Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia - Pogoń 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
.Krzysiek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7648 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:01
Mam pytko : Kiedy my ostatni raz wygraliśmy z Legią na Łazienkowskiej??????

Szołn
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:02

d'alessandro napisał:  
Powiem jeszcze jedno- według mnie na pewno byłoby nam łatwiej grać u siebie z Górnikiem niż z Podbeskidziem na wyjeżdzie. Może to być bardzo cięzki rywal, nie myślcie że tak łatwo będzie że już wygraliśmy puchar :)

Przypominam, że w 1/8 jest mecz i rewanż :D

Co do meczu - druga połowa była po prostu nieprawdopodobna. Ciśnie się na usta pytanie: DLACZEGO GRAMY TAK TYLKO OD ŚWIĘTA? Przecież spokojnie mogliśmy wygrać to 6:1!

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7702 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:03

d'alessandro napisał:  
Powiem jeszcze jedno- według mnie na pewno byłoby nam łatwiej grać u siebie z Górnikiem niż z Podbeskidziem na wyjeżdzie. Może to być bardzo cięzki rywal, nie myślcie że tak łatwo będzie że już wygraliśmy puchar :)

Nie wiem czy wiesz ale bedzie mecz i rewanz, czyli to nie ma znaczenia.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
TomY
Kibic
Na forum od 8392 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:04

Vega napisał:  
Co na trybunach krzycza teraz? "2 strona odpowiada" i potem kogos nazwisko chyba i "CO" i dalej juz nie moge zrozumiec:)

Vega, mnie sie wydaje ze to było:

MIla ( albo cos na M) !! Gdzie idziesz ? Na piwo! jeszcze jedno? i moze cos dalej

Tak to rozumialem, moze sie myle. Co do meczu, to rzeczywiscie rewelacyjne 30 min. To samo zdanie co My podzielili i Strejlau i Borek! Oddanie Pilarza to byłaby kompletna głupota!
Na pewno nie bez wpływu na postawe chłopaków była transmisja w Tv.

Lexus
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:06
Piękna 2 połowa w naszym wykonaniu.Gdyby nie Boruc Legia mogła przegrać o wiele wyżej ! Magdoń widać że się rozgrywa i może na wiosne też będzie prezentował taką formę.A Silvera to sobie niech odpuści gre w polskiej ekstraklasie i wraca do domu.Bardzo dobra postawa naszego zespołu,wiosna nasza !!!:)

Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
77
Kibic
Na forum od 7650 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:08
Gratulacje chłopaki. Choć gra momentami nudna i bez werwy, ale ogólnie mecz ok. Myślę też, że jak Silvera w pierwszych kilku meczach rundy wiosennej będzie nadal tak słabo grał to należy go odesłać do Brazylii. Brawo za mecz przede wszystkim dla wszystkich obrońców. Bugaj tradycyjnie zagrał świetną zmianę, szkoda, że ma już swoje lata i na cały mecz ponoć się nie nadaje (ponoć, bo Milar też pod koniec biegał jakby miał metalowe buty a jednak gra od początku).
Ogólnie dzięki za wygraną. Powodzenia na wiosnę!!!

mem
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:09
Pogoń zagrała świetnie!! Wyróżniłbym Magdonia, Matlaka, Łebędzkiego i Kaźmierczaka!! Poprawnie Pilarz i Parzy (któremu niestety zabrakło szczęścia) ;), a niestety porażka to Silvera... Pozdro!!

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:12
ja piernicze chyba po 22 latach znowu wygralismy, jakoś ciężko mi w to uwierzyć ale jest zajebisćie, przynajmniej w pucharze jesteśmy lepsi od Legii :D
piwo

Na zawsze Pogoń
kamyk
Kibic
Na forum od 8353 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:14
Coz za mecz.... szkoda ze nie moglem pojechac do sto(L)icy. Wielkie brawa dla Magdonia. Silvera - no comment

christoph
Kibic
Na forum od 8466 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:15
Byłem pod wrażeniem gry w drugiej połowie - tu wypada zapytać jak to możliwe, że przegraliśmy z Mazowszem i Świtem, że o paru meczach w lidze nie wspomnę... - Silvera to totalna pomyłka, bo ten gość nie grał nic, nawet biegać mu się nie chce...Pilarz jak zwykle, oddanie go to będzie głupota Ptaków, Kaźmierczak też musi zostać jeżeli ten zespół ma coś znaczyć, ogólnie bardzo dobry mecz i wygraliśmy zasłużenie i zdecydowanie....

Dziękuję :)

Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:15
Super niedzielne popołudnie. Pilarz ma zostać. Po prostu super broni. Już od dłuższego czasu twierdziłem że powinnien grać Magdoń bo jest wysoki i ma umiejętności (zarówno w defensywie jak i w ofensywie) i się wreszcie sprawdziły moje słowa. Pierwszą sprytnie strzelił przy drugiej poprostu cudo. Matlak też zajebiście walnął i ważne że sie zrehabilitował za karnego (ciekawe co by było gdyby nie karny ?). Teraz nie można powiedzieć że Legia na wyjeżdzie, że w 9. Pogoń po prostu była lepsza. Tylko czemu pierwsza wygrana na wyjeżdzie dopiero na koniec rundy ? Jak by grali cały czas tak to by było super. Ale i tak jest ok. To jest właśnie Pogoń (nieobliczalna) i to jest najlepsze. Brva jeszcze dla Parzego (pod koniec meczu) że walczył do końca no i dla kibiców Pogoni. Cudowny koniec piłkarskiego roku !!!

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Majcher
Kibic
Na forum od 7874 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:16
Dobrze dorbze !! Pilarz zostaje i broni unas dalej !! jego miejsce jest na Twardowskiego !!. Matlak mi zaimponiowal - dzieki niemu cos sie dzieje po tych stalych fragmentach !! Kazik tez swietnie tylko czemu powiedzialz ze "Legia to jego marzenie" ....ale coz mam nadzieje ze wrocil do Szczecina wraz z Pilarzami Pogoni. Fajnie !! ze wrescie wygralismy mam nadzieje ze nastepny mecz....z Legia na wiosne w Lidze tez wygramy !!

Pogoń Szczecin
Borys
Kibic
Na forum od 8013 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:20
Wciąż nie moge w to uwierzyć wygralismy po 22 latach w sto( L )icy 3-1 !!!
Nasówa mi sie taka refleksja. Czemu przegralismy z takim Mazowszem,Świtem czy Odrą Wodzisław ??

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
eJay
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:21
Mecz swietny w wykonaniu Pogoni:) Brawa dla całej naszej defensywy - szczegolnie Magdonia i Julcimara. Każmierczak jak zwykle trzymał swoj poziom. Ogolnie brawa naleza sie wszystkim oprocz Silverze, ktory rusza sie jak piłkarski emeryt (zreszta jest juz chyba nim:)). Jak widze naszych młodych zawodnikow pokroju Labedzikiego, czy trałki to zastanawiam sie po cholere sciagac takich staruchow i wyjadaczy jak Probierz, Terlecki (ten akurat nie jest stary, ale chyba powinien zakonczyc kariere) i Giuliano. Doping w porzadku, ale nie wiem o co chodzilo z tym piwem:D No i jeszcze kwestia Pilarza - łapy precz od Krzysia:) Sprobujcie go gdzies sprzedac, to zrobimy mała pikietę:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:23
No i panie Ptak gdzie jest miejsce dla Krzyska Pilarza??
I wszystko jasne......w Pogoni oczywiście

MKS !
KoniO
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:28
meczyk piekny poprostu brak mi słów. Brawo Pilarz, brawo Matlak ,kazimierczak i przede wszystkim Magdoń z reszta brawa dla całej druzyny. Chyba nie bede orginalny jezeli powiem ze Silvera czey jak to sei tam pisz to kompletne dno. Bardzo podobał mi sie komentarz Borka który powiedział przy zmianie silvery(60min) ze schodzi on o godzine za późno :P

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
LeOnik
Kibic
Na forum od 8837 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:28
Generalnie najlepszym zawodnikiem meczu = cala druzyna.. trudno wskazac najlepszego pilkarza ale generalnie moge wytypowac trzech zawodnikow - czyli 3xM - Magdon, Matlak, Milar :D no ale najbardziej utalentowanym i rowno grajacym jest Kazmierczak - mozna go sprzedac tylko za minimum 2-3mln EURO i nie mniej :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
...
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:33
:D po straconym golu naprawde pokazali charakter! Silvera myslal ze w tej Polsce to tak slabi sa wszyscy ze zostanie gwiazda na stojaco. Nie wiem czy Ptak karze Panikowi wystawiac Silvere, ale gdy ten ostatni zszedl w grze naszej druzyny mozna bylo zauwazyc wiekszy luz i naprawde same plusy. Niech on lepiej odda Silvere do 2ligi, to jest jego poziom a nie Krzysia. Wesolych Swiat panie Silvera Fontela!

jns
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:33
Drugie trzy kwadranse znakomite w wykonaniu Pogoni!!!Z kolei Legia praktycznie nie istniała i gdyby nie Boruc to conajmniej 2-3 bramki jeszcze by padły dla Portowców .Obrona super w szczególnosci Magdon i Matlak. Co do tego pierwszego to niedosyc ze chlopak duzo wygrywal pojedynkow to na dodatek dwie bardzo ładne bramki.Matlak swietnie wykonywał stale fragmenty i za to dla niego należa sie wielkie brawabrawa Wyrozniłbym tez: Kazika,Labedzkiego,Milara i oczywiście Pilarza.
Fontela strasznie, strasznie wolny....Jeszcze raz wielkie gratki dla naszego zespołu
pozdro!!!

Zieny
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:41
wynik jest bardzo dobry gra Pogoni dobra, kibice sie bardzo dobrze pokazali tylko tak dalej łapy precz o Krzysia

Łobez zawsze z Pogonią
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758608240 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005