Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
christoph
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8465 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 22:55

R0b3rt napisał:  
Tylko ze za czasow Panika, pewnie tego by nie wygrali

A swoja droga, co bys chcial zeby Portowcy w Lecznej grali bardziej ofensywnie? z druzyna ktora jest rewelacja sezonu, i mierzy w 4 miejsce (puchary) ?

Za Pietrzaka też tego nie wygrali...
Ja słyszałem, że Ptaki też mierzą w puchary...jeśli boją się Łęcznej to to mi starczy za komentarz...

szołn napisał:  
No bez przesady! Mecz był bardzo wyrównany, a w drugiej połowie mieliśmy lekką przewagę

Przewagę ? Ja słyszałem i czytałem, że w drugiej połowie Górnik nie schodził z połowy "Pogoni"...

Dziękuję :)
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 23:19

christoph napisał:  

szołn napisał:  
No bez przesady! Mecz był bardzo wyrównany, a w drugiej połowie mieliśmy lekką przewagę

Przewagę ? Ja słyszałem i czytałem, że w drugiej połowie Górnik nie schodził z połowy "Pogoni"...

A ja czytałem bardzo szczegółową relację live na stronie Górnika Łęczna - wynika z niej, że w drugiej połowie przeprowadzaliśmy groźniejsze akcje niż rywal, jeżeli nawet nie zakończone strzałami, to 3-krotnie w ostatniej chwili zatrzymane przez obrońców. I chyba o to chodzi, nieprawdaż? Za Panika zapewne oddalibyśmy jeden, może w porywach 2 uderzenia - bo kto miałby je oddawać, skoro boisko opuściliby Andradina i Grzelak, a w ich miejsce pojawiliby się Poledica i Adriano?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
christoph
Kibic
Na forum od 8465 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 23:31

Szołn napisał:  
...jeżeli nawet nie zakończone strzałami, to 3-krotnie w ostatniej chwili zatrzymane przez obrońców. I chyba o to chodzi, nieprawdaż?

Nieprawda, z tego co się orientuję to chodzi o bramki i chwała im za to, że potrafili ją strzelić i uratować ten punkt ale to nie zmienia mojej opinii...jest to jednak moje subiektywne odczucie i nikt nie musi się z nim zgadzać...

pzdr.

Dziękuję :)
Kula
Kibic
Na forum od 7704 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 23:42
ale kurwa sie ciesze ze zremisowalismy lepsze to niz porazka,edi pokazał sie z zajebistej strony strzelil dla Pogońi gola ciesze sie bardzo ale we wronkach mysle ze wygramy !! wybieram sie na ten mecz !! :] POZDRO

PS
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 00:30
cieszy remis:)wreszcie my wyrownalismy w koncowce:P wedlug roznych zrodel kibicow Pogoni ponad 50 a wedlug innych ok.100 razem z Legia,szacunek dla obecnych na tym meczu,szczegolnie ze kiepsko z polaczeniem po meczu.Dzisiaj Tyrajski z Warta przyjezdza:)

www.sectorshop.net
Pawel211
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 00:36
Ja tam jestem zadowolny z wyniku bo było blisko porażki a tak to dalej od 20.03.2005r. podajże jesteśmy niepokonanym zespołem i chwała zespołowi za to :P:P:P

LFS napisał:  
... ale we wronkach mysle ze wygramy !! wybieram sie na ten mecz !! :] POZDRO

Również planuje wyjazd na ten mecz i będzie to mój pierwszy wyjazd w kibicowskiej karierze i oby był w pełni udany ;););)

Jey - M
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 09:19
zasłużony remis chociaz łeczna miala przewage ale my bylismy oslabieni :teraz tylko czekac na emcz z wisła k. i z amica :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
fan57
Kibic
Na forum od 8063 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 09:49
Gratulacje dla pana Kaczmarka za 9-ęć meczów bez porażki jak i dla pana Pietrzaka za śmiałe posunięcie w kwestii Celebana i szczerość, wreszcie trener który wie co robi, nie owija w bawełne i nie ma podejścia kunktatorskiego.

Panie Pietrzak wielkie brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
barcish
Kibic
Na forum od 7802 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 09:53

Szołn napisał:  

christoph napisał:  

szołn napisał:  

A ja czytałem bardzo szczegółową relację live na stronie Górnika Łęczna - wynika z niej, że w drugiej połowie przeprowadzaliśmy groźniejsze akcje niż rywal, jeżeli nawet nie zakończone strzałami, to 3-krotnie w ostatniej chwili zatrzymane przez obrońców. I chyba o to chodzi, nieprawdaż? Za Panika zapewne oddalibyśmy jeden, może w porywach 2 uderzenia - bo kto miałby je oddawać, skoro boisko opuściliby Andradina i Grzelak, a w ich miejsce pojawiliby się Poledica i Adriano?

nie jestem pewien czy dobrze pamietam ale w 2 polowie spotkaia oddalismy ttylko jeden celny strzal na bramke gospodarzy, zakonczony zdobyciem bramki :) z tego tez co pamietam to jednemu z nawszych zawodnikow udalo sie wykopac pilke poza stadion...wiec z ta celnoscia nie było najlepiej ;)

POGOŃ SZCZECIN!
fan57
Kibic
Na forum od 8063 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 09:58

Szołn napisał:  

christoph napisał:  

szołn napisał:  

Przykro stwierdzać takie fakty ale niestety masz zajebistą racje, tylko czemu to się stało tak późno, ja uważam że Panik powinien odejść po pierwszych 5-ciu meczach ewentualnie powinien prowadzić rezerwy bo tylko do tego się nadaje!!!!!!!!!!!!1

Pozdro

Ostatnio edytowany przez: fan57, 15 maja 2005, 10:06 [1 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
-HL
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 11:01

Czarny85 napisał:  
cieszy remis:)wreszcie my wyrownalismy w koncowce:P wedlug roznych zrodel kibicow Pogoni ponad 50 a wedlug innych ok.100 razem z Legia,szacunek dla obecnych na tym meczu,szczegolnie ze kiepsko z polaczeniem po meczu.Dzisiaj Tyrajski z Warta przyjezdza:)

Na sektorze Pogoni 116 osob...

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
.
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 11:44

-HL napisał:  

konkret

.
Cinek
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 12:37

-HL napisał:  

...i rower :D

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
BTR
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 15:11

LFS napisał:  
...ale we wronkach mysle ze wygramy !! wybieram sie na ten mecz !!....

To pewnie wielki z ciebie LFSbuhaha...Dla twojej wiadomości LFS to nie wszyscy np.z 12 tylko pewna grupa osób aktywnie uczestniczących w wyjazdach itd. I dla LFS Wronki nie są powodem do dumy dzieciaczku,lepiej zmień nick:)

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
mał lady
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 15:36
a ja chciałam zwrócic uwagę na naszego obrońcę pawła magdonia.dla mnie gościu zrobił takie zajebuiste postepy,że szok.baniak nie dawał mu szansy a tu prosze,co mecz to lepszy.jak tak dalej pojdzie powołają go do repry razem z kazikiem,choć moim skromnym zdaniem magdoń prezentuje w tej chwili leposza forme od kazka.
pzdr

Nwankwo
Kibic
Na forum od 7478 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 15:48

^^Krzysiek napisał:  
z tego tez co pamietam to jednemu z nawszych zawodnikow udalo sie wykopac pilke poza stadion...wiec z ta celnoscia nie było najlepiej ;)

Tym zawodnikiem akurat był Edi :]

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
ZDR
Kibic
Na forum od 8275 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 16:16

fan57 napisał:  

Szołn napisał:  

christoph napisał:  

szołn napisał:  

Przykro stwierdzać takie fakty ale niestety masz zajebistą racje, tylko czemu to się stało tak późno, ja uważam że Panik powinien odejść po pierwszych 5-ciu meczach ewentualnie powinien prowadzić rezerwy bo tylko do tego się nadaje!!!!!!!!!!!!1
Pozdro

wes juz go zostaw ...

P.
Do końca!
Na forum od 8009 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 19:33
" Radość na trybunach, cisza w sektorze szczecińskich kibiców, którzy pojawili się w Łęcznej w ponad 100 osobowej grupie, aby dopingować swój zespół."

Ktorys z Was sie Chlopaki nie popisal...akurat po bramce wstapily w nas dodatkowe sily i NIEPRZERWALISMY nawet na sekunde piosenki spiewanej od dobrych kilkunastu minut...TRZEBA FAZOWAC :D:D:D...Do Boju MKS :D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7921 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 19:41

Patyk84 napisał:  
" Radość na trybunach, cisza w sektorze szczecińskich kibiców, którzy pojawili się w Łęcznej w ponad 100 osobowej grupie, aby dopingować swój zespół."

Ktorys z Was sie Chlopaki nie popisal...akurat po bramce wstapily w nas dodatkowe sily i NIEPRZERWALISMY nawet na sekunde piosenki spiewanej od dobrych kilkunastu minut...TRZEBA FAZOWAC :D:D:D...Do Boju MKS :D:D:D

cicho kolego Patyk - trzeba improwizować i manipulować opinią publiczną :]
nie bede juz psuł swoich artystycznych wizji z meczu na którym nie byłem hehe i nie widzialem
po prostu dalem upust swojej fantazji, ze moglo tak byc ;)

SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 20:11
Jakieś foty z wyjazdu macie?

Szczecińska albo żadna!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758523496 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005