to sytuacja(odejscie Masternaka i choroba Magdonia,ale po co pieprzyc,jaki to fantastyczny typ...nie wiem moze jeszcze bede zalowal tych slow,ale dla mnie slabizna...
- Tralka-w ogole go nie widac.Jak dla mnie troche za duzo gra jak na to co pokazuje....

Fabiniak7-Tavares 2-Julcimar 6 Rosa 4 Labedzki 6-Batata(Elokan 7)Tralka 4 Edi 9-Grzelak 5 Milar 5 Divecky 8

Mam nadzieje,ze przez te dwa tygodnie wroca do skladu Matlak,Magdon i Kazmierczak-wtedy mamy szanse z Amica-tym co przeciwstawilismy Koronie z Wronek wrocilibysmy z bagazem przynajmniej dwoch goli....

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7856 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:19
Bartek dla mnie wymiatał !! Drugi Radziu ( moze przesadzam :) ) !! Aha dla młodej pary ->WSZYSTKIEGO NAJEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA !! POZDRO !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:19

Darlovia-1984 napisał:  

R.P McMurphy napisał:  
O co tu chodzi?? Policja weszla do szatni i zarekrirowala flage ``lads from szczecin`` ze wzgledow bezpieczenstwa?

Wywieszą ją na budynku komendy wojewódzkiej do góry nogami i będzie, że zdobyczna :D:D:D
A tak poważnie jako przyszły policjant apeluje by dać się im wytłumaczyć o co chodzi ;) MOże to jakieś nieporozumienie ;)

CHWDP

Darlovia-1984
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:25

F G napisał:  
CHWDP

Chcę Wstąpić Do Policji :P:P

Skąd w ludzich tyle nienawiści... :/

F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:28

Darlovia-1984 napisał:  

F G napisał:  
CHWDP

Chcę Wstąpić Do Policji :P:P

Skąd w ludzich tyle nienawiści... :/

Chuj W Dupe Policji
I bedziesz nakurwial pała w kibicow?

Darlovia-1984
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:31

F G napisał:  

Chwalimy Was Dobrzy Policjanci

To problem bardziej złożony. Powiem tak - jeśli zostane zaatakowany, to będę sie bronił. CHociaż nie wiąże swojej przyszłości z pionem prewencji :P Z natury jestem pacyfistą

F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:33

Darlovia-1984 napisał:  

F G napisał:  

Chwalimy Was Dobrzy Policjanci

To problem bardziej złożony. Powiem tak - jeśli zostane zaatakowany, to będę sie bronił. CHociaż nie wiąże swojej przyszłości z pionem prewencji :P Z natury jestem pacyfistą

Szkoda gadac z krawężnikiem..
A z reszta, chwaleniem sie tym, ze zostanie sie policjantem, na forum kibicowskim raczej splendoru i slawy ci nie przyniesie

Darlovia-1984
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:34

F G napisał:  
Szkoda gadac z krawężniczkiem..

Ciekawe, jak ludzie potrafią szufladkować i uogólniać. No ale dosyć o tym.. to temat dotyczący meczu a nie policji. PEACE. Pozdrawiam peace

A czy uważasz że wszyscy kibice to wrogowie policji? No no... nie mierz wszystkich swoją miarą...

Derian
Kibic
Na forum od 7568 dni

*

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:41

Darlovia-1984 napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

konfident......??bat

F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:42

Darlovia-1984 napisał:  

F G napisał:  
Szkoda gadac z krawężniczkiem..

Ciekawe, jak ludzie potrafią szufladkować i uogólniać. No ale dosyć o tym.. to temat dotyczący meczu a nie policji. PEACE. Pozdrawiam peace

A czy uważasz że wszyscy kibice to wrogowie policji? No no... nie mierz wszystkich swoją miarą...

Przejdz sie kiedys na mecz to moze dojdziesz do wniosku, ze raczej sporej wiekszosci. Z reszta niedlugo bedziesz stal dumnie w kordonie, to sie przekonasz. Koniec tematu

Darlovia-1984
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:43

Derian napisał:  
konfident......??bat

Nie. Widze ze policjant według was nie może być kibicem. To może przyjdziesz do mojego domu i zerwiesz z mojej ściany flage Pogoni? Bedzie sprawiedliwie.. heheh (ok. mozemy skonczyc temat? załuje za zacząłem).
No niestety, jak jestem na meczo to własnie takie mam wrażenie. Szkoda. Niezrozumienie gorsze od grzechu

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758467260 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005