Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kijevo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7751 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:51

Pogoniara napisał:  

Orło napisał:  

F G napisał:  
[cytat=Pogoniara]JAk ja żałuje, że nie byłam ;( Słyszałam śpiewy... :( Już byłam na stadionie :( Ale moja kolerzanka zażygała połowe sektora 12~! No to co musiałam ją odcholować! :(

No ja was 2 chyba widziełem przed meczem jak opuszczałyście sektor, ostro zapruta koleżanka:D:D:D: pić trzeba z umiarem ;)

Oj za ostro było... tylko żałuje, że taki mecz i atmosfere przegapiłam... Miłe zapachy szły z pod bębna...

buhehehe to wy mi wpadliscie pod nogi ?:D

mecz ciekawy, doping niezły choc moglo byc lepiej no i nowa flaga na płocie;)
ciekawy pomysl na odświerzanie starych piosenek wyszedl na dobre:)

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 8 maja 2005, 08:02 [1 raz(y)]

qba89
Kibic
Na forum od 7571 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 23:01

eJay napisał:  
Niestety, sprawdzily sie moje przewidywania co do stylu gry - kiepski jak nigdy dotąd. Zauwazcie, ze bramki zdobylismy po karnym i roznym. Zero kontruowania akcji, absolutnie zadnego zaangazowania. Na + wyroznili sie Kasprak, Grzelak i Peskovic. Kazek z Labedzkim moga sobie podac dlonie. Ich forma zostala gdzies w zeszlej rundzie bo teraz akurat klepią biedę. Panik na dodatek wpuszcza Batate, ktory forme zostawil rok temu:D On mysli, czy tylko stara sie przypodobac Ptakom?? Tralka sie marnuje...No i jeszcze kwestia Adriano. On chyba nie ma przyjaciela w druzynie bo dzisiaj nikt mu nie chcial pilki podac podczas rozgrzewki i cwiczyl sobie z jakims juniorem, daleko od druzyny.

hehe a ten junior to smieszny chlopak :P gadalem z nim po meczu :P brechtal z Adriano <lol2> ja nie moge nawet dżuniory brechtaja naszego mistra swiata :D

Cytat:  
Mecz był na wyskokim poziomie.Nareszcie Portowcy nie zawiedli.Nie podoba mi się zachowanie młodych kibiców na 12 przez 2 małolatów ktorzy zaczeli sie spychać i bić nie wybuchła wieksza bójka!!! Stadion dla kibiców !!!

to chyba o mnie :P wcale sie nie bilismy! on mnie popchnal, a ja jego. wielka bijatyka... :P

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8836 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 07/05/2005 23:05
niech reszta stadionu zacznie spiewac a nie bedzie krytykowac.
to juz jest przerazajace, wszyscy ludzie oprocz tych z 12 przychodza na stadion zjesc slonecznik.. nawet chlopcy do podawania pilek dlubia... ;) hehe

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Davido
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 07/05/2005 23:14
A Ja Powiem Jedno Wyjebany Nowy transparent...!!!!Poprostu pomysł 1 klasa...;) ogólnie było dobrze..a tą klientke zaprutą widziałem dobra agentka z deczka zajebana jak na swój wiek;)

POGOŃ TO MY
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 07/05/2005 23:20

Davido napisał:  
A Ja Powiem Jedno Wyjebany Nowy transparent...!!!!Poprostu pomysł 1 klasa...;) ogólnie było dobrze..a tą klientke zaprutą widziałem dobra agentka z deczka zajebana jak na swój wiek;)

Fana pierwsza klasa:D:D Co do tej zaprutej, to fajnie sie trzymala kolezanki:D:D:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Pogoniara
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 07/05/2005 23:20

kijevo napisał:  

Pogoniara napisał:  

Orło napisał:  

F G napisał:  
[cytat=Pogoniara]JAk ja żałuje, że nie byłam ;( Słyszałam śpiewy... :( Już byłam na stadionie :( Ale moja kolerzanka zażygała połowe sektora 12~! No to co musiałam ją odcholować! :(

No ja was 2 chyba widziełem przed meczem jak opuszczałyście sektor, ostro zapruta koleżanka:D:D:D: pić trzeba z umiarem ;)

Oj za ostro było... tylko żałuje, że taki mecz i atmosfere przegapiłam... Miłe zapachy szły z pod bębna...

buhehehe to wy mi wpadliscie pod nogi ?:D

mecz ciekawy, doping niezły choc moglo byc lepiej no i nowa sektorówka oraz flaga na płocie;)
ciekawy pomysl na odświerzanie starych piosenek wyszedl na dobre:)

Co gdzie i jak??? Ja sobie nie przypominam żebym sie wyje... tfu przewruciła... to moja kolerzanka sie przewracała na karzdym kroku...

Pogoniara
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 07/05/2005 23:23
Jutro zobaczymy jak przeżyła konfrontacje ze swoją starszą.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8036 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 07/05/2005 23:28
zdaj relacje na forum

a to jest flaga, żaden transparent :P

Z daleka nie będzie widać.
Davido
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 07/05/2005 23:41

Ziemiak napisał:  
zdaj relacje na forum

a to jest flaga, żaden transparent :P

NO To Flaga;) Pozdro dla tych którzy ją planowali!!!

POGOŃ TO MY
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 07/05/2005 23:51
styl zwyciestwa bardzo sl;aby. w 2 polowie oddalismy moze jeden celny strzal na bramke wierzchowskiego, niewypracowalismy sibue zadnej sytuacji bramkowej. karny dla Pogoni - fuks, gdyby nie obronca ktory skoczyl na Grzelaka. Powinnismy dziekowac Bogu za 3 pkt. Co do osoby Panika to slusznie mu podziekowalismy. Wpuszca na murawe przerelawana gwiazd ktora niczym niezablysla [czytaj Batata]. Dzieki za doping i zaangazowanie - tu pozdro dla Patyka ktory naprawde sie staral w rozkrecaniu tego dopingu, no i pozdro dla typow ze schodow za nowe wersje [czytaj przerobki ] piosenek Pogoni ;) ogolnie sektor 12 - duzy, wyjebany PLUS.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
sieyo
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 00:35
Właśnie obejrzałem skrót w Canal+.
Wyglądało to zupełnie przyzwoicie, na pochwały zasługują szczególnie Edi i Grzelak (nie tylko za bramki, ale głównie za aktywność w akcjach ofensywnych), Peskovic (świetna interwencja po główce Wasilewskiego, pewne obrony strzałów z dystansu ale i niepewne interwencje na przedpolu), no i Grzesiu Matlak za wybicie piłki z linii bramkowej w I połowie.
Czekam na wtorek i pełną relację.
Szkoda, że frekwencja podupadła; ale 6 tys. na tle innych meczów tej kolejki to i tak nieźle.
Ludzie!!! Chodźcie na mecze Portowców! Sam nie mogę, bo mieszkam ok. 300 km od Szczecina ale jak tylko jestem w Waszym mieście, wizyta na meczu jest obowiązkowa!
Pozdrowienia!!!
race

C' E' SOLO L' A.S. ROMA
77
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 08:40

Luk2 napisał:  
ogolnie sektor 12 - duzy, wyjebany PLUS.

Czy ten plus obejmuje zjarane krzesełka - szczególnie dużo ich jest na 13-tce?!

Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 08:57

Macieq napisał:  
niech reszta stadionu zacznie spiewac a nie bedzie krytykowac.
to juz jest przerazajace, wszyscy ludzie oprocz tych z 12 przychodza na stadion zjesc slonecznik.. nawet chlopcy do podawania pilek dlubia... ;) hehe

jak nigdy nie jem, tak teraz wszamałem chyba z pół paczki hihi
no ale coś ostatnio wysoka trybuna prezentuje zmienną formę (ze wskazaniem na zdecydowanie słabszą dyspozycję), co jakiś mecz można tylko wskazać tu i ówdzie pojedyncze wybryki (czytaj doping)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7707 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 09:27
zobaczcie jak Peskovic był szczesliwy ze miał wczoraj czyste konto :]
Obrazek jpg wstawiony na forum
oby się tak cieszył po meczu z Wisła K. i Łeczna :)

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Jarasija
Kibic
Na forum od 8655 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 09:56
Nie ma to jak pijane małolatki hihi jejejeje :D:D:D

m@riuszwie napisał:  

Luk2 napisał:  

Pewnie chciałeś sobie na nich posiedzieć co nie? :D a tu zobacz, ligany spaliły ci je, sztyt chamstwa hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 09:58
Zajebisty doping! Patyk oby tak dalej. Trzeba rozkręcić jakoś tych pikników z pod dachu itd. bo już nawet "Od Szczecina do Opola.." nie śpiewają... Proponuję z zebranej kasy na oprawy przeznaczyć trochę kasy na karteczki dla całego stadionu (niekoniecznie całego) o informacji, żeby stadion odżył churalnymi śpiewami jak przed laty... Pozdrawiam. Doping wielki +!

Szczecińska albo żadna!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 10:24
Połowa pierwszej połowy bardzo aktywna...od 28 minuty było już jednak to co zwykle....atakowala tylko Wisła. W drugiej połowie wyglądało to już trochę lepiej, przynajmniej nie siedzieliśmy cały czas na własnej połowie. Kaźmierczak kompletnie bez formy - bardzo dużo strat(jak dziecko we mgle), co do Łabędzkiego chłopak zupełnie nie ma siły..., Kasprak niby ok ale w porównaniu do zawodników Wisły bardzo wolny.Doping w pierwszej połowie ok, ładnie niesiony przez echo na stadionie:P

"CSWD" i to się nie zmieni....
ManU
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 10:52

Power napisał:  
Zajebisty doping! Patyk oby tak dalej. Trzeba rozkręcić jakoś tych pikników z pod dachu itd. bo już nawet "Od Szczecina do Opola.." nie śpiewają... Proponuję z zebranej kasy na oprawy przeznaczyć trochę kasy na karteczki dla całego stadionu (niekoniecznie całego) o informacji, żeby stadion odżył churalnymi śpiewami jak przed laty... Pozdrawiam. Doping wielki +!

Z tym dobrym dopingiem to troche przesadzacie niestety.....Troszke wiecej samokrytyki i ...ambicji qrde....Mamy potencjal by prowadzic jeden z najglosniejszych (sam mlyn) a moze nawet najglosniejszy doping w Polsce (gdyby przylaczyl sie caly stadion). A to co wczoraj bylo to bylo po prostu sredniactwo. Oczywiscie mala liczba kibicow powodowala ze szczegolnie na poczatku meczu ponioslo sie na stadionie to tak mile dla ucha echo :) ale byly to tylko sporadyczne przypadki. Po raz pierwszy od dawna nie siedzialem na mlynie, i powiem ze na duza trybuna gdzie siedzialem praktycznie ANI RAZU sie nie przylaczyla do spiwow - tak zle to chyba dawno nie bylo....A jako ze mlyn byl duzo mniejszy niz zazwyczaj to jasno wynika ze doping dobry byc nie mogl. Brawa dla tych co mimo wsztscy dopingowali - mi szczerze powiedziawszy wczoraj sie nie chcialo - ale raz na rok przerwe mozna chyba sobie zrobic ;).
A co do meczu to cieszy tylko zwyciestwo. W PP Polski wszystko moze sie zdarzyc. Swietna gra ostatnio Grzelaka. I duzy plus za nową fane - naprawde swietna :)

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Zieny
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 10:55
w pierwszej polowie nie grali nasi pilkarzer zle tak samo jak pierwsze 15 mniut 2 polowy pozniej bylo gorzej i niech ten Peskovic nie wychodzi do na przed pole bo bo mioja sie prwie z kazda pilka, doping dobry, a te biale kaski w tramwaju na potulicka to jaieis pojebane byly ich chyba w domu ciagle bija

Ostatnio edytowany przez: Zieny, 8 maja 2005, 11:04 [1 raz(y)]

Łobez zawsze z Pogonią
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 10:57

m@riuszwie napisał:  

Luk2 napisał:  

zawsze trzeba wliczyc jakies ryzyko w to co sie robi, wypadek przy pracy.

tak sie przejales tymi krzeselkami? to moze lepiej niewychodz z domu wogole bo wszedzie wokol szerzy sie chamstwo i chuligani co wszystko zdewastuja.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758528149 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005