Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Wojtek S.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7667 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:07
Fajnie że śpiewało te 40 osob, ale reszta dalej gówno sobie z tego robi...

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Boberek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:10
dla mnie wszystko jest juz jasne jesli Panik nie potrafi pokonac u siebie najslabszej oprocz GKs Katowice Poloni Warszawa to po prostu Fuera Panik.....

naprawde w druzynie nie widac zadnego pomyslu na gre w kazdym meczu i wszystkie punkty ktore zdobywamy zawdzieczamy albo przypadkowi (Grociln ) albo dzieki slabszej postawy druzyny przeciwnej (Wisla).

do tego dochodza jeszcze zupelnie nie udane transfery(Kuchar , Adriano, Edi , Poledica) jedynie Dicecky i Peskovic prezentuja sie w miare solidnie.

jedyny pozytyw tego meczu to Grzelak ktory strzelil bramke, szarpal lewa strona i mial kilka dobrych interwencji w destrukcji

DO BOJU MKS!!!!! Dzialacze dzialacze - WSTYDZCIE SIE!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Much
Kibic
Na forum od 7556 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:14

Kusik napisał:  
Doping w 2 polowie niedobry?? Dla mnie ekstra. Spiewalo co prawda 30 osob ale bylo ekstra. Teraz naprawde mowic nie moge:P Wszyscy na gorze 12 brechtali ze mnie i kolesia nie wiem czemu :) Powiem tylko jedno: Do boju MKS! Niech wszyscy "zmecza" swoje pluca i pospiewaja jak dzis te 20 osob to wyjdzie ladny doping :) 1 sierpnia 2004 ilu bylo Legionistow?? Duzo. Wszyscy przez 15 minut spiewali Legiaaaaa Warszawaaaaa, wiec nie powinnismy byc gorsi :)

Ja tez bylem na samej gorze 12 i terz sie wydzieralem na maxa i jeszcze z 15 osob z mojego pola widzenia a reszta sie na nas tak dziwnie patrzyla nie wiem jak to okreslic.Jak by nie rozumieli gdzie sa i co sie dzieje.

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
sołtys
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:15
NAJWIEKSZA KURWA TEGO SPOTKANIA TO SEDZIA Z POZNANIA !!!

Gucio
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:18
Ważne,że zdobywamy punkty.Przecież na początku wiosny przegraliśmy z Górnikiem....
DO BOJU MKS :)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
jaka24
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:28
edi fredi jeszcze jak cię mogę, ale ustawienie drużyny przez Panika bez sensu

POGOŃ TO MY....
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:28
Za Panika Pogoń znika!!! (z ekstraklasy oczywiście)

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7700 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:29
Trzy pytanka:
1/Dlaczego gra Kuchar??? Że gra to i tak za dużo powiedziane. Ani odbioru piłki ani rozgrywania ani walki. Lepszy, waleczniejszy byłby Trałka.
2/Co się dzieję z Łabędzkim??? Dzisiaj jego gra to katastrofa.
3/Ile czasu i strat punktów potrzebuje Panik żeby nie zbierało się na wymioty obserwując bezładną, bezmyślną kopaninę naszych zawodników?

I bez przesady z tym sędzią. Był słaby, zagubiony ale nie wypaczył wyniku meczu. Zamiast zwalać winę na sędziego, popatrzmy co grają nasi. A grają totalny piach.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
spagetti
Kibic
Na forum od 8019 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:32
Przeciez oni nie potrafia grac inaczej jak dlugimi pilkami.Treneiro wylozyl im jedna taktyke i jej sie trzymaja.Ta taktyka jest dobra ale na wyjazdy lub na silne kluby,bo to jest taktyka defensywna.Jak zwykle 0 pil z klepy brak pomyslu na gre.Nie wiem czy Ptak zaczyna niedowidziec na 2 oko czy co mowiac ze to jest bardzo dobry trener.Nie chcem straszyc ale teraz bedzie tak wygladal kazdy mecz..Zieeeeew:D

Ps.ta taktyka jest praktycznie taka sama jaka Baniak przywiozl z Wloch czyli 1 napastnik.Ale nie mamy gwiazd w zespole zeby grac 1 napastnikiem .jUZ WOLAL BYM GRAC 3 niz 1 a mecze przynajmniej byly by ciekawsze

,,Vi är överallt,,- POGON
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:35
Z Czeskiej szkoły co wynika? Kiepskie mecze, zła taktyka. A przez kogo?? PRZEZ PANIKA

Trapen
Kibic
Na forum od 7501 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:38
oby na lechu nie zrobili tego co z Wisla i Polonia!

Znajac zycie tak zrobia!

Jak sie na pusta bramke nie trafia to sie tak ma!

"god save the quinn"

Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:49
Zeby tylko w Poznaniu nie probowal bronic "korzystnego" wyniku bo pojada nas w pizdu i juz sie nie podniesiemy.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Łabek
Kibic
Na forum od 7934 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:50

Matysh napisał:  
wlasnoe wrocilem z meczu :) chcialem powiedziec tylko to :
2)doping w drugiej polowie do dupy

Co Ty wogóle pierdolisz? :| dajemy, dajemy do końca... :D wogóle nie zauważyłem że sie mecz skończył :P "...marsz, marsz, marsz..."

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Pik Nik
Kibic
Na forum od 7547 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:04
Co tu dużo mówić, taktycznie Panik popełnia błąd za błędem... W momencie kiedy idzie atak za atakiem, Polonia już na kolanach, ten każe się cofnąć i grać na kontry góra dwoma zawodnikami, zupełnie jakby się przestraszył. Do tego czekanie ze zmianami, bo na zmiany muszą wejść Batata (bo Ptaki każą) i Poledica (bo to ulubieniec treneirra)...
Oceny
Oklaski: Grzelak (dlaczego nie ma brata bliźniaka? ;) ), Edi
Na plus: Julcimar,
Średnio na jeża: Peskovic, Magdoń, Michalski, Divecky
Na minus: Kuchar, Bugaj, Matlak
Piach: Łabędzki, Parzy

Cinek
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:07
wie ktos moze jaka piosenka leciala w momencie kiedy pilkarzyki wybiegali na rozgrzewke??
pamietam, ze miala w tekscie slowo "Berlin" :D

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Pawel211
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:13
Mecz ogólnie bardzo słaby. Doping ogólnie nienajgorszy ale te DO boju marsza po 15 minutach zaczeło się robić nudne zwłaszcza że piłakrze zaczeli tak grać że zamiast biegći walczyć tylko maszerowali se po tym boisku można było zagrząć ich następnymi piosenkami a nie od 65 do 93 cały czas Do boju MKS...
Robi się coraz ciężej w tabeli ;/ Teraz w środe wygrana z kolejorzem albo strata znowu w 85 minucie bramki (oby nie)

Czy wygrywasz, czy nie...

Łabek
Kibic
Na forum od 7934 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:19

Pawel18 napisał:  
Doping ogólnie nienajgorszy ale te DO boju marsza po 15 minutach zaczeło się robić nudne

Sam jesteś nudny!!! :]

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Boberek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:23

Harlem napisał:  
wie ktos moze jaka piosenka leciala w momencie kiedy pilkarzyki wybiegali na rozgrzewke??
pamietam, ze miala w tekscie slowo "Berlin" :D

moze "from paris to berlin " Eternal

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7671 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:27
Much widziales takiego gościa młodego w okularach?? Stał obok takiego jakby metala??

Obrazek jpg wstawiony na forum
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:34

Pawel18 napisał:  
od 65 do 93 cały czas Do boju MKS...

Czy wygrywasz, czy nie...

Jakbyś nie zauważył śpiewaliśmy od bodajże 49 minuty do 94. I po meczu została jeszcze mała grupka i śpiewaliśmy jeszcze trochę. Później idąc na tramwaj też śpiewałem na osiedlu też, wszędzie to śpiewałem i nie tylko JA!!!:):)

:D Pozdro dla śpiewających:D:D:D

Do boju MKS...:D:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758533196 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005