A ja czytałem bardzo szczegółową relację live na stronie Górnika Łęczna - wynika z niej, że w drugiej połowie przeprowadzaliśmy groźniejsze akcje niż rywal, jeżeli nawet nie zakończone strzałami, to 3-krotnie w ostatniej chwili zatrzymane przez obrońców. I chyba o to chodzi, nieprawdaż? Za Panika zapewne oddalibyśmy jeden, może w porywach 2 uderzenia - bo kto miałby je oddawać, skoro boisko opuściliby Andradina i Grzelak, a w ich miejsce pojawiliby się Poledica i Adriano?
...jeżeli nawet nie zakończone strzałami, to 3-krotnie w ostatniej chwili zatrzymane przez obrońców. I chyba o to chodzi, nieprawdaż?
Nieprawda, z tego co się orientuję to chodzi o bramki i chwała im za to, że potrafili ją strzelić i uratować ten punkt ale to nie zmienia mojej opinii...jest to jednak moje subiektywne odczucie i nikt nie musi się z nim zgadzać...
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 23:42
ale kurwa sie ciesze ze zremisowalismy lepsze to niz porazka,edi pokazał sie z zajebistej strony strzelil dla Pogońi gola ciesze sie bardzo ale we wronkach mysle ze wygramy !! wybieram sie na ten mecz !! POZDRO
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 00:30
cieszy remiswreszcie my wyrownalismy w koncowce wedlug roznych zrodel kibicow Pogoni ponad 50 a wedlug innych ok.100 razem z Legia,szacunek dla obecnych na tym meczu,szczegolnie ze kiepsko z polaczeniem po meczu.Dzisiaj Tyrajski z Warta przyjezdza
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 00:36
Ja tam jestem zadowolny z wyniku bo było blisko porażki a tak to dalej od 20.03.2005r. podajże jesteśmy niepokonanym zespołem i chwała zespołowi za to
... ale we wronkach mysle ze wygramy !! wybieram sie na ten mecz !! POZDRO
Również planuje wyjazd na ten mecz i będzie to mój pierwszy wyjazd w kibicowskiej karierze i oby był w pełni udany
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 09:49
Gratulacje dla pana Kaczmarka za 9-ęć meczów bez porażki jak i dla pana Pietrzaka za śmiałe posunięcie w kwestii Celebana i szczerość, wreszcie trener który wie co robi, nie owija w bawełne i nie ma podejścia kunktatorskiego.
Panie Pietrzak wielkie brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No bez przesady! Mecz był bardzo wyrównany, a w drugiej połowie mieliśmy lekką przewagę
Przewagę ? Ja słyszałem i czytałem, że w drugiej połowie Górnik nie schodził z połowy "Pogoni"...
A ja czytałem bardzo szczegółową relację live na stronie Górnika Łęczna - wynika z niej, że w drugiej połowie przeprowadzaliśmy groźniejsze akcje niż rywal, jeżeli nawet nie zakończone strzałami, to 3-krotnie w ostatniej chwili zatrzymane przez obrońców. I chyba o to chodzi, nieprawdaż? Za Panika zapewne oddalibyśmy jeden, może w porywach 2 uderzenia - bo kto miałby je oddawać, skoro boisko opuściliby Andradina i Grzelak, a w ich miejsce pojawiliby się Poledica i Adriano?
nie jestem pewien czy dobrze pamietam ale w 2 polowie spotkaia oddalismy ttylko jeden celny strzal na bramke gospodarzy, zakonczony zdobyciem bramki z tego tez co pamietam to jednemu z nawszych zawodnikow udalo sie wykopac pilke poza stadion...wiec z ta celnoscia nie było najlepiej
No bez przesady! Mecz był bardzo wyrównany, a w drugiej połowie mieliśmy lekką przewagę
Przewagę ? Ja słyszałem i czytałem, że w drugiej połowie Górnik nie schodził z połowy "Pogoni"...
Przykro stwierdzać takie fakty ale niestety masz zajebistą racje, tylko czemu to się stało tak późno, ja uważam że Panik powinien odejść po pierwszych 5-ciu meczach ewentualnie powinien prowadzić rezerwy bo tylko do tego się nadaje!!!!!!!!!!!!1
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: fan57, 15 maja 2005, 10:06 [1 raz(y)]
cieszy remiswreszcie my wyrownalismy w koncowce wedlug roznych zrodel kibicow Pogoni ponad 50 a wedlug innych ok.100 razem z Legia,szacunek dla obecnych na tym meczu,szczegolnie ze kiepsko z polaczeniem po meczu.Dzisiaj Tyrajski z Warta przyjezdza
Na sektorze Pogoni 116 osob...
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
...ale we wronkach mysle ze wygramy !! wybieram sie na ten mecz !!....
To pewnie wielki z ciebie LFS...Dla twojej wiadomości LFS to nie wszyscy np.z 12 tylko pewna grupa osób aktywnie uczestniczących w wyjazdach itd. I dla LFS Wronki nie są powodem do dumy dzieciaczku,lepiej zmień nick
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 15:36
a ja chciałam zwrócic uwagę na naszego obrońcę pawła magdonia.dla mnie gościu zrobił takie zajebuiste postepy,że szok.baniak nie dawał mu szansy a tu prosze,co mecz to lepszy.jak tak dalej pojdzie powołają go do repry razem z kazikiem,choć moim skromnym zdaniem magdoń prezentuje w tej chwili leposza forme od kazka.
pzdr
Przykro stwierdzać takie fakty ale niestety masz zajebistą racje, tylko czemu to się stało tak późno, ja uważam że Panik powinien odejść po pierwszych 5-ciu meczach ewentualnie powinien prowadzić rezerwy bo tylko do tego się nadaje!!!!!!!!!!!!1
Pozdro
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 15/05/2005 19:33
" Radość na trybunach, cisza w sektorze szczecińskich kibiców, którzy pojawili się w Łęcznej w ponad 100 osobowej grupie, aby dopingować swój zespół."
Ktorys z Was sie Chlopaki nie popisal...akurat po bramce wstapily w nas dodatkowe sily i NIEPRZERWALISMY nawet na sekunde piosenki spiewanej od dobrych kilkunastu minut...TRZEBA FAZOWAC ...Do Boju MKS
" Radość na trybunach, cisza w sektorze szczecińskich kibiców, którzy pojawili się w Łęcznej w ponad 100 osobowej grupie, aby dopingować swój zespół."
Ktorys z Was sie Chlopaki nie popisal...akurat po bramce wstapily w nas dodatkowe sily i NIEPRZERWALISMY nawet na sekunde piosenki spiewanej od dobrych kilkunastu minut...TRZEBA FAZOWAC ...Do Boju MKS
cicho kolego Patyk - trzeba improwizować i manipulować opinią publiczną
nie bede juz psuł swoich artystycznych wizji z meczu na którym nie byłem hehe i nie widzialem
po prostu dalem upust swojej fantazji, ze moglo tak byc
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758523496 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.