TYlko poco to kunktatorstwo jak by grali swoje na na koniec ligi mogli byśmy być na 6 miejscu, atak sami sobie zamykamy gębę. I po co to gadanie o karnych na Milarze, drukowaniu Pucharu Polski jak sami to robimy. Mimo wszystko czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię.
Gdyby nie Magdon i wybicie pilki z linii bramkowej to bysmy mecz przegrali
Hmmm... Czyżby naprawdę tylko dla mnie było jasne, że spotkanie zostało ustawione na remis??
Nie ma co oceniać meczu - zagrali tak, jak mieli zagrać. Żałuję tylko, że rozegrali to dość marnie. Można było pograć znacznie efektowniej, szybciej, ładniej, przecież nie ma różnicy czy skończy się 1:1 czy 3:3, a przynajmniej kibice nie byliby zdegustowani.
Piłkarzy także oceniać nie będę, z oczywistych przyczyn.
Dodam tylko, że od 40 minuty obserwowałem mecz z szyderczym uśmiechem na twarzy
a ja juz w ten sposob(czyt.obojętny) oglądam te mecze od początku rundy...
Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 17:48
wspaniala passa trwaludzie spieszyli sie na final LM tak bardzo ze niektorzy przewrocili sie na schodach,po meczu podziekowala za "doping" tylko trojka zawodnikow...
Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 19:52
Nawet za Panika takiego bagna nie widziałem. Mecz przypominał te poustawiane z 3 lig, było wszystko: bramka dla niepoznaki, potem usilne oddanie bramki Zagłębiu, atakowanie tak by przypadkiem nie strzelić celnie (a nuż jakiś rykoszet się przytrafi!), a po strzeleniu bramki przez Zagłębie ono grało to samo. Nawet jak mieli kontry, to się zatrzymywali - mówie o graczach obu zespołów. Bali sie strzelić 2 bramkę bo potem trza byłoby dać strzelić drugiej drużynie, a wtedy jeszcze bardziej (choć czy to możliwe?) byłoby widać że mecz był ustawiony. Ja nie chcę nić mówić ale przez ostatnie 2 sezony mamy 4 remisy z Zagłębiem (nudne 0-0 na jesień w 2 lidze, fatowne wyrównanie w 93' na koniec drugiej ligi, podejrzane wyrównanie w Lubinie na jesień - w tym bramka Trałki w ostatniej minucie na 2:2 no i teraz...). Układ został pewnie z zeszłego roku, w końcu były te spotkania najbogatszych działaczy 2ligowych. I pewnie też dlatego woleli bezpieczne 1-1 by nie wzbudzać podejrzeń po 2-2 w Lubinie...
Powiem tylko jedno....>>>ŻENADA<<< Edi sam meczu nie wygra...
Po co miał go wygrać jak wiedział ,żę nie mozę strzelić hat- tricka hehe ,bo jak wiadomo mecz był ustawiony.
Szkoda,bo w tym momencie widzimy jaka jest cała polska piłka nożna.Aha bez urazy dla Legii no ale według mnie ta wygrana 5- 1 z Wisła też chyba była na lewo.Oczywiscie to jest tylko moje zdanie!
Owszem Legia mogła wygrać z Wisła i nie było by nic w tym dziwnego gdyby po straconych 2 bramkach Wisła zaczela atakować a nie stać i grać w obronie.
Jest to przykre..... Nie masz sie czym chwalic.......
A Ty uważasz się za świętego,że Ci wszystko wolno?Chyba coś jest nie tak.
A jak te mecze oglądasz to wbudzają w Tobie jeszcze jakieś emocje?Bo dla mnie nie jest to to samo co kilka lat temu-miło było popatrzeć jak biegają chociaż...Ale wiesz dla mnie POGOŃ to nie są piłkarze ja na Twardowskiego chodze już z uzależnienia-nie usiedziałbym w domu.A byle piłkarzyki,co sie sprzedają jak panienki na ulicy,to mnie nie obchodzą.A przykre to jest,że nic nie możemy w tym kierunku zrobić żeby było lepiej...Pogoń Forever
Ostatnio edytowany przez: db1948, 26 maja 2005, 21:50 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 21:52
jutro (piątek) o godzinie 16.15 na canal+ sport bedzie retransmisja meczu Pogoń-zagłebie, a takze w sobote o 7 rano tez na cana+ sport.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 22:30
Podobało mi sie jak na poloni śpiewali
Po Huj Wy Gracie Jak Wy Ambicji Nie Macie .Niechce być złośliwy ale nasi zawodnicy też grają bez ambicji ...
A jak te mecze oglądasz to wbudzają w Tobie jeszcze jakieś emocje?Bo dla mnie nie jest to to samo co kilka lat temu-miło było popatrzeć jak biegają chociaż...Ale wiesz dla mnie POGOŃ to nie są piłkarze ja na Twardowskiego chodze już z uzależnienia-nie usiedziałbym w domu.A byle piłkarzyki,co sie sprzedają jak panienki na ulicy,to mnie nie obchodzą.A przykre to jest,że nic nie możemy w tym kierunku zrobić żeby było lepiej...Pogoń Forever
1000 % poparcia Oczko
DNO CHUJNI (niedługo to trzeba bedzie brać ze soba torebki do rzygania) szkoda pisać...
1000 % poparcia Oczko
DNO CHUJNI (niedługo to trzeba bedzie brać ze soba torebki do rzygania) szkoda pisać...
już bardziej mi się podobały mecze za Gondora, chociaż ciekawiej było. Pamietam dostawialiśmy 3:0 z Odrą i wtedy Kluzek zarąbął, wybuchła taka euforia jak byśmy Lige Mistrzow wygrali Co najważniejsze piłkarze się starali, ale trzeba przyznać, że umiejętności to im brakowało.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758512608 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.