Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PP: Pogoń - Wisła Kraków << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
nara
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7561 dni

**

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 11:18
No mecz mi sie bardzo podobal :) chyba najlepszy w tej rundzie ;] chcialbym aby grali tak caly czas :) i w lidze i w PP....co do Panika to dobre bylo Panik!Co?Dziekujemy....no bo Pogoń za jego kadencji nie przegrala meczy ale nie potrafila wygrac ze slabym GKS :|....co do dopingu...to brawo Patyk zajebiscie bylo :) oby tak dalej :] pozdro

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 11:21
zajebisty doping ale mam mala uwage. uwazam ze "Dzis zgodnym rytmem..." powinnisci spiewac nieco wolniej. to tyle.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Cinek
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 11:55

Luk2 napisał:  
zajebisty doping ale mam mala uwage. uwazam ze "Dzis zgodnym rytmem..." powinnisci spiewac nieco wolniej. to tyle.

duzo wolnie, tak samo jak Pogooooon Szczecinskaaaaaaaaaaaa,
o tym juz bylo mowione, niestety cos nie wychodzi, ale najwazniejsze, ze ludziom sie chce spiewac, co mozna bylo zobaczyc/uslyszec wczoraj...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 12:30
Tomasz Frankowski: "Za tydzień rewanż w Szczecinie " :D

MKS !
olo84
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 14:12

Luigi napisał:  
A tak apropo powtorki w telewizji to 2-3 razy liniowy nam przerwal akcje pokazujac spalone,ktorych jednak nie bylo....NIe mamy szczescia do sedziow i nigdy nie mielismy.Ostatnio nie krzywdzil nas marczyk z Wisla i sedziowal w maire obiektywnie....

Jednym z sedziow liniowych byl syn Michala Listkiewicza ;)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 14:28
Patyk: "A my swoje!" - "Lechia Gdańsk...!" :D

Szczecińska albo żadna!
Pit.
Kibic
Na forum od 7919 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 15:29
Po obejrzeniu na spokojnie całego meczu na video...:
Oceny (1-10):
Pesković 8 - Michalski 6, Julcimar 7, Magdoń 7, Matlak 6,5 - Parzy 6, Łabędzki 7, Kaźmierczak 6,5, Grzelak 8 - Edi 7,5, Milar 6,5

Trałka dał słabą zmiane.

Ogólnie zagrali dobrze, ambitnie. Czasem tylko za dużo miejsca zostawiali Żurawskiemu. Szkoda tej sytuacji Ediego z 76 minuty.

Ostatnio edytowany przez: Pit., 12 maja 2005, 15:37 [2 raz(y)]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 17:45
No to ja się wypowiem: extra meczyk... aż się chciało krzyczeć. Ostatni taki dobry mecz był... nie pamiętam kiedy, na pewno nie w tym roku. Jak wiele zależy od trenera w futbolu - jeszcze wczoraj trenerem był Panik i broniliśmy się z takimi drużynami jak Lech, Wisła P. czy... GKS :/ Pierwszy dzień trenerki Pietrzaka (szkoleniowiec przeciętny, nie można powiedzieć by był jakiś wybitny) i od razu grają jak z nut. Co to oznacza? Mamy dobry skład, a Panik nadaje się jednak TYLKO do trenowania dzieci... Nigdy więcej czeskiej szkoły na Twardowskiego! Mam nadzieje że Lićke też szybko wywalą bo tak słabej Wisły nie widziałem od jakiś 7 lat, grali to co my dotąd... po prostu czeska szkoła. Jeszcze moje oceny, wziąłem pod uwagę to że graliśmy z mistrzem Polski, co z tego że osłabionym lekko i z czeskim trenerem na ławce, ale mistrzem więc chłopakom należą się uznania (szczególnie jak pomyśle jakie katorgi dotąd musieliśmy przeżywać na stadionie):

Pesković 8 - Michalski 8, Magdoń 9, Julcimar 9, Matlak 8 - Parzy 8, Łabędzki 8, Kaźmierczak 9, Grzelak 9 - Milar 8, Edi 10!!!

Obrazek gif wstawiony na forum
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 18:21
Do Jay-J : a ta 9 dla Kazimierczaka to za co ? Chyba za jedno czy dwa długie i celne podania.O Pietrzaku nie powiedziłbym przecietny tylko solidny

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
portowiec87
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 19:38
Co do gry to bez watpienia najlepszy mecz tej wiosny. Jak niewiele trzeba było aby Pogon zagrała efektowniej, brak ściśle określonej taktyki i troche fantazji pilkarzy (która tepił Panik )
i odrazu sa efekty - remis to nie zwyciestwo ale patrzac w perspektywie rewanzu 0:0 nie jest złe
Doping jakiego dawno u nas nie było aby tak dalej. Dzieki !!!

Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 21:14

Marcello napisał:  
Do Jay-J : a ta 9 dla Kazimierczaka to za co ? Chyba za jedno czy dwa długie i celne podania.O Pietrzaku nie powiedziłbym przecietny tylko solidny

No może przesadziłem, ale 8,5 się należy za doskonałą grę w destrukcji, nie było dla niego piłek straconych.

Luigi
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 21:38

Jay-J napisał:  

Pesković 8 - Michalski 8, Magdoń 9, Julcimar 9, Matlak 8 - Parzy 8, Łabędzki 8, Kaźmierczak 9, Grzelak 9 - Milar 8, Edi 10!!!

Ja sie tylko przyczepie do 8-emek dla prawej strony Michalskiego i Parzego-dla mnie najslabsze ogniwa-byloby super gdybysmy tam mieli prawonoznego Grzelaka jeszcze jednego....niestety ta prawa strona to ligowa miernota znacznie odniegajaca poziomem od naszej lewej flanki...

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
skarbnik
Kibic
Na forum od 8336 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 21:42

Power napisał:  

Siorb, siorb...
Patyk moge autograf? :P

Obrazek jpg wstawiony na forum
Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 21:53

Jay-J napisał:  

Marcello napisał:  

No może przesadziłem, ale 8,5 się należy za doskonałą grę w destrukcji, nie było dla niego piłek straconych.

To my chyba na innym meczu byliśmy:D Jak dla mnie Kaźmierczak zagrał wczoraj bardzo słabo...i z meczu na mecz gra coraz cieniej. Co pozytywnego zaobserowoałam w meczu z oba Wisłami, że MIlar przestał się bezsensownie wywracać i machać łapkami:P Lepiej późno niż wcale...;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 22:14

Leszek napisał:  

Skarbnik napisał:  

Power napisał:  

Siorb, siorb...

ja też poprosze :D

Ja tesh chce. Za pare lat moze byc bezcenny. Swoja droga to Patyk nie przytlacza Cie ta popularnosc, wszyscy Cie znaja, pozdrawiaja...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Matek.
Kibic
Na forum od 8495 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 22:25
Pszczolek zapewne podoba mu sie ta popularnosc komu by sie nie podobalo:D ;) hehe a dla formalnosci rowniez pozdro dla ciebie Patyk:D

Ostatnio edytowany przez: Matek., 12 maja 2005, 22:46 [1 raz(y)]

Pogoń To My!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 13/05/2005 14:35

Luigi napisał:  

Ja sie tylko przyczepie do 8-emek dla prawej strony Michalskiego i Parzego-dla mnie najslabsze ogniwa-byloby super gdybysmy tam mieli prawonoznego Grzelaka jeszcze jednego....niestety ta prawa strona to ligowa miernota znacznie odniegajaca poziomem od naszej lewej flanki...

Całkem solidnie się zaprezentowali, na pewno jest to słabsza strona niż lewa, ale grali bardzo mądrze w parze z Michalskim widać że się znają dobrze...

paulinus napisał:  

To my chyba na innym meczu byliśmy:D Jak dla mnie Kaźmierczak zagrał wczoraj bardzo słabo...i z meczu na mecz gra coraz cieniej.

Chyba nie ;) Kazek był od brudnej robotyi swoją wykonał naprawdę dobrze, nieważne że był niewidoczny.

Czapla
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 13/05/2005 14:45
A kto to Patyk? W jakiej drużynie gra?

wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
maluch69
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 13/05/2005 14:50
Ogladam sobie meczyk Pogoni z Wisla, a tu nagle jakas sraj taśma leci obok mnie, patrze w bok a tam tatus z synkiem cale opakowanie tego przyniesli (chyba z 12 sztuk) <lol> czego to ludzie nie wymysla :P

miejsce na Twoja reklame.
Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 13/05/2005 14:53

Pszczółek napisał:  

Leszek napisał:  

Skarbnik napisał:  

Power napisał:  

Siorb, siorb...

ja też poprosze :D

Ja tesh chce. Za pare lat moze byc bezcenny. Swoja droga to Patyk nie przytlacza Cie ta popularnosc, wszyscy Cie znaja, pozdrawiaja...

o po chuj ta cala gadka wogole?

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758523478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005