Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:21
Trzeba podkreślić 2 asysty Grzelaka:D

Ps. Mam nadzieję, że Divecki i Kaźmierczak dostana po 1 meczu kary a nie po więcej:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7469 dni

ale moze cieszyc ze sie Parzy w koncu przelamal. no i gola zdobylismy grajac w 9

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
kaktus
Kibic
Na forum od 7459 dni

nie zly ten sedzia!! :D

punieq
Kibic
Na forum od 7660 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:22
3 ; 0 Michalski :)::):)

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7469 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:22
i 3:0 dla NAS jedziemy ich

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:23
Hehe, no ładnie, kiszyniowska masakra piłą mechaniczną w końcówce. Może coś jeszcze strzelimy? :)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:23
Grac na wyjezdzie w 9 i strzelic 2 bramki w tak krotkim odstepie czasu to dopiero wyczyn

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Rasija
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:24
jedno słowo: WOW :) brawo brawo Pogoń :D

nie ma!!
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:25

Szołn napisał:  

k(c)ompanyPL napisał:  

Pogoń1948 napisał:  
Divecky dostał czerwoną za dyskusję z arbitrem. Pogoń ukarana już 5 żółtymi kartkami.

I to jest zawodowstwo. Żenada. A później będzie gadanie jak zawsze... tak jak kiepski chirurg... bo skalpel był za tępy... przerabialiśmy to przez całą rundę wiosenną. Z całym szacunkiem dla wszystkich ale jak my ich przejdziemy to z Sigmą będzie kompromitacja na całej linii. Ale jak to się mówi, jaki pan taki kram. Czytaj - Ptak-zawodnicy.
Dla mnie Mitolotto się już skończyło.

Bredzisz stary, napij się piwka...

Wiesz... chciałbym bredzić. Co do piwa to właśnie piję Bosmana, ale tylko dlatego że jest szczeciński(no i ten smak:D).
Też się cieszę kiedy Pogoń wygrywa, ale jestem realistą. Zejdziemy wszyscy na ziemię po meczech 2 rundy. Tymczasem radujmy się:D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
stahu
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:26
3: 0 :D Michalski

Bardzo dobry mecz, skoro po rożnym gol Michalskiego to być może dośrodkowywał także Grzelak, brawo Portowcy, myślałem że Portowcy podejdą na 60 % swoich możliwości i nie będą grali na max w Inter Toto a tu widze miłe zaskoczenie , szkoda tych kartek , w rewanżu można dać szanse młodym Trałce , Kowalowi żeby się ogrywali w międzypaństwowych meczach pucharowych

er_carlos
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:1 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:27
Jestem bardzo mile zaskoczony. Brawo Portowcy, nie spodziewałem się takiego "zangażowania" z waszej strony. Myślałem, że pozostaniecie przy wyniku 1:0 :D a tu prosze 3:0 hehe elegancko... Myslę że czerwone kartki dla Kazia i Radka podrażniły ambicje naszych piłkarzyków :D. No to meczyk z Sigmą przed nami...:D

rico
Kibic
Na forum od 7437 dni

*

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:29

k(c)ompanyPL napisał:  

Szołn napisał:  

k(c)ompanyPL napisał:  

Pogoń1948 napisał:  
Divecky dostał czerwoną za dyskusję z arbitrem. Pogoń ukarana już 5 żółtymi kartkami.

I to jest zawodowstwo. Żenada. A później będzie gadanie jak zawsze... tak jak kiepski chirurg... bo skalpel był za tępy... przerabialiśmy to przez całą rundę wiosenną. Z całym szacunkiem dla wszystkich ale jak my ich przejdziemy to z Sigmą będzie kompromitacja na całej linii. Ale jak to się mówi, jaki pan taki kram. Czytaj - Ptak-zawodnicy.
Dla mnie Mitolotto się już skończyło.

Bredzisz stary, napij się piwka...

Wiesz... chciałbym bredzić. Co do piwa to właśnie piję Bosmana, ale tylko dlatego że jest szczeciński.
Też się cieszę kiedy Pogoń wygrywa, ale jestm realistą. Zejdziemy wszyscy na ziemię po meczech 2 rundy. Tymczasem radujmy się:D

No cóż... wypływając w ocean jedni widzą w tym przygode..., a inni, że nie widać lądu i strach... . To kwestia wiary we własne siły i otwartej głowy. Albo się jest optymistą, albo pesymistą...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
olo84
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:31
Ten sedzia jakis lewy kurwa byl , za byle gowno kartkami rzucal :/

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:31
Cieszę się że Portowcy poważnie potraktowali ten mecz. Wygrać w osłabieniu na wyjeździe 3:0 to jest coś! Polskie drużyny w ostatnich latach olewały te rozgrywki.

Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:32

k(c)ompanyPL napisał:  
Wiesz... chciałbym bredzić. Co do piwa to właśnie piję Bosmana, ale tylko dlatego że jest szczeciński.
Też się cieszę kiedy Pogoń wygrywa, ale jestem realistą. Zejdziemy wszyscy na ziemię po meczech 2 rundy.

Wiesz... Wyskoczyłeś tu z jakimś dziwnym tekstem, jak gdybyś widząc przebieg spotkania w Kiszyniowie doznał jakiegoś olśnienia w stylu "o kurwa, z Sigmą to my mamy przejebane".
Nie wiem czego Ty się spodziewałeś po tym meczu, ale dla mnie wynik 3:0 jest bardzo dobry, nawet wynik 1:0 byłby jak najbardziej OK. A już na pewno nie można wyciągać wniosków na zasadzie "z Tiligulem zagraliśmy tak i tak, zatem z Sigmą zagramy tak i tak". Polecam pogrzebać trochę w historii Pucharu Intertoto, zdziwiłbyś się jak wiele porządnych drużyn gubiło punkty z jakimiś podrzędnymi zespołami z Wysp Owczych czy Malty - nawet dzisiaj IFK Goteborg wymęczyło 2:1 z luksemburczykami. I wcale się to nie przekładało na postawę w późniejszych rundach.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
crls
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:33
w rewanazu nie bedzie Kazka ani Diveckiego, no i 3:0 do przodu, to moze coachu da mlodym pograc. Oby tylko kartkowicze nie musieli z Sigma pauzowac

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Pit.
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 (trwa II połowa) - 18/06/2005 19:33
no nieźle, nieźle - jestem bardzo (mile) zaskoczony wynikiem:). Nie często naszym udaje się ustrzelić 3 bramy na wyjeździe.Ten sędzia tylko troche przyjebany, chociaż tak naprawde nie wiemy w tym momencie co tam się dokładnie działo.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Gruby
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 18/06/2005 19:43
Nie no 3-0. Super wynik! POGOŃ wreszcie pewnie wygrała na wyjeździe. Myśle że awans do kolejnej rundy mamy w kieszeni. Zobaczymy jak się Portowcy spiszą w następnej rundzie. Ja mam nadzieje że równie dobrze. :)

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 18/06/2005 19:47

Szołn napisał:  

k(c)ompanyPL napisał:  
Też się cieszę kiedy Pogoń wygrywa, ale jestem realistą. Zejdziemy wszyscy na ziemię po meczech 2 rundy.

Wiesz... Wyskoczyłeś tu z jakimś dziwnym tekstem, jak gdybyś widząc przebieg spotkania w Kiszyniowie doznał jakiegoś olśnienia w stylu "o kurwa, z Sigmą to my mamy przejebane".
Nie wiem czego Ty się spodziewałeś po tym meczu, ale dla mnie wynik 3:0 jest bardzo dobry, nawet wynik 1:0 byłby jak najbardziej OK. A już na pewno nie można wyciągać wniosków na zasadzie "z Tiligulem zagraliśmy tak i tak, zatem z Sigmą zagramy tak i tak". Polecam pogrzebać trochę w historii Pucharu Intertoto, zdziwiłbyś się jak wiele porządnych drużyn gubiło punkty z jakimiś podrzędnymi zespołami z Wysp Owczych czy Malty - nawet dzisiaj IFK Goteborg wymęczyło 2:1 z luksemburczykami. I wcale się to nie przekładało na postawę w późniejszych rundach.

Poczekamy, zobaczym, przekonamy się. Gdybym miał bym się podniecać jakimkolwiek wynikiem z tą drużyną, to chyba znaczyłoby że liga Mołdawska ma przynajmniej taki sam pozimo jak Polska.
Kłucić mi się nie chce.

Ostatnio edytowany przez: k(c)ompanyPL, 18 czerwca 2005, 19:54 [1 raz(y)]

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 18/06/2005 19:48
.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758492406 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005