Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7755 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:04
Papież jeszcze żyje...to była plotka...mecz nie powinien się odbyć, ale jeżeli już się odbył to wg mnie powinien teraz (jak będą znowu grać) wznowiony od tej minuty co został przerwany i przy takim wyniku...(jak na Realu) Jak nie to Pogoń powinna protestować. Z niczyjej winy...(ale wiadomo jak PZPN...) Sory za taki tekst...Papież umiera a ja o piłce, ale ja musiałem to powiedzieć...jeszcze raz sorki.... Jeszcze raz mówie: mecz nie powinien się odbyć. Mimo to brawa dla Pogoni i Diveckiego....Smutny ten piątek....

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
YAKIN
Kibic
Na forum od 7436 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:08
agencje informacyjne prześcigają się kto pierwszy poda informację o śmierci papieża, podając niesprawdzone informacje. co do meczu niepowinno go dzisiaj być i wszyscy o tym wiemy. wynik w tym momencie jest nieistotny :(((

POGOŃ 100% SZCZECIN
eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:08
Jak dla mnie mecz nie powinien zostac wogole rozegrany, tak jak reszta kolejki, PZPN znow nie pomyslal.

Papież zyje a mecz zostal przerwany z powodu zlego stanu Papieża (ludzie to slowo pisze sie przez ,, ż " nie przez rz).
Wg mnie albo 1:0 dla Pogoni albo mecz wznowiony od 2 polowy

Rasija
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:10
Mysle, ze przerwano mecz z uczciwych uczuć, a nie co jak niektorzy "bo Lech przegrywał", nie moge sluchac takie pieprzenia. Dzisiejsza smutna sytuacja jest wazniejsza od tego meczu!!! Myślę, że ładnie sie zachowali.
Oczywiscie Papież jeszcze żyje.... i niech nie umiera ;(
Może i racja, mecz w ogóle sie nie powinien odbyć!

nie ma!!
RosSi
Kibic
Na forum od 7958 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:10
:(

Ostatnio edytowany przez: RosSi, 5 kwietnia 2005, 15:35 [1 raz(y)]

pchela
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:11
No nawet izrael nie gra a niektorzy sapią ze my nie gramy.W takim momencie trzeba wszystkie inne rzeczy odłożyć na bok niezależnie od tego czy to jest mecz piłkarski czy obrady sejmu czy cos innego.Mecz może poczekać a konanie PAPIEZA NIE.Takiego czlowieka na świecie już nigdy nie będzie a dla nas polaków to ogromny zaszczyt że mogliśmy się urodzić POLAKAMI i zyc w tych czasach co On.
A co do meczu to mi się wydaje że mecz powinien być wznowiony od tej minuty w ktorej przerwano mecz
i od tego samego wyniku w ktorym go przerwano! Podbonie było w ldize hiszpańskiej jak na meczu Realu
ktos podłożył bombę i za dwa 5 dni wznowili mecz.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
muniek
Kibic
Na forum od 8145 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:16
NIE mozna usmiercac zyjacego czlowieka!!! On ZYJE wiec albo mecz wogole nie powinie sie odbyc albo powinni grac do konca. Slyszeliscie co mowili kibole jak jeszcze kamery byly wlaczone? Bylo slychac: "przeciez On kurwa zyje!" "Matka mi powiedziala ze jestem jakis jebniety ze mowie ze umarl"

Kto nie pije ten donosi....
kijevo
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:18
wszyscy w europie wznowili mecze
wiec to plotka oglonoswiatowa tyle ze oni je wznowili mecze w przeciwienstwie do Lech-Pogon ...

eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:20
No i co z tego ? ! Papiez moze w kazdej chwili opuscic ten swiat, wiec o co wogole chodzi?! Mecze nie powinny sie odbyc i kropka!

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7844 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:22
wyluzujcie wszyscy, bo jak to czytam to mnie bierze
przerwano, bo była taka potrzeba i tyle
dyskusje czy mecz powinien sie odbyc, zostać wznowiony w końcu, że Lech stchórzył, bo przegrywał niczego do sprawy nie wniosą i są śmieszne
co będzie to będzie
widać, że niektórzy nie dorośli i nie wiedzą kim tak naprawdę jest Jan Paweł II
apeluje o rozwagę i nie rozmywanie tematu

kijevo
Kibic
Na forum od 7674 dni

R0b3rt napisał:  
No i co z tego ? ! Papiez moze w kazdej chwili opuscic ten swiat, wiec o co wogole chodzi?! Mecze nie powinny sie odbyc i kropka!

nie neguje przecież tego...tylko informowalem
powinno sie uszanować wielkiego człowieka

tribu
Kibic
Na forum od 7739 dni

*

kijevo napisał:  
wszyscy w europie wznowili mecze
wiec to plotka oglonoswiatowa tyle ze oni je wznowili mecze w przeciwienstwie do Lech-Pogon ...

i chuj?? wogole idiotyzmem jest dla mnie to ze sie ten mecz wogole zaczal. powinni odwolac cala kolejke... kto inny by to byl to by mogli grac ale Papież jest taka osoba ktora czy umiera czy zyje jeszcze to trzeba uszanowac i bym jeszcze cos napisal ale tego wyrazic nie umiem slowami... tak jak jestem twardy tak mi sie teraz plakac chce;(

100% PD
marcysia111
Kibic
Na forum od 7402 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:23

Kopan napisał:  

muniek napisał:  
A dla mnie to niesmaczny zart poznanskich debili ktorzy chciali przerwac mecz bo leszek gowno gral. Papierz zyje i nic sie nie zminielo od czasu rozpoczecia meczu. PYRY ZORO SZACUNKU

dokladnie, tak sie nie robi, wykorzystali fakt, ze papiez jest chory i wciskaja pompe
po drugie po co przerywali mecz, mogli w ogole do niego nie dopuscic, powinnien byc walkower dla Pogoni i do tego kara dla Lecha, ale i tak nic nie bedzie ze wzgledu na stan Papieza
PYRY to jest niesmaczne ZERO SZACUNKU !!!

ŻAL TAKICH LUDZI JAK TY MYSLE ŻE MECZ NIE POWINIEN BYĆ GRANY WIDZE ŻE WIĘKSZOŚC ZASTANAWIA SIĘ CZY MECZ SIĘ ZACZNIE OD 38 MIN CZY OD 45 CZY BEDZIE 3-0 DLA POGONI JEST NAJ WAŻNIEJSZA ,JAKI SMUTNY JEST TEN ŚWIAT

eJay
Kibic
Na forum od 7653 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:24
Jesli juz mecz sie rozpoczal to powinien sie zakonczyc po 90 minutach. A tak kibice Lecha zrobili sobie Prima Aprilis z papieza. On jeszcze zyje, komunikat mozna bylo podac np. w przerwie. Lechowi gratuluje kibicow - swietne taktyczne i jednoczesnie chamskie zagranie...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
sołtys
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:25
Jest to chamstwo ze strony kibicow lecha !!

pchela
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:26
R E L I G I A
P O N A D W S Z Y S T K O

Więc nie mówcie że to Lech tak sobie to wymyslił.To ,że sie nienawidzimy to nie oznacza że musimy ich oskarżać o cos takiego.Chociaż w takim momenice powinniśmy odpuscic sobie takie myslenie kłótnie!!!!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Helmut
Moderator*
Na forum od 8084 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:28

Kopan napisał:  

muniek napisał:  
A dla mnie to niesmaczny zart poznanskich debili ktorzy chciali przerwac mecz bo leszek gowno gral. Papierz zyje i nic sie nie zminielo od czasu rozpoczecia meczu. PYRY ZORO SZACUNKU

dokladnie, tak sie nie robi, wykorzystali fakt, ze papiez jest chory i wciskaja pompe
po drugie po co przerywali mecz, mogli w ogole do niego nie dopuscic, powinnien byc walkower dla Pogoni i do tego kara dla Lecha, ale i tak nic nie bedzie ze wzgledu na stan Papieza
PYRY to jest niesmaczne ZERO SZACUNKU !!!

Pierdolicie farmazony w takim momencie... po takich informacjach mi napewno nie chcialo by sie grac, jak rowniez kibicowac. Zastanowcie sie pajace... poza tym mecz został przerwany po rozmowach z OBIEMA stronami... i obydwie wyrazily na to zgodę, wiec o co kurwa walczycie idioci?

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
eJay
Kibic
Na forum od 7653 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:28

pchela napisał:  
R E L I G I A
P O N A D W S Z Y S T K O

Więc nie mówcie że to Lech tak sobie to wymyslił.To ,że sie nienawidzimy to nie oznacza że musimy ich oskarżać o cos takiego.Chociaż w takim momenice powinniśmy odpuscic sobie takie myslenie kłótnie!!!!!!

Ja moge tolerowac naprawde wiele, ale dzisiaj widzimy zawody pt. "Kto poda pierwszy, ze papiez nie zyje". Jest mnostwo hien, ktore z pewnoscia zeruja na tym nieszczesciu (m.in. media).

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7844 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:29

eJay napisał:  
Jesli juz mecz sie rozpoczal to powinien sie zakonczyc po 90 minutach. A tak kibice Lecha zrobili sobie Prima Aprilis z papieza. On jeszcze zyje, komunikat mozna bylo podac np. w przerwie. Lechowi gratuluje kibicow - swietne taktyczne i jednoczesnie chamskie zagranie...

eJay są jeszcze komórki i ludzie mogli dostać info nie koniecznie od spikera zawodów

totalnie nie łapie co się z Wami dzieje, wszystkiemu winien jest Lech,ciekawe co byście pisali gdyby to było spotkanie z Legią w Warszawie, też to samo?

Trapen
Kibic
Na forum od 7424 dni

W/G PRZEPISÓW PIŁKARSKICH... - 01/04/2005 21:30
...mecz powinien zostać powtórzony o godzinie 12 dnia nastepnego od minuty w ktorej to zostal przerwany!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005