Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 21:33
Czuje sie zajebiście zmęczony, ale też zajebiście szczęśliwy...warto było, dziekowa wszystkim co sie przyczynili do takiego efektu koncowego.
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 21:35
Oprawa-najlepsza jaką widziałem na naszym stadionie!
Doping-moim zdaniem słaby
Gra Portowców-taka sobie.Czyżby im sił w końcówce zabrakło?
Sędzia-chujowy
Występ Silvery-raczej słaby, wiekszosc akcji rozgrywał tylko z Milarem.Na plus- kilka niezlych podań z pierwszej piłki no i strzelona bramka.
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 21:43
mecz średni ale zajebista opraw brawo momentami ciarki przechodziły(krzyż z rac)ograniczeni umysłowo kibice sraxy nie umieli uszanować minuty ciszy ale czego można spodziewać się po mordercach pan z kocykiem na 12 niezły hehe brawo dla gościa który to uchwycił i zrobił zdjęcie
mocno to było po meczu... hehe potyrałam sobie kibiców Cracovii ogólnie to bardzo bardzo ładna oprawa na meczu dziś była (mogłoby być tak zawsze...eh...)
heh i takie idiotki mnie najbardziej denerwuja
co sie chwalisz?? az tak zajebiscie bylo??
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 22:34
Wielka dziekowka wszystkim ktorzy mieli wklad w dzisiejsza moim zdaniem najlepsza w historii oprawe na Twardowskiego . widok rac i sreberek na wejsciu pilkarzy robil duze wrazenie tak samo jak sektorowka "Lads............." oraz "balagan" z transow i choragiewek .
co do meczu to Cracovia miala szczescie ze miala w swoich szeregach Cabaja i bardzo slabego sedziego ....bo tak szczerze to zagrali dobrze tylko przez 25 minut......i bramka stracona zostala w pechowych okolicznosciach . Pogon rozegrala niezle spotkanie na wyroznienie zasluguja w Pogoni Millar, Kazmierczak, Michalski ,Pilarz
co do wystpeu Silveri Fonfeli to mysle ze nalezalo by ocenic ten wystep mimo wszystko pozytywnie....bo w koncu strzelil bramke na plus rowniez nalezy zaliczyc kilka prob nie zawsze udanych zagran dwojkowych z Milarem oraz kilka podan z pierwszej pilki jedyne co mozna mu zarzucic to ze bal sie czasem pojsc bardziej do przodu i zagrywal pilke do tylu i slabe zgranie...
i to by bylo na tyle bo padam juz na pysk ..........
mocno to było po meczu... hehe potyrałam sobie kibiców Cracovii ogólnie to bardzo bardzo ładna oprawa na meczu dziś była (mogłoby być tak zawsze...eh...)
heh i takie idiotki mnie najbardziej denerwuja
co sie chwalisz?? az tak zajebiscie bylo??
a mnie denerwują debile którym przeszkadzają dziewczyny na meczu
rozsmieszyli mnie kibice cracovii - spiewali: "my jestesmy, was nie bylo" ... zapominajac ze na mecz z Pogonia specjalnie zamkneli stadion dla gosci pod jakims dziwnym pretekstem (remont?)
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
rozsmieszyli mnie kibice cracovii - spiewali: "my jestesmy, was nie bylo" ... zapominajac ze na mecz z Pogonia specjalnie zamkneli stadion dla gosci pod jakims dziwnym pretekstem (remont?)
Bardziej mielismy zakaz wyjazdowy po Arce, ale mimo to ekipa sie od nas pojawila, ale nie zostala wpuszczona na stadion...
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:19
Dobra już po meczu ochłąnąłem.No więc super było.Gdyby jeszcze Pogoń wygrała to już wogule.Ale ważne że ze Srakovią nie przegrali.Doping oczywiście 11/10.Szczególnie początek był zajebisty.Wogule MW jak na swoje możliwości to super to zrobili.Szkoda że mało kibiców z Krakowa (a skąd się tam ta trubuna wzięła ? ) próbowali nas przekrzyczeć he he.Wkurzył mnie tylko jakiś ziomuś koło mnie który chyba nie zna ich słów ja k.... i itp. Już ma zaczeło pod koniec brakować (każdy bluzga ale tacy ludzie to już bardzo wkurzają).Co do gry to remis zasłużony.Po strzeleniu bramki zaczeli się bronić,szkoda że nieskutecznie.Nie jest super, mogli by się poprawić ale nie jest źle.A i jeżeli każdy Urugwajczyk ma strzelać gola w debiucie to niech Ptak ich ściąga jak najwięcej A oceny:
Pilarz - wybronił co miał wybronić,straconej bramki za bradzo nie widziałem więc nie oceniam,
Julcimar,Masternak,Michalski - na swoim poziomie czyl średnio
Matlak - widać że po kontuzji ale nie było źle
Silvera - bramke strzelił (w zamieszaniu) ale za wolny,za mało obegrany ale może będzie dobrze,widać że dobry pomocnik bo stara się rozgrywać od razu piłkę,
Batata - eh...ma pecha chłopak
Kaźmierczak - jak zawsze dobrze w środku pola chociaż mógłby się bardziej ruszać,
Milar - dobrze ale poniżej swojego poziomu
Moskalewicz - dobry w pomocy
Łabędzki - tak sobie
Parzy - opuścił się ostatnio a ten jeden jego strzał....
Magdoń - krótko
Bugaj - mógł wcześniej wejść
Wkurzyło mnie jak pod koniec meczu przy jednym rogu dla nas większość naszej drużyny stała w środku boiska i nawzajem się poganiała.Nasi za często stoją a także nie mają do kogo zgrywać.Ale wyniki nie ważne Przywitanie Pawełka oczywiście odpowiednie
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758629664 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.