Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Zagłebie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
rico
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7437 dni

*

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 14:45
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię.

TYlko poco to kunktatorstwo jak by grali swoje na na koniec ligi mogli byśmy być na 6 miejscu, atak sami sobie zamykamy gębę. I po co to gadanie o karnych na Milarze, drukowaniu Pucharu Polski jak sami to robimy. Mimo wszystko czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Steryd
Kibic
Na forum od 8704 dni

**

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 14:59
Pilkarzyki - pajacyki...

1948
RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 15:28

śmielaq89 napisał:  
Jedyną atrakacją był pan od napojów z Zagłębia :P Taki bieg i jeszcze jednoczesne rzucanie napojów no no

chodzi ci o tego lekarza co biegl jak kaczka kiedy lezal jakis zawodnika z Lubina ? :D

Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 15:57

KopaN napisał:  

śmielaq89 napisał:  
Jedyną atrakacją był pan od napojów z Zagłębia :P Taki bieg i jeszcze jednoczesne rzucanie napojów no no

chodzi ci o tego lekarza co biegl jak kaczka kiedy lezal jakis zawodnika z Lubina ? :D

No dokładnie sprinta miał chłopak :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 15:58

śmielaq89 napisał:  

KopaN napisał:  

śmielaq89 napisał:  

omal sie nie przewrocil:D

db1948
Kibic
Na forum od 7435 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 16:56

Szołn napisał:  

Luk2 napisał:  
Gdyby nie Magdon i wybicie pilki z linii bramkowej to bysmy mecz przegrali

Hmmm... Czyżby naprawdę tylko dla mnie było jasne, że spotkanie zostało ustawione na remis??
Nie ma co oceniać meczu - zagrali tak, jak mieli zagrać. Żałuję tylko, że rozegrali to dość marnie. Można było pograć znacznie efektowniej, szybciej, ładniej, przecież nie ma różnicy czy skończy się 1:1 czy 3:3, a przynajmniej kibice nie byliby zdegustowani.
Piłkarzy także oceniać nie będę, z oczywistych przyczyn.

Dodam tylko, że od 40 minuty obserwowałem mecz z szyderczym uśmiechem na twarzy :)

a ja juz w ten sposob(czyt.obojętny) oglądam te mecze od początku rundy... :D

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8302 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 17:31

oczko82 napisał:  

Jest to przykre..... Nie masz sie czym chwalic.......

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 17:48
wspaniala passa trwa:)ludzie spieszyli sie na final LM tak bardzo ze niektorzy przewrocili sie na schodach,po meczu podziekowala za "doping" tylko trojka zawodnikow...

www.sectorshop.net

Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 19:15

KopaN napisał:  

śmielaq89 napisał:  

KopaN napisał:  

śmielaq89 napisał:  

omal sie nie przewrocil:D

jak wracał koło sektora 18 padło pytanie czy pije red-bulla ale tylko się zabrechtał, następnyn razem wracał z drugiej strony.... :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 19:52
Nawet za Panika takiego bagna nie widziałem. Mecz przypominał te poustawiane z 3 lig, było wszystko: bramka dla niepoznaki, potem usilne oddanie bramki Zagłębiu, atakowanie tak by przypadkiem nie strzelić celnie (a nuż jakiś rykoszet się przytrafi!), a po strzeleniu bramki przez Zagłębie ono grało to samo. Nawet jak mieli kontry, to się zatrzymywali - mówie o graczach obu zespołów. Bali sie strzelić 2 bramkę bo potem trza byłoby dać strzelić drugiej drużynie, a wtedy jeszcze bardziej (choć czy to możliwe?) byłoby widać że mecz był ustawiony. Ja nie chcę nić mówić ale przez ostatnie 2 sezony mamy 4 remisy z Zagłębiem (nudne 0-0 na jesień w 2 lidze, fatowne wyrównanie w 93' na koniec drugiej ligi, podejrzane wyrównanie w Lubinie na jesień - w tym bramka Trałki w ostatniej minucie na 2:2 no i teraz...). Układ został pewnie z zeszłego roku, w końcu były te spotkania najbogatszych działaczy 2ligowych. I pewnie też dlatego woleli bezpieczne 1-1 by nie wzbudzać podejrzeń po 2-2 w Lubinie...

Obrazek gif wstawiony na forum
pchela
Kibic
Na forum od 7645 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 20:37

bartekwt napisał:  
Powiem tylko jedno....>>>ŻENADA<<< Edi sam meczu nie wygra...

Po co miał go wygrać jak wiedział ,żę nie mozę strzelić hat- tricka hehe ,bo jak wiadomo mecz był ustawiony.
Szkoda,bo w tym momencie widzimy jaka jest cała polska piłka nożna.Aha bez urazy dla Legii no ale według mnie ta wygrana 5- 1 z Wisła też chyba była na lewo.Oczywiscie to jest tylko moje zdanie!
Owszem Legia mogła wygrać z Wisła i nie było by nic w tym dziwnego gdyby po straconych 2 bramkach Wisła zaczela atakować a nie stać i grać w obronie.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
db1948
Kibic
Na forum od 7435 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 21:27

Sanbal napisał:  

oczko82 napisał:  

A Ty uważasz się za świętego,że Ci wszystko wolno?Chyba coś jest nie tak.
A jak te mecze oglądasz to wbudzają w Tobie jeszcze jakieś emocje?Bo dla mnie nie jest to to samo co kilka lat temu-miło było popatrzeć jak biegają chociaż...Ale wiesz dla mnie POGOŃ to nie są piłkarze ja na Twardowskiego chodze już z uzależnienia-nie usiedziałbym w domu.A byle piłkarzyki,co sie sprzedają jak panienki na ulicy,to mnie nie obchodzą.A przykre to jest,że nic nie możemy w tym kierunku zrobić żeby było lepiej...Pogoń Forever

Ostatnio edytowany przez: db1948, 26 maja 2005, 21:50 [1 raz(y)]

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7707 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 21:52
jutro (piątek) o godzinie 16.15 na canal+ sport bedzie retransmisja meczu Pogoń-zagłebie, a takze w sobote o 7 rano tez na cana+ sport.

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8836 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 22:08
hehe, ciekawe kto bedzie sie chcial ponudzic przez 90 minut przed telewizorem ;]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
spagetti
Kibic
Na forum od 8019 dni

*

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 22:29

Mq napisał:  
hehe, ciekawe kto bedzie sie chcial ponudzic przez 90 minut przed telewizorem ;]

Jak ktos wroci z nocki do domu i wlaczy mecz to szybko zasnie:))))))))

,,Vi är överallt,,- POGON
Rosa
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 22:30
Podobało mi sie jak na poloni śpiewali
Po Huj Wy Gracie Jak Wy Ambicji Nie Macie .Niechce być złośliwy ale nasi zawodnicy też grają bez ambicji ...

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 23:22

spagetti napisał:  

Mq napisał:  

a mi tam wystarczy, ze zasnalem juz raz na stadionie :P

Cynik
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 23:58

KopaN napisał:  

spagetti napisał:  

Mq napisał:  

a mi tam wystarczy, ze zasnalem juz raz na stadionie :P

HAHAHA aż trudno uwierzyć!! :] Oj chłopie albo za mocna impreza albo za dużo pracujesz :).

Kocham Pogoń i browar :)
ted
Kibic
Na forum od 8737 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 27/05/2005 11:24

oczko82 napisał:  

Sanbal napisał:  

oczko82 napisał:  

A jak te mecze oglądasz to wbudzają w Tobie jeszcze jakieś emocje?Bo dla mnie nie jest to to samo co kilka lat temu-miło było popatrzeć jak biegają chociaż...Ale wiesz dla mnie POGOŃ to nie są piłkarze ja na Twardowskiego chodze już z uzależnienia-nie usiedziałbym w domu.A byle piłkarzyki,co sie sprzedają jak panienki na ulicy,to mnie nie obchodzą.A przykre to jest,że nic nie możemy w tym kierunku zrobić żeby było lepiej...Pogoń Forever

1000 % poparcia Oczko

DNO CHUJNI (niedługo to trzeba bedzie brać ze soba torebki do rzygania) szkoda pisać...

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 27/05/2005 12:12

ted napisał:  

oczko82 napisał:  

Sanbal napisał:  

oczko82 napisał:  

1000 % poparcia Oczko

DNO CHUJNI (niedługo to trzeba bedzie brać ze soba torebki do rzygania) szkoda pisać...

już bardziej mi się podobały mecze za Gondora, chociaż ciekawiej było. Pamietam dostawialiśmy 3:0 z Odrą i wtedy Kluzek zarąbął, wybuchła taka euforia jak byśmy Lige Mistrzow wygrali :D Co najważniejsze piłkarze się starali, ale trzeba przyznać, że umiejętności to im brakowało.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758512608 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005