Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
naprawde w druzynie nie widac zadnego pomyslu na gre w kazdym meczu i wszystkie punkty ktore zdobywamy zawdzieczamy albo przypadkowi (Grociln ) albo dzieki slabszej postawy druzyny przeciwnej (Wisla).
do tego dochodza jeszcze zupelnie nie udane transfery(Kuchar , Adriano, Edi , Poledica) jedynie Dicecky i Peskovic prezentuja sie w miare solidnie.
jedyny pozytyw tego meczu to Grzelak ktory strzelil bramke, szarpal lewa strona i mial kilka dobrych interwencji w destrukcji
DO BOJU MKS!!!!! Dzialacze dzialacze - WSTYDZCIE SIE!
Ja tez bylem na samej gorze 12 i terz sie wydzieralem na maxa i jeszcze z 15 osob z mojego pola widzenia a reszta sie na nas tak dziwnie patrzyla nie wiem jak to okreslic.Jak by nie rozumieli gdzie sa i co sie dzieje.
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:29
Trzy pytanka:
1/Dlaczego gra Kuchar Że gra to i tak za dużo powiedziane. Ani odbioru piłki ani rozgrywania ani walki. Lepszy, waleczniejszy byłby Trałka.
2/Co się dzieję z Łabędzkim Dzisiaj jego gra to katastrofa.
3/Ile czasu i strat punktów potrzebuje Panik żeby nie zbierało się na wymioty obserwując bezładną, bezmyślną kopaninę naszych zawodników?
I bez przesady z tym sędzią. Był słaby, zagubiony ale nie wypaczył wyniku meczu. Zamiast zwalać winę na sędziego, popatrzmy co grają nasi. A grają totalny piach.
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:32
Przeciez oni nie potrafia grac inaczej jak dlugimi pilkami.Treneiro wylozyl im jedna taktyke i jej sie trzymaja.Ta taktyka jest dobra ale na wyjazdy lub na silne kluby,bo to jest taktyka defensywna.Jak zwykle 0 pil z klepy brak pomyslu na gre.Nie wiem czy Ptak zaczyna niedowidziec na 2 oko czy co mowiac ze to jest bardzo dobry trener.Nie chcem straszyc ale teraz bedzie tak wygladal kazdy mecz..Zieeeeew
Ps.ta taktyka jest praktycznie taka sama jaka Baniak przywiozl z Wloch czyli 1 napastnik.Ale nie mamy gwiazd w zespole zeby grac 1 napastnikiem .jUZ WOLAL BYM GRAC 3 niz 1 a mecze przynajmniej byly by ciekawsze
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:04
Co tu dużo mówić, taktycznie Panik popełnia błąd za błędem... W momencie kiedy idzie atak za atakiem, Polonia już na kolanach, ten każe się cofnąć i grać na kontry góra dwoma zawodnikami, zupełnie jakby się przestraszył. Do tego czekanie ze zmianami, bo na zmiany muszą wejść Batata (bo Ptaki każą) i Poledica (bo to ulubieniec treneirra)...
Oceny
Oklaski: Grzelak (dlaczego nie ma brata bliźniaka? ), Edi
Na plus: Julcimar,
Średnio na jeża: Peskovic, Magdoń, Michalski, Divecky
Na minus: Kuchar, Bugaj, Matlak
Piach: Łabędzki, Parzy
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:13
Mecz ogólnie bardzo słaby. Doping ogólnie nienajgorszy ale te DO boju marsza po 15 minutach zaczeło się robić nudne zwłaszcza że piłakrze zaczeli tak grać że zamiast biegći walczyć tylko maszerowali se po tym boisku można było zagrząć ich następnymi piosenkami a nie od 65 do 93 cały czas Do boju MKS...
Robi się coraz ciężej w tabeli ;/ Teraz w środe wygrana z kolejorzem albo strata znowu w 85 minucie bramki (oby nie)
Jakbyś nie zauważył śpiewaliśmy od bodajże 49 minuty do 94. I po meczu została jeszcze mała grupka i śpiewaliśmy jeszcze trochę. Później idąc na tramwaj też śpiewałem na osiedlu też, wszędzie to śpiewałem i nie tylko JA!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758533196 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.