Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Na Wisle z białymi chusteczakami ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luigi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7427 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 06/05/2005 16:33

KulKaa napisał:  

F G napisał:  

BarcisH napisał:  
jak jest wypierdalaj po czesku ? :] (i moze ktos od razu poda po brazylijsku ;) )

Po brazylijsku?; o Chyba spales na lekcjach...:)

po czesku (spierdalaj skurwysynie) : Spierdietaj Skurwysjenie (tak sie czyta)
po brazylijsku (fuck you Xddd) : vai se vuda

Moze sie czepiam za bardzo,moze sie starzeje juz...ale jak zalaczasz sobie obrazek z papiezem to nie pisz przy tym spierdalaj skurwysynie w trzech jezykach,bo dla mnie to troche zalosne...

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
SamAxe
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 06/05/2005 16:38

Luigi napisał:  

KulKaa napisał:  

F G napisał:  

BarcisH napisał:  
jak jest wypierdalaj po czesku ? :] (i moze ktos od razu poda po brazylijsku ;) )

Po brazylijsku?; o Chyba spales na lekcjach...:)

po czesku (spierdalaj skurwysynie) : Spierdietaj Skurwysjenie (tak sie czyta)
po brazylijsku (fuck you Xddd) : vai se vuda

Moze sie czepiam za bardzo,moze sie starzeje juz...ale jak zalaczasz sobie obrazek z papiezem to nie pisz przy tym spierdalaj skurwysynie w trzech jezykach,bo dla mnie to troche zalosne...

Nie ma takiego języka ,jak brazylijski ...

Macias
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 06/05/2005 19:20
Mecz z Wisłą Płock już jutro, a więc bierzemy chusteczki i żegnamy Panika (ja jestem za :D ) ???

Baru
Kibic
Na forum od 7384 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 06/05/2005 21:04

Macias napisał:  
Mecz z Wisłą Płock już jutro, a więc bierzemy chusteczki i żegnamy Panika (ja jestem za :D ) ???

ja tez moze byc fajnie:D

Jeśli umiesz liczyć...licz na Pogoń..!
Nwankwo
Kibic
Na forum od 7347 dni

Odp: Na Wiśle z białymi chusteczkami ? - 06/05/2005 21:07
Zobaczymy jak Panik wykorzysta szanse daną przez Ptaków . Ale chusteczki w pogotowiu powinny być (prześcieradła także :) )

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
Szczeper
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 06/05/2005 21:21
super tak sie mowi mowi a przyjde na mecz i tylko ja bede mial chusteczke.

WSZYSCY BIERZEMY CHUSTECZKI NIE WIEM ILE KOSZTUJA ALE NA PEWNO SA TANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PANIK WYCZERPALES LIMIT, JA CHCE ZEBY POGON WYGRYWALA A NIE ZEBY GRALA POUKLADANIE, SCHEMATYCZNIE ITP. BZDETY

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
RosSi
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 06/05/2005 21:43
Ja mam katar, więc wezmę chusteczki.

barcish
Kibic
Na forum od 7671 dni

**

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 07/05/2005 02:16

kamil334 napisał:  

WSZYSCY BIERZEMY CHUSTECZKI NIE WIEM ILE KOSZTUJA ALE NA PEWNO SA TANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro Ty tak mowisz to nie ma wyjscia... trza wziać

POGOŃ SZCZECIN!
jaka24
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 07/05/2005 02:54
ludzie, Kibice Pogoni, jak chcecie jeszcze oglądać NASZ KOCHANY KLUB W Ekstraklasie, to działajmy. Wystarczy chusteczka higieniczna i won. i nie edzie to żadna dzieciniada.
Pozdro dla wszystkich prawdziwych kibiców MKS.
Flaga Pogoni

POGOŃ TO MY....
er_carlos
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 07/05/2005 08:35
widzę że tworzy się konkurencja dla MW :D, powstaje nowa grupa ultras odpowidzialna za chusteczki :D.

x-pack
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 07/05/2005 09:45

er_carlos napisał:  
widzę że tworzy się konkurencja dla MW :D, powstaje nowa grupa ultras odpowidzialna za chusteczki :D.

Młode Chusty Bin Laden ..............pozdro

Szczecińska albo Zadna
er_carlos
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 07/05/2005 14:52

X-PACK napisał:  

er_carlos napisał:  

Młode Chusty Bin Laden ..............pozdro

Ciekawe czy będzie Casting na członków "ugrupowania", ale myślę że dostać się do nich będzie niezmiernie ciężko :D. Zapewne swoich ziomków wcielą, w Polsce tak zawsze "Prywata" rządzi :D

Sadu
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 07/05/2005 15:10
"Myslal, ze pierdnie, a sie zesral.."
:]

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 07/05/2005 16:29
Chusteczki w kieszeni, czas isc na mecz ;) Tylko co jak będą grali porywającą piłkę i strzelali gola za golem? :D

Obrazek gif wstawiony na forum
RosSi
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 08/05/2005 14:25
ale było fajnie jak każdy machał tymi białymi chusteczkami:D na Wiśle powtórka akcji ? :D

Ostatnio edytowany przez: RosSi, 8 maja 2005, 15:19 [2 raz(y)]

stahu
Kibic
Na forum od 7917 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 10/05/2005 15:11
No w sumie to ciągle jestem nie zdecydowany, ważne że nie przegrywamy a to że wpadło pare remisów nie powinno być takie straszne, nie można zwalniać trenera po tak krótkim czasie bo nikt nie zrobi zespołu po nie całym roku pracy, trzeba dać mu czas bo wyniki ni są najgorsze ,, tym bardziej że i piłkarze są za tym by to on ich dalej trenował, nie jest może fachowcem z najwyższej pułki ale trzeba się cieszyć z tego co się ma (nie przegrywamy) bo znów zatrudniom kogoś typu Malura i co :P ?

ps proponuje wybrać polityke Man U (tam Ferguson trenuje ich już przez 26 lat i miał już tam złe i gorsze chwile ale umie zbudować zespół)

Jestem przeciw zwolnieniu Panika (no chyba że zatrudnią Mourinho Kasperczaka, ewenetualnie Wdowczyka, Engela)

Macias
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 10/05/2005 18:57

stahu napisał:  

stahu napisał:  
No to jak ? Żegnamy Panika na Wiśle Płock ? Myśle że gdyby udało się zorganizować taką akcje napewno przyśpieszyło by to tylko zwolnienie Panika a chłopaki wzieli by się do roboty, myśle że na temat nie za wcześnie bo jak byśmy się na to zdecydowali to lepiej wcześniej niż na ostatnią chwile

ps taka chusteczka to chyba nie za duży wydatek ? :P

No w sumie to ciągle jestem nie zdecydowany, ważne że nie przegrywamy a to że wpadło pare remisów nie powinno być takie straszne, nie można zwalniać trenera po tak krótkim czasie bo nikt nie zrobi zespołu po nie całym roku pracy, trzeba dać mu czas bo wyniki ni są najgorsze ,, tym bardziej że i piłkarze są za tym by to on ich dalej trenował, nie jest może fachowcem z najwyższej pułki ale trzeba się cieszyć z tego co się ma (nie przegrywamy) bo znów zatrudniom kogoś typu Malura i co ?

ps proponuje wybrać polityke Man U (tam Ferguson trenuje ich już przez 26 lat i miał już tam złe i gorsze chwile ale umie zbudować zespół)

Jestem przeciw zwolnieniu Panika (no chyba że zatrudnią Mourinho Kasperczaka, ewenetualnie Wdowczyka, Engela)

Ziomuś, weź ty się zdecyduj. Pierw zakładasz temat nt. jak najszybszego pozbycia się Panika, a potem twierdzisz, ze jest to zły pomysł lol Panik miał odejść i odszedł :D Breechtaam trochę, ale mimo wszystko Pozdro :P

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7252 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 31/10/2005 20:19
Może odświeżyć ten temat.Tylko Żegnamy Panika na Arce.Ja nie mam przekonania do Panika.Nie ma pomysłu na gre,nie umie nastawić drużyny do gry.Jest słabym trenerem.Wogóle nie ma pojęcia o piłce.Jeszce słaba gra i słabe wyniki Pogoni.Bieżemy białe chusteczki iiiiii PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!! :D :papapa:

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
bos_man
*uciszony
Na forum od 7381 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 31/10/2005 20:33
wiesz co? wez się uspokój!

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7790 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 31/10/2005 21:22

Berni_MKS napisał:  
Może odświeżyć ten temat.Tylko Żegnamy Panika na Arce.Ja nie mam przekonania do Panika.Nie ma pomysłu na gre,nie umie nastawić drużyny do gry.Jest słabym trenerem.Wogóle nie ma pojęcia o piłce.Jeszce słaba gra i słabe wyniki Pogoni.Bieżemy białe chusteczki iiiiii PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!! :D :papapa:

nastepnym razem jak wpiszesz sie w tak wazny temat proponuje przeczytac caly ten temat plus Panik za Pietrzaka - moze wtedy sie nie wpiszesz

poza tym dążąc twoim tokiem rozumowania co 3 mecze musieliby w Pogoni zmieniac trenera bo przegrali dwa razy z rzedu i wielki dramat sie zrobil, a jak wygrali za Panika dwa mecze na wyjezdzie to cisza totalna

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005