Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 02/07/2005 22:00
Pogon pewnie znowu dostanie kare finansowa od UEFA , tylko tym razem za kibicow. Jak tak dalej pojdzie to zamiast zarobidz na tych meczach Ptak bedzie musial doplacac z wlasnej kieszeni
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 02/07/2005 22:42
No 1-0 to niejest rewelacyjny wynik bo jedna bramka Sigmy u nas i już może być po sprawie. Ale jestem przekonany że damy sobie rade Za tydzień widizmy się na Twardowskiego i będzie git
O w mordę! W tej sytuacji defensywa Sigmy to prawdziwy ser szwajcarski - pomijam to, że przed sezonem odszedł najlepszy gracz (bramkarz Vaniak) i najlepszy pomocnik (Kobylik). Mamy duże szanse na awans, o ile nie stracimy jakiejś przypadkowej bramki - bo spokojnie możemy zdobyć 2 gole.
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 02/07/2005 23:40
niehc sie boja pojedziemy tych pepikow spokojnie w Sz-n a jak nie to moze do karnych znimi pojedziemy )) i pokochamy Borisa bo nam wszystkie wyciagnie [/cytat]
osobiscie wolabym zeby nie bylo takiej nerwowki z karnymi. mam nadzieje ze Pogoń spokojnie wygra 2-0 i bedziemy czekali na Borussie
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 02/07/2005 23:50
Trzeba wierzyć w naszych Portowców Miejmy nadzieje, że w rewanżu będzie choćby tak jak w pierwszym meczu z Tiligulem Tiarspol 3:0 i nie ma Sigmy Ołomuniec Czekam na rewanżyk i mam nadzieję że sie nie zawiodę
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 02:06
Wlasnie wrucilem z Czech ,mecz ogolnie dobry Pogon zagrala na dobrym poziomie ,a ta przegrana to przez przypadek
Nieuwaga obroncow pilka prostopadla i gol . Pozniej gra wyruwnana tylko moim zdaniem za malo nas atakowalo,kiedy byla juz okazja do kontry z przodu byl tylko Millar a to za malo .Jak bysmy zagrali troche odwazniej to wynik moglby byc w druga strone .Tyle o meczu
Jezeli chodzi o kibicow to niezawiedli niespodzewalem sie az tylu ok 350 osob,w tym tez Warszawka ktora pozdrawiam
Brakowalo tylko jakies oprawy ale mala zadymka byla.
ogolnie wyjazd udany,tanie piwko co najwazniejsze i mozna bylo je kupic na stadionie
Pozdrowionka dla Starogardu
Ostatnio edytowany przez: AMS, 3 lipca 2005, 18:15 [1 raz(y)]
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 07:58
No i jestem w domku. Wyjazd udany, doping bardzo dobry do 35 minuty oraz pod koniec drugiej polowy...co bylo w miedzyczasie wole przemilczec, ale oblewanie piwem sedziego i demolowanie punktu z piwem to juz przesada. Cieszy postawa Portowcow szczegolnie w 2 polowie, a to co robil Grzelak to juz mistrzostwo swiata A teraz czas odespac 26h podrozy
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 10:19
no widac ze sie cos dzialo! fajne zdjecie jak prawie wszyscy w naszym sektorze sa bez koszulek, ale osobiscie najbardziej to mi sie podoba ta ultras girl moze i u nas sa takie ultraski
Mecz był dobry , Pogoń naprawde dobrze grała tylko niepotrzebnie stracili tą bramke.
Co do tej awantury to zaczęlo się od tego jak jednego z naszego sektora gociu popsikał gazem,
nie bede tutaj opisywał wszystkiego bo kto był to wie że nbiezła atmosferka była
Jezeli uda mi sie wywołać fotki to tutaj je zamieszcze
P.S-Pozdro dla ludzi z busa z bębnem za którym jechałem do granicy oraz dla Patyka i wszystkich którzy tam byli.
Martwią mnie kontuzje moich dwóch najlepszych piłkarzy Kucery i Hubnika
O w mordę! W tej sytuacji defensywa Sigmy to prawdziwy ser szwajcarski - pomijam to, że przed sezonem odszedł najlepszy gracz (bramkarz Vaniak) i najlepszy pomocnik (Kobylik). Mamy duże szanse na awans, o ile nie stracimy jakiejś przypadkowej bramki - bo spokojnie możemy zdobyć 2 gole.
Ja bym sie tak nie cieszyl. Wg opisu wczorajszego meczu moglismy strzelic 3-4 bramki, a jak ze skutecznoscia bylo to juz kazdy wie. Boje sie, ze Sigma cofnie sie do defensywy i bedzie murowalo bramke wszyskimi zawodnikami. Mam nadzieje, ze edi wyleczy sie do tego czasu, a Divecky zlapie forme
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 11:11
Ja sie zastanawiam dlaczego usowa sie tutaj niektóre posty... Wczoraj bylem wieczorem i bylo duzo wiecej... A dzis rano pusto... Jezeli jednemu cos nie pasuje co napisze drugi to odrazu sie kasuje? "Adminom gratulujemy Moderatorów"...
A co do meczu to sie zaswtanawiam po co zawsze sa awantury na prawie kazdym meczu wyjazdowym... I dlatego ja naprzyklad nie jezdze na mecze wyjazdowe bo nie mam zamiaru sie lac z palami... Kibice ktorzy zamiast kibicowac sie leją na lewo i prawo... Ups przepraszam kibice w cudzysłowiu...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758487558 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.