Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
korps
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7467 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 - 13/04/2005 23:32

^Bartek napisał:  
wogole o czym Wy tutaj zygacie?
nie podoba sie bluzganie? zostan w domku wlacz "MUTE" w tv i ogladaj albo przychodz w stoperach na mecze. wogole z dupy te Wasze niektore komentarze.

A moze to ty zostań w domu jak masz ochote pobluzgac. Ja chce obejrzec mecz w spokoju bez słuchania twoich wypocin na temat Lechii

NIE DLA IDIOTÓW NA 12
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 - 13/04/2005 23:41

korps napisał:  

^Bartek napisał:  
wogole o czym Wy tutaj zygacie?
nie podoba sie bluzganie? zostan w domku wlacz "MUTE" w tv i ogladaj albo przychodz w stoperach na mecze. wogole z dupy te Wasze niektore komentarze.

A moze to ty zostań w domu jak masz ochote pobluzgac. Ja chce obejrzec mecz w spokoju bez słuchania twoich wypocin na temat Lechii

A kocyk,slonecznik,8 kielbasek i trabke wzieles?chciec to nieznaczy moc:P

www.sectorshop.net
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 - 13/04/2005 23:44

PoGoDnO napisał:  

Luk2 napisał:  
Ojciec Święty to wielki człowiek ale nie przesadzajmy z tą miloscia.

Przepasając jedną z flag kirem, chyba o tej "Miłości" chcieliśmy zaświadczyć. Pozdrawiam

chodzilo mi o milosc miedzyklubowa, a przepasane bylo tylko godlo Polski na znak zaloby. pozdro.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
BTR
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 - 13/04/2005 23:49

S.S. napisał:  

Bator napisał:  
Wkurwia mnie to głupie lamentowanie na temat Papieża i dzisiejszego zachowania na 12.Oddanie hołdu Ojcu Świętemu nie oznacza że nagle będziemy idealnymi ludzmi,że nagle wszystko się zmieni,że będziemy czyści jak łza.To nie była deklaracja zmiany na lepsze(a tym bardziej deklaracja jakiegoś śmiesznego pojednania) tylko wyraz szacunku,podziwu dla dokonań i dla osoby Jana Pawła II.

po co sie meczyc latwiej nadal byc oszolomem, szkoda ze stadion nie zgotowal 12-stce glosnego WYPIERDALAC!!!! a juz najbardziej zenujace bylo widoczne zadowolenie panow/dzieci z 12 jak stadion negatywnie reagowal na bluzgi, to byla radosc ze zwrocili na siebie uwage?? jakos...

Jestem dumny z tego jaki jestem,nie wiesz o mnie nic a nazywasz mnie oszołomem.Zresztą reszta twego wpisu też jest śmieszna i żałosna...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
PKU !
Kibic
Na forum od 7544 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 - 13/04/2005 23:51
pikniki się burzą...:D może Założą swój własny ośrodek dopingu na stadionie a śpiewac będą "barke", odmawiac różaniec i zrobią sobie ołtarzyk a jak przyjadą kibice z innej drużyny zaprosza ich do wspólnego piknikiu... Ludzie uspokójcie się bo to jest bez sensu... jak nie chcecie słuchac bluzgów to nie przychodżcie na mecze...!! P.S sorry ze tak najechałem na kościół ale stadion to nie świątynia gdzie trzeba iść siedzieć z złączonymi rączkami i zaklejonymi ustami... takie jest moje zdanie i oczywiście nie mam nic przeciwko modleniu się odmawiania różańców ale nie na stadionie... pozdro dla pikników:]

PKU !
Pogodno Fan
Kibic
Na forum od 7662 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 - 13/04/2005 23:53

Luk2 napisał:  
chodzilo mi o milosc miedzyklubowa, a przepasane bylo tylko godlo Polski na znak zaloby. pozdro.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale na dzisiejszym meczu jedna z flag również była przepasana. Widocznie niektórzy różnie postrzegają "Żałobę".

"Wierni Po Porażce, Dumni Po Zwycięstwie"
Davido
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 13/04/2005 23:57

S.S. napisał:  

Bator napisał:  
Wkurwia mnie to głupie lamentowanie na temat Papieża i dzisiejszego zachowania na 12.Oddanie hołdu Ojcu Świętemu nie oznacza że nagle będziemy idealnymi ludzmi,że nagle wszystko się zmieni,że będziemy czyści jak łza.To nie była deklaracja zmiany na lepsze(a tym bardziej deklaracja jakiegoś śmiesznego pojednania) tylko wyraz szacunku,podziwu dla dokonań i dla osoby Jana Pawła II.

po co sie meczyc latwiej nadal byc oszolomem, szkoda ze stadion nie zgotowal 12-stce glosnego WYPIERDALAC!!!! a juz najbardziej zenujace bylo widoczne zadowolenie panow/dzieci z 12 jak stadion negatywnie reagowal na bluzgi, to byla radosc ze zwrocili na siebie uwage?? jakos...

Dureń..Ale Pozdro...;)

POGOŃ TO MY
dav6id
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 00:01

Czyzu napisał:  
pikniki się burzą...:D może Założą swój własny ośrodek dopingu na stadionie a śpiewac będą "barke", odmawiac różaniec i zrobią sobie ołtarzyk a jak przyjadą kibice z innej drużyny zaprosza ich do wspólnego piknikiu... Ludzie uspokójcie się bo to jest bez sensu... jak nie chcecie słuchac bluzgów to nie przychodżcie na mecze...!! P.S sorry ze tak najechałem na kościół ale stadion to nie świątynia gdzie trzeba iść siedzieć z złączonymi rączkami i zaklejonymi ustami... takie jest moje zdanie i oczywiście nie mam nic przeciwko modleniu się odmawiania różańców ale nie na stadionie... pozdro dla pikników:]

Popieram..Przychodzisz na stadion zeby podlubac slonecznik i poplotkowac o "M jak milosc" czy zeby wspierac druzyne???

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 00:06
jak kurwa wszyscy sa tacy madrzy to zapraszamy na beben do rozkrecania dopingu, ciekawe czy ktos jeszcze bedzie mial cos do powiedzenia.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Davido
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 00:10

Luk2 napisał:  
jak kurwa wszyscy sa tacy madrzy to zapraszamy na beben do rozkrecania dopingu, ciekawe czy ktos jeszcze bedzie mial cos do powiedzenia.

Rozumiem twój Gniew;) Ale spokojnie Chuj z Nimi;)Pozdro...

POGOŃ TO MY
qbajag
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 00:47

dav6id napisał:  

Czyzu napisał:  

Popieram..Przychodzisz na stadion zeby podlubac slonecznik i poplotkowac o "M jak milosc" czy zeby wspierac druzyne???

Od kiedy bluzganie na Lechię jest wspomaganiem Pogonii?
Jak chcesz na Nich pobluzgać to jedź do Gdańska i stań na rynku.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
TymoN
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 00:47
Niech pikniki przekrzyczą bluzgi lecące z 12!! Ale nie!! Najlepiej po meczu wejść na stronke i pokazać jakim to się jest kurwa zbulwersowanym. To po co oni przychodzą na te mecze? Po to żeby poczuć atmosfere?? To może niech sami ruszą czasami dupy z miejsc i pomogą ją stworzyć co??

spagetti
Kibic
Na forum od 8019 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 01:21
Nie no widze ze polowa to juz wielcy kumaci?.Tymon ty juz pewnie na kazdym wyjezdzie jestes?.Luk2 ciebie tez to sie tyczy i wpisy typu,,przyjdz pod beben i powiedz..,, to mowisz chyba w kogos imieniu nie?no bo chyba nie Ciebie tam znajde wsrod tych co tam powinni byc..

No ale pozdro dla tych ktorzy mysla ze sie wybija na forum przez to iz styraja ,,piknikow,,ktorzy wyrazili swoje niezadowolenie:)

Ps.Nierozumiem tych ludzi ktorzy wypowiadaja sie za duzo a tak naprawde nie powinni miec do powiedzenia nic..Chodzi mi o nowe osoby na forum czy to na meczach ktore wpisuja sie za wiekszoscia a w ten sposob chca chyba zablysnac i pokazac sie z dobrej strony..

Ostatnio edytowany przez: spagetti, 14 kwietnia 2005, 01:27 [1 raz(y)]

,,Vi är överallt,,- POGON
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 07:58

spagetti napisał:  
Nie no widze ze polowa to juz wielcy kumaci?.Tymon ty juz pewnie na kazdym wyjezdzie jestes?.Luk2 ciebie tez to sie tyczy i wpisy typu,,przyjdz pod beben i powiedz..,, to mowisz chyba w kogos imieniu nie?no bo chyba nie Ciebie tam znajde wsrod tych co tam powinni byc..

No ale pozdro dla tych ktorzy mysla ze sie wybija na forum przez to iz styraja ,,piknikow,,ktorzy wyrazili swoje niezadowolenie:)

Ps.Nierozumiem tych ludzi ktorzy wypowiadaja sie za duzo a tak naprawde nie powinni miec do powiedzenia nic..Chodzi mi o nowe osoby na forum czy to na meczach ktore wpisuja sie za wiekszoscia a w ten sposob chca chyba zablysnac i pokazac sie z dobrej strony..

akurat ja uczestnicze aktywnie w dopingu, jestem tam gdzie mam byc i niewpierdalalm slonecznika. Nie znasz mnie wiec nie pisz o mnie zadnych bzdur, dotarlo. Aha i jeszcze rada, nie placz...

ARO
Kibic
Na forum od 7856 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 09:41
Na tym meczu niemal się upewniłem, że tak jak Klub zapomniał o Trybunach - Ludzie co ten Klub wspierają biletem i nie tylko, to co niektórzy z tych Trybun zapomnieli o tym że ten Klub to także coś więcej niż dwa/jeden sektor. Panowie zapomnieliście o tym aby być szanowanym trzeba szanować innych a już w szczególności samych siebie. Lechia - znana historia, tylko po co komu to było ? Pogoń to My - jako hasło nie oznacza zmonopolizowania sobie pewnych ważnych spraw. Od razu wyprzedzę komentarze - nie jestem piknikiem, ale jetem także trakim samym człowiekiem jak Wy, któremu zależy na dobru Klubu tak samo jako wam z osobna. Tylko chciałbym wam powiedzieć, że nie tędy droga...

ted
Kibic
Na forum od 8737 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 09:55

ARO napisał:  
Na tym meczu niemal się upewniłem, że tak jak Klub zapomniał o Trybunach - Ludzie co ten Klub wspierają biletem i nie tylko, to co niektórzy z tych Trybun zapomnieli o tym że ten Klub to także coś więcej niż dwa/jeden sektor. Panowie zapomnieliście o tym aby być szanowanym trzeba szanować innych a już w szczególności samych siebie. Lechia - znana historia, tylko po co komu to było ? Pogoń to My - jako hasło nie oznacza zmonopolizowania sobie pewnych ważnych spraw. Od razu wyprzedzę komentarze - nie jestem piknikiem, ale jetem także trakim samym człowiekiem jak Wy, któremu zależy na dobru Klubu tak samo jako wam z osobna. Tylko chciałbym wam powiedzieć, że nie tędy droga...

Amen

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 09:56
Ten mecz można podsumować jednym słowem - ŻENADA!!

"CSWD" i to się nie zmieni....
Pazur
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 10:23

paulinus napisał:  
Ten mecz można podsumować jednym słowem - ŻENADA!!

Zgadzam sie w pełni. Kiedy w końcu przestaną grać taką padline?

spagetti
Kibic
Na forum od 8019 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 10:30

Luk2 napisał:  

spagetti napisał:  

akurat ja uczestnicze aktywnie w dopingu, jestem tam gdzie mam byc i niewpierdalalm slonecznika. Nie znasz mnie wiec nie pisz o mnie zadnych bzdur, dotarlo. Aha i jeszcze rada, nie placz...

A zrozumiales co napisalem?Odpowiedzialem ci na twojego posta w ktorym piszesz,,zapraszam pod beben,,a nie o wpierdalaniu slonecznika.AMEN.A btw wiem kim jestes:)

,,Vi är överallt,,- POGON
tarpan
Kibic
Na forum od 7857 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 10:31
Normalnie staram się nie brać udziału w takich debatach ale biegając na nasz stadion już tak długo i przechodząc wszystkie stopnie ewolucji kibica odnosze wrażenie ze co niektórym wypowiadającym sie na tym forum przydało by się cofnięcie w czasie i przypomnienie jak to jest gdy do sektora wpuszczają psy,gaz,oddział szturmowy ..... tak dla jednej i drugiej strony tego dziwnego sporu.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758544527 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005