Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zagłębie - Pogoń w Polkowicach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
rico
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 27/07/2005 22:13
W sumie nie dziwie się że UM Polkowic nie poszedł na ręke Zagłębiu... w konću mogli się zrewanżować KGHMowi za to że jak Górnik był w I lidze, a Zagłębie w drugiej to mimo obietnic itd. wyłożyli na nich laske mimo że pół Polkowic pracuje w KGHM i wogóle całe miasto jest związane z holdingiem... mieli okazje i pokazali właścicielowi Zagłebia co o nim myslą.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
RosSi
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 27/07/2005 22:52

Radzio napisał:  

GRZ napisał:  
W Szczecinie na pewno nie zagraja bo nie ma czasu na zalatwienie ochrony biletow itp. itd. ale mam nadzieje ze obie druzyny wybiegna na boisko! Choc dla mnie prawdopodobnym rozwiazaniem jest ze PZPN przeniesie ten mecz na okres kiedy bedzie przerwa na reprezentacje (zapewne ani zawodnicy Pogoni ani Zaglebia nie maja co liczyc na powolania) a do tego czasu dzialacze Zaglebia zalatwia stadion w Polkowicach wyremontuja w Lubinie lub przeniosa do Szczecina odpowiednio szybciej aby nie zalatwiac wszystkiego na ostatnia chwile.. Jutro bedzie wszystko jasne a do tego czasu mozemy tylko gdybac..

1. Chyba nie chodzi tylko o ochronę, bilety itp. Wydaje mi się że właśnie sprawy organizacyjne są na 2 miejscu, raczej chodzi o dogodny terminarz, nie wiem na jakich warunkach Zagłębie chciałoby rozegrać mecz u nas ( czy grają dwa mecze w sezonie u nas czy chcą teraz grać u nas a później my u nich ) . Jeśli chodzi o drugie rozwiązanie to klub nie wyrazi zgody aby w przyszłej rundzie grać 3 pierwsze mecze na wyjeździe.
.

A raczej grać 3 ostatnie mecze w tej rundzie na wyjeździe. Dwie pierwsze kolejki nastepnej rundy sa rozgrywane na jesien.

stahu
Kibic
Na forum od 8047 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 27/07/2005 23:35

Cinek84 napisał:  
klubowi nie na reke...? a od kiedy to walkower i 3pkt bez gry sa dla jakiegos klubu nie na reke...?

Nie mówiłem tu o walkowerze tylko o tym że klubowi nie na rękę będzie że będą musieli zatrudniać ochrone i inne sprawy związane z organizacją meczu załatwiać w szybkim tempie. Ale jak już wiemy mecz będzie w Polkowicach więc nie ma o czym gadać , ważne żeby lider został w Szczecinie .

ps Polonia teraz gra z Wisłą Płock u siebie . Jakby Pogoń wygrała z Zagłębiem a Wisłą urwałaby jakie kolwiek punkty w Warszawie to zostali bysmy samodzielnym liderem :) było by super gdybyśmy go utrzymali jak najdłużej ale niestety narazie chyba na utrzymanie go do końca nie ma szans . Ale jako czarny koń rozgrywek nie mam nic na przeciwko abyśmy byli choć teraz dopiero 1 kolejka nic nie można mówić, W poprzedniej rundzie gdzie podobno byliśmy słabsi a Wisła walczyła o puchary to też ich pokonaliśmy 2 0 ,

Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 00:24

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Florek napisał:  

W Gdyni na Arka - Legia spiewali "Zaglebie Lubin" wiec mogli by ci i ci wpasc

lol pajacyk rotfl

hmmm

Pogoń Szczecin
Radzio
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 10:41

kopan89 napisał:  

Radzio napisał:  

GRZ napisał:  
W Szczecinie na pewno nie zagraja bo nie ma czasu na zalatwienie ochrony biletow itp. itd. ale mam nadzieje ze obie druzyny wybiegna na boisko! Choc dla mnie prawdopodobnym rozwiazaniem jest ze PZPN przeniesie ten mecz na okres kiedy bedzie przerwa na reprezentacje (zapewne ani zawodnicy Pogoni ani Zaglebia nie maja co liczyc na powolania) a do tego czasu dzialacze Zaglebia zalatwia stadion w Polkowicach wyremontuja w Lubinie lub przeniosa do Szczecina odpowiednio szybciej aby nie zalatwiac wszystkiego na ostatnia chwile.. Jutro bedzie wszystko jasne a do tego czasu mozemy tylko gdybac..

1. Chyba nie chodzi tylko o ochronę, bilety itp. Wydaje mi się że właśnie sprawy organizacyjne są na 2 miejscu, raczej chodzi o dogodny terminarz, nie wiem na jakich warunkach Zagłębie chciałoby rozegrać mecz u nas ( czy grają dwa mecze w sezonie u nas czy chcą teraz grać u nas a później my u nich ) . Jeśli chodzi o drugie rozwiązanie to klub nie wyrazi zgody aby w przyszłej rundzie grać 3 pierwsze mecze na wyjeździe.
.

A raczej grać 3 ostatnie mecze w tej rundzie na wyjeździe. Dwie pierwsze kolejki nastepnej rundy sa rozgrywane na jesien.

Rzeczywiście, czyli końcówka rundy to byłby mały wyjazdowy maraton ( Poznań, Płock, Lubin ), to chyba nie może przejść.

Obrazek jpg wstawiony na forum
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8020 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 12:09
mecz bez publicznosci

Better dead than red!
Cz
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 12:14

Rafał_MKS napisał:  
mecz bez publicznosci

jednak z publicznoscia:)

Ostatnio edytowany przez: Cz, 28 lipca 2005, 12:40 [1 raz(y)]

www.sectorshop.net
SamAxe
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 12:39

Rafał_MKS napisał:  
mecz bez publicznosci

Za oficjalka :

W sobotę 30 lipca o godzinie 19:00 na stadionie w Polkowicach rozegrany zostanie mecz drugiej kolejki ekstraklasy Zagłębie Lubin – Pogoń Szczecin. Zgodnie z informacją przekazaną przez Polski Związek Piłki Nożnej wiceprezesowi Zarządu Pogoni Markowi Łopińskiemu, zawody odbędą się z udziałem publiczności. Organizator meczu w Polkowicach określił pulę biletów do nabycia przez kibiców Pogoni w ilości 220 sztuk.

Bilety będą do nabycia w siedzibie klubu w piątek w godzinach popołudniowych, o konkretnej godzinie rozpoczęcia sprzedaży poinformujemy na naszej stronie internetowej. Bilet w cenie 15 złotych będzie mogła zakupić osoba, która wylegitymuje się dowodem osobistym i zostanie zapisana na specjalną listę. Jedna osoba będzie mogła kupić tylko jeden bilet.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 12:42

Rafał_MKS napisał:  
mecz bez publicznosci

Skad to info?? Ja mam inne...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8020 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 13:03
a jednak z publicznoscia, moj blad

Better dead than red!
monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 13:58

Rafał_MKS napisał:  
a jednak z publicznoscia, moj blad

wiec... nie ma innego wyjscia jak byc tam

MKS Pogoń Szczecin Polska
Radzio
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 15:36
Czas na długo oczekiwane ligowe zwycięstwo na wyjeździe !!! Przewaga własnego boiska to przecież duży atut, z którego Zagłebie nie ma możliwości skorzystać. Tym bardziej rosną nasze szanse na 3 pkt

Obrazek jpg wstawiony na forum
pogoni_fan
Kibic
Na forum od 7360 dni

Pomocy ! Pogoń w Polkowicach a Ja?! - 28/07/2005 15:41
Witam wszystkim kibiców Pogoni Szczecin!!!
Mam prośbę, pytanie i nie wiem co jeszcze;)
Jestem kibicem Pogoni od dziecka i często jestem na meczach wyjazdowych jak jest gdzies blisko...
już w sobotę mecz w Polkowicach z Zagłębiem...a ja Jestem z ... okolic Polkowic. Nie będę przeciez siedział z kibicami zagłębie na tym meczu ;/ prędzej na mecz nie pójdę. Bardzo bym chciał być razem z wami w klatcę na tym meczu. Błagam pomóżcie mi jak moge się dostać tym bardziej, że w Lubinie mmam przejeba...za mecz Zagłębie - Legia :0 i mam problem.Może ktoś doradzi co robić albo no nie wiem jak mam się dostać, kupic bilet co stać na parkingu i czekać na Was? Pomocy

Pogoń Szczecin !!!!! Pogoń Szczecin !!!!!

Do Admina sorry, ze nowy temat usuń za 2 dni sam rozumiesz że sprawa jest powazna i pilna

P.S. Do kibiców Pogoni
Nie jestem jakimś debilem, że pisze takie coś - na prawdę mi zależy na tym meczu i sami wiecie ile ryzykuje pisząć takie coś na forum ...
Pozdro dla Was !!

MAMY LIDERAAAAAAAAA !!!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Pomocy ! Pogoń w Polkowicach a Ja?! - 28/07/2005 15:49
umow sie z kims kto jedzie autem/busem i w drodze dolacz, przed polkowicami, i wjedziesz razem z nami
pozdro

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 16:32

pogoni_fan napisał:  
Jestem kibicem Pogoni od dziecka i często jestem na meczach wyjazdowych jak jest gdzies blisko...
już w sobotę mecz w Polkowicach z Zagłębiem...a ja Jestem z ... okolic Polkowic. Nie będę przeciez siedział z kibicami zagłębie na tym meczu ;/ prędzej na mecz nie pójdę. Bardzo bym chciał być razem z wami w klatcę na tym meczu. Błagam pomóżcie mi jak moge się dostać tym bardziej, że w Lubinie mmam przejeba...za mecz Zagłębie - Legia :0 i mam problem.Może ktoś doradzi co robić albo no nie wiem jak mam się dostać, kupic bilet co stać na parkingu i czekać na Was? Pomocy

Do Admina sorry, ze nowy temat usuń za 2 dni sam rozumiesz że sprawa jest powazna i pilna

P.S. Do kibiców Pogoni
Nie jestem jakimś debilem, że pisze takie coś - na prawdę mi zależy na tym meczu i sami wiecie ile ryzykuje pisząć takie coś na forum ...
Pozdro dla Was !!

MAMY LIDERAAAAAAAAA !!!

tzn gdzie byles i kiedy na tych " bliskich wyjazdah " ?!?! i czy ktos ze Szczecina zna Cie aby mogl Cie potwierdzic?!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
tarpan
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 16:47

pogoni_fan napisał:  

P.S. Do kibiców Pogoni
Pozdro dla Was !!

MAMY LIDERAAAAAAAAA !!!

Może intencje masz dobre ale wiem jakie przygody mogą człowieka spotkac na trasie, wiec jeśli jestes kibicem Pogoni to napisz na jakich meczach wyjazdowych byłeś i co widziałeś, bo z tego co napisałeś to można różne wnioski wyciągnać.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
kijevo
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 17:39
Ja go znam bywa na meczach wyjazdowych Legii i byl tesh na kilku Pogoni raz byl na meczu Pogon-Legia w Szczecinie.

pogoni_fan
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 17:53
siema, Kijevo byłem też na Pogoń - Sigma ! co nie miałem do Ciebie numeru na koma!!!

no rozumiem, ze na wyjazdach wszystko sie moze zdarzyc - mam 16 lat ;/ więc groźny nei jestem hehe jak coś dajcie znać może na mejla

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 18:06

pogoni_fan napisał:  
siema, Kijevo byłem też na Pogoń - Sigma ! co nie miałem do Ciebie numeru na koma!!!

no rozumiem, ze na wyjazdach wszystko sie moze zdarzyc - mam 16 lat ;/ więc groźny nei jestem hehe jak coś dajcie znać może na mejla

mam Twoje gg ale Ty sie nie odzywasz??

podbij do mnie na gg i zostaw tam ( na GG ) swoj nr ( kom , najlepiej IDEA, POP ) .... a bedzie dobrze

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Gregi
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 18:40
ma ktos moze dwa wolne miejsca w busie, aucie do Polkowic??do paliwa mozemy sie dorzucic tylko jaka cena, oczywscie mysle o rozsadnej cenie:) kontakt pod numerem gg 2449549 lub pod numerem tel 608770186

Ostatnio edytowany przez: Gregi, 28 lipca 2005, 20:41 [2 raz(y)]

barwy bieli i czerwieni=symbol czystosci przelanej krwia
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758473425 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005