Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 18:22
Teraz dobre by bylo zeby w najblizszym czasie dogadac sie z Wdowczykiem, ale odrazu powiedziec Pietrzakowi ze zespoł bedzie prowadził do konca sezonu a potem ponownie rezerwy nowy trener mogl by dokladnie przyjrzec sie piłkarza i by miał 2 miesiace do przodu od pierwszego lipca zostal by trenerem.
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 13/05/2005 00:18
Choc w meczu pucharowym wg mnie Pogoń się nie wykazala. Pitrzeak powinien dać szanse od początku meczu Trałce, Ediego dać na pomoc i do ataku za Mialara, który jest bez formy bugaja, oraz od 1 minuty takrze batatę, może chłopak sie odblokuje.
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Co z Pietrzakiem po rundzie wiosennej ? - 13/05/2005 22:38
Jak myślicie co sie stanie z Pietrzakiem po rundzie ? czy władze klubu będą chcialy go zatrzymac czy poszukają nowego trenera...bez pracy na przykład jest Kasperczak (chociaż troche drogi) Wdowczyk (moim zdaniem najlepszy kandydant) i Engel ( chociaz najprawdopodobniej pójdzie do Legii) Ja najbardzie sie boje że ściągną jakiegoś trenera z Czech albo Ameryki...
Odp: Co z Pietrzakiem po rundzie wiosennej ? - 13/05/2005 22:47
podobny temat zwiazany z tym: kto, kiedy i dlaczego bedzie trenerem Pogoni juz istnieje i nie widze powodu zeby zakladac nowego... a odp. to mysle ze Pietrzak zostanie tylko do konca sezonu i znajda lepszego kandydata na to miejsce, chociaz to wszystko zalezy od wynikow, wiec nie ma co gdybac tak wczesnie
[MODERATOR: temat na ktory byla ta odp. zostal scalony z odpowiednim]
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Kandydatem numer jeden jest Bohumil Páník, który kilka dni temu rozstał się z Pogonią Szczecin. – Na pewno mu to zaproponuję – twierdzi Werner Lička.
Obaj Czesi doskonale się znają. Pracowali wspólnie w klubach: FK Zlín i FC Baník Ostrava. – Bohumil jest moim faworytem, doskonale pasuje do mojej wizji prowadzenia drużyny. Problem polega na tym, czy usatysfakcjonuje go funkcja asystenta – podkreśla Lička.
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 26/05/2005 19:39
Muszę powiedzieć że jak byłem zaskoczony i mówiłem: jak oni nauczyli się grać w jeden dzień (mecz z Wisłą u nas), to teraz jestem jeszcze bardziej i nie wiem jak mogli się oduczyć. Skład się przecież nie zmienił... Pietrzak to taki Panik reaktywacja. Od przyszłego sezonu powinien być nowy, polski, uznany trener...
Zgadzam sie w 100% z tym że Pietrzak to taka" kopia" Panika ale tak na jego usprawiedliwienie trzeba dodać że przejął zespół w II części sezonu i nie mógł już za wiele zmienić np.braki kondycyjne. A co do nowego trenera to powinien to być Polak i przynajmniej z troche znanym nazwiskiem [ Kuras , Kaperczak , Wójcik , Wdowczyk ] jest w czym wybrać
Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462173 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.