Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8289 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 17:51
Po wczorajszym meczu mogę powiedzieć że dawno nie było tak beznadziejnego trenera w Pogoni jak Panik. Dobrze że już go nie ma...

Obrazek gif wstawiony na forum
proX
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 18:22
Teraz dobre by bylo zeby w najblizszym czasie dogadac sie z Wdowczykiem, ale odrazu powiedziec Pietrzakowi ze zespoł bedzie prowadził do konca sezonu a potem ponownie rezerwy nowy trener mogl by dokladnie przyjrzec sie piłkarza i by miał 2 miesiace do przodu od pierwszego lipca zostal by trenerem.

A K
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 23:14
Poczekamy...Zobaczymy Nie Ma Co oceniac Kogos po 1 meczu bo to jest bez sensu:)

PS!
DANI
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 13/05/2005 00:18
Choc w meczu pucharowym wg mnie Pogoń się nie wykazala. Pitrzeak powinien dać szanse od początku meczu Trałce, Ediego dać na pomoc i do ataku za Mialara, który jest bez formy bugaja, oraz od 1 minuty takrze batatę, może chłopak sie odblokuje.

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Co z Pietrzakiem po rundzie wiosennej ? - 13/05/2005 22:38
Jak myślicie co sie stanie z Pietrzakiem po rundzie ? czy władze klubu będą chcialy go zatrzymac czy poszukają nowego trenera...bez pracy na przykład jest Kasperczak (chociaż troche drogi) Wdowczyk (moim zdaniem najlepszy kandydant) i Engel ( chociaz najprawdopodobniej pójdzie do Legii) Ja najbardzie sie boje że ściągną jakiegoś trenera z Czech albo Ameryki...

crls
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Co z Pietrzakiem po rundzie wiosennej ? - 13/05/2005 22:47
podobny temat zwiazany z tym: kto, kiedy i dlaczego bedzie trenerem Pogoni juz istnieje i nie widze powodu zeby zakladac nowego... a odp. to mysle ze Pietrzak zostanie tylko do konca sezonu i znajda lepszego kandydata na to miejsce, chociaz to wszystko zalezy od wynikow, wiec nie ma co gdybac tak wczesnie

[MODERATOR: temat na ktory byla ta odp. zostal scalony z odpowiednim]

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 14/05/2005 11:53
Bohumil Páník w Wiśle Kraków?
W czerwcu w Wiśle Kraków pojawi się trener, który zostanie asystentem (równorzędnym z Tomaszem Kulawikiem) Wernera Lički.

Kandydatem numer jeden jest Bohumil Páník, który kilka dni temu rozstał się z Pogonią Szczecin. – Na pewno mu to zaproponuję – twierdzi Werner Lička.

Obaj Czesi doskonale się znają. Pracowali wspólnie w klubach: FK Zlín i FC Baník Ostrava. – Bohumil jest moim faworytem, doskonale pasuje do mojej wizji prowadzenia drużyny. Problem polega na tym, czy usatysfakcjonuje go funkcja asystenta – podkreśla Lička.

źródło: Przegląd Sportowy

Kto nie pije ten donosi....
RosSi
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 14/05/2005 14:39

muniek napisał:  
Bohumil Páník w Wiśle Kraków?
W czerwcu w Wiśle Kraków pojawi się trener, który zostanie asystentem (równorzędnym z Tomaszem Kulawikiem) Wernera Lički.

Kandydatem numer jeden jest Bohumil Páník, który kilka dni temu rozstał się z Pogonią Szczecin. – Na pewno mu to zaproponuję – twierdzi Werner Lička.

Obaj Czesi doskonale się znają. Pracowali wspólnie w klubach: FK Zlín i FC Baník Ostrava. – Bohumil jest moim faworytem, doskonale pasuje do mojej wizji prowadzenia drużyny. Problem polega na tym, czy usatysfakcjonuje go funkcja asystenta – podkreśla Lička.

źródło: Przegląd Sportowy

i bardzo dobrze by się stało

Szczypak
Kibic
Na forum od 7425 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 24/05/2005 23:11
Na razie jest dobrze , zobaczymy jak bedzie z upływem czasu

Szczypak coming .....
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 25/05/2005 16:47
Pietrza za Panika kto dokonuje takiej wymiany teraz Pogon wcale nie bedzie grala ani defensywnie ani ofensywnie

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7858 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 25/05/2005 16:48
Tylko Mariusz Kuras

Kibolski Kamień Pomorski
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7712 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 25/05/2005 22:26

Szczypak napisał:  
Na razie jest dobrze , zobaczymy jak bedzie z upływem czasu

jest dobrze? kolejny remis w fatalnym stylu. Wiesz wogule co piszesz??

Walczyć Pogoń Walczyc...
SamAxe
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 26/05/2005 09:55
zobacz ze on napisal to przed meczem

tribu
Kibic
Na forum od 7815 dni

*

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 26/05/2005 10:47
u nas by sie przydał ktos pokroju Kasperczaka czy nie wiem kogo kto by porzadnie opierdolił nasze gwiazdki zeby cos w koncu grac zaczely...

100% PD
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 26/05/2005 19:39
Muszę powiedzieć że jak byłem zaskoczony i mówiłem: jak oni nauczyli się grać w jeden dzień (mecz z Wisłą u nas), to teraz jestem jeszcze bardziej i nie wiem jak mogli się oduczyć. Skład się przecież nie zmienił... Pietrzak to taki Panik reaktywacja. Od przyszłego sezonu powinien być nowy, polski, uznany trener...

Obrazek gif wstawiony na forum
portowiec87
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 26/05/2005 23:14

Jay-J napisał:  
Skład się przecież nie zmienił... Pietrzak to taki Panik reaktywacja. Od przyszłego sezonu powinien być nowy, polski, uznany trener...

Zgadzam sie w 100% z tym że Pietrzak to taka" kopia" Panika ale tak na jego usprawiedliwienie trzeba dodać że przejął zespół w II części sezonu i nie mógł już za wiele zmienić np.braki kondycyjne. A co do nowego trenera to powinien to być Polak i przynajmniej z troche znanym nazwiskiem [ Kuras , Kaperczak , Wójcik , Wdowczyk ] jest w czym wybrać :D

Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Kto następnym trenerem - 14/06/2005 17:56
jak myslicie kto zostanie nowym trenerem Pogońi po 30.06 bo wtedy wygrasa kontrak Pietrzaka

[MODERATOR: Zgodnie z zapowiedzia, ze Pogon pisze sie z duzej litery otrzymujesz ostrzezenie

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 14/06/2005 19:44
o Wdowczyka pytaja sie niejedne kluby w extraklasie wiec Ptaki mogly by sie pospieszyc bo czas ucieka !!! ;>

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Kula
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 14/06/2005 23:04
Ptaki...dawajcie do Szczecina Wdowczyka i będze zajebiscie":)

PS
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 15/06/2005 07:06

kuLa napisał:  
Ptaki...dawajcie do Szczecina Wdowczyka i będze zajebiscie":)

Po Ch... Wdowczyk, Maarrrrrriusszzzzzzz Kuuuuuuraaaaaaaaasssssssss

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462173 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005