Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
majk86
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7637 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 09:31
w skali 1-10

Peškovič 5 - co mila obronic to obronil ale nich on sie qurwa nauczy sie kopac pilke bo niektore jego wybicia badz tez interwencje wygladaly jak by on w laczkach je wykonywal
Michalski 6- w obronie zadawalajaco, biegał jako jeden z niewielu
Parzy 7 - widac ze po solarium ma powera :P ladnie tam nawet wrzucal tylko do kogo ???
Julcimar 6 - podobnie jak michalski
Magdoń 7 - gral dobrze ta ocena to w szczegolnosci ze ten strzal w pierwszej polowie
Poledica 3 - to co on wyprawial to juz brak slow. Rozumiem ze chcial sie pokazac ale huj nie wychodzi mu poraz kolejny dla mnie to jest poziom 4 ligi. biegl wzdlug lini bocznej przez cale boisko by stracic przy samym koncu pilke. Notabene mial wczesniej mozliwosc podania do zawodnika lepiej ustawionego. Ludzie trzeba miec qurwa mozg a nie styropian
Grzelak 7- ladnie szarpal trzeba powiedziec. Nie przypominam sobie aby stracil jakas pilke. Nio i oczywiscie wspolautor bramki
Kuchař 5 - niec ciekawego nie zaprezentowal, tracil duzo pilek
Batata 6 - nie wiem za co ta ocena bo w ogole go nie wiedzialem jedyny + ze pobiegl po pilke jak nikt z groclina nie chcial do niej podejsc
Łabędzki 5 - zle rozprowadzial gre, tracil sporo pilek
Kaźmierczak 6 - gral bardzo przecietnie + za kila ladnych podan, ale niestety tylko za to
Matlak 6- jeden z walczakow chodz widac ze nie byl w najlepszej dyspozycji, moglabyc 7 ale kartka w pierwszych miniutach obnizyla ocene
Milar - 6,5 - w sumie trudno go ceniac, bo jako jedyny umial przytrzymac pilke na jakis dluzszy czas, ale niestety bardzo czesto ja tez tracil, niecelnie podawal(patrz akcja z 1 polowy- gdyby lepiej podal do diveckiejgo ten bylby sam na sam), W sumie milar odpierdalal jedna wielka karuzele
Divecký 7 - w pierwszej polowie bylo go widac, szukal pilki lecz co on moze zrobic jak obroncy groclina o glowe wyzsi, walczyl jako jeden z nielicznych

szkoda ze nie bylo bugaja. Jeden z kibicow mowil ze bugi gralby nawet na tej jedenj nodze przy dopigngu o wiele lepiej niz reszta tałatajstwa

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8437 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 10:21

Master napisał:  
a mi sie podobalo to ze odrazu poodspiewaniu Hymnu padla bramka

mówiłem że PAPA pomógł :)

Po życia kres!
gniewny
Kibic
Na forum od 7997 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 10:21
Pogoni brakuje jeszcze zgrania 1 polowa calkiem druga mogla wyglondac ladniej :D

dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
Daiman
Kibic
Na forum od 7636 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 10:37

majk86 napisał:  
w skali 1-10

Peškovič 5 - co mila obronic to obronil ale nich on sie qurwa nauczy sie kopac pilke bo niektore jego wybicia badz tez interwencje wygladaly jak by on w laczkach je wykonywal
Parzy 7 - widac ze po solarium ma powera :P ladnie tam nawet wrzucal tylko do kogo ???
Magdoń 7 - gral dobrze ta ocena to w szczegolnosci ze ten strzal w pierwszej polowie
Poledica 3 - to co on wyprawial to juz brak slow. Rozumiem ze chcial sie pokazac ale huj nie wychodzi mu poraz kolejny dla mnie to jest poziom 4 ligi. biegl wzdlug lini bocznej przez cale boisko by stracic przy samym koncu pilke. Notabene mial wczesniej mozliwosc podania do zawodnika lepiej ustawionego. Ludzie trzeba miec qurwa mozg a nie styropian
Grzelak 7- ladnie szarpal trzeba powiedziec. Nie przypominam sobie aby stracil jakas pilke. Nio i oczywiscie wspolautor bramki
Batata 6 - nie wiem za co ta ocena bo w ogole go nie wiedzialem jedyny + ze pobiegl po pilke jak nikt z groclina nie chcial do niej podejsc
Kaźmierczak 6 - gral bardzo przecietnie + za kila ladnych podan, ale niestety tylko za to
Matlak 6- jeden z walczakow chodz widac ze nie byl w najlepszej dyspozycji, moglabyc 7 ale kartka w pierwszych miniutach obnizyla ocene
Milar - 6,5 - w sumie trudno go ceniac, bo jako jedyny umial przytrzymac pilke na jakis dluzszy czas, ale niestety bardzo czesto ja tez tracil, niecelnie podawal(patrz akcja z 1 polowy- gdyby lepiej podal do diveckiejgo ten bylby sam na sam), W sumie milar odpierdalal jedna wielka karuzele
Divecký 7 - w pierwszej polowie bylo go widac, szukal pilki lecz co on moze zrobic jak obroncy groclina o glowe wyzsi, walczyl jako jeden z nielicznych

szkoda ze nie bylo bugaja. Jeden z kibicow mowil ze bugi gralby nawet na tej jedenj nodze przy dopigngu o wiele lepiej niz reszta tałatajstwa

Uważam że Łabędzki grał dobry mecz podobał mi się jego strzał w 2 połowie Liberda z trudem obronił. W kiwkach rzadko tracił piłke prawie wogóle.Przeraża mnie Milar moim zdaniem wogołe bez formy kiwać się cały czas chce ktoś go lekko ciałem potraktuje a on juz się kładzie. Niepokoi mnie Kaźmierczak panik co ty z nim zrobiles? Brakuje Olka widać że nie ma zawodnika który mogłby szarpać. Grał w środku razem z Przemkiem i środek był nie do opanowania bo jeden był w formie a drugi się starał. Teraz jeden jest bez formy a drugi ma tylko przebłyski i nic z tego nie wychodzi. Ten drugi to Kuchar. Panik lansuje na siłe Poledice i to mnie strasznie denerwuje. Dlaczego Masternak wogóle nie gra??? Nie wiem jak to będzie. Ogólnie jak już ktoś napisał najgorszy mecz z którego byłem zadowolony
Małe błędy w pisowni ale wszystko chyba już poprawiłem :D:D

Ostatnio edytowany przez: Daiman, 10 kwietnia 2005, 11:48 [1 raz(y)]

No Pain, No Glory
SamAxe
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 10:48

daiman napisał:  

majk86 napisał:  
w skali 1-10

Uważam że Łabęcki grał dobry mecz podobał mi się jego strzał w 2 połowie Liberda z trudem obronił. W kiwkach rzadko tracił piłke prawie wogóle.Przeraża mnie Milar moim zdaniem wogołe bez formy kiwać się cały czas chce ktoś go lekko ciałem potraktuje a on juz się kładzie. Niepokoi mnie Kaźmierczak panik co ty z nim zrobiles? Brakuje Olka widać że nie ma zawodnika który mogłby szarpać. Grał w środku razem z Przemikeiem i środek był nie do opanowania bo jeden był w formie a drugi się starał. Teraz jeden jest bez formy a drugi ma tylko przebłyski i nic z tego nie wychodzi. Ten drugi to Kuchar. Panik lansuje na siłe Poledice i to mnie strasznie denerwuje. Dlaczego Masternak wogóle nie gra??? Nie wiem jak to będzie. Ogólnie jak już ktoś napisał najgorszy mecz z którego byłem zadowolony

Chłopie a kto to jest Łabęcki i Przemikei ? Masternak tez jest bez formy ... Jak dla mnie Poledica do wymany ... Matlak powraca na lewą obrone Grzelak na Lewą pomoc i będzie lepiej ... :)

AMS
Kibic
Na forum od 7556 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 10:51
jak sluchalem w radio to myslalem ze mnie strzeli na miejscu,a z tego co tu czytam to normalnie tragedia
Co to kurwa jest liga podworkowa. Ach gdzie ta Pogon walczaca z Rycakiem na lewej stronie ,ktory nauczyl by Poledwice jak sie zapierdala po boisku przez 90min.Jaskulskim w obronie i Stolarczykiem
Ja niewiem czy oni nie maja zadnych ambicji jakis celow przeciez to jest pierwsza liga cala Polska to oglada
I jeszcze jedno WYJEBAC te cala Brazilijsko Urugwajska bande nierobow ktorzy blokuja miejsce mlodym chlopakom,i sie kurwa nadaja do pchania karuzeli
pozdrowionka

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Łabek
Kibic
Na forum od 7934 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 11:02

Pogon v Wieden napisał:  
jak sluchalem w radio to myslalem ze mnie strzeli na miejscu,a z tego co tu czytam to normalnie tragedia
Co to kurwa jest liga podworkowa. Ach gdzie ta Pogon walczaca z Rycakiem na lewej stronie ,ktory nauczyl by Poledwice jak sie zapierdala po boisku przez 90min.Jaskulskim w obronie i Stolarczykiem
Ja niewiem czy oni nie maja zadnych ambicji jakis celow przeciez to jest pierwsza liga cala Polska to oglada
I jeszcze jedno WYJEBAC te cala Brazilijsko Urugwajska bande nierobow ktorzy blokuja miejsce mlodym chlopakom,i sie kurwa nadaja do pchania karuzeli
pozdrowionka

Konkretnie i zwięźle brawa

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 11:11

Łabek86 napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  
pozdrowionka

To juz wiemy czemu Legia placil Poledicy sume zagwarantowana w kontrakcie choc gra u nas:)))

www.sectorshop.net
PKU !
Kibic
Na forum od 7544 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 11:11

Łabek86 napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  
pozdrowionka

hehe;) ale jakże dosadnie....:)

PKU !
tribu
Kibic
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 11:20

Pogon v Wieden napisał:  
pozdrowionka

jak juz wczesniej napisalem zamiast Polędwicy do podstawowego składu Celebana. chlopak sie marnuje w rezerwach a Polędwica sie w pierwszym skladzie opierdala i jeszcze duza kase za to bierze.wypieprzyc go i dac szanse mlodym zeby sie pokazali.

a jeszcze teraz co do wypowiedzi trenerow po meczu to niezaleznie od tego jaka chujnie by Pogoniarze zagrali to Panik to tak odkreci ze takie byly zalozenia taktyczne i tak mialo byc wlasnie jak bylo. on powiedzial ze graja futbol maloatrakcyjny czy jakos tak ale skuteczny... gdzie tu do kurwy nedzy jest skutecznosc?? bo ja jej jakos nie widzialem. nie zawsze tak bedzie ze nam druzyna przeciwna bedzie takie prezenty robic.

a mi sie ta banda urugwajsko-brazylijska oprocz Julcimara i Bataty nigdy nie podobala. tylu mlodych Polakow dobrych jest to nie. lepiej na amerykanskich emerytow stawiac. idiotyzm...

100% PD
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 11:37
Powiem że, w rezerwach jest paru młodych, utalenotowanych zawodników którzy już powinni dostawać szanse gry albo walki o I skład. Celebana każdy już zna a ja chciałem zwrócić uwagę na parę innych nazwisk Orłowski, Hernacki, Grosicki, Bracia Sydor. Moi zdaniem przynajmniej jednyemu z nich dać szanse gry w I zespole. Na zachodzie tonorma ze 17-18 letni zawodnicy grają w I składzie albo chociaż dają im szansę a u Nas???U nas jak ktos ma 23-25 lat to i tak mówią że, to wielki talent.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
A K
Kibic
Na forum od 7872 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 12:21
Doping nawet nawet dobry...Dobry Motyw z Hymnem i od razu Bramka...a gra bez komentarza:)

PS!
FLN
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 12:44
Jak brak formy u Milara moze dziwic skoro on nie przepracowal okresu przygotowawczego. Niby mamy miec taka silna kadre, ale praktycznie wczoraj nie mial Panik kogo dac za Milara, no ewentualnie Grzelaka

prax
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 13:29
obraz nędzy i rozpaczy. Szkoda mojego czasu dla tekiej drużuny... w tej drużynie nie ma życia, nie ma też już chyba ludzi ze Szczecina (prócz Trałki)

prax

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 13:36

prax napisał:  
obraz nędzy i rozpaczy. Szkoda mojego czasu dla tekiej drużuny... w tej drużynie nie ma życia, nie ma też już chyba ludzi ze Szczecina (prócz Trałki)

Jestesmy zawsz z nia, na dobre i na zle, aejao tylko POGOŃ ;)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Daro81
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 14:08

prax napisał:  

No to Cie zmartwie;) Trałka do Szczecina przybył razem z Ptakiem.

GryfK
Kibic
Na forum od 7960 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 14:24
Milar to jedna wielka pomyłka, zresztą Batata też się nie popisał.

Do boju MKS!!! Obrazek gif wstawiony na forum
Nwankwo
Kibic
Na forum od 7478 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 14:49
Pesković 6 - Michalski 6 , Parzy 6,5, Julcimar 7, Magdoń 6, Poledica 4 ,Grzelak 6,5 - Łabędzki 6, Kuchar 6 Batata 6 , Kaźmierczak 4,5, Matlak 6 - Divecky 7, Milar 4,5.

A najlepszy był dla nas Radim Sablik :)

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
--
Kibic
Na forum od 8599 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 14:51

GryfK napisał:  
Milar to jedna wielka pomyłka, zresztą Batata też się nie popisał.

Czlowieku zanim cos napiszesz to przemysl to ..
To ze Miar nie strzelil gola to co ? Znaczy ze jest zerem ? Widac ze dla ciebie tak. Ja akurat widzialem u niego duza chec gry bo sie pokazywal biegal cos probowal, choc mu nie wychodzilo i fakt zagral slabszy mecz ale bez przesady nie wielka pomylka. Co do Baty on trenowal z druzyna dopiero dwa razy dziwne zeby odrazu szrpal wszystkimi ciagnal Pogon do ataku strzelal gole ....
zalosne niektore posty ;/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Jezeli chce ktos sciagnac ta piosenke co leciala w przerwie - Barke kliknij na dole w link ;]. Jest ona tego wykonania co na stadionie !! Po kliknieciu w link kliknij prawym przyciskiem i zapisz jako.. na "Najwieksze przeboje..." !

O to link.

Sa tam tez rozne programy dotyczace papieza i same jakie swiete slowa spakowane zipem czy tam rarem ;].

Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Groclin 1:0 - 10/04/2005 15:42

Ze Dario napisał:  

prax napisał:  

No to Cie zmartwie;) Trałka do Szczecina przybył razem z Ptakiem.

Ze Szczecina jest Matlak i pod Szczecin można jeszcze Bugaja podciągnąć;)

Co do tego coktoś tam napisał ze piłkarze dziękowali papiezowi za zwycięstwo. Wydaje mi się,ze to było raczej okazanie szacunku i podziękowanie za "doping" wszak wizerunek papieża zajął dwa sektory, które były "młynem". Miało to charakter symbolu, tak jakby sam papież zasiadł na trybunach...

"CSWD" i to się nie zmieni....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758544579 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005