Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 17/04/2005 19:27
a ode mnie
PZPN PZPN jebać, jebać PZPN !
komentatorzy tez ostro najebane maja w canal +
Pogoń grała swoje, konsekwentnie - to u Wisly dalo sie zauwazyc chaos, nie grali slabo tylko my dobrze.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 17/04/2005 19:42
Brawo Portowcy wygrana byla blisko ale coz dobrze grali i nalezy sie cieszyc z remisu,a komentatorzy z canal + to jakies pedaly bo ciagle gadali ze Wisla ma slaby dzien albo cos innego a jak byla koncowka to gadali ze Wisla strzeli ze Wisla tam to i owanto i wykrakali za barzdzo streonniczy byli,ale wiadomo to mistrz Polski ale Polonie pojedziemy!!!!
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 17/04/2005 19:47
No nie powiem ze zagrali dobrze, szczegolnie w 1 polowie niepozwalali Wisle na zbyt duzo a i w ataku radzili sobie, hm nie dobrze ale powiedzmy przecietnie. Szkoda straconej bramki w ostatnich minutach bo bylaby sensacja na calego.
Sedzia straszny, i reka przy bramce i z dupy obydwie czerwone kartki.
Najlepszy na boisku Michalski - czyscil wszystko, bardzo dobry mecz tego pilkarza
Solidna defensywa , naszczęście pozbawiona jakiś rażących kiksów. Najsłabszy na boisku był... sędzia ale do tego w polskiej lidze zdąrzyłem sie przyzwyczaić.
Jest sukces ale pozostaje też jakiś niedosyt że mogło być zwycięstwo...
Mimo to brawa dla drużyny która poprostu nie przestraszyła sie Wisły i pokazała charakter No i też dla Panika który solidnie poukładał defensywe.
PS: troche trudno mi zrozumieć jak mogliśmy przegrać z taką cieniutką Legią która dostaje u siebie baty od Odry...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 17/04/2005 20:00
Nie widziałem meczu na C+, ale z tego co piszecie wynika że zagraliśmy nawet całkiem dobrze Zostaje troche niedosytu co do wyniku, ale równie dobrze Wisła mogła tego gola strzelić np. w 70 minucie.
Ten punkt jest bardzo potrzebny, cały dół tabeli oprócz GKSu, wygrał swoje mecze.
Czy ta czerwona (a raczej dwie żółte) eliminuje Divecky`ego z meczu z Polonią?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 17/04/2005 20:05
Pozostaje niedosyt, ale patrząc na remis, nie jest to zły wynik, przed meczem za żadne pięniądze nie obstawiłbym remisu, a co dopiero wygranej(ta była bardzio blisko, ale cóż.. ehh), powiem tylko że, był to 3 remis Wisły u siebie(Amika i Cracovia także zremisowały, ale to my byliśmy najbliżej do zwycięstwa). Pierwsza bramka, bardzo duża zasługa Matlaka, Milar troche fartownie przeszedł obrońce ale kto to bęzie pamiętał Druga bramka prawidłowo nieuznana. Bramka dla Wiśły no cóż, Franek to Franek, pokazał swoją klasę, dobrze bronił Pesković. Ostatnie 20 minut to "obrona częstochowy", raz poszła kontra i nie wiem kto tak zagrał ale poprostu puścił piłkę po linii i zaczął wracać.
Zmiany dziwne, zabrakło mi Bugaja który by nie odstawiał nogi
Trzeba cieszyć sie z remisu i tyle, lepszy 1 pkt niż 0
gwiazdeczka znowu sie sfoszyla na caly Bozy swiat, ze musi opuscic boisko.
Julcimar go ogarnal, ale i tak dostal zolta za zbyt wolne zejscie z boiska.
Jeszcze te jego rzucanie opaskami (ale juz nie koszulka jak w Wodzislawiu), geniusz z dupy wyjety.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 17/04/2005 20:22
Przed meczem remis brałbym w ciemno. Po cichu wierzyłem, że nie przegramy, a może nawet wygramy. Dobra pierwsza połowa, ale chłopaki mocno biegali i na końcówkę nie starczyło sił. Bardzo mądrze bronili. W sumie to nie wiem dlaczego Divecky dostał drugą żółtą. Sądzia do d.py. Druga bramka prawidłowo nie uznana, a szkoda, że w tym przypadku sądziowie zachowali się poprawnie.
Ciekawe czy chłopaki ze Szczecina przeżyli ten wyjazd, ale chyba tak. Szacunek dla Wisły za to, że dotrzymała słowa.
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 17/04/2005 20:30
1 punkt z Wisła na ich terenie to mazenie wiekszosci jak nie wszystkich druzyn z naszej ekstraklasy. Nam jednak pozostaje niedosyt bo zwyciestwo bylo w zasiegu reki. Ale i tak wielkie brawa dla grajków za walke i za to ze sie Wisly nie przestraszyli.
PS.Zachowanie Milara gdy schodzil z boiska ponizej krytyki. Takie cos tylko psuje atmosfere w druzynie.
A ja tak tylko w kwestii formalnej... Milar: WYPIER****J!!! (patrz: zejscie z boiska).
A co, znowu coś nawywijał?
gwiazdeczka znowu sie sfoszyla na caly Bozy swiat, ze musi opuscic boisko.
Julcimar go ogarnal, ale i tak dostal zolta za zbyt wolne zejscie z boiska.
Jeszcze te jego rzucanie opaskami (ale juz nie koszulka jak w Wodzislawiu), geniusz z dupy wyjety.
nie zgodze sie z Tobą... Milar schodził specialnie wolno bo grali na czas jak było widać.. a rzucił opaską bo dostał żółtą kartke... i wydaje mi sie ze sedzia zrobil to tak szybko ze Milar nawet jakby chcial biec to by nie zdązył
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758539939 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.